Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derincim sen kendine ozel yemek yapma zaten biraz alisinca yaparsin tam karatay olmasinda karatayimsi olsun :))

2 gun ekmeksiz ye 1 gun ekmek ye. Ya da gun icinde her ogunde yeme. Kotu yemek aliskanliklarimiz var once bunlari kesersek yetiyo bize. Evdeki makarnaya pilava dokunma bi hafta sonra yersin yine biz yemeyi seviyoruz ve yiyerek zayiflasak en iyisi. Herseyi kestikmi geri aliyoruz.

Yok ne zahmetide senin beben ufak degilmi bende gecen ay 1 kere yaptim birde gecen hafta. Haftada iki kere yapiliyo emzirenler yapmasin falan yaziyolar. Metebolizmayi cok calistirip hizlandiriyormus aynen sute gectigi icin bebikler etkilenmesin diye.

Ben bi muddet yapmadim bekledim yedigim abur cuburunda zarari var en azindan bu dogal bisey diye dusundum. 11 ayinda benimki haftada 1 kez yapicam ins.

http://www.diyetebasliyorum.com/yogurt-kuru-tarifi-2948

Diyete basliyorum facebook sayfasinida takip et istersen. Gecmis paylasimlari falan.

yaaa niye asuyla sen birlikte yoğurt kürünü yapıyorsunuz kii özel bir durum mu var bizim baharatımız yok mu yoğurdumuz yok muu

Frida :) ne durumdasin 103 yine yazilmis oda guzel ben en son bir aydan fazla oldu 103 goreli. Haftaya hedefim olsun ins gormek.
iyiyim evdeyim sabah kardeşim gilli aradım hastayım gelemiyorum dedim ki öyleyimde arkadaşa kahvaltıya gittim şu an intibari ile fena şeyler yedim en azından geç bir saat değil diye kendimi avutuyorum işte herhalde geçen haftayı doğru hatırlıyorsam bu hafta +800 gr mım var
haftaya sende görürsün inş. 103 ü ama ben 102 yi görücem

slmlar herkese ..iyisinizdir inş...misafirden göz açamıyorum yarın gene yatılı misafirim var...kilom aynı 110..grş ..

kolay gelsin daha sık buralarda olman lazım naparsın nedersin merak ederiz

adaş naptın misafire ? :)

Allah rahmet eylesin gercekten zor durum
Rabbim mekanını cennet, kabrini nur eylesin inşaAllah...

Verdiğin linke baktım ve evet bebegim daha minik 6,5 aylık sanırım bu kürü denemeyi ertelemeliyim...
facebook sayfasını ise daha geniş zamanda incelicem teşekkür ederim yardımın için

bu haftaki artılarımla tabloda hamilelerin arasına kaynaşır giderim dışardan bakan yazık bıdaa 5,6 aylık hamilee bak haftalık 800 gr almış derler

Al asu mutlumusun diyarbakirli bir arkadasin evine davetliydik Ekşili sumakli dolmalar katmerler ya ben ne diyim içime öküz kacmiş gibi yedimde yedimmmmmm cok mutsuzum ve miğdem bulaniyooo nekadar yediysem artik
Nursena onlar yaramaz sana bebem hic mutsuz olma aksine haftalardir sabretmenin bi odulu olsun sana.

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]
inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok fenaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…