Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar herkese :)
92 kg ile gidip 92.6 ile geri döndüm :)
Buna sevindim çünkü diyeti geçtim yemegi bayagı abartmıştım Tartıda +3 falan bekliyordum

Bu şehir dışına git gel beni zorlucaak ama daha iradeli olmalıyım sanırım yani buna alışmalı :)

Velhasıl herkese huzurlu mutlu bi gün başlangıcı dilerim

Tebrikler

hoşgeldin canım

Hosgeldiniz aramiza..

tesekkur ederım hosbuldum.
bende cuma gunlerı tartılıyorum. haftasonu kacamagı pazartesı hemen yansımasın dıye.:) gecen cuma 114.1 ıdım. en fazla benım sanırım. olsun herkes kendıne kılolu zaten:)
ve bende o zaten hıc zayıf olmamıs olanlardanım nerdeyse. bır hedefım var ınsallah ulasırım. kızımın bırıncı yas gununde 99 u gormek ıstıyorum. umarım gerceklestırebılırım.

teşekkürler

Uhibbuke hosgeldin. Polyanna sanada selamlar :) kisira dayanamayan senmiydin?

Kasimpati brokoli koftesini bana msj atabilirmisin?

Hoşbuldum Bonus :)

İnşaAllah hedefinize ulaşırsınız (hepimiz ulaşırızzzzz)

2 aydan birazcık fazla zaman var ve bence imkansız degil :)
İnşaAllah gönlünce olur ama o rakam olmasada bu yola giripte -2 kg bile görmek müthiş bi duygu :)
evet olmaması ıcın bır neden yok degıl mı:)
kesınlıkle gun gun eksıllen gram bıle olsa harıkaa

Fridam,azimli hatunum :)senin cikeleta yine sekersizmis benim ki tam bir kalori bombasiydi hem sekerli,hem de karamelli:)Beni yerken görseydin asil görmemişin kim olduğunu görürdün:)
Bazen keşke findik,fistikli cikolatalari sevseydim diyorum kendime,en azindan findigi bol cikeleta bakimindan az olanlari tercih ederdim.
Normalde almıyorum dün esin almis güya benim için,diyette ki kişiye çikolata alinir mi yahu:)hem yiyip hem de tüm gece trip attim adama,sanki zorla yedirmiş gibi..

Uhibbuke hosgeldin. Polyanna sanada selamlar :) kisira dayanamayan senmiydin?

Kasimpati brokoli koftesini bana msj atabilirmisin?

Tabisi,memnuniyetle..:)

9
Bende bu ara bebe bisküvisi yapmayı düşünüyodum nasıl yaptıgını ögrenebilir miyim :)
tabıkı.
150 gr tereyag
2 cay bardagı pırınc unu
1,5 cay bar.tam bugday unu
yarım cay bar. ırmık
2 yemek kasıgı yogurt.
bunları yoguruyorum. yumusacık guzel bır kıvam oluyor. sonra yuvarlayıp 180 derecede 25 dk pısırıyorum. guzel oluyor.
sonra toz halıne getırıyorum. sutle ıslatıyorum. ıcıne muz ve pekmez karıstırııyorum. bazende yumurta sarısı. bomba:)

ne

kadar zamanda kaç kilo verdin

bana sordun herhâlde daha önce kaç kere diyet yaptım hatırlamıyorum hep verip aldım zaten son 1,5 yıldada 30 kilo verdim ama hala kilo vermeye ve verdiklerimi almamaya çalışıyorum ....

Gunaydin mutlu carsambalar.

erkencisin tatşış sanada mutlu çarşambalaar

hoş geldin planlarını burda bizimle birlikte gerçekleştirmeni dilerim :) kilo olarak en fazla sen değilsin ben ilk geldiğimde 133 kiloydum yine bu kiloların üzerinde arkadaşlarımız var dediğin gibii herkez kendine kilolu zaten :)

benim eşimde beni çok yoldan çıkartıyor ama bunu farkında olmadan yapıyor bağzen tatlı alıp geliyor veya şunu yiyelim dediği zaman diyete uygun olup olmadığını bilmiyor yada ben kendime aldım sen yeme diyor eee tabi bende dayanamayıp yediğim zaman sizin gibi atşıyoruuz :)

geldim adaş çok geç uyandım başım ağrıyor hala yatasım var

evet öyle işte çok sıkınca ilk fazla beslenme kaçamağında bende acayip şişiyorum ve o şişkinliği göndermek benim 3 4 günüme mall oluyor

canım o gizliden kıskanma işi çok tuhaf yaa kelimelerle anlatılmaz davranışlarda hissediyorum lafla olan iş değil direk kısknıyorum deseler güler geçerim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…