şimdi şurda soba başında nescafe içmek var dı hep beraberBu da bizim okul yolu :)Eki Görüntüle 1710204
asu salatamı yapcan pasta mı
Poğaça yaparım belkivee yeşil deniz başlıyoooo çok seviyoruz ailecek
Yeşil deniz dizi mi biz güneşin kızlarını seyrediyoruz bu sene tek seyretiğim dizi ...Poğaça yaparım belki
Biz de seviyoruz yeşil denizi
bende izliyodumm eşim çocuklarla izlememizi istemediği için izleyemedim merakta etmiyo deilim zamanım olsa netten izlicmde oda yk neyse yaza yayınlarlar tejkrar nasıl olsaYeşil deniz dizi mi biz güneşin kızlarını seyrediyoruz bu sene tek seyretiğim dizi ...
3-2-1 patlatirsin bi tane off yaa benkmde canim istiyoda bakalim çarsambaya miso gelcek belkim 1 tane yerimPoğaça yaparım belki
Biz de seviyoruz yeşil denizi
Aynen benim aklımda da o var3-2-1 patlatirsin bi tane off yaa benkmde canim istiyoda bakalim çarsambaya miso gelcek belkim 1 tane yerim
misafirin gelicekmiş canım kolay gelsiin mümkün olduğunca düzenini bozmamaya çalış sonra toparlaması zor oluyor geçen anneme dedim daha sizin bende kaldığınız bir hafta aldığım 3 kiloyu zor verdim dedim oda şaşırdıı nasıl yani biz sendeyken 3 kilomu aldın dedi bende tabi anne ne sporumu yapabildim ne sıcak suyumu içebildim aldım kiloları dedim zaten gitiklerindede yeniden adapte olmam oda haftayı bulduMerhabalar
Yediklerim,
Sabah: 1 cennet hurmasi,biraz örgü peyniri ve dereotu.
Aksam: Sebzeli tavuk göğüs (kremali olmayaydi iyiydi) salata,tursu(biraz fazla kacirdim)
Ara:kahve.
regli olucam nihayet derken oldun mu olucanmı bende cumadan beri bekliyorum şu doğum konturol haplarını içiyorum yaa sözde 7 günlük arada olmam lazım olmuyor pooffAkşam yemeğimi yedim 1 adet pide fazla mı oldu acaba ama iyi doydum
Çay içiyorum şimdi
Regl olacağım nihayet o iyi de aklım tatlıda
Yarın da başsağlığında giyeceğiz bir ablaya ama oturma gibi olacak
Giderken ne yapsam diye düşünüyorum bir de
Oldum sayılırregli olucam nihayet derken oldun mu olucanmı bende cumadan beri bekliyorum şu doğum konturol haplarını içiyorum yaa sözde 7 günlük arada olmam lazım olmuyor pooff
amin meyracım sağol. canım kp. safra kesesi ameliyatı oldu ama ak ciğerlerde iltihap var. bugün bayaa kötü bütün gün ağrım var diye kıvrandı. birde sürekli istifra etmeye başladı. 1 yudum su içse midesine indiği an istifra ediyor. hiç birşey yemiyor. yarın tekrar gidicez inegöle büyük ihtimal tekrar alırlar hastahaneye. ben çantamı hazırladım. hazırlıklı bulunayım dedim. cumaya kadar dönemeyebilirim. yarın akşam yazamazsam bilnki hastahanedeyim.ablacım kayınpederin ne den ameliyat oldu?
allahım tekrar tez şifa versin inş.
ne kadar çok yorulmuşsundur tahmin edebiliyorum, dinlen sende epeyce.
Güle güle kullan canımkendime yeni bir mont aldım 3 bedenini giydim oldu tam alıyordum satış yapan bayana 2 bedenini bir deneyeyim aklımda kalmasın dedim bir giydim oda oldu 2 bedenini aldım 46 la 48 bedene denk geliyormuş ama bayağı sardı hiç kilo almayıp aksine acil bir şekilde 4 kilo vermem lazım o zaman daha rahat olur ve daha yakışır sanırım zaten o zamanda 99 kilo olmuş olurum aaayyy rüya gibiii
kolay gelsin dafi işin bayağı zor amcayada rahatlatıcı bir tedavi uygularlar inşallah senin yerinde olsam benimde düzen filan kalmazdı inan ...hayırlı geceler güzeller
bugün yatılı misafirim var bütün odalar dolu.
yeme düzenim yerle bir
Zeynepcim hayırlı olsun ..bir oğluşun olacakmış ..hepinizin Allah cc sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin.
amin meyracım sağol. canım kp. safra kesesi ameliyatı oldu ama ak ciğerlerde iltihap var. bugün bayaa kötü bütün gün ağrım var diye kıvrandı. birde sürekli istifra etmeye başladı. 1 yudum su içse midesine indiği an istifra ediyor. hiç birşey yemiyor. yarın tekrar gidicez inegöle büyük ihtimal tekrar alırlar hastahaneye. ben çantamı hazırladım. hazırlıklı bulunayım dedim. cumaya kadar dönemeyebilirim. yarın akşam yazamazsam bilnki hastahanedeyim.
adaş ilaçlar beni bozdu açıkçası ben bu hormon haplarını saçlarım için içiyorum o kadar ciddi boyutlara vardı yani 3. kutuya başlıycam işte diane-35 kullanıyorum bir ara özelede gidip kan iğnesi yazdırmam lazım kansızlık yüzündend e oldu birde düzensiz diyet olunca aile hekimi kan hapı vermişti içmemiştim yaa o yüzden iğne istiyorum bakalım ...Oldum sayılır
Benim de 40 gün oldu olalı
Bu sefer ben de başlayacağım hormona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?