Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaş iyi yemişsin gerçekten
Ben sabah kahvaltıda ıspanaklı yumurta yaptım peynir zeytin roka az da ekmek yedim
Arkadaşta ikramlardan yedim hamurişini çok abartmadım salata 2 de dolma
Eve gelince birşey yemedim ne börek ne de poğaçaya bulaşmamam başarı bana göre 1 mandalina yedim çay içtim az önce de yoğurt

kısır oluncada bende kendimi tutamam valla.haftaya günümüz var ve bana kısır yapmak düştü.haftayı iple çekiyorum valla

bende hem avm yi çekemiyorum hemde kü
çok güzel geçmiş günün
yarın öbürsügünde böyle geçerse kesin eksi bildirirsin

ben bugün batırdım gerçekten bugünlerde de inanılmaz millet zayıflamışsın çok güzel olmuşsun filan diyip duruyorlar akşam eve gelirken komşum durdurdu çok zayıflamışsın nasıl verdin diye sordu sevdiğim değer verdiğim insan yarım saat kapının önünde konuştuk kendiside zaman zaman kilo verip alır yine 104 de çıktım diyordu normalde aç duruyorum diyip geçiştiriyorum şu 103ü bir oturtup aşağı çekebilsem artık karada havada bana ölüm yok çevremde gizli kıskançlıkta hissediyorum bana çukulata alan mı dersin önüme zararlı yiyecek koyan mı dersin birde yiycem mi diye gözümün içine bakıyorlar yemesem surat asıyorlar yesem mutlu oluyorlar ilginç dimii

bence iyi etmişsin bırak inceldikçe o farketsin :)
zaten kimseye söylemiyorum çaba içinde olduğumu bile.yakın arkadaşımdi ikimizde Zayıflamak istiyorduk onuda motive etmek için konuşmak istedim maşallah arkadaşım daha azimli ama ben diyet adı altında Zayıflamak değil benim ki ekmek ve geç vakitte yemeklerimi bıraktım

canım o kişiler öyle yaptıkça sana dahada gayret gelsin

bende ilk başlarda kimseye söylememiştim şimdilerde inanılmaz farkediliyor öyle çok soruyorlar
ekmeği tamamen mi kestin ? bak bu yaptıkların bile etki etti dimii azmin daim olsun ekmekbenim zayıf noktam cumaya kadar bende yemiycem

canım o kişiler öyle yaptıkça sana dahada gayret gelsin
zaten öyle oluyorda hoşuma gitmiyor bilinçli yapıldığını hisedince şöyle şöyle çarpabilsem

önceden dolu dolu makarna pilav yerdm artık abartmyorum yatmadan çoğu zaman yerdim artık bıraktım çok şükür.inşallah tekrar başlamam.öğlen kahvaltı yapıyorum bu kötü oluyor benim için bunuda düzeltsem bide bol su içebilsem tam olacak

Gunayydın doğu doğuluğunu gösterdi dun aksam uzeri giden elektirik daha yeni geldi donduk kaloriferde yanmayinca erkenden herkez birer kiz kapti kizlarimizla kanepelerde sizdik kaldik Allah sükür geldi simdi kizlari okula yollayip pasta yapnam lazim misafirim var bugun iste öle

Dun gezmede sadece sehriye ssalatasi yedim yarim kase paasta borek gene yemedim

Aksam menum 4 kasik bamya 1 kase yogur 3 dlm ekmek yedim (ekmek cok kacti )
Domates

Simcikte kahvaltimi hazirlayim yoksa ise daliyorum yemiyorum aksa.a kadar cozutuyorum

Gunaydinnlarrr

Biraz is guc biraz can sıkıntısı ruh daralmasi vardi gelmedim gelemedimde yani okudum ciktim.

Frida sana cok guldum o seni gizliden kiskananlardan biride benim

Iki haftadir sıkı baslayali ilk kez dun asiri iyeme istegim oldu tatli ve hamurlar gecti gozumden. Gunduz kendimi tuttum aksam bir miktar karbonhidrat almis olabilirim cok ta degil ama yedikten sonra fena sistim demek azaltmisim normalde yemeyi

Bana firinda sebze diye masumca bir tarif gosterip beni yemek sitelerine bakmaya iten pek sevgili arkadasimada buradan selam olsun :)
Firinda pirasa misir unlu enfesti bence... Okula koydum begendiler. Dun aksamda bulgurlusunu yaptim. Oda guzel ama tercihim misirdan yana. Kesinlikle iki tarifte dinlenince guzel.

Bu arada asuman abla bende 5 bucukta kalkiyorum kizlarda kalkti bugun 7 ye dogru uyudular. Bende biraz uyudum. Calisanlara allah kolaylik sabir ekıstıra guc versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…