Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbuldum.
ınsallah gerceklestırırım gerceklestırırız.
sımdı kac kg sunuz?

Canim beenim yaa sağlicakla gelsinde inşallah sevelim bebiklerinizi

amin inş, sağol canım.

allahım tez şifa versin, sanada kolaylıklar versin inş ablacım.

sağolasın: )
senin 2.kızda hayırlı olsun canım.

Eki Görüntüle 1711910

Topigin hafiye anneleri asuman ablacım,frida ve topramm bu karikatürü görünce aklıma sizler geldiniz,çok güldüm:) ben den sizlere ve tüm topık ahalisine gelsin..

ba
yıl
dım: )))))

Nursena şaşırdım Nasıl yenildin halbuki ne sınavlar atlattın
Ben bugün evdeydim iyi geçti günüm
Şimdi akşam yemeği yiyeceğim pilav yemiyeceğim
Bol salata barbunya yoğurt

Nursena o kacamak sana hic bisey yapmaz duzenli dikkat ettigin icin.

Ben de bir tuhafim once duzgun yiyorum sonra bir delilik hali geliyo. Atistirma bana hic iyi gelmez kendimi kotu hissediyorum boyle olunca gecici bir kac gun geciriyorum diye dusunuyorum.

Kasimpatiya not: brokoli koftesi enfesti. Daha cok alip daha fazla yapicam. Olcuden ziyade goz karari yaptim. Tavsiye ederim herkese. Sagolasin ogrenmeme vesile oldun.​

Bugun bir arkdasim ile konuştuk,doktora gittiğinden bahsetti..
Gittigi doktor kendisine bir ilaç yazmis zayiflamasi için,sanirim seker hastalarinin kullandigi bir ilacmis..Yanlis hatirlamiyor isem Metformin gibi birsey dedi ilacin ismine..
Anlayamadigim arkadasim seker hastasi değil,yapilan ölcümler de aclik sekeri 80 kusurlarda cikmis..sirf fazla kilosu var ileride seker hastasi olabilir ihtimaline dayanarak vermiş ilaci doktor yani kendisi öyle ifade etmis..olasiliklara daynarak ilaç yazmasi garip geldi bana..

Dedigim gibi ilaç hakkında bilgi sahibi değilim,sizin bilginiz veya bu ilaci kullananiz var mi?
Gercekten sirf kilo vermek için seker hastasi olmayan kişiler içebiliyor mu?yan etkileri yok mu?Zayiflatiyor mu?

Aklima takildi..

Afiyet olsun,yapip yedikçe beni hatirla..:)

Canm benim kullandigim ilacla esdeger olabilir.bana da glifor adinda bi ilaci kadin dogum doktoru verdi.benim de hic sekerime falan bakmamisti.zayıflamana da yardmci olur demisti.ama cok faydadini gördüm tatli ve yeme isteğini baya azaltıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…