ben geldimm...bugun kontrolum vardı..değişik bi haber getirdim size bebişim erkekmiş ve busefer kesin...:))sağlıyı gayet iyi...benim sıkıntılarım için varis başlı başına bi sebeptir zaten başka bişey aramaya gerek yok yatıcaksın ayakta kalmamaya özen göstericeksin dedi..bi ilaç verdi 15 gün kullan yaramazsa bırak dedi normalde varisleri toplar rahatlatır ama hamilelikte aynı şekilde etkili olmayabilir dedi yararsa doğuma kadar devam edebilirsin dedi...bu doktoru çok sevdim bir sürü şey konuştuk çokk güzel ilgilendi...burda doğum yapmak istiyorum ama fiyatlar çok yüksek tanıdık birilerini araya sokmaya çalışıcaz bakalım uygun bişey derlerse burda yoksa başka yer bakıcam artık...dışarda hava çok güzeldi arabada camları açıp temiz hava eşliğinde gidip geldim uzun zamandır eve tıkıldığım için çok iyi geldi belki bilemiyorum...ağrılarım olmakla bereber artık baktım olmuyo ev çok rezil gibi ufaktan temizlik yapmaya çalışıyorum biraz mola verince sizede bakayım dedim..günlerdir geçmiş çok birikmiş bir ara okuyacam inş...benden haberler böyle..
Hadi hayirlisi olsun sevindim inşallah sağlicakla kavusursun yavrucuğunaben geldimm...bugun kontrolum vardı..değişik bi haber getirdim size bebişim erkekmiş ve busefer kesin...:))sağlıyı gayet iyi...benim sıkıntılarım için varis başlı başına bi sebeptir zaten başka bişey aramaya gerek yok yatıcaksın ayakta kalmamaya özen göstericeksin dedi..bi ilaç verdi 15 gün kullan yaramazsa bırak dedi normalde varisleri toplar rahatlatır ama hamilelikte aynı şekilde etkili olmayabilir dedi yararsa doğuma kadar devam edebilirsin dedi...bu doktoru çok sevdim bir sürü şey konuştuk çokk güzel ilgilendi...burda doğum yapmak istiyorum ama fiyatlar çok yüksek tanıdık birilerini araya sokmaya çalışıcaz bakalım uygun bişey derlerse burda yoksa başka yer bakıcam artık...dışarda hava çok güzeldi arabada camları açıp temiz hava eşliğinde gidip geldim uzun zamandır eve tıkıldığım için çok iyi geldi belki bilemiyorum...ağrılarım olmakla bereber artık baktım olmuyo ev çok rezil gibi ufaktan temizlik yapmaya çalışıyorum biraz mola verince sizede bakayım dedim..günlerdir geçmiş çok birikmiş bir ara okuyacam inş...benden haberler böyle..
Canim beenim yaa sağlicakla gelsinde inşallah sevelim bebikleriniziahaha iç sezilerim yanılmamış demekki: )))
ama kendimde yanıldı: ) dün eşimle ismi artık belirleyelim diye konuştum, birde erkek ismi ayarlayalım belkide erkek doğup gelirse isimsiz kalmasın dedim, gülüyor eşim: )
yani kız erkek hiç farketmez, hayırlı sağlıklı olsunlarda, sadece isim hazır olsun istedim, yoksa asla ayrımım yok.
hayırlısı olsun hadi: )
2kızdan sonra erkek beklenir artık: )
Hafiye anneler,fridacim,topramm ve asuman ablacim cok tatlisiniz ama siz:) tebessüm ederek okudum yazilarinizi.
Eminim cocuklariniz bu durumunuzdan hoslanmadiklari izlenimini verselerde içten ice hoslaniyorlardir..:)
Elif'cim ne güzel bir manzara,ne güzel bir fotoğraf..Orda olup kartopu oynayasim geldi birden:)
Nur hayirli olsun gonlune gire bir is bulursun inss..
Kasimpaticim gecen de italyan yemegi yedigini yazmistin yaa :) ben risotto yu cok sevdim hatta ev de bile denedim. Malzeme eksikligi bile olsa oda harika olmustu :)
Elifcim manzara guzel ama icim sizladi biraz cocuklara
Size de kolay gelsin egitim emekcileri
Faturaları yatırdım 1 saat yürüdüm geldim
Kasımpatı kolay gelsin misafiri rahat atlatırsın inşallah
Nurcum sana da gönlünce bir iş dilerim
Elifcim sizlere de kolaylıklar versin rabbim manzara çok güzel ama şartlar zordur sanırım
Evet manzaramiz guzel :) sartlar zor oluyo tabi. Ama burdaki cocuklarin sevgisi bi baska oluyo..sağol canım
ay içim açıldı...
Aaa hayirli olsun. Kızlara bi de prens geliyo:) Insallah saglikla alalim kucagimizaben geldimm...bugun kontrolum vardı..değişik bi haber getirdim size bebişim erkekmiş ve busefer kesin...:))sağlıyı gayet iyi...benim sıkıntılarım için varis başlı başına bi sebeptir zaten başka bişey aramaya gerek yok yatıcaksın ayakta kalmamaya özen göstericeksin dedi..bi ilaç verdi 15 gün kullan yaramazsa bırak dedi normalde varisleri toplar rahatlatır ama hamilelikte aynı şekilde etkili olmayabilir dedi yararsa doğuma kadar devam edebilirsin dedi...bu doktoru çok sevdim bir sürü şey konuştuk çokk güzel ilgilendi...burda doğum yapmak istiyorum ama fiyatlar çok yüksek tanıdık birilerini araya sokmaya çalışıcaz bakalım uygun bişey derlerse burda yoksa başka yer bakıcam artık...dışarda hava çok güzeldi arabada camları açıp temiz hava eşliğinde gidip geldim uzun zamandır eve tıkıldığım için çok iyi geldi belki bilemiyorum...ağrılarım olmakla bereber artık baktım olmuyo ev çok rezil gibi ufaktan temizlik yapmaya çalışıyorum biraz mola verince sizede bakayım dedim..günlerdir geçmiş çok birikmiş bir ara okuyacam inş...benden haberler böyle..
Canm en iyisi benim yaptğm gibi oruçluyken yemeğe gitmek:))ünvdeyken oruclu oldugumu unutup arkadasla yemege gittik.siparişverdikten sonra aklima geldi.arkadaşm olmaz yiyemem kalkalm demisti ben de illa yiyeceksin dedim.o yedi ben de paket yaptrdm:)Iyi geceler herkese.:)
Aksama kadar karatayimsi beslendim fakat aksam yemeğinde olanlar oldu bana,tabi bunda arkadaş grubu ile birlikte yemeğe cikmanin payi büyük..Menu yazmaya hic cesaretim yok,siz yazmis gibi kabul edin olar mi?:)
Siz siz olun diyet yaparken arkadaşlarla yemeğe cikmayin,hele de diyetini bozmuş arkadaşlar ile hic cikmayin taammi:)
süper miş bende bazen oyle komik hatalar yapiyorum arabayi yeni kullaniyom cocuklari oturttum arkaya bende one gectim oturdum bekliyom neyi bekliyosam şöför koltuğu boş benim oturmam lazimdi ama kafa sonra dank etti :)) caktirmadan İndim arabadan gectim şöför koltuğunaCanm en iyisi benim yaptğm gibi oruçluyken yemeğe gitmek:))ünvdeyken oruclu oldugumu unutup arkadasla yemege gittik.siparişverdikten sonra aklima geldi.arkadaşm olmaz yiyemem kalkalm demisti ben de illa yiyeceksin dedim.o yedi ben de paket yaptrdm:)
direk ortam terk
Aaa bak karatayn bu dedigine katılıyorum.önceki calıştğm bi köy sadece tereyağı tüketirdi.bi gün bi teyzeye yaşını sordum.cevap--kızım en son 85 tim.sonrasnı bilmiyom dediKaratay hoca durmadan tereyağ diyor evdede tereyağ yok gerçi tereyağını ekmeksiz yiyemem been
Ay frida bu klavyen cok güldürüyo ya beni.bu defa da.q ya dönmüşsün:)yenqcım tomq konusundq genlerden gelen bir durum vqr herhqlde :))) çünkü eşim ben mç sorqsı sigqrq içerken gitti giremedi ben yqnınq vqrdığımdq giremiyormuşuz izin vermiyorlqr otobüs burdqn geçicek görürüz dedi çıldırdım nqsıl yqnii bir elmi sqlıycqz dedim tuturdum ben içeri girecem diyee qdqmlqrdq yok olmqz fqlqn dediyselerde bqktılqr ben kqrqrlıyım bir üstleriyle telsizle izin qldılqr ve girdik :) çok duygulqndım 15 dk. birbirimizi gördük kötü oldu sonrq hqvq qlqnınq gittiler işte ...
Aaaaa cok şaşrdm.hadi gözünaydn.kacinci haftada değişti ki merak ettim.farklı cinsiyet eminim cok sevinmişsinizdir.saglicakla alirsin ins kucagina.ben geldimm...bugun kontrolum vardı..değişik bi haber getirdim size bebişim erkekmiş ve busefer kesin...:))sağlıyı gayet iyi...benim sıkıntılarım için varis başlı başına bi sebeptir zaten başka bişey aramaya gerek yok yatıcaksın ayakta kalmamaya özen göstericeksin dedi..bi ilaç verdi 15 gün kullan yaramazsa bırak dedi normalde varisleri toplar rahatlatır ama hamilelikte aynı şekilde etkili olmayabilir dedi yararsa doğuma kadar devam edebilirsin dedi...bu doktoru çok sevdim bir sürü şey konuştuk çokk güzel ilgilendi...burda doğum yapmak istiyorum ama fiyatlar çok yüksek tanıdık birilerini araya sokmaya çalışıcaz bakalım uygun bişey derlerse burda yoksa başka yer bakıcam artık...dışarda hava çok güzeldi arabada camları açıp temiz hava eşliğinde gidip geldim uzun zamandır eve tıkıldığım için çok iyi geldi belki bilemiyorum...ağrılarım olmakla bereber artık baktım olmuyo ev çok rezil gibi ufaktan temizlik yapmaya çalışıyorum biraz mola verince sizede bakayım dedim..günlerdir geçmiş çok birikmiş bir ara okuyacam inş...benden haberler böyle..
Evet yaaa q harfi daha çok a ya benziyor değil miii :)))Ay frida bu klavyen cok güldürüyo ya beni.bu defa da.q ya dönmüşsün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?