Yaa benim esimde yiyo valla deli gibi ben rejimdeyim ama o 4 kilo verdi bile iyimi gelde delirmebu arada eşim resmen aşeriyor. hiç tatlı yapmıyon diyor bana :)
TebriklerGünaydınlar herkese :)
92 kg ile gidip 92.6 ile geri döndüm :)
Buna sevindim çünkü diyeti geçtim yemegi bayagı abartmıştımTartıda +3 falan bekliyordum
Bu şehir dışına git gel beni zorlucaak ama daha iradeli olmalıyım sanırım yani buna alışmalı :)
Velhasıl herkese huzurlu mutlu bi gün başlangıcı dilerim
Insallah fridacim,benim de boyum kisa sayilmaz aslinda 1.70 civari ama benim yan bölgelerim oldukça fazla,bingil bingil:)Göbek konusuna hic girmiyorum benim göbeğim senin göbeğini döver diyorum..
El acmasi börekmiiihamarat hatunun halide başka oluyor vesselam:)
Tebrik ediyorumyaklasayim da bana da bulassin hamaratlık.
Hahayyybayildimmm öğrencine elifcim,karnima agrilar girdi gülmekten..
Afiyet olsun yenacim,ben beyendim menünü:)
Katilabilirsiniz tabi,aramiza hosgeldiniz.:)
hoşgeldin canım
Hosgeldiniz aramiza..
Aldıklarını güle güle kullan canm.kısa sürede bollaşırlar inş.
Bu hafta atama icin tercih yapiyorum.sali günü sonuçlar açıklanacak.merkeze 7 kisi alıyolar ben de 8.kisiyim.hayırlisi artk.köy olsa da eşimle gidip gelebilme imkanm olan bi köy var.bakalm sonuc ne olacak
Hoşgeldin canm.
Hayirli aksamlar.. Cok aciktim simdi 1 bardak sut iciyorum... Baska bisey yemeden yatsam iyi olacak :)
Kacak bonus gelmis :) nerelerdeydin?
Leylasa hosgeldiniz..
Yena o baklava olmus mu? Cik cik... Ben yiyemiyorumya simdi :) saka tabi afiyet olsun..
Frida ve yena ben de bi alisveris yapsam diyorum rahatlamak icin :) ama once dogurmam gerekecek bunun icin :)
Bengisu hakkinda hayirlisi olsun canim insallah gonlune gore sonuclanir hersey..
Nursena gercekten helal olsun sana.. Yaza inceciksin insallah. Hepimizi catlatirsin:)
Asuman abla sen de cok iyi yuruyorsun masallah. Benim de yurumem lazimmis ama okuldan geldikten sonra hic halim kalmiyo.
Kisacasi masallah hepinize:) hedefledigimiz kilolara inelim insallah :)
Tebrikler
Uhibbuke hosgeldin. Polyanna sanada selamlar :) kisira dayanamayan senmiydin?
Kasimpati brokoli koftesini bana msj atabilirmisin?
tesekkur ederım hosbuldum.
bende cuma gunlerı tartılıyorum. haftasonu kacamagı pazartesı hemen yansımasın dıye.:) gecen cuma 114.1 ıdım. en fazla benım sanırım. olsun herkes kendıne kılolu zaten:)
ve bende o zaten hıc zayıf olmamıs olanlardanım nerdeyse. bır hedefım var ınsallah ulasırım. kızımın bırıncı yas gununde 99 u gormek ıstıyorum. umarım gerceklestırebılırım.
ınsallah. bu arada kızım 16 subat dogumlu. :)teşekkürler
Hoşbuldum Bonus :)
İnşaAllah hedefinize ulaşırsınız (hepimiz ulaşırızzzzz)
ınsallah. bu arada kızım 16 subat dogumlu. :)
evet olmaması ıcın bır neden yok degıl mı:)2 aydan birazcık fazla zaman var ve bence imkansız degil :)
İnşaAllah gönlünce olur ama o rakam olmasada bu yola giripte -2 kg bile görmek müthiş bi duygu :)
sende güle güle giyin yenam iyi etmişsin inş. aldıklarımızda bolaşırda daha darlarını alırız benim kabanım bordo bir şapkayla atkı bulsam iyi olur siyah bingo uyar ama başka hangi renk uyar acaba
bende bağzen tadımlık yiyim diyorum ama olmuyor
insanın etrafınde enerjisi yüksek samimi insanların olması ne güzel bulaştırıyorlar da :) bağzen canım sıkkın olduğunda açılmak için giderim arkadaşlara bir kahve içer sohbet eder dönerim :)
listen çok güzel olmuş cukulatayı görmedim bilee bende bugün şekersiz çukulata yedim ama bence yine kaloriliydi neticede yağ filan giriyor arkadaşım Kıbrıs gezisinden getirmiş tabi bende görmemiş olduğum için hemen yidim
bugün yediğim en mahsum şey o çukulataydı herhalde
Uhibbuke hosgeldin. Polyanna sanada selamlar :) kisira dayanamayan senmiydin?
evet olmaması ıcın bır neden yok degıl mı:)
kesınlıkle gun gun eksıllen gram bıle olsa harıkaa
evet çok severimUhibbuke hosgeldin. Polyanna sanada selamlar :) kisira dayanamayan senmiydin?
9kızıma bebe bıskuvısı yaptım fırında sımdı.
aksamada mercımek yemegıı yapacagım ınsallah
tabıkı.9
Bende bu ara bebe bisküvisi yapmayı düşünüyodum nasıl yaptıgını ögrenebilir miyim :)
ne
kadar zamanda kaç kilo verdin
Gunaydin mutlu carsambalar.
hoş geldin planlarını burda bizimle birlikte gerçekleştirmeni dilerim :) kilo olarak en fazla sen değilsin ben ilk geldiğimde 133 kiloydum yine bu kiloların üzerinde arkadaşlarımız var dediğin gibii herkez kendine kilolu zaten :)tesekkur ederım hosbuldum.
bende cuma gunlerı tartılıyorum. haftasonu kacamagı pazartesı hemen yansımasın dıye.:) gecen cuma 114.1 ıdım. en fazla benım sanırım. olsun herkes kendıne kılolu zaten:)
ve bende o zaten hıc zayıf olmamıs olanlardanım nerdeyse. bır hedefım var ınsallah ulasırım. kızımın bırıncı yas gununde 99 u gormek ıstıyorum. umarım gerceklestırebılırım.
Fridam,azimli hatunum :)senin cikeleta yine sekersizmis benim ki tam bir kalori bombasiydi hem sekerli,hem de karamelli:)Beni yerken görseydin asil görmemişin kim olduğunu görürdün:)
Bazen keşke findik,fistikli cikolatalari sevseydim diyorum kendime,en azindan findigi bol cikeleta bakimindan az olanlari tercih ederdim.
Normalde almıyorum dün esin almis güya benim için,diyette ki kişiye çikolata alinir mi yahu:)hem yiyip hem de tüm gece trip attim adama,sanki zorla yedirmiş gibi..
Tabisi,memnuniyetle..:)
Merhabalar
AVM ye gitmekten yırttım:)
Arkadaşın mutfağı yapılıyor bana geldi açım diye
Kahvaltıyı normal yaptım vukuat yok
Akşama da geçen hafta haşladığım barbunyanın kalanını yaptım yanına pilav
Adaş gel sen de
sağol tatlışım seninde azim ,sağlık ve mutluluk dolu günlerin olsunMerhabalar
Azim ve mutluluk dolu günleriniz olsun efenim..
evet öyle işte çok sıkınca ilk fazla beslenme kaçamağında bende acayip şişiyorum ve o şişkinliği göndermek benim 3 4 günüme mall oluyorGunaydinnlarrr
Biraz is guc biraz can sıkıntısı ruh daralmasi vardi gelmedimgelemedimde yani okudum ciktim.
Frida sana cok guldum o seni gizliden kiskananlardan biride benim
Iki haftadir sıkı baslayali ilk kez dun asiri iyeme istegim oldu tatli ve hamurlar gecti gozumden. Gunduz kendimi tuttum aksam bir miktar karbonhidrat almis olabilirim cok ta degil ama yedikten sonra fena sistim demek azaltmisim normalde yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?