Hosgeldiniz aramiza..selamlar
bende katılabılır mıyım aranıza?
kılom 90 uzerı ama, sanırım dıger topık ılerlemıyormus. bıraz okudum. cok hossunuz.
Cennet hurmasi yerine kahve+1 dilim baklava tuketildi :)
Topraam hala begeniyormusun :) ben olsam Allah cezani verecek derdim :)
Nursena gelen yiyeceklere yemicem immmh immh yemicem.aclıktan ölsem de yemicem......sersin:)Gunayydinn haslanmis yumurta yedim 1 dlm ekmekle kursta pasta borek var sabahki yesilligumi oraya sakladim salata alicam sadece
Ögleden so rads vukat var gezme off ki ne off insallah irademle yenicem yemicemm
Bonus gece gece o yemegin tadina bakmicaktin bacim daha kayboldun ortadan cik söz kızmıcaz neler yediğini yaz buraaa
Tarti ekside firidia asuuu ve rakiplerim haberiniz ola:)))))
Ben kursa kacar hayirli gunler
Aldıklarını güle güle kullan canm.kısa sürede bollaşırlar inş.Mutlu salilar :)
Zeynocum guldum haberine ve sevindim.. Erkek simdiden saka yapiyor size. :)
Topraam ozel pirinc cok pahalli idi balldoyla iyixe yikayarak denemistim ben de..
Fridacim iyi gunler de giyin cicilerini. Ben de dun lacivert kaban ve pantolon aldim yine :) almiicam diyorum amma insan icine cikinca mecbur oluyorsun bir nevi.
Daficim kolay gelsin neden agrilari gecmedi acaba..
Nursena basarilar sana :)
Bengisu senin okul durumun belli oldumu subatimi bekleyeceksin yoksa..
Hoşgeldin canm.selamlar
bende katılabılır mıyım aranıza?
kılom 90 uzerı ama, sanırım dıger topık ılerlemıyormus. bıraz okudum. cok hossunuz.
Eki Görüntüle 1711910
Topigin hafiye anneleri asuman ablacım,frida ve topramm bu karikatürü görünce aklıma sizler geldiniz,çok güldüm:) ben den sizlere ve tüm topık ahalisine gelsin..
Öhö öhö... Iyi aksamlar
kolay gelsin sana en son annem ve çocuklarla avm ye gittim annemle oturup bir kahve bile içememiştim başım döndü çocuklardan :)Elifcim yürümeyi seviyorum ama her zaman fırsatım olmuyor
Yarın da yürüyecektim ama arkadaşla bir avm ye gideceğim işi varmış bir de küçük çocuğu var eşlik etmemi istedi
Tartıdan önceki son iki günü iyi geçirip eksi görmek istiyorum
sağol derin 99 a yakınım ama iradem yok bugün fena yedim 2 gün hiç ekmek hamur ve tatlı yemiycem cuma yine 103 ü görürsem sevinirimdafi çok geçmiş olsun...
fridaaaa ayyy nasıl imrendim 99 çok yakınında...güle güle giy cicilerini canım...
yena sende iyi günlerde giy insallah...
ben bugün çok d ikkatliydim yeme konusunda ama gece berbat ettim herşeyi hiç yapmadığını yaptım ....akşam yemeğinde ekmek yemeyince peynir ekmek arasını götürdüm saat 10da hemde...
ilginç aile içinde konuşulmuş herhalde benim çocuklarım bilmez herhalde aslında böyle cingöz çocukları severim :)Fen sinavi yaptim :) esnek maddelere ornek verecekleri bi soru vardi. Bi öğrencim uçkur yazmis :))
Mutlu salilar :)
Zeynocum guldum haberine ve sevindim.. Erkek simdiden saka yapiyor size. :)
Topraam ozel pirinc cok pahalli idi balldoyla iyixe yikayarak denemistim ben de..
Fridacim iyi gunler de giyin cicilerini. Ben de dun lacivert kaban ve pantolon aldim yine :) almiicam diyorum amma insan icine cikinca mecbur oluyorsun bir nevi.
Daficim kolay gelsin neden agrilari gecmedi acaba..
Nursena basarilar sana :)
Bengisu senin okul durumun belli oldumu subatimi bekleyeceksin yoksa..
kısırı görüp 3kaşıkla iyi bırakmışsin ben dibini görene yerim heralde
Merhabalar
Nasilda kasvetli bir hava var bugun burda,oldukça sisli,karanlik normal sartlarda böyle havalar modumu düsürsede bugun keyfim yerinde:) sabah erkenden evin tüm isiklarini ve tüm mumlari yaktim:)
Erken saatlerde yabanci bir komsu teyzemi sabah kahvesine cagirdim,hayata karsi bakis acisi,tecrübeleri ve enerjisi ile mest etti beni.:)
Yani sira karatayimsi kahvaltimi yaptım,dün ki yediğim tursulardan dolayi birazcık arti görmüs olabilirim,gecici bir durum olduğunu düşünüp moralimi bozmuyorum:)
adaş ben bugün fena yedim doyamadım bir türlüü derinin dediği gibi jübileyi saat 10 da tost la yaptım hep bugünki eğitim programı yüzünden sabah evden kahvaltı yapıp çıktım pastaneden puaça filan aldım arkadaşlara sonra bir köy kahvesine gittik çay eşliğinde yedik hamur işlerini sonrasında ben kendimi tutamadım işte bi daha yemek yemeyiz zanetim ordanda 1,2 saat sonra köfteciye gitiik daha yazmıyım velakin bugün yedimde yedimArkadaş hiç üşenmez gider çocukla her yere ben çocuk benim olmadığı halde gözüm yemiyor
Bugün de gitmiş hatta aldığı şey yetmeyince yarın yine gitmesi gerekmiş bir de uzak epeyce servise binip gideceğiz
Az önce yoğurt kaşıkladım yattım şimdi hem acıkmıştım hem de yağlarım erisin dedim
İşin kötüsü bugün başladım hormona da yan etkisi çok bunların içinde kilo ve şişkinlik de var inşallah hiçbirini görmem bu sıralar yememi iyice kısmam şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?