Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbuldum.
ınsallah gerceklestırırım gerceklestırırız.
sımdı kac kg sunuz?

geçen cuma 103 düm bakalım bu cuma kaç olucak artı bildirmesem keşke yine 103 e bayıla bayıla razıyım :)

Ben geldimm bugun irademe yenik distum bir dlm çiz kek yedim masumane bir tatli kaçamağı sanki sucuk ekmekten iydir gibi demi firida
sucuk ekmek 10 gün öncesinin kaçamağıydı bu hafta köfte ekmek var birde gece 10 da tost var

Yedim asu 1 dlm ispanakli borekle 1 kase corba ictim ama 3 mil laslie yaptim 2 lt su icti. Birazdan form cayini iccem
bu hafta seni form çaylar kurtarır

Afiyet olsun,yapip yedikçe beni hatirla..:)

biz niye tarifi göremiyoruz ? bende isterim ben sadece brokoliyi çok az suda kapağı kapalı bir tencerede az haşlıyorum üzerine limon ,kuru nane ve zeytinyağı döküp yiyorum

Son düzenleme:
bu ilacı bağzı iç hastalıkları uzmanları sadece bel çevresinin büyüklüğüne dayanarak bile veriyorlar insülün direncine karşı
kadındoğum doktorlarıda veriyor bildiğim kadarıyla yumurtaların kalitesini artırıyordu herhalde bir şekilde yararı varmış ama tam emin değilim
zayıflatıyor mu hayır belki tatlı isteğini biraz frenliyor benim teyzelerim filan kullanır bende bir dönem kullanmıştım iyi yönde katkısı var ama mucize değil tabii ...

Banada glofer verdi amma velakin normalde mesela 25 çikan insulin direnci bende 75 cikti mecburen bu ilaci vericem dedi seker hastasi adayisiniz dedi insulin direncini dusurene kadar yani ilk 5 kilo verene kadar kullanalim dedi ha tatli ihtiyacini kesti ama gel gorki adetimi bozdu catlicaktin gecen hafta aradim dr burakin ilaci dedi bir haftadir buraktim belki bigunki tatli ataklarim ilaci icmedigimdenmodir yoksa pis bogazligimdanmiidir bilinmez
Amma bi arkadas kendi aliyomus eczaneden istahini kesip ishal yapmis bende ne ishal ne istah kapa masi yapmadi valla ustune ustuk tum gun migdem bula di ayy icmicem ya kendi irademle yenerim onsulin direncini zayiflayarak

Hmm,normalde de kullanılabiliyor öyle ise ben ilk defa duydum garip geldi..Peki bu ilacin yan etkisi yok mu acaba,ne bileyim organik zararsız ilaçlardan mi acaba?biz de mi kullansak zayiflatiyor ise,zarasizsa:)

Fridacim,ben daha önce siteye yazmistim tarifi yena istediği için,baya gerilerde kaldi sanirim..Bugun bonus tarifi mesaj göndermemi isteyince ona göndermiştim senin için de yazarim yane:)
Önceleri ben de senin gibi yapıyordum,esim yemiyordu maalesef.Daha sonra nette arastirirken yabanci bir sitede bu tarifi buldum,2 yildir böyle yapıyorum cok lezzetli oluyor.:)

Fridacim brokoli köftesi tarifi söyle:)

1 adet brokoli'yi kalin yerlerini kesip parçalıyorum,tencere de bir miktar su ve tuzu kaynatıyorum,kaynamaya baslayinca brokolileri içine atip içimden 50 ye kadar sayip hizlica brokolileri cikarip soğuk suya tutuyorum.Suyunu süzünce robata koyup,bulgur tanesi olana kadar geçiriyorum,takriben 2 su bardagi kadar oluyor.Genis bir kaba alip 1 yumurta,yarim cay kasigi karbonat,tuz,karabiber,pulbiber,kimyon,tuz,2 çorba kasigi galeta unu,istedigin bir peynir cesiti permasan,kasar veya normal penir(ben yârim su bardagi kadar kasar rendesi,biraz da normal peynir koyuyorum) hepsini harmanlayıp,köfte sekli verip yagli kagit koyduğun firin tepsisine dizip 200 derecede 15 dakika pişiriyorum..

püf noktasi:brokoli suyu iyice süzülmeli,birde brokolin büyükse galeta ununu artirabilirsin.Ayni tarif karnibahar ile de cok güzel oluyor,gecenlerde denedim..:)

kuru nane nasil llurki sarimsak koyarim ben naneli deneyeyim evet tariff allimm
Senin star gunlerin persembe cuma dikkat etinmi eksisin inşallah

evet ya hic bi mucizesi yokk canim istiyo hergun gezmelerim oluyo inan o kremali tatlilar kurabiyeler millet yerken bakiyorum ama ilactan deil inan kendimle savasiyorum binada en kilolu benim aynaya bakiyorum cok uzuluyorum daha 37 yasinda ve 90 kilo ne giydiğim yakisiyo ne taktiğim mucize kendimizde bogazimizda

Arkadasinkini dahiliye uzmani varmis sanirim,insilun direnci varmi bilmiyorum aclik sekeri yanilmiyor isem hatirladigim kadari ile 85,1 saat sonra 110,daha sonra ki ölçüm de 100 cikmis galiba..

Ben ilaç içemeyen ve birçok ilaca negatif bakan biri olarak,cok sicak bakamadım bu duruma ve arkadasima araştırmadan,baska bir doktor ile görüşmeden kullanmamasini tavsiye ettim..En azindan kullanicaksa yararliysa bile başka doktorlarinda fikrini almis olur..

Tesekkür ederim fridacim,nursenacim beni aydinlattiginiz için.

Nursena cizkek afiyet sifa olsun,kilo olmasin insallah.Gerci sen önlemini almissin leise ile eriyip gitmiştir kendisi.:)Bugun ben de cizkek yaptım yârin gelicek olan misafirlerime,insallah yemem yârin..En sevdiğim tatlilardandir kendisi,bol kalorili olmayaydi iyiydi ama neyse.:)

sağol canım deniyelim bunu güzel bişeye benziyor :)

bugün dikkt edemedim okşom obortmodım omo yine 103 ü görsem çok mutlu olucm

Tarif için teşekkür ederim
Pirinç unum yok almayı düşünüyordum alır almaz deneyecem :)

Pismanım pismanım sanki 1 ayda verdiğim 4 kilo geri gelmis gibi hissediyorum

Bence bu kadar pişman olma o kaçamaklar sana hiç tesir bile etmez hem o kadar leslie de yapmışsın...
İradene her zaman ki gibi hala hayranım

Bana da dahiliye doktoru aynı ihtimale dayanarak yazmıştı ilacı...insülin direnci olanlar bu ve benzeri ilaçlar veriliyor ama ben hamilelik sebebi ile hiç kullanmadım şimdide emziriyorum zaten...

Tatlı krizleri fazla olmayan biri ise zaten zayıflayınca insülin direncide düşer...ne kadar olsada her ilacın mutlaka yan etkileri var

kızlar bende bir ara izmir e d iyetisyene gidiyordum bana da o ilaçtan vermişti ...gerçekten iştah kesiyordu. içtiğim zaman içim bulaniyordu hiçbirşey yiyemiyordum...
kasimpati brokoli tarifi çok güzele benziyor pazar.günü pazarımız var alıp deniycem..genelde ben.salatasini yapıyorum zeytinyağlı...
bende bugün dünyayı yedim bugün çarşamba hala adapte olamıyorum. anneme gittim...mutfaga bir girdim.iki saat çıkamadım..
önce kızımın çok sevdiği mozaik pastayı yaptim ardından kıymalı pirasa ardından sutlac bulgur pilavı pancar salatasi marul salatasi ayyyyy yazınca ne kadar çok geldi...

Yarın kahvaltıya gideceğim büyük ihtimal
Gideceğimiz arkadaş azıcık kırıldı bize galiba bugün onunla avm ye gitmedik diye diğer arkadaş mutfağını yaptırıyor duvarlar fayanslar kırılıyor ben açım çay kahve istiyorum siz Nasıl arkadaşsınız diye sitem etti öyle olunca arkadaş ben gideyim o sana gelsin dedi akşam 6 ya kadar da bendeydi kızı felan da geldi neyse diğer arkadaş bizde oturup da onla gitmedik diye bozuldu ama ustalar çağırır bişey çıkar diye arkadaşın burdan uzaklaşmaması lazımdı sonuçta
Velhasıl durum karışık
Sabah belli olur artık normalde whatsupdan sürekli yazardı bu akşam ses etmedi bir de
Ben çok yemediğimi düşünüyorum ama çok şişim 1 saat önce armut yedim ekstra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…