Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

acıktım ve yoruldum vallahi bende 1 salkım üzüm ve 3 tene galeta götürüyommm şimcik kızımı almaya gidicem ordanda markete umarım çok acıkmam eve gelince dalmam üzüm kalorili sanırım hepsini bitirmeyeyimmm barimafoldumben

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hafta sonu kardeşim geldiiii çarşambaya kadar evde ay çok sevindirik oldum o yzden devamlı yedimm beni dövermisinizzz klava:

heralde dövmemiz gereken en son kişi sensinnn kilo çizelgene baksana kızım utanıyom vallahiiii

hafta sonu kardeşim geldiiii çarşambaya kadar evde ay çok sevindirik oldum o yzden devamlı yedimm beni dövermisinizzz klava:
secil00 merhaba canım, gözün aydın, bak kızarım rejimi bozarsan tamam mı?opuyorumnanaktan
günaydın hoşgeldin kolay gelsin opuyorumnanaktan
Günaydın canım, hoşbulduk
Sizlerle görüşme fırsatım olmadı ama, inşallah başka zamanaopuyorumnanaktan
ayyyyyy APLAMMMMMM YAAAA ÇOK KOCAMAN SEVİNDİMMMMM:dance: :dance:

emrahelif'ciğim nasılsın canım hala indirememişsin abla yürüyüşlerini,
sanada kolay gelsin,
Sabahtan beri bir yoğunluk bir yoğunluk maşallah.opuyorumnanaktan

sevgili citol ve okur ablam ilginizden dolayı kocaman teşekkür ederim size özelden mesaj yazamadım izin vermedi kk site yönetimi kocaman öpüyorummmmmm:1hug:

fisfisfis kuzukulağı burdada var len ekşi ama şekli böyle değil ilginççç

Çok ince iki dilim ekmekle tost yaptım yarım domatesle yedim tostun içinde 2 tane sucuık vardı

siz istanbulda kuzu kulanı ne biliniz kızım hormonludur onlar ben sana yollarım bonusum canı çektiyse

[

emrahelif'ciğim nasılsın canım hala indirememişsin abla yürüyüşlerini,
sanada kolay gelsin,
Sabahtan beri bir yoğunluk bir yoğunluk maşallah.opuyorumnanaktan[/QUOTE]

sorma ablam yaaaaaaaa sinir oldum biri indi çalişmaz birinin linki bozukkkk fazla vaktimde olmuyo iş okul derken hafta sonu bile ders çalişiyorumm ama sizler sağolun başarıcam sonudaaaaaaaa ben çok iyiyim ve de azimliyimmmm herşey güzelllll umarım sen de çok kocaman iyisindir ablam kocaman öpüyorummmm ve gerçekten ama gerçekten sizleri çok seviyorummmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Herkese iyi haftalar iyi zayıflamalar,rahatsızlığımdan ve başka problemlerden dolayı giremiyordum nete.Hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

İNŞAALLAH ablacım nasipse görüşürüz çok isterdim sizleri görmek ama kısmet değilmiş resimlerinizi gördüm hepiniz çokk tatlısınızopuyorumnanaktan

heralde dövmemiz gereken en son kişi sensinnn kilo çizelgene baksana kızım utanıyom vallahiiii
tatlım benim dayaklığım ben bilemezsin hafta sonu herşeyi yedim sanırım reglide olucam iştah tavan yaptı
secil00 merhaba canım, gözün aydın, bak kızarım rejimi bozarsan tamam mı?opuyorumnanaktan

tamam ablacığım kız bana yoksaa herşeyi yemeye aynen devam edicem :jeyyar:

günaydınnn sanada şekerim gel çamaşır asayımda 1 kahve içelim:içelim:
valla süper oldu bir kahvee içmiş kadar oldum :))))

kendi adıma sana bi şi demeye yüzüm tencere dibin kara misali arada sırada yap öyle şeyler bi şi olmaz çünkü sen hiç değilse ara sıra yapıyorsun opuyorumnanaktan
ayyyyyy APLAMMMMMM YAAAA ÇOK KOCAMAN SEVİNDİMMMMM:dance: :dance:
kızlar hala alamadınız mı?? hem hani sen bana msn yollayacaktın??

İNŞAALLAH ablacım nasipse görüşürüz çok isterdim sizleri görmek ama kısmet değilmiş resimlerinizi gördüm hepiniz çokk tatlısınızopuyorumnanaktan
bize nasip değilmişş :sinifsinif:

canım merhaba, nasılsın, ben İstanbul'a geldim ama, çok kötü grip olmuştum.Anadolu yakasında teyzemlere de geçemedim.Eniştem virüs almaması gerekiyor(rahatsız)
İnşallah başka zaman görüşecem sizlerle canım.Namemi öpüyorum, kendine iyi bak.opuyorumnanaktan

ay namem ablamm ben özel mesaj gönderemiyorum site yönetimi izin vermiyo en az 50 mesaj göndermem gerekiyormuş ondan gönderemedim sen özeldem mailin söylersen çok sevinirm düşündügün içinde ayrıca tşk ederim ablammmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne yapalım kısmet değilmiş :))) az biraz naz yapabilirim sanırım. şaka bir yana da eğer bana haber verseydiniz ben de beyzus ablamın oraya gelirdim. çünkü senin onun yanına gittiğin gün ben de mecidiyeköy şişli beşiktaş ve taksim arasında mekik dokudum hatta name hanım ve anneannesi de yanımdaydı... neyse dedim ya kısmet değilmiş ...
bir dahakine ise ismet kısmet falan dinlemem haberiniz ola... opuyorumnanaktan

Sağlıklı Kilo Verdiren Sebze: Lahana!
Sofralarımıza sıklıkla misafir olan lahana, çorbası, turşusu, sarması ile damağımızda değişik lezzetler bırakır. Diyet listelerinin de vazgeçilmezi olan lahananın nasıl kilo vermeye yardımcı olduğunu biliyor musunuz?

Sağlıklı Kilo Verdiren Sebze: Lahana!
Lahananın içeriğinde çeşitli vitaminler bulunur. Bu yüzden hastalıklara karşı koruyucudur. Kalorisi çok düşük olduğundan, kilo vermek isteyenlerin vazgeçilmez yiyeceklerinden birsidir. Beyaz lahana, vücuttaki tuz dengesini değiştirmeden, suyun atılmasına yardımcı olur. Bu yüzden kısa sürede kilo verdirir. Antioksidan özelliğinden dolayı, suyla birlikte vücuttaki toksinleri de dışarı atar. İçinde B,C, E vitamini ve potasyum bulunur.
Faydaları:
Lahana, pek çok kanser türünü önlemek için önemli bir yardımcıdır.
Selülite karşı tedavi edici özelliği vardır.
Kansızlığa iyi gelir ve kanı temizler.
Gençlerde sıkça görülen ergenlik sivilcelerine iyi gelir, ayrıca cildi güzelleştirir.
Bağırsakları çalıştırır ve tembelleşmesini önler.
Romatizmal hastalıklara iyi gelir.
Erkekler için cinsel gücü arttırıcı etkisi vardır.
Yeşil sebzelerde bulunan U vitaminini ihtiva eder. Bu sayede mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına olanak tanır. Ancak, bağırsakların düzgün çalışmasına yardımcı olabilmesi için, çiğ tüketilmelidir.
Antibiyotik kullananlarda oluşan bağırsak düzensizliklerinde, yine lahana iyileştirici özelliğe sahiptir.
Soğuk algınlığı, nezle ve grip gibi, kış aylarının yaygın hastalıklarıyla mücadelede başyardımcıdır.
100 gram çiğ lahanada, 4,6 gram karbonhidrat, 25 kalori, 1,3 gram protein, 0,2 gram yağ, 100 miligram A vitamini, 47 miligram C vitamini, 20 miligram magnezyum, 0, miligram demir bulunmaktadır.

Yumuşacık ve pürüzsüz bir tene sahip olmak düşündüğünüz kadar zor değil. Bedeninize olan sevgiyi belli etmek için ona düzenli bakmalı, faydalı alışkanlıklarınızla onu şımartmalısınız
Mükemmel Vücudun Sırları

Nemlendirmek
Yeni nesil nemlendirici kremler vücut tarafından kolayca emiliyor ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmanız için yardımcı oluyor. Günlük nemlendirme bakımıyla birlikte her banyodan sonra tüm vücudunuza nemlendirici sürmeyi alışkanlık haline getirin. Faydalarını kısa süre içinde göreceksiniz.
Tavsiye: banyodan çıktıktan sonra ıslak vücudunuza bir miktar bebe yağı sürün. Durulamadan, kurulanın. Cildiniz yumuşacık olacaktır.
Aknelerle Savaşmak
Akne ve sivilceler sadece yüzünüzde değil sırt ve göğüs bölgesinde de olabilir. Tıpkı cilt bakımı yapar gibi vücudunuz için de bakım yapmalısınız. Derinlemesine temizlik ürünlerini uygulayabilir, vücut bakım maskeleri kullanabilirsiniz.
Akne ve sivilce oluşumunu önlemek için sentetik kumaştan yapılmış kıyafetler, aşırı parfüm içerikli kozmetikler kullanmamaya özen gösterin.
Yüzünüzde olduğu gibi vücudunuzda sabun kullanarak temizlik yapmak cildinizin kurumasına ve gözeneklerin tıkanmasına neden olur. Cilt tipinize uygun duş jeli ya da banyo köpükleri tercih edebilirsiniz.
Tavsiye: Sırt bölgenizdeki akne ve sivilceler için eşit oranda limon ve yoğurdu karıştırıp maske haline getirin. Limon maskesini sırtınıza sürüp 15 dakika bekleyin. Ilık suyla durulayın.
İstenmeyen Tüyler
Ağda, epilasyon aleti, tüy dökücü kremler tüylerinizden kurtulmanızı sağlar. Hangi yöntemi tercih ederseniz iki uygulama arasında çok zaman geçmesine izin vermeyin. Tüyleriniz ne kadar uzun olursa, almanız da o kadar zorlaşır. Her epilasyon işlemi sonrası cilt tipinize uygun nemlendirici ürünle cildinizi mutlaka nemlendirin. Hem teninizin pürüzsüz olmasını hem de batık sorununun önlenmesine yardımcı olacaktır.
Tavsiye: Bacaklarınızda oluşan batıklar için ev yapımı çözüm uygulayabilirsiniz. Epilasyon yaptıktan sonra bacaklarınız kuruyken ponza taşıyla çok bastırmadan, aşağı yukarı hareketlerle ovun.Ponza taşı; hem ciltteki ölü derilerin temizlenmesi hem de batıkların giderilmesi için etkili bir yöntemdir.
Fırçalamak
Banyo yaparken doğal kıllardan yapılmış fırçayla vücudunuzu fırçalamak derinlemesine temizlik, kan akışını hızlandırmak ve dinlendirici özelliğe sahiptir. Kuru cilde sahipseniz yumuşak fırçaları tercih edin.
Tavsiye: Basen bölgenizde selülit sorunu yaşıyorsanız banyodayken vücut fırçasıyla yuvarlak hareketlerle ovun. Kan akışını hızlandıran bu yöntem, selülitle savaşırken en büyük yardımcılarınızdan biri olacaktır.

:roflol::roflol::roflol::roflol:sana katılıyorum canımopuyorumnanaktan

Merhaba güzeller.......

Üzerinize afiyet belim tutulmuş bulunmakta.Tüm hafta sonunu yatarak geçirdim.Buralarada uğrayamadım.Bugün iğneyi yeyince dikildim biraz ama işler yoğundu gene uğrayamadım.Geçmişe bir göz atıp geleyim canlar.....
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…