Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldimm bugun irademe yenik distum bir dlm çiz kek yedim masumane bir tatli kaçamağı sanki sucuk ekmekten iydir gibi demi firida
ah canım ben bu aksam yemekte makarna yedim bide yetmemiş gibi illa çay diye tutturdu eşim.sonuç olarak çay ilede çekirdek kuruyemiş yedim çok pişmanım yaben bu cuma için beyaz bayrak gösteriyorum sana

Gunaydin...aydin olsun ins. butun karanliklarimiz...
Nerde darda insan varsa feraha ciksin...
Nerde gulmeyen bir yuz varsa bugun gulsun...

Hayat bazen cok zor ama herseye ragmen guzel olan seyler oldugu gibi duruyor gormesini bilene. Gorupte mutlu olmak dilegi ile...

Bugunde boyle girelim topige :)

Günaydın dünya güzeli canım arkadaşlarım
bayılıyorum sizin yediklerini yazıp dikkat etmenize bende yazıyım diyorum ama butun gun atıştırma halindryim
Allahım bize spor ve diyet azmi versin
cilt sorunlarımızı gidersin
hepimiz cok güzel olalım zaten oyleyizde kendimizi gecelim
yarın büyük gün eksiler artsın artılar azalsın inşallah amin

Arkadaşlıklar arasında bu tarz mevzular çok oluyo ama bence artık belli bi yaşa gelince bu tarz alınganlıklar azalmalı ya...bende aynı sorunlarla karşılaşıyorum maaalesef o yüzden böyle düşünüyorum..

Ne güzel bi topiğe giriş ve güne başlangıç :)

Aminn tüm dualarınaa

arada oluyor böyle ablacım: ) en yakın zamanda geçer gider inş.
hassas dönemler oluyor yanlış anlaşılıyor bazen normal şeyler dahi, anlayış olduğu zaman hepsi hallolup gidiyor sonunda da.
baş ağrın içinde geçmiş olsun, benimde bugün her yerim ağrıyo, tatsızım.
dost ablam, can ablam, kocaman öpüyorum

bende bebeğe patik başladım, pek anlamam birazcık anlarım işte örgüden, aynı modeli bir ördüm büyük oldu, sonra bir daha ördüm bu da küçücük olmuş galiba
komşuma gösterecem çok küçük derse ortayı bu sefer tuttururum galiba... bir ortayı bulamadım: )
örgüyü severimde işte bu ayar işi sinir eder beni, anlayan zorluk yaşamıyodur belki bilemiyorum onu.

bu arada herkeslere selam. gezmiyor yuvarlanıyorum resmen reglncesi acayip şişim çok çok fena yani. sizler nasılsınız herkes iyimi. yarın büyük gün kendi adıma kötü bir sonuçla geliceğimi biliyorum umarım sizler güzel rakamlarla gelirsiniz.

Ben de denemek istiyorum brokoli köftesini
Adaş göreceksin inşallah 103 ü hatta inşallah daha da aşağısını
Zaten 40 kere dersen olurmuş ya senin az kalmıştır 40a:)))

adaş çok dedim dimii 103 ü veya altını görmek istiyorum diyee bıktırdım sizi galiba ( bak yine dedim ) :)))
uufff bende dayanamıyım yiyorum sonrada buralara gelip size ağlıyıyorum napıyım başka kim anlar benii idare edin artık

Biraz islerim var mutfakta,misafir öncesi hazirliklari bitiremedim hala malum insan tembel olunca anca oluyor

Hepinize hos muhabbetler diliyorum..

kolay gelsin canım işinin gücünün içinde sana tarif yazdırdırmışım kusura bakma daha önce paylaştığın tarifi görmedim ben telofonuma kopyaladım tarifi en kısa zamanda deniycem güzel bişeye benziyor sağol

Merhabalar
Arkadaşımdayım kumpir yapmış yedim epeyce
Kalktığımdan beri başım ağrıyor bir de
Velhasıl keyifsizim

arkadaşın hala dün avm ye gidemedin diye tripmi atıyor ooff hiç çekilmez bizde de oluyordu eskilerde kaldı artık şimdilerde alıcağım bişey varsa yalnız gidip almak daha çok hoşuma gidiyor başkasının yanında gitmektende sıkılıyorum kimse yanımda olsunda istemiyorum gerçi kızımda büyüdü o bana yetiyor herhalde ...
bağzen İstanbul dışından gelen misafirleri gezdirmek zorunda kalıyorum acayip sıkıcı ...

benimde başım ağrıyor bir ağrı kesici içelim eve dönde nasıl geçti anlatırsın :)

ilaç olarak zararsız olduğunu düşünmüyorum.
tarif içinde sağol. daha öncede kaydediyim dedim kaldıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…