- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Sağol canımIki kasikta yesil mercinek yedim he :) asumsn ablacim iyi ol sen boyle keyifsiz olunca uzuluyorum ben
WAWWW GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYİİİİİİ VALLAHAAAA AÇILIN HATUN BİRİNCİLİĞE KOŞUYO BU HAFTA MIŞ MIŞTA MUŞ MUŞ:))))Eki Görüntüle 1713795
Ha bu nedir? Bu yogurt kurudur. Bazen ekmek yemeyip bazende kacamak yapan bonusun iki gundur gordugu -400 u azicik artirma ya da koruma cabasidir....
Eltisi cagirmis dogum gunune pasta borek mercimek koftesi neyin varmis. Onlardan aslaaaa yiyemezmis cunku henuz kendini tutmayi ogrenmemis. Oda evde bir dilim ekmekle ispanak yemis. Yogurt kurunude yanina almis. Sonrada gelmis havasini atmis...
Arkasi yarin....
Olsun canım şükür ona da hızlanır belki biraz sabret bakalımGr gr asu ya veriyorum oysa ben kilo kilo vermek istiyom:)
Faydasi görülüyor ama doktora danışmak lazm.tatlı ihtiyaci icin bildiginiz bisey ama kuru meyve önerebilirim.Hmm,normalde de kullanılabiliyor öyle ise ben ilk defa duydum garip geldi..Peki bu ilacin yan etkisi yok mu acaba,ne bileyim organik zararsız ilaçlardan mi acaba?biz de mi kullansak zayiflatiyor ise,zarasizsa:)
Fridacim,ben daha önce siteye yazmistim tarifi yena istediği için,baya gerilerde kaldi sanirim..Bugun bonus tarifi mesaj göndermemi isteyince ona göndermiştim senin için de yazarim yane:)
Önceleri ben de senin gibi yapıyordum,esim yemiyordu maalesef.Daha sonra nette arastirirken yabanci bir sitede bu tarifi buldum,2 yildir böyle yapıyorum cok lezzetli oluyor.:)
Bitince tesim at da bakalm.ben de pek anlamam ama basit bi battaniye örmeye başladm.fırsat buldukca örüyorum.bende bebeğe patik başladım, pek anlamam birazcık anlarım işte örgüden, aynı modeli bir ördüm büyük oldu, sonra bir daha ördüm bu da küçücük olmuş galiba
komşuma gösterecem çok küçük derse ortayı bu sefer tuttururum galiba... bir ortayı bulamadım: )
örgüyü severimde işte bu ayar işi sinir eder beni, anlayan zorluk yaşamıyodur belki bilemiyorum onu.
evet canım mağlesef öyle oldu çocukken çorbaya ekmek doğrardık yaa canım onu istedi ama gel görkii ekmekler o kadar değişmişki tadı kötü oldu aslında uzun zamandır mercimek çorbasına ekmek doğramak istiyordum neyse akşam üzeri regl de olunca iştah patlamamı ve baş ağrılarımıda anlamış oldum yarın sabah yine tartılır duruma göre bildirim yaparım artık ...Frida facia cikmaz belki ayni gec istersen cok stres yapincada insan sacmaliyo. Seninkiler ne ki ayni anda yiyebildigim seyleri bir duysan gorsen :)
Bak ben gecen hafta cuma bir oncekiyle ayni ciktim cumartesi -800 bazen 1 gun farkediyo.
kolay gelsin misafir yemeğe mi geliyor ? benimde yarın evde yapmam gerkenler var evi iyice boşladım da kardeşim çağırdı orayada gidebilirim karar veremedim tek ayarladığım yarın akşama yemek yapamam diye bugün 2 günlük yemek yaptım işte ....Adaş geçmiş olsun
Benim hala hafif Ağrım var.
Yarın sabah tartıl bakalım belki korktuğun olmaz
Yarın akşam misafirim var ve bugün hiçbirşey yapamadım ne temizlik ne bişey herşey yarına kaldı hallederim ama bir de öğleden sonra küçük kızımı dişe götüreceğim kontrole
Kibris tatlisi tavsiye ederim :) nefis yemek tariflerindeki yapildi denendi gayet guzel.Yemeğe değil adaş çaya misafir bir tatlı bir tuzlu yapsam yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?