Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iki kasikta yesil mercinek yedim he :) asumsn ablacim iyi ol sen boyle keyifsiz olunca uzuluyorum ben
Sağol canım
Hepiniz sağolun ne iyi insanlarsiniz hepiniz sizinle tanışmamı nasip eden Rabbime şükür
Sanırım başladığım hormon ilacı migreni tetikledi epeyce iyi gibiyim
Sen geçen haftaki eksiyi korumakla kalmayıp daha da çogalttin ne güzel

WAWWW GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYİİİİİİ VALLAHAAAA AÇILIN HATUN BİRİNCİLİĞE KOŞUYO BU HAFTA MIŞ MIŞTA MUŞ MUŞ:))))

bonusss bende yapıyordum o yoğurt kurunu yazın çok iyi gelmişti...midem bulanıyor baharatı çok olduğu için..neyse yine baslamaliyim....
bende bugün okula kızıma pilav yaptım götürdüm...ekmek hiç yemedim kahvaltı dışında ama pilav yedim öğlen ve akşam aynı oldu yani...hatta buğday ekmeği yeseydim ...daha zararsiz olurdu...

Faydasi görülüyor ama doktora danışmak lazm.tatlı ihtiyaci icin bildiginiz bisey ama kuru meyve önerebilirim.
Bitince tesim at da bakalm.ben de pek anlamam ama basit bi battaniye örmeye başladm.fırsat buldukca örüyorum.

iyi geceler kızlar ben geldiim başım ağrıyordu bende adaş gibi bir ağrı kesici içip yatım şimdi daha iyi sayılırım adaş eskiden bende yapardım o kumpiri unutmuşum yine yapayım değişiklik olur gerçi bugün patates oturtması yaptım daha epey bi patates yapmam herhalde dün akşam üzerinden beri çok dikkat ettim sabah ekmeksiz meyveli cevizli lorlu kahvaltımıda yaptım kiii takii bu akşama kadar akşam bende bir patlama oldu kendimi durduramadım saçma sapan yemekler yedim bende inanamadım mercimek çorbasına ekmek doğradım hoşumada gitmedi zaten öyle saçmalayıp durdum yani canım tost istedi yapmadım keşke yapıp yeseydim kızım maçtan geliyordu mesaj attım bildiğin en güzel çukulatalı keki al gel dedim oda çocuk kapıya gelince mesajımı görmüş almamış sonra evde 4 gündür duran eti karamı da ben uyurken yemiş kalktım oda yok bende çayın yanında dut kurusu yedim

şimdi karar veremiyorum yarın sabah acaba geçen cumaki bildirimimi yapsam yoksaaa
bu sabahki gördüğüm artılı rakamımı yazsam yoksaaa
yarın sabah tartılıp çıkan faciayımı yazsam

Frida facia cikmaz belki ayni gec istersen cok stres yapincada insan sacmaliyo. Seninkiler ne ki ayni anda yiyebildigim seyleri bir duysan gorsen :)

Bak ben gecen hafta cuma bir oncekiyle ayni ciktim cumartesi -800 bazen 1 gun farkediyo.

Frida facia cikmaz belki ayni gec istersen cok stres yapincada insan sacmaliyo. Seninkiler ne ki ayni anda yiyebildigim seyleri bir duysan gorsen :)

Bak ben gecen hafta cuma bir oncekiyle ayni ciktim cumartesi -800 bazen 1 gun farkediyo.
evet canım mağlesef öyle oldu çocukken çorbaya ekmek doğrardık yaa canım onu istedi ama gel görkii ekmekler o kadar değişmişki tadı kötü oldu aslında uzun zamandır mercimek çorbasına ekmek doğramak istiyordum neyse akşam üzeri regl de olunca iştah patlamamı ve baş ağrılarımıda anlamış oldum yarın sabah yine tartılır duruma göre bildirim yaparım artık ...

Adaş geçmiş olsun
Benim hala hafif Ağrım var.
Yarın sabah tartıl bakalım belki korktuğun olmaz
Yarın akşam misafirim var ve bugün hiçbirşey yapamadım ne temizlik ne bişey herşey yarına kaldı hallederim ama bir de öğleden sonra küçük kızımı dişe götüreceğim kontrole

kolay gelsin misafir yemeğe mi geliyor ? benimde yarın evde yapmam gerkenler var evi iyice boşladım da kardeşim çağırdı orayada gidebilirim karar veremedim tek ayarladığım yarın akşama yemek yapamam diye bugün 2 günlük yemek yaptım işte ....

Yemegemi geliyo misafirin abla?

Benimde cagirmam gerekenler var.

Hic demiyonuz naptin diye :) gittim saglam bir nefis mucadelesi verdim. Alt tarafi bir tabak bisey dedim. Tabi herkese anlatmak zor. Oyle israr ettilerko sutum ceker falan diye herkes yerken olmaz evde yap diye falan ksusnadolibrit kutusundan az genis ufak bir kare dilim borek yedim. Yogurdumuda yedimde suyu icemedim bolca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…