- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
hosbuldum.bana sordun herhâlde daha önce kaç kere diyet yaptım hatırlamıyorum hep verip aldım zaten son 1,5 yıldada 30 kilo verdim ama hala kilo vermeye ve verdiklerimi almamaya çalışıyorum ....
erkencisin tatşış sanada mutlu çarşambalaar
hoş geldin planlarını burda bizimle birlikte gerçekleştirmeni dilerim :) kilo olarak en fazla sen değilsin ben ilk geldiğimde 133 kiloydum yine bu kiloların üzerinde arkadaşlarımız var dediğin gibii herkez kendine kilolu zaten :)
benim eşimde beni çok yoldan çıkartıyor ama bunu farkında olmadan yapıyor bağzen tatlı alıp geliyor veya şunu yiyelim dediği zaman diyete uygun olup olmadığını bilmiyor yada ben kendime aldım sen yeme diyor eee tabi bende dayanamayıp yediğim zaman sizin gibi atşıyoruuz :)
geldim adaş çok geç uyandım başım ağrıyor hala yatasım var
hayırlı olsun. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.Slm kizlarrr
Nobetteyim ben cok sukur simdilik iyi gidiyor Allah bozmasin
Bugun kontrole gittim kizim olacakmis
Zeynep gelicek yani
Insallah hayirlisiyla
Allahım sağlıkla kavustursun Hasibe cimSlm kizlarrr
Nobetteyim ben cok sukur simdilik iyi gidiyor Allah bozmasin
Bugun kontrole gittim kizim olacakmis
Zeynep gelicek yani
Insallah hayirlisiyla
Canim beenim yaa sağlicakla gelsinde inşallah sevelim bebiklerinizi
hayırlı geceler güzeller
bugün yatılı misafirim var bütün odalar dolu.
yeme düzenim yerle bir
Zeynepcim hayırlı olsun ..bir oğluşun olacakmış ..hepinizin Allah cc sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin.
amin meyracım sağol. canım kp. safra kesesi ameliyatı oldu ama ak ciğerlerde iltihap var. bugün bayaa kötü bütün gün ağrım var diye kıvrandı. birde sürekli istifra etmeye başladı. 1 yudum su içse midesine indiği an istifra ediyor. hiç birşey yemiyor. yarın tekrar gidicez inegöle büyük ihtimal tekrar alırlar hastahaneye. ben çantamı hazırladım. hazırlıklı bulunayım dedim. cumaya kadar dönemeyebilirim. yarın akşam yazamazsam bilnki hastahanedeyim.
Gunayydddiinnnn bayanlar
Bugun gune mutlu uyandim. Epeydir tartilmamistim. Bir zamanlar yaza dogru 88lere dusmustum sonra tatile git gel kostur derken 93-94 dolaniyordum. Sonra yine tartilmadim. Hamile oldugumu ogrenince tartildim 97-98 arasi cikip durdum. Hamilelik oncesi iyi kilo aldim yani malesef bu sabah tartildim 97.6 ciktim. Cok sukur en azindan simdiye kadar kilo almamisim. Bundan sonrasida ya nasip.
Emineyede 97yle hamile kalip 98le dogurmustum darisi bunun basina ama bunda biraz alcam gibi cunku eminede ilk aylarda kilo vermistim 91e dusmustum (isteyerek degil kendiliginden) bakalim nasip insallah bu bebiside 100u gormeden dogurabilirim (biraz zor gibi ama umut etmek guzel)
Bugun buranin pazari var bir ara pazara cikcam degisiklik olur. Bir surude utu var beni bekleyen bugun biraz onlari yaparim yarin nobet var yine
Hayirli olsun cnm saglikla sihatle kucagjna alirsin insallah oglusunu
Denin de kizin olscak herhalde cnm hayirli olsun
Eki Görüntüle 1711910
Topigin hafiye anneleri asuman ablacım,frida ve topramm bu karikatürü görünce aklıma sizler geldiniz,çok güldüm:) ben den sizlere ve tüm topık ahalisine gelsin..
hayırlı olsun. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.
Allahım sağlıkla kavustursun Hasibe cim
sağolasın: )
senin 2.kızda hayırlı olsun canım.
Nursena o kacamak sana hic bisey yapmaz duzenli dikkat ettigin icin.
Ben de bir tuhafim once duzgun yiyorum sonra bir delilik hali geliyo. Atistirma bana hic iyi gelmez kendimi kotu hissediyorum boyle olunca gecici bir kac gun geciriyorum diye dusunuyorum.
Kasimpatiya not: brokoli koftesi enfesti. Daha cok alip daha fazla yapicam. Olcuden ziyade goz karari yaptim. Tavsiye ederim herkese. Sagolasin ogrenmeme vesile oldun.
Canm benim kullandigim ilacla esdeger olabilir.bana da glifor adinda bi ilaci kadin dogum doktoru verdi.benim de hic sekerime falan bakmamisti.zayıflamana da yardmci olur demisti.ama cok faydadini gördüm tatli ve yeme isteğini baya azaltıyordu.Bugun bir arkdasim ile konuştuk,doktora gittiğinden bahsetti..
Gittigi doktor kendisine bir ilaç yazmis zayiflamasi için,sanirim seker hastalarinin kullandigi bir ilacmis..Yanlis hatirlamiyor isem Metformin gibi birsey dedi ilacin ismine..
Anlayamadigim arkadasim seker hastasi değil,yapilan ölcümler de aclik sekeri 80 kusurlarda cikmis..sirf fazla kilosu var ileride seker hastasi olabilir ihtimaline dayanarak vermiş ilaci doktor yani kendisi öyle ifade etmis..olasiliklara daynarak ilaç yazmasi garip geldi bana..
Dedigim gibi ilaç hakkında bilgi sahibi değilim,sizin bilginiz veya bu ilaci kullananiz var mi?
Gercekten sirf kilo vermek için seker hastasi olmayan kişiler içebiliyor mu?yan etkileri yok mu?Zayiflatiyor mu?
Aklima takildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?