çok duygulandimGunayyydinnnnn uykusuz gecen gecenin ardindan. Bas agrisiyla uyandim geceust komsumda ağlama sesiyle uyandim babasi veffat etmis haberi geldi off ya gurbete bir kez daha isyan ettim ciktim valizini hazirladik yollardan dolayi hava işımasini bekledim saatlerce o agladi ben agladim bi hoca gurbeteki evlatlar seevinin bu dunyada anne baba sagken onlardan uzak hasret icinde yasadiğiniz icin mukafatiniz ayri olacak obur dunyada demisti sabrediyorum onlarsiz gecen yillarima ama suda bi gercek uzaktada olsa varlar Allah annesi babası olmayanlara sabır versin Allah rahmet eylesin
Ayy cok dolmusum eşimde gorevde yapayalniz kalinca size dokuldüm kizlar sabah sabah hakkinizi hella edin
Merhaba hanimlar insallah bende yarin karatay diyetiyle bismillah dicem diyete. Yurt disinda yasiyorum ve yanlizlik ve bosbogazlik beni 125 kiloya kadar getirdi. Artik yeter diye bagirasim geliyor kendime. İnsallah sizlerin destegiyle bu illet kilolardan kurtulucam. Gruba girmek icin ekstra yapmam gereken bisey varmi
Yarim saat once iki gundur oldugu gibi 104.6 gordum tam yazcakken dedimki bi wc gidim gittim 104.3 gordum yarim saattir de hala ayni. Yani -700
Aman allahim didim yogurt kürü ile icilen suyun yag olarak atildigina inanmak uzereyim. Ben 3 litre degil 1 litre icebildim. -1 kiloyu gorebilirdim belkide.
Derinnnnnn hemen basliyosun sende. Asuman abla bu hafta duzenli yapalim birlikte pazartesi persembe
Tebrikler nursena.ben senin kadar verememişimKilomuda soylemeden geçemicem günün sevindirici haberi. 88.800 sporum 60 dakika
Gunayyydinnnnn uykusuz gecen gecenin ardindan. Bas agrisiyla uyandim geceust komsumda ağlama sesiyle uyandim babasi veffat etmis haberi geldi off ya gurbete bir kez daha isyan ettim ciktim valizini hazirladik yollardan dolayi hava işımasini bekledim saatlerce o agladi ben agladim bi hoca gurbeteki evlatlar seevinin bu dunyada anne baba sagken onlardan uzak hasret icinde yasadiğiniz icin mukafatiniz ayri olacak obur dunyada demisti sabrediyorum onlarsiz gecen yillarima ama suda bi gercek uzaktada olsa varlar Allah annesi babası olmayanlara sabır versin Allah rahmet eylesin
Ayy cok dolmusum eşimde gorevde yapayalniz kalinca size dokuldüm kizlar sabah sabah hakkinizi hella edin
Gunayyydinnnnn uykusuz gecen gecenin ardindan. Bas agrisiyla uyandim geceust komsumda ağlama sesiyle uyandim babasi veffat etmis haberi geldi off ya gurbete bir kez daha isyan ettim ciktim valizini hazirladik yollardan dolayi hava işımasini bekledim saatlerce o agladi ben agladim bi hoca gurbeteki evlatlar seevinin bu dunyada anne baba sagken onlardan uzak hasret icinde yasadiğiniz icin mukafatiniz ayri olacak obur dunyada demisti sabrediyorum onlarsiz gecen yillarima ama suda bi gercek uzaktada olsa varlar Allah annesi babası olmayanlara sabır versin Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?