Merhaba güzeller.......
Üzerinize afiyet belim tutulmuş bulunmakta.Tüm hafta sonunu yatarak geçirdim.Buralarada uğrayamadım.Bugün iğneyi yeyince dikildim biraz ama işler yoğundu gene uğrayamadım.Geçmişe bir göz atıp geleyim canlar.....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
rica ederim canım faydalı olabiliyorsam ne mutlu banaopuyorumnanaktanBİlgİler İÇİn teŞekkÜrler yaĞmurgÖzlÜm lahanayı baŞ tacı etmek lazım
teşekkür ederim bende bir lahana sever olarak bu faydalarını okudum ve paylaşmak istedimopuyorumnanaktangerçekten ben lahanayı çok seven biri olarak yagmurgozlumu bu konuda tebrik ediyorum,
Her yemeğini severim lahananın.
geçmiş olsunnnn acil şifalar off ne kötüdür bilirimopuyorumnanaktanMerhaba güzeller.......
Üzerinize afiyet belim tutulmuş bulunmakta.Tüm hafta sonunu yatarak geçirdim.Buralarada uğrayamadım.Bugün iğneyi yeyince dikildim biraz ama işler yoğundu gene uğrayamadım.Geçmişe bir göz atıp geleyim canlar.....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
selam kıslarr okurcum geçmiş olsun canımm allah korumuş.:Saruboceq: bu arada annem geldi kıslarr sonnunda özselmişim keratayı :))))sositososito:lepi::lepi: artık eve dönüyorum inşallah.:sm_cool: buarada yurdusum aplamı topikte görmeyi özledim yahuu beysuz aplamda az paylaşım yapıyor diyordum acaba bi kusurumuzmu olduda:çok üzgünüm: (kıslar kendi adıma konuşuyorum sakın alınmayın)az giriyor topike diye ama izinli olan biri varmış valla rahatladımm :sm_cool::sm_cool: aplamm ösletme kendini çok ŞenizŞenizŞeniz
seninde lafını etmedik değil, hatta orada olduğumuzda tursaride çıkıp gelse diye düşündük.
İnşallah başka bir zaman geldiğimde hepinizle tanışmak ve görüşmek istiyorum.Valla bu topik insana bağımlılık yapıyor.
Kızım ve oğlum anne ne kadınsın yahu diyorlar,KK'dan tanıştığın hatunlarla burada buluştun öyle mi diyorlar,
Bende onlarda benim gibi insanlar sonuçta ne var yani dedim, bana çok güldüler.
BEYZUS'um çok tatlı(Ben ona DR.TEYZE) lakabını taktım valla.
SECİL00'im de yüzü çok tatlı, maşallah oda azimle kilo vermiş inşallah daha güzel verip süper olacağına inanıyorum.
Ben orada olduğum müddetçe leslie abla yürüyüşlerimi yaptım, ayrıca
Kurtuluş, Osmanbey, taksim yürüyüşleri yaptım valla.İnişli, yokuşlu yollar, benim içinde iyi oldu.opuyorumnanaktan
off ya sormaaaa ablası göçtük bu hafta resmen bu izinler mahfetti bizi bu gün annemler gidiyo birileri evde olunca olmuyo ya rejim alllah hım hayırlısıyla vermek nasip etsin ikimiziede inşallah
günaydınnnnnn sabah sabah kızm delirtiyo saat b6 da ayakta vallahi anne kalk oynayalım babada görevden geldi kalktık uyandırmayalım onu diyeee aman tek göznen bakıyom vallahi kk ne sen nasılsın
GÜNAYDIN canlarım, nasılsınız.Bugün işbaşı yaptım allahın izni ile.Odada bayağı değişiklik yapılmış.Yeni bilgisayarlar alınmış LCD ekran, yeni amirimiz bayağı oda da değişiklik yapmış, düzen, tertip adamı valla.
Günaydın herkese...Kız nursena yolucam seni merak ettik sorduk insan bi cevap verir uleynn :umursamaz: Kahvaltındaki otlarında ne olduğunu çözmüş değilim -tatlicadiarzu-
Belkim bende çekerim oğlum rahatsız öksürüyo bi dr a götürim diyorum gitmiycem diyo ne cins çocuk ya anasına mı benzediki -tatlicadiarzu-
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hafta sonu kardeşim geldiiii çarşambaya kadar evde ay çok sevindirik oldum o yzden devamlı yedimm beni dövermisinizzzklava:
Herkese iyi haftalar iyi zayıflamalar,rahatsızlığımdan ve başka problemlerden dolayı giremiyordum nete.Hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
Yumuşacık ve pürüzsüz bir tene sahip olmak düşündüğünüz kadar zor değil. Bedeninize olan sevgiyi belli etmek için ona düzenli bakmalı, faydalı alışkanlıklarınızla onu şımartmalısınız
Mükemmel Vücudun Sırları
Nemlendirmek
Yeni nesil nemlendirici kremler vücut tarafından kolayca emiliyor ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmanız için yardımcı oluyor. Günlük nemlendirme bakımıyla birlikte her banyodan sonra tüm vücudunuza nemlendirici sürmeyi alışkanlık haline getirin. Faydalarını kısa süre içinde göreceksiniz.
Tavsiye: banyodan çıktıktan sonra ıslak vücudunuza bir miktar bebe yağı sürün. Durulamadan, kurulanın. Cildiniz yumuşacık olacaktır.
Aknelerle Savaşmak
Akne ve sivilceler sadece yüzünüzde değil sırt ve göğüs bölgesinde de olabilir. Tıpkı cilt bakımı yapar gibi vücudunuz için de bakım yapmalısınız. Derinlemesine temizlik ürünlerini uygulayabilir, vücut bakım maskeleri kullanabilirsiniz.
Akne ve sivilce oluşumunu önlemek için sentetik kumaştan yapılmış kıyafetler, aşırı parfüm içerikli kozmetikler kullanmamaya özen gösterin.
Yüzünüzde olduğu gibi vücudunuzda sabun kullanarak temizlik yapmak cildinizin kurumasına ve gözeneklerin tıkanmasına neden olur. Cilt tipinize uygun duş jeli ya da banyo köpükleri tercih edebilirsiniz.
Tavsiye: Sırt bölgenizdeki akne ve sivilceler için eşit oranda limon ve yoğurdu karıştırıp maske haline getirin. Limon maskesini sırtınıza sürüp 15 dakika bekleyin. Ilık suyla durulayın.
İstenmeyen Tüyler
Ağda, epilasyon aleti, tüy dökücü kremler tüylerinizden kurtulmanızı sağlar. Hangi yöntemi tercih ederseniz iki uygulama arasında çok zaman geçmesine izin vermeyin. Tüyleriniz ne kadar uzun olursa, almanız da o kadar zorlaşır. Her epilasyon işlemi sonrası cilt tipinize uygun nemlendirici ürünle cildinizi mutlaka nemlendirin. Hem teninizin pürüzsüz olmasını hem de batık sorununun önlenmesine yardımcı olacaktır.
Tavsiye: Bacaklarınızda oluşan batıklar için ev yapımı çözüm uygulayabilirsiniz. Epilasyon yaptıktan sonra bacaklarınız kuruyken ponza taşıyla çok bastırmadan, aşağı yukarı hareketlerle ovun.Ponza taşı; hem ciltteki ölü derilerin temizlenmesi hem de batıkların giderilmesi için etkili bir yöntemdir.
Fırçalamak
Banyo yaparken doğal kıllardan yapılmış fırçayla vücudunuzu fırçalamak derinlemesine temizlik, kan akışını hızlandırmak ve dinlendirici özelliğe sahiptir. Kuru cilde sahipseniz yumuşak fırçaları tercih edin.
Tavsiye: Basen bölgenizde selülit sorunu yaşıyorsanız banyodayken vücut fırçasıyla yuvarlak hareketlerle ovun. Kan akışını hızlandıran bu yöntem, selülitle savaşırken en büyük yardımcılarınızdan biri olacaktır.
BEYZUS'um geçmiş olsun canım ya.Hayırdır.
Bende sabahtan beri neden yok diyordum
bizde de bir yoğunluk bir yoğunluk sabahtan beri anlatamam
rica ederim canım faydalı olabiliyorsam ne mutlu banaopuyorumnanaktan
teşekkür ederim bende bir lahana sever olarak bu faydalarını okudum ve paylaşmak istedimopuyorumnanaktan
geçmiş olsunnnn acil şifalar off ne kötüdür bilirimopuyorumnanaktan
Tursari aşkolsun canım ya.....Sen beni tanımıyormusun...Darılacak ne var ortada.....Hafta sonuda bel gene ttuldu.Dana gibi yattım canım.PC ye elim hiç gitmedi.Başka sebebi yok.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aplammmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım yaa aklıma geldi ama dedimki bu hatun yeni kalktı ayağa iyide görünüyordu perşembe günü gerçekten merak ettim :1no2: neyse şimdi iyiysen çok sevinirim :lepi::lepi::lepi: geçmiş olsun aplammmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
günaydın canlarım, nasılsınız.
Sabah: sütlü mis corn flakes yedim.
Şu an çay içiyorum.
Merhaba güzeller.......
günaydııın,
dünde bozmadım diyeti Allaha şükür,
sabah kahvaltım 1 ekmak,2 peynir,domates,salatalık çay..
şimdi de bi tane keyfi çay(siyah)
ben bu yeşil çaya hiç alışamadım yawww
beyzuş ablam geçmiş olsun allah acil şifalar versinnnnnnn :1hug: :1hug:
yağmur gözlüm seninde ellerinie sağlık bende sivlcelerle uğraşiyorummmmm ama kurtulucam sizleri seviyorum
bugün yediklerim sabah yarım litre su daha sonra bir çay bardaği elma sirkeli su sonrada
1 dilim kepek ekmegi
3 tane zeytin b
3 kaşık taze yoğurt şimdi işe geldim yanımda bir elma getirdim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
uzun zamandır elma sirkesini denemek istiyordum ilk içtiğim anda midem bulandı ama şimdi iyiyim hadi azimle olacak inşallhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?