Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahaha iç sezilerim yanılmamış demekki: )))
ama kendimde yanıldı: ) dün eşimle ismi artık belirleyelim diye konuştum, birde erkek ismi ayarlayalım belkide erkek doğup gelirse isimsiz kalmasın dedim, gülüyor eşim: )
yani kız erkek hiç farketmez, hayırlı sağlıklı olsunlarda, sadece isim hazır olsun istedim, yoksa asla ayrımım yok.
hayırlısı olsun hadi: )
2kızdan sonra erkek beklenir artık: )

Hadi hayirlisi olsun sevindim inşallah sağlicakla kavusursun yavrucuğuna

Canim beenim yaa sağlicakla gelsinde inşallah sevelim bebiklerinizi

sağol canım

ay içim açıldı...
Evet manzaramiz guzel :) sartlar zor oluyo tabi. Ama burdaki cocuklarin sevgisi bi baska oluyo..
Aaa hayirli olsun. Kızlara bi de prens geliyo:) Insallah saglikla alalim kucagimiza

Canm en iyisi benim yaptğm gibi oruçluyken yemeğe gitmek:))ünvdeyken oruclu oldugumu unutup arkadasla yemege gittik.siparişverdikten sonra aklima geldi.arkadaşm olmaz yiyemem kalkalm demisti ben de illa yiyeceksin dedim.o yedi ben de paket yaptrdm:)

süper miş bende bazen oyle komik hatalar yapiyorum arabayi yeni kullaniyom cocuklari oturttum arkaya bende one gectim oturdum bekliyom neyi bekliyosam şöför koltuğu boş benim oturmam lazimdi ama kafa sonra dank etti :)) caktirmadan İndim arabadan gectim şöför koltuğuna

Zeynep bebek büyük sürpriz yapmış size maşallah çook sevindim sağlıcakla tamamına ersin inşallah :)

Elif beslenme düzenini kurduğun zaman değerlerinde normale dönecektir manzara resimleri için teşekürler benim çok hoşuma gidiyor sağol :)

Karatay hoca durmadan tereyağ diyor evdede tereyağ yok gerçi tereyağını ekmeksiz yiyemem been
Aaa bak karatayn bu dedigine katılıyorum.önceki calıştğm bi köy sadece tereyağı tüketirdi.bi gün bi teyzeye yaşını sordum.cevap--kızım en son 85 tim.sonrasnı bilmiyom dedinot:torunları 92 falan oldugunu söylüyordu.ha bi de o köyde ders anlayrken camn önünden sırtnda 50 kiloluk un çuvalıyla geçen 65 yaşındaki bi teyze görmüştüm.babam taşıyamazsn demis ve gidene kadar arkasndan baktm düşer diye ama valla taşıdı diyordu

Ay frida bu klavyen cok güldürüyo ya beni.bu defa da.q ya dönmüşsün:)

Aaaaa cok şaşrdm.hadi gözünaydn.kacinci haftada değişti ki merak ettim.farklı cinsiyet eminim cok sevinmişsinizdir.saglicakla alirsin ins kucagina.

Akşam yemeğimi yedim 1 adet pide fazla mı oldu acaba ama iyi doydum
Çay içiyorum şimdi
Regl olacağım nihayet o iyi de aklım tatlıda
Yarın da başsağlığında giyeceğiz bir ablaya ama oturma gibi olacak
Giderken ne yapsam diye düşünüyorum bir de

Adaş bende bu gün iyi yedimde yarın bizim kursunda bir arazi çalışması var sabahtan akşama kadar dışarda olcaz işin gerçeği araziye çıkcaz iştee :)))

Sözde puaça filan bişeyler yapmam lazımdı yapmadım yarın pastaneden alırım puaça filaan olamazmıki olar olar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…