Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yediklerimi yazayım bugün bayağı iyi yedim

kahvaltı : 3 dilim çavdarlı ekmekle 1 yumurta
peynir,5 adet zeytin,bir tatlı kaşığı kaymak,
domates,biber

öğlen : çay eşliğinde bir tabak patates salatası
kk.peynir

akşam: bir tabakta büyük serviz kaşığıyla pilav ve türlü
2 kaşık yoğurt

gece:5 adet kestanee

Merhabalar

Yediklerim,

Sabah: 1 cennet hurmasi,biraz örgü peyniri ve dereotu.

Aksam: Sebzeli tavuk göğüs (kremali olmayaydi iyiydi) salata,tursu(biraz fazla kacirdim)

Ara:kahve.
misafirin gelicekmiş canım kolay gelsiin mümkün olduğunca düzenini bozmamaya çalış sonra toparlaması zor oluyor geçen anneme dedim daha sizin bende kaldığınız bir hafta aldığım 3 kiloyu zor verdim dedim oda şaşırdıı nasıl yani biz sendeyken 3 kilomu aldın dedi bende tabi anne ne sporumu yapabildim ne sıcak suyumu içebildim aldım kiloları dedim zaten gitiklerindede yeniden adapte olmam oda haftayı buldu

regli olucam nihayet derken oldun mu olucanmı bende cumadan beri bekliyorum şu doğum konturol haplarını içiyorum yaa sözde 7 günlük arada olmam lazım olmuyor pooff

kendime yeni bir mont aldım 3 bedenini giydim oldu tam alıyordum satış yapan bayana 2 bedenini bir deneyeyim aklımda kalmasın dedim bir giydim oda oldu 2 bedenini aldım 46 la 48 bedene denk geliyormuş ama bayağı sardı hiç kilo almayıp aksine acil bir şekilde 4 kilo vermem lazım o zaman daha rahat olur ve daha yakışır sanırım zaten o zamanda 99 kilo olmuş olurum aaayyy rüya gibiii

hayırlı geceler güzeller
bugün yatılı misafirim var bütün odalar dolu.
yeme düzenim yerle bir

Zeynepcim hayırlı olsun ..bir oğluşun olacakmış ..hepinizin Allah cc sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin.

ablacım kayınpederin ne den ameliyat oldu?
allahım tekrar tez şifa versin inş.
ne kadar çok yorulmuşsundur tahmin edebiliyorum, dinlen sende epeyce.
amin meyracım sağol. canım kp. safra kesesi ameliyatı oldu ama ak ciğerlerde iltihap var. bugün bayaa kötü bütün gün ağrım var diye kıvrandı. birde sürekli istifra etmeye başladı. 1 yudum su içse midesine indiği an istifra ediyor. hiç birşey yemiyor. yarın tekrar gidicez inegöle büyük ihtimal tekrar alırlar hastahaneye. ben çantamı hazırladım. hazırlıklı bulunayım dedim. cumaya kadar dönemeyebilirim. yarın akşam yazamazsam bilnki hastahanedeyim.

Güle güle kullan canım
İnşallah en kısa sürede verirsin 4 kiloyu
Ben de o kadar versem giyebilirim kabanımı

kolay gelsin dafi işin bayağı zor amcayada rahatlatıcı bir tedavi uygularlar inşallah senin yerinde olsam benimde düzen filan kalmazdı inan ...

Oldum sayılır
Benim de 40 gün oldu olalı
Bu sefer ben de başlayacağım hormona
adaş ilaçlar beni bozdu açıkçası ben bu hormon haplarını saçlarım için içiyorum o kadar ciddi boyutlara vardı yani 3. kutuya başlıycam işte diane-35 kullanıyorum bir ara özelede gidip kan iğnesi yazdırmam lazım kansızlık yüzündend e oldu birde düzensiz diyet olunca aile hekimi kan hapı vermişti içmemiştim yaa o yüzden iğne istiyorum bakalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…