canımcım sen merak etme citol kardeşi ankardana gelince bize yollucakmış asıl videoyu :lepi:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hafta sonu kardeşim geldiiii çarşambaya kadar evde ay çok sevindirik oldum o yzden devamlı yedimm beni dövermisinizzzklava:
secil00 merhaba canım, gözün aydın, bak kızarım rejimi bozarsan tamam mı?opuyorumnanaktangünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hafta sonu kardeşim geldiiii çarşambaya kadar evde ay çok sevindirik oldum o yzden devamlı yedimm beni dövermisinizzzklava:
Günaydın canım, hoşbuldukgünaydın hoşgeldin kolay gelsin opuyorumnanaktan
ayyyyyy APLAMMMMMM YAAAA ÇOK KOCAMAN SEVİNDİMMMMM:dance: :dance:
fisfisfis kuzukulağı burdada var len ekşi ama şekli böyle değil ilginççç
Çok ince iki dilim ekmekle tost yaptım yarım domatesle yedim tostun içinde 2 tane sucuık vardı
secil00 merhaba canım, gözün aydın, bak kızarım rejimi bozarsan tamam mı?opuyorumnanaktan
Günaydın canım, hoşbulduk
Sizlerle görüşme fırsatım olmadı ama, inşallah başka zamanaopuyorumnanaktan
emrahelif'ciğim nasılsın canım hala indirememişsin abla yürüyüşlerini,
sanada kolay gelsin,
Sabahtan beri bir yoğunluk bir yoğunluk maşallah.opuyorumnanaktan
tatlım benim dayaklığım ben bilemezsin hafta sonu herşeyi yedim sanırım reglide olucam iştah tavan yaptıheralde dövmemiz gereken en son kişi sensinnn kilo çizelgene baksana kızım utanıyom vallahiiii
secil00 merhaba canım, gözün aydın, bak kızarım rejimi bozarsan tamam mı?opuyorumnanaktan
tamam ablacığım kız bana yoksaa herşeyi yemeye aynen devam edicem :jeyyar:
valla süper oldu bir kahvee içmiş kadar oldum :))))günaydınnn sanada şekerim gel çamaşır asayımda 1 kahve içelim:içelim:
kendi adıma sana bi şi demeye yüzüm tencere dibin kara misaligünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar hala alamadınız mı?? hem hani sen bana msn yollayacaktın??ayyyyyy APLAMMMMMM YAAAA ÇOK KOCAMAN SEVİNDİMMMMM:dance: :dance:
bize nasip değilmişş :sinifsinif:İNŞAALLAH ablacım nasipse görüşürüz çok isterdim sizleri görmek ama kısmet değilmiş resimlerinizi gördüm hepiniz çokk tatlısınızopuyorumnanaktan
valla süper oldu bir kahvee içmiş kadar oldum :))))
kendi adıma sana bi şi demeye yüzüm tencere dibin kara misaliarada sırada yap öyle şeyler bi şi olmaz çünkü sen hiç değilse ara sıra yapıyorsun opuyorumnanaktan
kızlar hala alamadınız mı?? hem hani sen bana msn yollayacaktın??
bize nasip değilmişş :sinifsinif:
valla süper oldu bir kahvee içmiş kadar oldum :))))
kendi adıma sana bi şi demeye yüzüm tencere dibin kara misaliarada sırada yap öyle şeyler bi şi olmaz çünkü sen hiç değilse ara sıra yapıyorsun opuyorumnanaktan
kızlar hala alamadınız mı?? hem hani sen bana msn yollayacaktın??
bize nasip değilmişş :sinifsinif:
ne yapalım kısmet değilmiş :))) az biraz naz yapabilirim sanırım. şaka bir yana da eğer bana haber verseydiniz ben de beyzus ablamın oraya gelirdim. çünkü senin onun yanına gittiğin gün ben de mecidiyeköy şişli beşiktaş ve taksim arasında mekik dokudum hatta name hanım ve anneannesi de yanımdaydı... neyse dedim ya kısmet değilmiş ...canım merhaba, nasılsın, ben İstanbul'a geldim ama, çok kötü grip olmuştum.Anadolu yakasında teyzemlere de geçemedim.Eniştem virüs almaması gerekiyor(rahatsız)
İnşallah başka zaman görüşecem sizlerle canım.Namemi öpüyorum, kendine iyi bak.opuyorumnanaktan
ne yapalım kısmet değilmiş :))) az biraz naz yapabilirim sanırım. şaka bir yana da eğer bana haber verseydiniz ben de beyzus ablamın oraya gelirdim. çünkü senin onun yanına gittiğin gün ben de mecidiyeköy şişli beşiktaş ve taksim arasında mekik dokudum hatta name hanım ve anneannesi de yanımdaydı... neyse dedim ya kısmet değilmiş ...
bir dahakine ise ismet kısmet falan dinlemem haberiniz ola... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?