ah canım ben bu aksam yemekte makarna yedim bide yetmemiş gibi illa çay diye tutturdu eşim.sonuç olarak çay ilede çekirdek kuruyemiş yedim çok pişmanım yaBen geldimm bugun irademe yenik distum bir dlm çiz kek yedim masumane bir tatli kaçamağı sanki sucuk ekmekten iydir gibi demi firida
Yarın kahvaltıya gideceğim büyük ihtimal
Gideceğimiz arkadaş azıcık kırıldı bize galiba bugün onunla avm ye gitmedik diye diğer arkadaş mutfağını yaptırıyor duvarlar fayanslar kırılıyor ben açım çay kahve istiyorum siz Nasıl arkadaşsınız diye sitem etti öyle olunca arkadaş ben gideyim o sana gelsin dedi akşam 6 ya kadar da bendeydi kızı felan da geldi neyse diğer arkadaş bizde oturup da onla gitmedik diye bozuldu ama ustalar çağırır bişey çıkar diye arkadaşın burdan uzaklaşmaması lazımdı sonuçta
Velhasıl durum karışık
Sabah belli olur artık normalde whatsupdan sürekli yazardı bu akşam ses etmedi bir de
Ben çok yemediğimi düşünüyorum ama çok şişim 1 saat önce armut yedim ekstra
Gunaydin...aydin olsun ins. butun karanliklarimiz...
Nerde darda insan varsa feraha ciksin...
Nerde gulmeyen bir yuz varsa bugun gulsun...
Hayat bazen cok zor ama herseye ragmen guzel olan seyler oldugu gibi duruyor gormesini bilene. Gorupte mutlu olmak dilegi ile...
Bugunde boyle girelim topige :)
Eki Görüntüle 1713290
Yarın kahvaltıya gideceğim büyük ihtimal
Gideceğimiz arkadaş azıcık kırıldı bize galiba bugün onunla avm ye gitmedik diye diğer arkadaş mutfağını yaptırıyor duvarlar fayanslar kırılıyor ben açım çay kahve istiyorum siz Nasıl arkadaşsınız diye sitem etti öyle olunca arkadaş ben gideyim o sana gelsin dedi akşam 6 ya kadar da bendeydi kızı felan da geldi neyse diğer arkadaş bizde oturup da onla gitmedik diye bozuldu ama ustalar çağırır bişey çıkar diye arkadaşın burdan uzaklaşmaması lazımdı sonuçta
Velhasıl durum karışık
Sabah belli olur artık normalde whatsupdan sürekli yazardı bu akşam ses etmedi bir de
Ben çok yemediğimi düşünüyorum ama çok şişim 1 saat önce armut yedim ekstra
merak ettim tarifi nasıl bende oğluşuma yapayımkızıma bebe bıskuvısı yaptım fırında sımdı.
aksamada mercımek yemegıı yapacagım ınsallah
Ben de denemek istiyorum brokoli köftesini
Adaş göreceksin inşallah 103 ü hatta inşallah daha da aşağısını
Zaten 40 kere dersen olurmuş ya senin az kalmıştır 40a:)))
Biraz islerim var mutfakta,misafir öncesi hazirliklari bitiremedim hala malum insan tembel olunca anca oluyor
Hepinize hos muhabbetler diliyorum..
Merhabalar
Arkadaşımdayım kumpir yapmış yedim epeyce
Kalktığımdan beri başım ağrıyor bir de
Velhasıl keyifsizim
ilaç olarak zararsız olduğunu düşünmüyorum.Hmm,normalde de kullanılabiliyor öyle ise ben ilk defa duydum garip geldi..Peki bu ilacin yan etkisi yok mu acaba,ne bileyim organik zararsız ilaçlardan mi acaba?biz de mi kullansak zayiflatiyor ise,zarasizsa:)
Fridacim,ben daha önce siteye yazmistim tarifi yena istediği için,baya gerilerde kaldi sanirim..Bugun bonus tarifi mesaj göndermemi isteyince ona göndermiştim senin için de yazarim yane:)
Önceleri ben de senin gibi yapıyordum,esim yemiyordu maalesef.Daha sonra nette arastirirken yabanci bir sitede bu tarifi buldum,2 yildir böyle yapıyorum cok lezzetli oluyor.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?