gunaydinlar
kilom127.5aldim başımı gidiyorum biri dur desin bana artık....karatay diyetini yapsam diye bir saattir karatay sayfasını okuyorum ..ama ben özel yemek yapmak istemiyorum isim başımdan aşkın zaten..ne yapacağımı bilmiyorum ...strese girdikçe yiyorum ...
nursena allah sabır versin komsuna.çok zor
bende sürekli annemler destek olduğum için bunaliyorum ama bugün var yarin yoklar diye moral veriyorum kendime...
beni mahveden kahvaltı esim sürekli cokokrem.alıyor çocuklar yesin diye anneleri yiyor birde tahin helvası benimde en sevdiğim kahvaltı tutamıyorum ...
Frida :) ne durumdasin 103 yine yazilmis oda guzel ben en son bir aydan fazla oldu 103 goreli. Haftaya hedefim olsun ins gormek.Kilo bildirimi : 103.9
Aramıza hoşgeldin azmin ve eksilerin bol olsun inşaAllah
Bonus zahmet olmazsa yogurt kürünün tarifini alabilirmiyim ?
Geçmiş sayfalarda fotosunu falanda gördüm ama tarifine rastlayamadım bende imkanım olursa denemek istiyorum da
Yarim saat once iki gundur oldugu gibi 104.6 gordum tam yazcakken dedimki bi wc gidim gittim 104.3 gordum yarim saattir de hala ayni. Yani -700
Aman allahim didim yogurt kürü ile icilen suyun yag olarak atildigina inanmak uzereyim. Ben 3 litre degil 1 litre icebildim. -1 kiloyu gorebilirdim belkide.
Derinnnnnn hemen basliyosun sende. Asuman abla bu hafta duzenli yapalim birlikte pazartesi persembe
iyiyim evdeyim sabah kardeşim gilli aradım hastayım gelemiyorum dedim ki öyleyimde arkadaşa kahvaltıya gittim şu an intibari ile fena şeyler yedim en azından geç bir saat değil diye kendimi avutuyorum işte herhalde geçen haftayı doğru hatırlıyorsam bu hafta +800 gr mım varFrida :) ne durumdasin 103 yine yazilmis oda guzel ben en son bir aydan fazla oldu 103 goreli. Haftaya hedefim olsun ins gormek.
slmlar herkese ..iyisinizdir inş...misafirden göz açamıyorum yarın gene yatılı misafirim var...kilom aynı 110..grş ..
Adaş geçmiş olsun
Benim hala hafif Ağrım var.
Yarın sabah tartıl bakalım belki korktuğun olmaz
Yarın akşam misafirim var ve bugün hiçbirşey yapamadım ne temizlik ne bişey herşey yarına kaldı hallederim ama bir de öğleden sonra küçük kızımı dişe götüreceğim kontrole
bu haftaki artılarımla tabloda hamilelerin arasına kaynaşır giderim dışardan bakan yazık bıdaa 5,6 aylık hamilee bak haftalık 800 gr almış derler
Allah rahmet eylesin. Okuyunca gözümden gönlümden aklımdan neler geçti bi bilsen. Ben babamı kaybedeli 3 yılı geçti telefonunu annem kullanıyor ve bende hala babam diye kayıtlı. Bazen aradığım yada annem beni aradığında bi saniyelk bile olsa keşke karşı taraftan babamın sesi gelse diye geçiriyoum içimden. Uzakta olmak zor ama orada var olduklarını bilmek güzel yine de bence. Özlersin ararsın daha çok özlersin görüntülü ararsın daha da çok özlersin bi fırsat bulur bigünlük bile olsa gidip görürsün ama öldüğünde durum çok farklı. mesela bazen annemi ablamı kardeşimi abimi özlüyoru gidip görmek istiyorum ama gidince mezarlığa gitmek zoruma gidiyo kabullenmiş değilim...
Yok ne zahmetide senin beben ufak degilmi bende gecen ay 1 kere yaptim birde gecen hafta. Haftada iki kere yapiliyo emzirenler yapmasin falan yaziyolar. Metebolizmayi cok calistirip hizlandiriyormus aynen sute gectigi icin bebikler etkilenmesin diye.
Ben bi muddet yapmadim bekledim yedigim abur cuburunda zarari var en azindan bu dogal bisey diye dusundum. 11 ayinda benimki haftada 1 kez yapicam ins.
http://www.diyetebasliyorum.com/yogurt-kuru-tarifi-2948
Diyete basliyorum facebook sayfasinida takip et istersen. Gecmis paylasimlari falan.
bu haftaki artılarımla tabloda hamilelerin arasına kaynaşır giderim dışardan bakan yazık bıdaa 5,6 aylık hamilee bak haftalık 800 gr almış derler
Adaş etimek tatlısı 3 2 1 poğaça kurabiye bir de patates salatası yaptımadaş naptın misafire ? :)
Nursena onlar yaramaz sana bebem hic mutsuz olma aksine haftalardir sabretmenin bi odulu olsun sana.Al asu mutlumusun diyarbakirli bir arkadasin evine davetliydik Ekşili sumakli dolmalar katmerler ya ben ne diyim içime öküz kacmiş gibi yedimde yedimmmmmm cok mutsuzum ve miğdem bulaniyooo nekadar yediysem artik
inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok fenaaaa[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
takılıyom sana sen bana yetiscene ben sana yetişecem geri diye:))) annam kızdınmı kız yoksamNursena neden mutlu olayım canım sen iradeli davranınca ben mutlu oluyorum
Ama bonusun dediği gibi ödül olsun sana sen dengelersin inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?