Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Frida ekmek yemiyomusun kahvaltida
Hoca diyorki ideal kilonuzdaysaniz bir dilim tereyagli esmer ekmek ve meyve yiyebilirsiniz. Ve her gun 5 km yuruyus yapiyirsaniz..
Ornegin ben ideal kilomdayim o yuzden tereyagli ekmek yiyorum :)

Asuu benim de isim var ptt de
Sandik parasi yatmis ama gidip alamadim hala..

40 dk dır bekliyorum az kaldı sırama gel halledelim işini sonra millet ayaklansın :)
Az önce ufak bir tartışma oldu da
Normalde ben bu saatte gelmem erkenden gelir hallederim de eşimin işgüzarlığı bana yıktı bu işi

yenqcım tomq konusundq genlerden gelen bir durum vqr herhqlde :))) çünkü eşim ben mç sorqsı sigqrq içerken gitti giremedi ben yqnınq vqrdığımdq giremiyormuşuz izin vermiyorlqr otobüs burdqn geçicek görürüz dedi çıldırdım nqsıl yqnii bir elmi sqlıycqz dedim tuturdum ben içeri girecem diyee qdqmlqrdq yok olmqz fqlqn dediyselerde bqktılqr ben kqrqrlıyım bir üstleriyle telsizle izin qldılqr ve girdik :) çok duygulqndım 15 dk. birbirimizi gördük kötü oldu sonrq hqvq qlqnınq gittiler işte ...

He he bende geç kahvaltı yaptım normalde fazla ekmek yerdim ama karatay hocanın korkusuna normal ölçülerde yiyebildim karnımda doydu neyseki ...

Hayırlı haftalar
Postanedeyim fatura için sıra bekliyorum
Yena benim kızım da her sabah okula varınca mesaj atıyor yoksa merak ediyorum :)
Adaş bende öyle hele benimki küçük Allahtan 4 arkadaş buluşup gidiyorlar antremanına gidene kadar kaç sefer görüşüyoruz akşam geç olunca zaten bir veli refakatçi oluyoruz bağzen de eve gelirken gidip duraktan alıyorum ....

Selamun aleykuuumm:)
Istikrarli bir diyetle devam ediyorum gunume:) evde brokoli ispanak karnabahar falan var sadece :) makarna pilav cıs:) ekmek zaten kepek...
Yumurta peynir sut yogurt bolca yiyorum.
Aslinda benim diyet diye yaptigim sey insan gibi yemek oluyor galiba :)

Tünaydinlar,mutlu mesut bir haftamiz olsun inşallah.:)

Hafif bir kahvaltı ile güne basladim,bu hafiflik cuma'ya kadar devam eder umarim.:)

Az önce aldigim bir haber ile yatili misafirlerimiz geleceğini öğrenmiş bulunmaktayım,misafir seviyorum ama yatilisi cok zor oluyor yaa,hele ki tamda beslenme düzenini bir nebze de olsa oturmuş iken..Neyse düzenim bozulmadan atlatirim inşallah.

Kasımpatı sen ki ıspanaklı böreği açken bile yemedin demek arkadaş kurbanı oldun
Yarından tezi yok telafi edeceğine eminim

Asuman ablacim,ne desen hâklisin valla:)Aslinda ben yemeği hic kacamaksiz atlattim atlatmasina da tatli kismi beni mahvetti:) Insallah bugun telafi edebilirim..

Allah razi olsun dafi ablacim,aslinda herkes yapmasi gereken sorumluluğun bilincinde olsa ve empati yapmayi bilse hersey daha güzel olur eminim.

Hafiye anneler,fridacim,topramm ve asuman ablacim cok tatlisiniz ama siz:) tebessüm ederek okudum yazilarinizi.
Eminim cocuklariniz bu durumunuzdan hoslanmadiklari izlenimini verselerde içten ice hoslaniyorlardir..:)

Elif'cim ne güzel bir manzara,ne güzel bir fotoğraf..Orda olup kartopu oynayasim geldi birden:)

inşallah canım.

Nur hoşgeldin seni görmek çok güzel.. bonusa sormuştum seni.. iyisin dimi.?

Valla YENAm ne iyiyim ne kötü. Bi işe girdim market işi toplamda 4 gün çalıştım perte çıktım resmen. Öyle işte şimdilik yine kendi dükkanıdayım bakalım zaman ne göstercek ama anladım ki bana hesap kitap işi lazım başkasını yapamıyorum.

Nur hayirli olsun gonlune gire bir is bulursun inss..

Kasimpaticim gecen de italyan yemegi yedigini yazmistin yaa :) ben risotto yu cok sevdim hatta ev de bile denedim. Malzeme eksikligi bile olsa oda harika olmustu :)

Elifcim manzara guzel ama icim sizladi biraz cocuklara
Size de kolay gelsin egitim emekcileri

selam güzeller. cuma günü yoğun bi aşı günüydü. hiç gelemedim. cuma akşamda kayserideki kazayı duymuşunuzdur. eşim gece gündüz şehit cenazesiyle uğraştığım için ev düzenimizde kayboldu. bugünde malum hafta başı ancak gelebildim. sizler nasılsınız.

sağol canım

ay içim açıldı...

ablacım kayınpederin ne den ameliyat oldu?
allahım tekrar tez şifa versin inş.
ne kadar çok yorulmuşsundur tahmin edebiliyorum, dinlen sende epeyce.

ben geldimm...bugun kontrolum vardı..değişik bi haber getirdim size bebişim erkekmiş ve busefer kesin...:))sağlıyı gayet iyi...benim sıkıntılarım için varis başlı başına bi sebeptir zaten başka bişey aramaya gerek yok yatıcaksın ayakta kalmamaya özen göstericeksin dedi..bi ilaç verdi 15 gün kullan yaramazsa bırak dedi normalde varisleri toplar rahatlatır ama hamilelikte aynı şekilde etkili olmayabilir dedi yararsa doğuma kadar devam edebilirsin dedi...bu doktoru çok sevdim bir sürü şey konuştuk çokk güzel ilgilendi...burda doğum yapmak istiyorum ama fiyatlar çok yüksek tanıdık birilerini araya sokmaya çalışıcaz bakalım uygun bişey derlerse burda yoksa başka yer bakıcam artık...dışarda hava çok güzeldi arabada camları açıp temiz hava eşliğinde gidip geldim uzun zamandır eve tıkıldığım için çok iyi geldi belki bilemiyorum...ağrılarım olmakla bereber artık baktım olmuyo ev çok rezil gibi ufaktan temizlik yapmaya çalışıyorum biraz mola verince sizede bakayım dedim..günlerdir geçmiş çok birikmiş bir ara okuyacam inş...benden haberler böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…