Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eyi aksamlar herkese:)

Yediklerim,

Sabah:1,5 servis kasigi menemen,avuc ici kadar ceviz,peynir,bol zetin,bir mandalin.

Aksam:sebzeli köfte,kerevizli havuçlu salata,biraz da esimin yeşil salatasindan birkaç çatal:) yoğurt.

Aralarda:kahve,limonlu zencefilli yeşil cay.

Günün kacamagi: 1 paket karamelli cikeleta..

Cennet hurmasi yerine kahve+1 dilim baklava tuketildi :)

Topraam hala begeniyormusun :) ben olsam Allah cezani verecek derdim :)

Beyenmemmi hic,seni beyenmeyen sisko olsun

Beterin beteri var yani,misal bir kare cikeleta ile nefsini körlemeyi becerememiş oturupda bir paketi yemişler var.

Nursena gelen yiyeceklere yemicem immmh immh yemicem.aclıktan ölsem de yemicem......sersin:)

Aldıklarını güle güle kullan canm.kısa sürede bollaşırlar inş.
Bu hafta atama icin tercih yapiyorum.sali günü sonuçlar açıklanacak.merkeze 7 kisi alıyolar ben de 8.kisiyim.hayırlisi artk.köy olsa da eşimle gidip gelebilme imkanm olan bi köy var.bakalm sonuc ne olacak
selamlar
bende katılabılır mıyım aranıza?
kılom 90 uzerı ama, sanırım dıger topık ılerlemıyormus. bıraz okudum. cok hossunuz.
Hoşgeldin canm.

Hayirli aksamlar.. Cok aciktim simdi 1 bardak sut iciyorum... Baska bisey yemeden yatsam iyi olacak :)

Kacak bonus gelmis :) nerelerdeydin?

Leylasa hosgeldiniz..

Yena o baklava olmus mu? Cik cik... Ben yiyemiyorumya simdi :) saka tabi afiyet olsun..

Frida ve yena ben de bi alisveris yapsam diyorum rahatlamak icin :) ama once dogurmam gerekecek bunun icin :)

Bengisu hakkinda hayirlisi olsun canim insallah gonlune gore sonuclanir hersey..

Nursena gercekten helal olsun sana.. Yaza inceciksin insallah. Hepimizi catlatirsin:)

Asuman abla sen de cok iyi yuruyorsun masallah. Benim de yurumem lazimmis ama okuldan geldikten sonra hic halim kalmiyo.

Kisacasi masallah hepinize:) hedefledigimiz kilolara inelim insallah :)

dafi çok geçmiş olsun...
fridaaaa ayyy nasıl imrendim 99 çok yakınında...güle güle giy cicilerini canım...
yena sende iyi günlerde giy insallah...
ben bugün çok d ikkatliydim yeme konusunda ama gece berbat ettim herşeyi hiç yapmadığını yaptım ....akşam yemeğinde ekmek yemeyince peynir ekmek arasını götürdüm saat 10da hemde...

Eki Görüntüle 1711910

Topigin hafiye anneleri asuman ablacım,frida ve topramm bu karikatürü görünce aklıma sizler geldiniz,çok güldüm:) ben den sizlere ve tüm topık ahalisine gelsin..

çok güzelmiş yaa aslında yok ben her zaman böyle sevgiyle yaklaşamıyorum hanfendi odasına çekiliyor bir süre sonra çağırıyor bende ne var nee diye bağıra çağıra gittiğimde oluyor gerçi durumlara göre değişiyor :)

Öhö öhö... Iyi aksamlar

nerelerdesin ?

kolay gelsin sana en son annem ve çocuklarla avm ye gittim annemle oturup bir kahve bile içememiştim başım döndü çocuklardan :)

sağol derin 99 a yakınım ama iradem yok bugün fena yedim 2 gün hiç ekmek hamur ve tatlı yemiycem cuma yine 103 ü görürsem sevinirim

Arkadaş hiç üşenmez gider çocukla her yere ben çocuk benim olmadığı halde gözüm yemiyor
Bugün de gitmiş hatta aldığı şey yetmeyince yarın yine gitmesi gerekmiş bir de uzak epeyce servise binip gideceğiz
Az önce yoğurt kaşıkladım yattım şimdi hem acıkmıştım hem de yağlarım erisin dedim
İşin kötüsü bugün başladım hormona da yan etkisi çok bunların içinde kilo ve şişkinlik de var inşallah hiçbirini görmem bu sıralar yememi iyice kısmam şart

sende güle güle giyin yenam iyi etmişsin inş. aldıklarımızda bolaşırda daha darlarını alırız benim kabanım bordo bir şapkayla atkı bulsam iyi olur siyah bingo uyar ama başka hangi renk uyar acaba

kısırı görüp 3kaşıkla iyi bırakmışsin ben dibini görene yerim heralde

bende bağzen tadımlık yiyim diyorum ama olmuyor

insanın etrafınde enerjisi yüksek samimi insanların olması ne güzel bulaştırıyorlar da :) bağzen canım sıkkın olduğunda açılmak için giderim arkadaşlara bir kahve içer sohbet eder dönerim :)
listen çok güzel olmuş cukulatayı görmedim bilee bende bugün şekersiz çukulata yedim ama bence yine kaloriliydi neticede yağ filan giriyor arkadaşım Kıbrıs gezisinden getirmiş tabi bende görmemiş olduğum için hemen yidim

bugün yediğim en mahsum şey o çukulataydı herhalde

adaş ben bugün fena yedim doyamadım bir türlüü derinin dediği gibi jübileyi saat 10 da tost la yaptım hep bugünki eğitim programı yüzünden sabah evden kahvaltı yapıp çıktım pastaneden puaça filan aldım arkadaşlara sonra bir köy kahvesine gittik çay eşliğinde yedik hamur işlerini sonrasında ben kendimi tutamadım işte bi daha yemek yemeyiz zanetim ordanda 1,2 saat sonra köfteciye gitiik daha yazmıyım velakin bugün yedimde yedim

yarın öbürsü gün unlu ve şekerli beslenmiycem inş. geçen cumaki rakamı görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…