En hafifinden iyi ve guzel haftalar diliyorum..
Topraam sagolasin teklifin sakli kalsin dunya hali bellimi olur :)
Frida hafiye anneler tanimlamana koptum :) al birimizi vur otekine . kizima okuttum da pek eglendi bizimle cadi. Bir de senin su toma engelini asman takdire sayan hani :) iman gucuyle pardon ana gucuyle daldim diyosun :)
Asu ben de diyorum kizima arada geliimm sirtina havlu neyin koyayim teneffusler de. :)
Epey oluyir unicef calismasi vardi okul da kizim da gonullu oldu baska bir okula toplantiya gittiler ben varinca caldir ararim seni dedim. Unutmus aramayi beni..
Allahim nasil merak ediyorum manyak manyak dusunceler pesi sira dizildimi kafama. İsteyim kendimi veremiyorum bir turlu..
Toplanti yapilan okulun telini netten buldum ariyorum acilmiyor. ALlahim deliricem esimi aradim hayatim cok abartiyirsun dedi kapatti her zaman ki sakinligiyle ..
Ben aramaya devam sonra nihayet tele cevap verildi anlattim durumu..
Su an toplanti yapiliyir sinifa giremiyoruz ara verildigin de gorevli ogretmene iletir sizi bilgilendiririz hanfendi dedi..aradan epey zaman gecti aradi kizim anne nooldu diyo :) annecim hani arayacaktin dedim ayy ozur dilerim unuttum..
Ogretmenler demiski tek cocukmusun kizim annen cok telaslanmis .. Kizim da hayir degilim annem hep boyle demis :)
Nursena ben de onu diicektim. Mugladayken evin dolup tasiyodu :)
Frida ekmek yemiyomusun kahvaltida
Hoca diyorki ideal kilonuzdaysaniz bir dilim tereyagli esmer ekmek ve meyve yiyebilirsiniz. Ve her gun 5 km yuruyus yapiyirsaniz..
Ornegin ben ideal kilomdayim o yuzden tereyagli ekmek yiyorum :)
Asuu benim de isim var ptt de
Sandik parasi yatmis ama gidip alamadim hala..
Adaş bende öyle hele benimki küçük Allahtan 4 arkadaş buluşup gidiyorlar antremanına gidene kadar kaç sefer görüşüyoruz akşam geç olunca zaten bir veli refakatçi oluyoruz bağzen de eve gelirken gidip duraktan alıyorum ....Hayırlı haftalar
Postanedeyim fatura için sıra bekliyorum
Yena benim kızım da her sabah okula varınca mesaj atıyor yoksa merak ediyorum :)
Kasımpatı sen ki ıspanaklı böreği açken bile yemedin demek arkadaş kurbanı oldun
Yarından tezi yok telafi edeceğine eminim
hayırlı geceler güzeller
misafir faslı ancak sonlandı
gün içinde ne yedim içtim inanın hatırlamıyorum
oldukca yorucu bir gündü. şehir dışından gelen misafirler vardı. yemek hazırlarken iki ayağım bir pabuca girdi.
biraz geçmiş yaptım.
bir çok alıntı yaptım hepsi gitti şöyle tekrar göz gezdirdim çoğunu atladım sanırım.
sağol hasibecim. hoş geldin seni buralarda görmek güzel. güzel haberlerde aldık. Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin. eminede tam ısırmalık olmuştur şimdi.
sağol asucum . teşekkürler
sağol canım. sende bundan sonraki süreci kolay geçirirsin inşallah
sağol bonuscum. inan hiç aklıma gelmedi. hastahaneye gitmeden 1 gün önce kanepeyi kaldırırken belimi incittim. çok ağrım vardı. sürekli hastahanede olduğum halde belime bile baktıramadım. neyseki geçti çok şükür ama bayaa zorlandım.
Amin.. canım Allah razı olsun.
sağol yenacım. bende kalıcak başka nereye gidebilirki. 6 gün hastahanede yattık. 1 saat biz kalalımda git dinlen diyen çıkmadı.. bir ii kere ziyerete geldiler bir ikide telefon açtılar tamam. eve geleleli herkes burda birde onlaı ağırlıyorum.
sağol canım. inşallah öyle olur.
sağol canım. şu aralar anladı bazı şeyleri. en çok sevdiği gelini sadece on dk. lığına ziyaretine geldi. 2 kerede tel den sordu. başka bakan yada bakabileceğini ima eden olmayınca bana sürekli dua ediyor. oda bana yeter zaten. dua etmese bile ben yinede görevimi yaparım. sonuçta bizim büyüğümüz Allah cc onun yetiştirdiği evladın aracılığıyla veriyor benim rızkımı. biz görevimizi yapmakla mükellefiz
inşallah canım.Tünaydinlar,mutlu mesut bir haftamiz olsun inşallah.:)
Hafif bir kahvaltı ile güne basladim,bu hafiflik cuma'ya kadar devam eder umarim.:)
Az önce aldigim bir haber ile yatili misafirlerimiz geleceğini öğrenmiş bulunmaktayım,misafir seviyorum ama yatilisi cok zor oluyor yaa,hele ki tamda beslenme düzenini bir nebze de olsa oturmuş iken..Neyse düzenim bozulmadan atlatirim inşallah.
Nur hoşgeldin seni görmek çok güzel.. bonusa sormuştum seni.. iyisin dimi.?
Gecmis olsun kayinpederine dafi abla,Allah sifa versin.
Yaslilarin gönlünü yapmak cok zor,hele ki hasta ise daha zor ama mukafatida bir o kadar büyük.Ne mutlu kayinpederine ki senin gibi iyi bir gelini var.
Ilk intiba ne kadar önemli değil mi topram,sonrasinda kurulacak ilişkilerde en önemli faktörü belirliyor.Benim için de cok önemlidir tokalaşma,selamlasma,durus,mimik,samimiyet vs vs :)
Bu arada eminim makyaj,siyah pantolon ve mavi buluz sana cok yakismistir,bilhassa mavi güzelliğini ortaya cikarmistir kesin:)
Berfin kiz bizim buralara gelicek olursa,ben de ablalık yapabilirim kendisine:)
Meyra'cim geçmiş olsun,dikkat et yorma kendini..
Bu da bizim okul yolu :)Eki Görüntüle 1710204
hayırlı geceler güzeller
misafir faslı ancak sonlandı
gün içinde ne yedim içtim inanın hatırlamıyorum
oldukca yorucu bir gündü. şehir dışından gelen misafirler vardı. yemek hazırlarken iki ayağım bir pabuca girdi.
biraz geçmiş yaptım.
bir çok alıntı yaptım hepsi gitti şöyle tekrar göz gezdirdim çoğunu atladım sanırım.
sağol hasibecim. hoş geldin seni buralarda görmek güzel. güzel haberlerde aldık. Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin. eminede tam ısırmalık olmuştur şimdi.
sağol asucum . teşekkürler
sağol canım. sende bundan sonraki süreci kolay geçirirsin inşallah
sağol bonuscum. inan hiç aklıma gelmedi. hastahaneye gitmeden 1 gün önce kanepeyi kaldırırken belimi incittim. çok ağrım vardı. sürekli hastahanede olduğum halde belime bile baktıramadım. neyseki geçti çok şükür ama bayaa zorlandım.
Amin.. canım Allah razı olsun.
sağol yenacım. bende kalıcak başka nereye gidebilirki. 6 gün hastahanede yattık. 1 saat biz kalalımda git dinlen diyen çıkmadı.. bir ii kere ziyerete geldiler bir ikide telefon açtılar tamam. eve geleleli herkes burda birde onlaı ağırlıyorum.
sağol canım. inşallah öyle olur.
sağol canım. şu aralar anladı bazı şeyleri. en çok sevdiği gelini sadece on dk. lığına ziyaretine geldi. 2 kerede tel den sordu. başka bakan yada bakabileceğini ima eden olmayınca bana sürekli dua ediyor. oda bana yeter zaten. dua etmese bile ben yinede görevimi yaparım. sonuçta bizim büyüğümüz Allah cc onun yetiştirdiği evladın aracılığıyla veriyor benim rızkımı. biz görevimizi yapmakla mükellefiz
bende çok açımmm ve yemek falan yok bi tost yapamda yiyek kızımla bereber....Slm kizlarra açım ben yaa nesfitle sut yedim oğlen diyetisyen deistirdi doymadim valla bakalim ne olcak bu hafta sabretmem lazim uymam lazim 15 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?