Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Risotto'yu ben de seviyorum ama o gün yediğim o değildi:)
Risotto'nun özel bir princi var özelliği ordan geliyor sanirim,arkadasim da yapıyor evde bire bir ayni olmasada oldukça yakin bir tat oluyor..Aklimda kaldigi kadari ile yazayim:)
Risotto princi pahali olduğu ve her yerde bulunmadigi için evde kullanilan princi dövdüğünü ve bol su ile yikadigini söylemişti,maksat fazla nisastasini almak,bu sekilde daha lezzetli oluyormuş.
Birde sadece tereyagla pişirdiğini ve ev yapimi et suyu kullandigini söylemişti..Tabi ön önemli noktasi hatta lezzet veren İtalyan peyniri sanirim.

Eminim senin yaptiginda cok lezzetli olmuştur,mantarli ve enginarlisida cok güzel oluyor.

Sagolasin asuman ablacim,henüz gelmediler carsamba veya perşembe gelecekler inşallah.

Hayirli olsun yolcu,saglikla gelsin minik pasa.:)
Temizlik konusunda kendini yorma,dogumdan sonra rahat rahat temizlersin nasilsa.:)

Birdaha ki sefere tavsiyeni dikkate alacagim bengisu:)tebessüm ederek okudum yazini:)

Alemsin nursena,gözümden yas geldi gülmektenAllah'da seni güldürsün inşallah.

Sagolasin fridacim,birkac hafta yoğun olacagim sanirim.Yakinda kuzenimizin düğünü var,misafir ve yoğunluk eksik olmaz bu ara..
hâklisin bir kere düzeni bozulunca insanin toparlanmasi zor oluyor sonrasinda,benim de elimden geldiğince dikkat etmem verdiğim kilolari korumam gerekiyor inşallah başarabilirim,basaracagim diyeyim negatif düşünmeyeyim simdiden.:)
Bu arada 2 beden montunu güle güle,huzurla giy inşallah.Ay ben de 2 beden monto girebildiğim hatta bolluktan giyemediğim günleri görürüm inşallah..

Allah yardimcin olsun dafi ablacim,dilerim kisa zamanda iyileşir kayinpederin.

benim kayınvalidemde bu zeytin yağıda nerden çıktı eskiden biz sabahları halsiz kalktığımızda bir kaşık tereyağı ve balı karıştırıp yerdik derdi maşallah çok sağlıklı 85 yaşına merdiven dayamıştır herhalde o kadarda çocuk doğurmuş krınc gibi hiç durmuyor memlekete gidince sadece onun yanında ayakta durmaktan yoruluyorum tereyağını kendi yapıyor zaten ve her yemekte tereyağı kullanıyorlar o kdarda lezetli olyorki memleketin havasındanmıdır nedir yemeğide çok lezzetli oluyor ben aynı şekil tereyağını alıp geliyorum istanbulda bir ağırlaşıyor uzun süre dayanmıyor onlar kadar yemeklerde kullanamıyorum benim yemeklerde kullandığım yağ zeytin yağı ...

evet canım inşallah hep beraber inceliriz ve istediğimiz kıyafetleri alıp giyinebiliriz benim 2 numara montum sanada olur herhalde aynı kilolardayız gerçi benim boyum uzun olduğu için yan bel bölgem bayağı şekilendi en zor giden yerim halaa göbek en büyük haşmetiyle o önde duruyor

Gunayydddiinnnn bayanlar
Bugun gune mutlu uyandim. Epeydir tartilmamistim. Bir zamanlar yaza dogru 88lere dusmustum sonra tatile git gel kostur derken 93-94 dolaniyordum. Sonra yine tartilmadim. Hamile oldugumu ogrenince tartildim 97-98 arasi cikip durdum. Hamilelik oncesi iyi kilo aldim yani malesef bu sabah tartildim 97.6 ciktim. Cok sukur en azindan simdiye kadar kilo almamisim. Bundan sonrasida ya nasip.
Emineyede 97yle hamile kalip 98le dogurmustum darisi bunun basina ama bunda biraz alcam gibi cunku eminede ilk aylarda kilo vermistim 91e dusmustum (isteyerek degil kendiliginden) bakalim nasip insallah bu bebiside 100u gormeden dogurabilirim (biraz zor gibi ama umut etmek guzel)
Bugun buranin pazari var bir ara pazara cikcam degisiklik olur. Bir surude utu var beni bekleyen bugun biraz onlari yaparim yarin nobet var yine
Hayirli olsun cnm saglikla sihatle kucagjna alirsin insallah oglusunu

Denin de kizin olscak herhalde cnm hayirli olsun

Gunayydinn haslanmis yumurta yedim 1 dlm ekmekle kursta pasta borek var sabahki yesilligumi oraya sakladim salata alicam sadece
Ögleden so rads vukat var gezme off ki ne off insallah irademle yenicem yemicemm

Bonus gece gece o yemegin tadina bakmicaktin bacim daha kayboldun ortadan cik söz kızmıcaz neler yediğini yaz buraaa

Tarti ekside firidia asuuu ve rakiplerim haberiniz ola:)))))

Ben kursa kacar hayirli gunler

Mutlu salilar :)

Zeynocum guldum haberine ve sevindim.. Erkek simdiden saka yapiyor size. :)

Topraam ozel pirinc cok pahalli idi balldoyla iyixe yikayarak denemistim ben de..

Fridacim iyi gunler de giyin cicilerini. Ben de dun lacivert kaban ve pantolon aldim yine :) almiicam diyorum amma insan icine cikinca mecbur oluyorsun bir nevi.

Daficim kolay gelsin neden agrilari gecmedi acaba..

Nursena basarilar sana :)

Bengisu senin okul durumun belli oldumu subatimi bekleyeceksin yoksa..

Hayırlı günler
Nursena tebrik ederim bugün için de azim dilerim hem sana hem bana
Yenacım güle güle kullan sen de yeni kıyafetlerini benim de acil pantolon almam gerekiyor aslında
Ben de bugün için mayalı poğaça yapmaya karar verdim bikaç bizimkilere de bırakırım onu daha çok seviyorlar
Bir de ıspanaklı börek yapacağım ev halkına
Böreğin içinden ayırıp kendime ıspanaklı yumurta yapıp yerim kahvaltı niyetine peynirle inşallah ekmeksiz

Asucum haftasonu ispanakli borek yaptim ben de. Hemi de elcaazlarimla actim.. :)

Sen niye hamur mayaladin yine . Misafirmi var ?

Bizim de ogle ispanak var yemekte. Ev de yemegim hazir sayilir pirasa yapmistim yanina makarna ekleeim gidince..
Kizin toplantisi var saat dortte . bugun kas biyik halledeyim diyordum yine kaldi .. Yarin haftalik temizlik var.. Zaman nasil akiyor. Bir bakiyorum haftabasi bir bakiyorum haftasano..

Yenacım ben hazır yufkayla yaptım
Poğaçayı da bugün gideceğim ablaya götüreceğim biraz fazla yaptım yarın sabah okula giderken kızlar da yerler
Nursena inşallah fazla yemeden döneriz akşam da yoğurt su idare ederiz

Merhabalar

Nasilda kasvetli bir hava var bugun burda,oldukça sisli,karanlik normal sartlarda böyle havalar modumu düsürsede bugun keyfim yerinde:) sabah erkenden evin tüm isiklarini ve tüm mumlari yaktim:)
Erken saatlerde yabanci bir komsu teyzemi sabah kahvesine cagirdim,hayata karsi bakis acisi,tecrübeleri ve enerjisi ile mest etti beni.:)

Yani sira karatayimsi kahvaltimi yaptım,dün ki yediğim tursulardan dolayi birazcık arti görmüs olabilirim,gecici bir durum olduğunu düşünüp moralimi bozmuyorum:)

Son düzenleme:

Insallah fridacim,benim de boyum kisa sayilmaz aslinda 1.70 civari ama benim yan bölgelerim oldukça fazla,bingil bingil:)Göbek konusuna hic girmiyorum benim göbeğim senin göbeğini döver diyorum..

El acmasi börekmiiihamarat hatunun halide başka oluyor vesselam:)
Tebrik ediyorumyaklasayim da bana da bulassin hamaratlık.

Fen sinavi yaptim :) esnek maddelere ornek verecekleri bi soru vardi. Bi öğrencim uçkur yazmis :))

Hahayyy bayildimmm öğrencine elifcim,karnima agrilar girdi gülmekten..

Yediklerim

Sabah : iki dilim koy ekmegi,peynir,zeytin ,salca,az bal

Ogle : yumurtali kasarli ispanak,spagethi,yayla corba

Eve gidince cennet hurmasi ve mandalina yemek istiyirum belki kahve o kadar..

Afiyet olsun yenacim,ben beyendim menünü:)

selamlar
bende katılabılır mıyım aranıza?
kılom 90 uzerı ama, sanırım dıger topık ılerlemıyormus. bıraz okudum. cok hossunuz.

Katilabilirsiniz tabi,aramiza hosgeldiniz.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…