Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BEYZUS'um geçmiş olsun canım ya.Hayırdır.
Bende sabahtan beri neden yok diyordum
bizde de bir yoğunluk bir yoğunluk sabahtan beri anlatamam

Bİlgİler İÇİn teŞekkÜrler yaĞmurgÖzlÜm lahanayı baŞ tacı etmek lazım
rica ederim canım faydalı olabiliyorsam ne mutlu banaopuyorumnanaktan
gerçekten ben lahanayı çok seven biri olarak yagmurgozlumu bu konuda tebrik ediyorum,
Her yemeğini severim lahananın.
teşekkür ederim bende bir lahana sever olarak bu faydalarını okudum ve paylaşmak istedimopuyorumnanaktan
geçmiş olsunnnn acil şifalar off ne kötüdür bilirimopuyorumnanaktan

Tursari aşkolsun canım ya.....Sen beni tanımıyormusun...Darılacak ne var ortada.....Hafta sonuda bel gene ttuldu.Dana gibi yattım canım.PC ye elim hiç gitmedi.Başka sebebi yok.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tatlım öpüyorum seni.......Esas tatlı sensin maaşallah.....
Bak ne diyorum NURSENACIĞIM;benim şu iştahı kapatmak için bir hocaya üfleteyim kendimi diyorum.İstersen seni de bir okutturuvereyim.:roflol::roflol::roflol:Allahım yardım et ne olur.Şu iştah bizi bıraksın.Yeteri kadar kalsın....Bak tamamı gider diyede ödüm patlıyor.Galiba ben adam olamayacağım.....

Ooooooo güle güle kullan şekerim.Yakışır sana.....vereliniortakvereliniortak

Geçmiş olsun NURSENACIĞIM.Hemen iyileşir de inşallah fazla üzülmezsin.....
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hafta sonu kardeşim geldiiii çarşambaya kadar evde ay çok sevindirik oldum o yzden devamlı yedimm beni dövermisinizzz klava:

Gözünaydın Seçilciğim......Dövemeyiz canım.Kelin ilacı olsa başına sürermiş.Ben şu aralar dövsem dövsem kendimi döverim.....
Herkese iyi haftalar iyi zayıflamalar,rahatsızlığımdan ve başka problemlerden dolayı giremiyordum nete.Hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

Hoş geldin canım...Geçmiş olsun.Umarım şimdi iyisindir..Şeniz

Sağol canım.Ellerine ,emeğine sağlık.opuyorumnanaktan

BEYZUS'um geçmiş olsun canım ya.Hayırdır.
Bende sabahtan beri neden yok diyordum
bizde de bir yoğunluk bir yoğunluk sabahtan beri anlatamam

Yurdusumcuğum....

Benim belimle ilgili sıkıntılarım ara ara olur.Hele böyle geçiş mevsimlerinde.Koruyamıyorum kendimi.Hypotiroidden dolayı hep sıcak geliyor.İnce giyiniyorum.Havalar affetmiyor tabii.Daha geçen hafta tutulmuştu;iğne yaptırdım geçti derken tekrarladı.
Bu nedenle hafta sonu hiç topiğe giremedim.
Neşeciğim de bu günden itibaren 10 gün izinde.Bugün adeta hasta saldırısına uğradım.İşleri yeni bitirebildim.EEEE ben izin yaparken iyiydi değilmi.
Biraz katlanacağım.Bel düzeldimi sorun yok.İşten korkmam evvel Allah.İş benden korksun.
Senin ilk günün zor gelmiştir.Zaten evlatlardan ayrılmak zor....Suratını asıp otursaydın bütün gün diyeceğim ama sen yapamazsın.Güler yüzlü kardeşim benim......

Sağol canım...İnsanın neresi ağırırsa canı orada vallahi...Neyse bu gün biraz iyiyim.Ayakta durabiliyorum hiç olmazsa.Pazar günü çağanoz gibi yan yan yürüyordum....

beyzusum sanada geçmiş olsun

şu hocaya okutma işine gelince kız hoca bizi görünce iştaha gelir aynı anda okumasın tek tek okutakk:))))))

bugün yediklerim

sabah
yarim domates
biraz salatalik
1 haslanmis yumurta
biraz kasar peyniri

kahvaltidan hemen sonra 1 saat egzersiz

ögle bir bardak süt

aksam cok az yagda pismis tavuk gögüsü ve karisik sebze

sevgilerr

günaydııın,
dünde bozmadım diyeti Allaha şükür,
sabah kahvaltım 1 ekmak,2 peynir,domates,salatalık çay..
şimdi de bi tane keyfi çay(siyah)
ben bu yeşil çaya hiç alışamadım yawww

Günaydınn herkeşlere Beyzus ablam çok çok geçmiş olsun beline bıkına sahip çıkasan :jeyyar: sen bize lazımsan :jeyyar:

Bütün gece nasıl yattım bilmiyorum valla maşallah bol bol yağmur yağdı gök gürledi şimşek çaktı Allahım zarar ziyandan korusun :Saruboceq:

Tabi bonus uyumayınca napar :1ninca: mutfakta hırhızlık yapar :mymeka:

günaydınlarrrr herkeseeeeeeeeopuyorumnanaktan
sabah ilacımı içtim
yolda 1 girissini yedim
kahvaltı klasik
peynir ,zeytin
1 dilim,tam buğday ekmeği
şekersiz çay
akşam 50 dk bantta yürüyüş

beyzuş ablam geçmiş olsun allah acil şifalar versinnnnnnn :1hug: :1hug:

yağmur gözlüm seninde ellerinie sağlık bende sivlcelerle uğraşiyorummmmm ama kurtulucam sizleri seviyorum

bugün yediklerim sabah yarım litre su daha sonra bir çay bardaği elma sirkeli su sonrada
1 dilim kepek ekmegi
3 tane zeytin b
3 kaşık taze yoğurt şimdi işe geldim yanımda bir elma getirdim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
uzun zamandır elma sirkesini denemek istiyordum ilk içtiğim anda midem bulandı ama şimdi iyiyim hadi azimle olacak inşallhhhh

günaydııın,
dünde bozmadım diyeti Allaha şükür,
sabah kahvaltım 1 ekmak,2 peynir,domates,salatalık çay..
şimdi de bi tane keyfi çay(siyah)
ben bu yeşil çaya hiç alışamadım yawww

Günaydın yavrum -tatlicadiarzu- Bak yeşil çay yaparken içine bi kaç tane karanfil at yada kakule falan öylede güzel oluyo.

Ben kakuleyi pek sevmemde yengem atar hep. Bi kaç gündür ben karanfil atıyorum bazen kafama görede ıhlamur atıyorum -tatlicadiarzu-

Kız cimecime efferim sana alkisalkisalkis elma sirkesinden bende çok huylanıyorum Ebru Şallı karanfille tarif etmişti o zaman baya farkediyo tadı çok az geliyo dene istersen şutarafagitti

Bi bardaklık su kaynat 4-5 tane karanfili koy üstüne kaynamış su kapat ağzını biraz ılıyınca içine elma sirkesini koy öyle iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…