hosbuldum.
ınsallah gerceklestırırım gerceklestırırız.
sımdı kac kg sunuz?
sucuk ekmek 10 gün öncesinin kaçamağıydı bu hafta köfte ekmek var birde gece 10 da tost varBen geldimm bugun irademe yenik distum bir dlm çiz kek yedim masumane bir tatli kaçamağı sanki sucuk ekmekten iydir gibi demi firida
bu hafta seni form çaylar kurtarırYedim asu 1 dlm ispanakli borekle 1 kase corba ictim ama 3 mil laslie yaptim 2 lt su icti. Birazdan form cayini iccem
Afiyet olsun,yapip yedikçe beni hatirla..:)
bu ilacı bağzı iç hastalıkları uzmanları sadece bel çevresinin büyüklüğüne dayanarak bile veriyorlar insülün direncine karşıBugun bir arkdasim ile konuştuk,doktora gittiğinden bahsetti..
Gittigi doktor kendisine bir ilaç yazmis zayiflamasi için,sanirim seker hastalarinin kullandigi bir ilacmis..Yanlis hatirlamiyor isem Metformin gibi birsey dedi ilacin ismine..
Anlayamadigim arkadasim seker hastasi değil,yapilan ölcümler de aclik sekeri 80 kusurlarda cikmis..sirf fazla kilosu var ileride seker hastasi olabilir ihtimaline dayanarak vermiş ilaci doktor yani kendisi öyle ifade etmis..olasiliklara daynarak ilaç yazmasi garip geldi bana..
Dedigim gibi ilaç hakkında bilgi sahibi değilim,sizin bilginiz veya bu ilaci kullananiz var mi?
Gercekten sirf kilo vermek için seker hastasi olmayan kişiler içebiliyor mu?yan etkileri yok mu?Zayiflatiyor mu?
Aklima takildi..
Canm benim kullandigim ilacla esdeger olabilir.bana da glifor adinda bi ilaci kadin dogum doktoru verdi.benim de hic sekerime falan bakmamisti.zayıflamana da yardmci olur demisti.ama cok faydadini gördüm tatli ve yeme isteğini baya azaltıyordu.
geçen cuma 103 düm bakalım bu cuma kaç olucak artı bildirmesem keşke yine 103 e bayıla bayıla razıyım :)
sucuk ekmek 10 gün öncesinin kaçamağıydı bu hafta köfte ekmek var birde gece 10 da tost var
bu hafta seni form çaylar kurtarır
biz niye tarifi göremiyoruz ? bende isterim ben sadece brokoliyi çok az suda kapağı kapalı bir tencerede az haşlıyorum üzerine limon ,kuru nane ve zeytinyağı döküm yiyorum
kuru nane nasil llurki sarimsak koyarim ben naneli deneyeyim evet tariff allimmgeçen cuma 103 düm bakalım bu cuma kaç olucak artı bildirmesem keşke yine 103 e bayıla bayıla razıyım :)
sucuk ekmek 10 gün öncesinin kaçamağıydı bu hafta köfte ekmek var birde gece 10 da tost var
bu hafta seni form çaylar kurtarır
biz niye tarifi göremiyoruz ? bende isterim ben sadece brokoliyi çok az suda kapağı kapalı bir tencerede az haşlıyorum üzerine limon ,kuru nane ve zeytinyağı döküp yiyorum
evet ya hic bi mucizesi yokk canim istiyo hergun gezmelerim oluyo inan o kremali tatlilar kurabiyeler millet yerken bakiyorum ama ilactan deil inan kendimle savasiyorum binada en kilolu benim aynaya bakiyorum cok uzuluyorum daha 37 yasinda ve 90 kilo ne giydiğim yakisiyo ne taktiğim mucize kendimizde bogazimizdabu ilacı bağzı iç hastalıkları uzmanları sadece bel çevresinin büyüklüğüne dayanarak bile veriyorlar insülün direncine karşı
kadındoğum doktorlarıda veriyor bildiğim kadarıyla yumurtaların kalitesini artırıyordu herhalde bir şekilde yararı varmış ama tam emin değilim
zayıflatıyor mu hayır belki tatlı isteğini biraz frenliyor benim teyzelerim filan kullanır bende bir dönem kullanmıştım iyi yönde katkısı var ama mucize değil tabii ...
bu ilacı bağzı iç hastalıkları uzmanları sadece bel çevresinin büyüklüğüne dayanarak bile veriyorlar insülün direncine karşı
kadındoğum doktorlarıda veriyor bildiğim kadarıyla yumurtaların kalitesini artırıyordu herhalde bir şekilde yararı varmış ama tam emin değilim
zayıflatıyor mu hayır belki tatlı isteğini biraz frenliyor benim teyzelerim filan kullanır bende bir dönem kullanmıştım iyi yönde katkısı var ama mucize değil tabii ...
Banada glofer verdi amma velakin normalde mesela 25 çikan insulin direnci bende 75 cikti mecburen bu ilaci vericem dedi seker hastasi adayisiniz dedi insulin direncini dusurene kadar yani ilk 5 kilo verene kadar kullanalim dedi ha tatli ihtiyacini kesti ama gel gorki adetimi bozdu catlicaktin gecen hafta aradim dr burakin ilaci dedi bir haftadir buraktim belki bigunki tatli ataklarim ilaci icmedigimdenmodir yoksa pis bogazligimdanmiidir bilinmez
Amma bi arkadas kendi aliyomus eczaneden istahini kesip ishal yapmis bende ne ishal ne istah kapa masi yapmadi valla ustune ustuk tum gun migdem bula di ayy icmicem ya kendi irademle yenerim onsulin direncini zayiflayarak
sağol canım deniyelim bunu güzel bişeye benziyor :)Fridacim brokoli köftesi tarifi söyle:)
1 adet brokoli'yi kalin yerlerini kesip parçalıyorum,tencere de bir miktar su ve tuzu kaynatıyorum,kaynamaya baslayinca brokolileri içine atip içimden 50 ye kadar sayip hizlica brokolileri cikarip soğuk suya tutuyorum.Suyunu süzünce robata koyup,bulgur tanesi olana kadar geçiriyorum,takriben 2 su bardagi kadar oluyor.Genis bir kaba alip 1 yumurta,yarim cay kasigi karbonat,tuz,karabiber,pulbiber,kimyon,tuz,2 çorba kasigi galeta unu,istedigin bir peynir cesiti permasan,kasar veya normal penir(ben yârim su bardagi kadar kasar rendesi,biraz da normal peynir koyuyorum) hepsini harmanlayıp,köfte sekli verip yagli kagit koyduğun firin tepsisine dizip 200 derecede 15 dakika pişiriyorum..
püf noktasi:brokoli suyu iyice süzülmeli,birde brokolin büyükse galeta ununu artirabilirsin.Ayni tarif karnibahar ile de cok güzel oluyor,gecenlerde denedim..:)
bugün dikkt edemedim okşom obortmodım omo yine 103 ü görsem çok mutlu olucmkuru nane nasil llurki sarimsak koyarim ben naneli deneyeyim evet tariff allimm
Senin star gunlerin persembe cuma dikkat etinmi eksisin inşallah
evet ya hic bi mucizesi yokk canim istiyo hergun gezmelerim oluyo inan o kremali tatlilar kurabiyeler millet yerken bakiyorum ama ilactan deil inan kendimle savasiyorum binada en kilolu benim aynaya bakiyorum cok uzuluyorum daha 37 yasinda ve 90 kilo ne giydiğim yakisiyo ne taktiğim mucize kendimizde bogazimizda
tabıkı.
150 gr tereyag
2 cay bardagı pırınc unu
1,5 cay bar.tam bugday unu
yarım cay bar. ırmık
2 yemek kasıgı yogurt.
bunları yoguruyorum. yumusacık guzel bır kıvam oluyor. sonra yuvarlayıp 180 derecede 25 dk pısırıyorum. guzel oluyor.
sonra toz halıne getırıyorum. sutle ıslatıyorum. ıcıne muz ve pekmez karıstırııyorum. bazende yumurta sarısı. bomba:)
Pismanım pismanım sanki 1 ayda verdiğim 4 kilo geri gelmis gibi hissediyorum
Bugun bir arkdasim ile konuştuk,doktora gittiğinden bahsetti..
Gittigi doktor kendisine bir ilaç yazmis zayiflamasi için,sanirim seker hastalarinin kullandigi bir ilacmis..Yanlis hatirlamiyor isem Metformin gibi birsey dedi ilacin ismine..
Anlayamadigim arkadasim seker hastasi değil,yapilan ölcümler de aclik sekeri 80 kusurlarda cikmis..sirf fazla kilosu var ileride seker hastasi olabilir ihtimaline dayanarak vermiş ilaci doktor yani kendisi öyle ifade etmis..olasiliklara daynarak ilaç yazmasi garip geldi bana..
Dedigim gibi ilaç hakkında bilgi sahibi değilim,sizin bilginiz veya bu ilaci kullananiz var mi?
Gercekten sirf kilo vermek için seker hastasi olmayan kişiler içebiliyor mu?yan etkileri yok mu?Zayiflatiyor mu?
Aklima takildi..
biraz daha iyim sanirim buz tedavisi iyi geldi lik defa yaptim lesli bakalim yarin sabah agrimazsa topuk spora devamNursena bence de bugün yediklerin zarar etmez Leslie de yaptın bir de
Topuk dikenin Nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?