- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Nur hayirli olsun gonlune gire bir is bulursun inss..
Kasimpaticim gecen de italyan yemegi yedigini yazmistin yaa :) ben risotto yu cok sevdim hatta ev de bile denedim. Malzeme eksikligi bile olsa oda harika olmustu :)
Elifcim manzara guzel ama icim sizladi biraz cocuklara
Size de kolay gelsin egitim emekcileri
Risotto'yu ben de seviyorum ama o gün yediğim o değildi:)
Risotto'nun özel bir princi var özelliği ordan geliyor sanirim,arkadasim da yapıyor evde bire bir ayni olmasada oldukça yakin bir tat oluyor..Aklimda kaldigi kadari ile yazayim:)
Risotto princi pahali olduğu ve her yerde bulunmadigi için evde kullanilan princi dövdüğünü ve bol su ile yikadigini söylemişti,maksat fazla nisastasini almak,bu sekilde daha lezzetli oluyormuş.
Birde sadece tereyagla pişirdiğini ve ev yapimi et suyu kullandigini söylemişti..Tabi ön önemli noktasi hatta lezzet veren İtalyan peyniri sanirim.
Eminim senin yaptiginda cok lezzetli olmuştur,mantarli ve enginarlisida cok güzel oluyor.
Faturaları yatırdım 1 saat yürüdüm geldim
Kasımpatı kolay gelsin misafiri rahat atlatırsın inşallah
Nurcum sana da gönlünce bir iş dilerim
Elifcim sizlere de kolaylıklar versin rabbim manzara çok güzel ama şartlar zordur sanırım
Sagolasin asuman ablacim,henüz gelmediler carsamba veya perşembe gelecekler inşallah.
ben geldimm...bugun kontrolum vardı..değişik bi haber getirdim size bebişim erkekmiş ve busefer kesin...:))sağlıyı gayet iyi...benim sıkıntılarım için varis başlı başına bi sebeptir zaten başka bişey aramaya gerek yok yatıcaksın ayakta kalmamaya özen göstericeksin dedi..bi ilaç verdi 15 gün kullan yaramazsa bırak dedi normalde varisleri toplar rahatlatır ama hamilelikte aynı şekilde etkili olmayabilir dedi yararsa doğuma kadar devam edebilirsin dedi...bu doktoru çok sevdim bir sürü şey konuştuk çokk güzel ilgilendi...burda doğum yapmak istiyorum ama fiyatlar çok yüksek tanıdık birilerini araya sokmaya çalışıcaz bakalım uygun bişey derlerse burda yoksa başka yer bakıcam artık...dışarda hava çok güzeldi arabada camları açıp temiz hava eşliğinde gidip geldim uzun zamandır eve tıkıldığım için çok iyi geldi belki bilemiyorum...ağrılarım olmakla bereber artık baktım olmuyo ev çok rezil gibi ufaktan temizlik yapmaya çalışıyorum biraz mola verince sizede bakayım dedim..günlerdir geçmiş çok birikmiş bir ara okuyacam inş...benden haberler böyle..
Hayirli olsun yolcu,saglikla gelsin minik pasa.:)
Temizlik konusunda kendini yorma,dogumdan sonra rahat rahat temizlersin nasilsa.:)
Canm en iyisi benim yaptğm gibi oruçluyken yemeğe gitmek:))ünvdeyken oruclu oldugumu unutup arkadasla yemege gittik.siparişverdikten sonra aklima geldi.arkadaşm olmaz yiyemem kalkalm demisti ben de illa yiyeceksin dedim.o yedi ben de paket yaptrdm:)
Birdaha ki sefere tavsiyeni dikkate alacagim bengisu:)tebessüm ederek okudum yazini:)
süper miş bende bazen oyle komik hatalar yapiyorum arabayi yeni kullaniyom cocuklari oturttum arkaya bende one gectim oturdum bekliyom neyi bekliyosam şöför koltuğu boş benim oturmam lazimdi ama kafa sonra dank etti :)) caktirmadan İndim arabadan gectim şöför koltuğuna
Alemsin nursena,gözümden yas geldi gülmekten