Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

durumlar aynı aslında mağlum dönem şişkinliği bendede var bak diane 35 e 6 gündür ara verdim hala bişey yok cuma akşamı tekrar başlıycam ...
hem sen eksi bildiremesen biz nasıl bildirelim ben bişeyin tadına baktım mı bitirene kadar yiyorum çünkü kocaman bir midem vaar :)))

Selamun aleykum... Soguk havalar beni carpti fena halde. 2 gundur kafami kaldiracak halim yok grip oldum. Geceleri de uyuyamiyorum burnumdan nefes alamadigim icin... Istahim da kesildi hicbisey istemiyo canim... Durumlar boyle...

geçmiş olsun canım ıhlamur filan iç bebek için bişeyler yemeye zorla kendinii sıcak çorba filan iyi olur çabuk atlatırsın inşallah

bence her ölçü patik işe yarar neticede bebeğin büyüdükçe sırayla giyer sen yeterki ör :) yelek filanda çok işe yarıyor ördün mü :) ellerine sağlık bebeşin güle güle giysiin annesii

canım sen istedikten sonra herşeyin bi yolu bulunuyor. ayak üstü atıştırma huyu edindim son zamanlarda. bir seferde yiyince tıkanıyorsun ama gel git ye yapınca fark etmiyorsun. bide şekerli tatlı şeyler aynı etkiyi yapmıyor.
150 gr tereyag
2 cay bar. pırınc unu
1.5 cay bar. tam bugday unu
yarım cay bardagı ırmık
2 yemek kasıgı yogurt
yogurup sekıl verıp 180 derecede 25 dk pısırıyorum.
sağol canım bende deneyim bakalım.

Arkadaşla sorun yok çok şükür
Çok Candan ve samimidir sağolsun çocukla zorlanınca bize sitem etti işte
Ama başım çok ağrıyor

anldım geçmiş olsun bende şimdi bir ağrıkesici içtim kendime kahve yaptım geldim khvemi içip yemek ypmk için mutfğ geçicem

dun aksam bır tabak mercımek yemegı ve altı yedı kasık erıste yedım.
saat yedıden sonra bırsey yemem. en gec sekız.
bugunde hasta olmak uzereyım heralde bogazım acıyor. yarım muz yedım. canım ıstemıyor cok ılgınc benım ıstahım pek kapanmazdı:)
gece benım kızda hıc uyumadı nerdeyse sagolsun. sumucuklerı akıyor onunda. Allah herkese saglık sıhhat versın.

benımde ınsulın dırencım var. tıroıt rahatsızlıgım var. tıroıt ıcın ılac kullanıyorum. yaklasık ıkı sene olacak. dırenc ıcınde kullanıyordum. hamıleyken bıraktım suanda da emzırdıgım ıcın kullanamıyorum. banada ıyı gelmıstıı.

Selamün aleyküm...

ben geldimm...ne çok birikmiş geçmiş bir önceki mesajıma kadar olanı anca okudum....

sağol canım....yani özellikle kı olsun yada erkek olsun gibi bi düşüncemiz hiç olmadı ne gelirse razıydık oyüzden tepkimizdede bi fark olmadı yani ama ailede herkes çokkk mutlu erkek olduğu için ve eşimde bu duruma pek anlam veremiyo....vakti geldiğinde sağlıcakla alalım kucağımıza inş..isim neye karar verdiniz...

Hadi hayirlisi olsun sevindim inşallah sağlicakla kavusursun yavrucuğuna

Evet manzaramiz guzel :) sartlar zor oluyo tabi. Ama burdaki cocuklarin sevgisi bi baska oluyo..

Aaa hayirli olsun. Kızlara bi de prens geliyo:) Insallah saglikla alalim kucagimiza

İyi akşamlar
Zeynepcim hayırlı olsun demek bir oğlun olacakmış sürpriz yaptı size
Sağlıkla gelsin inşallah

Allah razı olsun.....

Aaaaa cok şaşrdm.hadi gözünaydn.kacinci haftada değişti ki merak ettim.farklı cinsiyet eminim cok sevinmişsinizdir.saglicakla alirsin ins kucagina.

sağol canım şuan 29 haftanın içindeyim ama ben erken dönemde gitmiştim oyüzden yanıltıcı olmuştur ondan sonra daha gitmediğim için böyle geç öğrendik yoksa ozamandada zaten erkek olduğu bellidir....

aminn ablacım Allah razı olsun..Sizede çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin k.pederine...

hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin....

sağol canım....

selamlar
bende katılabılır mıyım aranıza?
kılom 90 uzerı ama, sanırım dıger topık ılerlemıyormus. bıraz okudum. cok hossunuz.

hoşgeldiniz...

Slm kizlarrr
Nobetteyim ben cok sukur simdilik iyi gidiyor Allah bozmasin
Bugun kontrole gittim kizim olacakmis
Zeynep gelicek yani
Insallah hayirlisiyla

aa adaşım geliyo yani hadi bakalım sağlıcakla alırız inş kucaklarımıza....

hava çok kasvetli zaten feci uykum var sırf kuzum sıkılmasın diye yattığım yerden onla oynuyorum..yarında büyük kızın şiir programı var öğretmen 20 kişilik börek istemiş akşama eşim yufka getircek ama uğraşabilicekmiyim bilmiyorum....allahtan dünden kalan yemeğim varda bugün yemek yapmıcam...böyle vakit geçmiyo gibi...hala yaklaşık ikibuçuk ay var...bu arada beşiğim hepten kullanılmaz haldeydi attım yeni bitane almalıyım ama dışarı çıkamıyorum gezemiyorum netten bir iki tane beğendim sipariş etcem sanırım...bu arada 108 kilo olmuşum iştahım fena açık...en kilolu halimden den daha kiloluyum artık doğum sonrası hemen başlamalıyım düzgün beslenmeye sanki şimdi engel olan var da...

Merhabalar
Arkadaşımdayım kumpir yapmış yedim epeyce
Kalktığımdan beri başım ağrıyor bir de
Velhasıl keyifsizim

Kumpir için afiyet olsun canım cekti benimde şimdi

Baş agrısı da havalardan mıdır nedir herkesi fena halde zorluyo bu ara Allah şifa versin...

Selamun aleykum... Soguk havalar beni carpti fena halde. 2 gundur kafami kaldiracak halim yok grip oldum. Geceleri de uyuyamiyorum burnumdan nefes alamadigim icin... Istahim da kesildi hicbisey istemiyo canim... Durumlar boyle...

Aleykum selam...Allah şifa versi...
En zoru da nefes almakta zorlanmak

İyi akşamlar
Hastalar şifalar dilerim
Basım hala ağrıyor benim adaş seninde mi başın ağrıyor geçmiştir inşaallah
Kumpir için hakkınızı helal edin ama siz de yapabilirsiniz tarif edeyim haşlanmış Patatesi ezip kasarla ve teeyagiyla harmanliyoruz üzerine turşu garnitür Serpil ketçap mayonezle servis ediyoruz pratik ev usulü

Benim dr bana asiri odemim olduğu ic . Sabahlari mososr puskulu ve kiraz sapi azcik atuyom cam caydanliğa koyuyorum kaynar suyu ben kahvalti hazirlayana kadar iliyip demleniyo yuzuklerim falan hic oturmuyo parmağima denemeni tavsiye ederim
İhlamur falan ic bir bardak fazlasi hamilelere zarar cok hasiz dusersen ben serumla diriliyodum insallah tez zamanda duzelir
yolcu yaa az ekmekten uzak dur bacim daha kilo alcan gunler kapida

Asuuu yarinn cumaaaâ oldurcem seni Allasen kac kasik yedin
Basinin. Agrisi yarinin cuma olmasi ve bu hafta istediğin performansi sergileyemedigi denmii gerci bi frida bi saga guvenmiyommm cuma gunu boyumizin olcusunu veeiyonuz eli.mize:))))

zaten hep o ekmek mahvetti beni son üç senede yemediğimi bu altı ayda yedim resmen...

geçmiş olsun ablacım...

Bugun sabah kahvalti fotoladiydim
Arada form cay
Öglen kfleks 5 kasik 1 bardak sut
Arada gezmedeydim gene
Arpa sehriye salatsi 5 kasik
Aksam 1 kase tavuklu sehriye corba yogurt yulaf kepeği yicem 1 dlm ekmekle
Sonra 8 gibi meyvem var
Yarinda bilemiyorum kacamagim oldu bu hafta carsamba gunu off hayirlisi bakalim

Ha bu nedir? Bu yogurt kurudur. Bazen ekmek yemeyip bazende kacamak yapan bonusun iki gundur gordugu -400 u azicik artirma ya da koruma cabasidir....

Eltisi cagirmis dogum gunune pasta borek mercimek koftesi neyin varmis. Onlardan aslaaaa yiyemezmis cunku henuz kendini tutmayi ogrenmemis. Oda evde bir dilim ekmekle ispanak yemis. Yogurt kurunude yanina almis. Sonrada gelmis havasini atmis...

Arkasi yarin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…