Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarim saat once iki gundur oldugu gibi 104.6 gordum tam yazcakken dedimki bi wc gidim gittim 104.3 gordum yarim saattir de hala ayni. Yani -700

Aman allahim didim yogurt kürü ile icilen suyun yag olarak atildigina inanmak uzereyim. Ben 3 litre degil 1 litre icebildim. -1 kiloyu gorebilirdim belkide.

Derinnnnnn hemen basliyosun sende. Asuman abla bu hafta duzenli yapalim birlikte pazartesi persembe

gunaydinlar
kilom127.5aldim başımı gidiyorum biri dur desin bana artık....karatay diyetini yapsam diye bir saattir karatay sayfasını okuyorum ..ama ben özel yemek yapmak istemiyorum isim başımdan aşkın zaten..ne yapacağımı bilmiyorum ...strese girdikçe yiyorum ...

nursena allah sabır versin komsuna.çok zor
bende sürekli annemler destek olduğum için bunaliyorum ama bugün var yarin yoklar diye moral veriyorum kendime...
beni mahveden kahvaltı esim sürekli cokokrem.alıyor çocuklar yesin diye anneleri yiyor birde tahin helvası benimde en sevdiğim kahvaltı tutamıyorum ...

çok duygulandimallah rahmet eylesin..

Aramıza hoşgeldin azmin ve eksilerin bol olsun inşaAllah

Bonus zahmet olmazsa yogurt kürünün tarifini alabilirmiyim ?
Geçmiş sayfalarda fotosunu falanda gördüm ama tarifine rastlayamadım bende imkanım olursa denemek istiyorum da

Günaydın...Allah sabır versin komşuna...mekanları cennet olur inşaAllah...
Gurbeti en uzagından ve derininden 2 yıl yaşadım çok zor...ki benim temelli de değildi...
Allah kolaylık versin tüm gurbettekilere

Hayirli cumalar

Arkaslar,misafirim olduğu için listeyi ancak aksam müsait olduğum bir vakitte yapabileceğim.Lütfen kusura bakmayin...

Yeni gelen arkadaşlar,listeye ancak 2 haftalik düzenli bildirim sonunda dahil olabiliyorsunuz.Sayet içinizde gözden kacirdigim iki haftalik düzenli bildirimi yapmis arkadaslarimiz varsa mesaj yazabilirse sevinirim.

Hepinize bol eksiler.

Allah rahmet eylesin. Okuyunca gözümden gönlümden aklımdan neler geçti bi bilsen. Ben babamı kaybedeli 3 yılı geçti telefonunu annem kullanıyor ve bende hala babam diye kayıtlı. Bazen aradığım yada annem beni aradığında bi saniyelk bile olsa keşke karşı taraftan babamın sesi gelse diye geçiriyoum içimden. Uzakta olmak zor ama orada var olduklarını bilmek güzel yine de bence. Özlersin ararsın daha çok özlersin görüntülü ararsın daha da çok özlersin bi fırsat bulur bigünlük bile olsa gidip görürsün ama öldüğünde durum çok farklı. mesela bazen annemi ablamı kardeşimi abimi özlüyoru gidip görmek istiyorum ama gidince mezarlığa gitmek zoruma gidiyo kabullenmiş değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…