Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kibris tatlisi tavsiye ederim :) nefis yemek tariflerindeki yapildi denendi gayet guzel.

sen mi denedin ? bağzen internetteki tarifleri uyguluyorum ölçüler yanlış oluyor sanki en son kızımla bir kek yapmıştık istediğimiz gibi olmadı içine atığımız çukulata parçaları dibine çökmüştü kekin hamuruda gayet çok sıvıydı ama tarifte ilede ölçülere uy diyordu kek güzel olsun diyee bizde uyduk ama o kadarda güzel olmamıştıı ..

bide bir tarife uyup mıhlama yapmıştım kahvaltıya da kalabalık misafirim vardı resmen pilav oldu mısır unu fazla kaçmış yine tarife uymuştum güzel olmadı. zaten ölçülü bişey yapamamda internet tarifleride bana hiç iyi gelmiyor birkeresindede 1 2 3 puaçasını yapmıştım bir o güzel olmuştuu ...

Yena ne yapmakta acaba
Nursena da sabah hafif çıkmak için erken yattı galiba
yok bacim yaa kuran calisiyorum ben gec basladim gerideyim 5 sayfa var arsmizda yetiseyim diye calisiyorum Allah yardim etsin yaa cok zor okuyorum kafa almiyo belli bi yastan sonra bu yasa kadar niye öğrenmedimse neyse gec olsun güçolmasın

Rabbim kolaylik versin.ilk başta zorlanma oluyor ama hiç pes etme.

Merhaba hanimlar insallah bende yarin karatay diyetiyle bismillah dicem diyete. Yurt disinda yasiyorum ve yanlizlik ve bosbogazlik beni 125 kiloya kadar getirdi. Artik yeter diye bagirasim geliyor kendime. İnsallah sizlerin destegiyle bu illet kilolardan kurtulucam. Gruba girmek icin ekstra yapmam gereken bisey varmi

Gunayyydinnnnn uykusuz gecen gecenin ardindan. Bas agrisiyla uyandim geceust komsumda ağlama sesiyle uyandim babasi veffat etmis haberi geldi off ya gurbete bir kez daha isyan ettim ciktim valizini hazirladik yollardan dolayi hava işımasini bekledim saatlerce o agladi ben agladim bi hoca gurbeteki evlatlar seevinin bu dunyada anne baba sagken onlardan uzak hasret icinde yasadiğiniz icin mukafatiniz ayri olacak obur dunyada demisti sabrediyorum onlarsiz gecen yillarima ama suda bi gercek uzaktada olsa varlar Allah annesi babası olmayanlara sabır versin Allah rahmet eylesin
Ayy cok dolmusum eşimde gorevde yapayalniz kalinca size dokuldüm kizlar sabah sabah hakkinizi hella edin

Gunaydin yuzu gulen herkese... Hayirli cumalar... Hepinizi seviyorum...

Nursena bende okuyunca uzuldum allah sabir versin komsuna. Sana ve butun gurbette ve ailesi uzakta olanlarada kolaylik versin ins. Firsat buldukca ara konus seslerini duy. Ben yakindayim bazen aramadigim gitmedigim oluyo kiziyorum kendime.

Kilon icin tebrikler hakettin devami gelicek ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…