- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Kibris tatlisi tavsiye ederim :) nefis yemek tariflerindeki yapildi denendi gayet guzel.
herkez uyudu sabaha hazırlık :) ben daha yeni kalktım gidip mutfağı toplıyım sende yat yarın bakalım yarın napcazYena ne yapmakta acaba
Nursena da sabah hafif çıkmak için erken yattı galiba
Ben bir ara toplamıştım mutfağıherkez uyudu sabaha hazırlık :) ben daha yeni kalktım gidip mutfağı toplıyım sende yat yarın bakalım yarın napcaz
yok bacim yaa kuran calisiyorum ben gec basladim gerideyim 5 sayfa var arsmizda yetiseyim diye calisiyorum Allah yardim etsin yaa cok zor okuyorum kafa almiyo belli bi yastan sonra bu yasa kadar niye öğrenmedimse neyse gec olsun güçolmasınYena ne yapmakta acaba
Nursena da sabah hafif çıkmak için erken yattı galiba
kıbrıs tatlısı benimde favorimKibris tatlisi tavsiye ederim :) nefis yemek tariflerindeki yapildi denendi gayet guzel.
Rabbim kolaylik versin.ilk başta zorlanma oluyor ama hiç pes etme.yok bacim yaa kuran calisiyorum ben gec basladim gerideyim 5 sayfa var arsmizda yetiseyim diye calisiyorum Allah yardim etsin yaa cok zor okuyorum kafa almiyo belli bi yastan sonra bu yasa kadar niye öğrenmedimse neyse gec olsun güçolmasın
Gunayyydinnnnn uykusuz gecen gecenin ardindan. Bas agrisiyla uyandim geceust komsumda ağlama sesiyle uyandim babasi veffat etmis haberi geldi off ya gurbete bir kez daha isyan ettim ciktim valizini hazirladik yollardan dolayi hava işımasini bekledim saatlerce o agladi ben agladim bi hoca gurbeteki evlatlar seevinin bu dunyada anne baba sagken onlardan uzak hasret icinde yasadiğiniz icin mukafatiniz ayri olacak obur dunyada demisti sabrediyorum onlarsiz gecen yillarima ama suda bi gercek uzaktada olsa varlar Allah annesi babası olmayanlara sabır versin Allah rahmet eylesin
Ayy cok dolmusum eşimde gorevde yapayalniz kalinca size dokuldüm kizlar sabah sabah hakkinizi hella edin[/QUOTE . Allah yardimcisi olsun. Cok zor bisey anadan babadan ayri kalmak bende gurbetteyim. Bugunku bildirimi yapayim az once tartildim sonuc berbat 127.2 boyumsa 168. Mevlam butun kilo veek isteyenlere nasib etsin banada insallah yeni bi gune yeni bi hayata bismillah
maşallah canım seni ayakta alkışlıyorum vallaKilomuda soylemeden geçemicem günün sevindirici haberi. 88.800 sporum 60 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?