- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Yok canım kızmadımtakılıyom sana sen bana yetiscene ben sana yetişecem geri diye:))) annam kızdınmı kız yoksam
Moralim bozuk bugün
Hiçbişey yemek istemiyorum bir an önce incecik olmak istiyorum
AAAAAAA nolduu anlat heleeeMoralim bozuk bugün
deniyim bi daha yaa hem fydası olur yararlı hemde evde o kadar baharat ziyan olucakFrida sende gel küre :) sen yedinde pek hoslanmadin diye ben sea etmedm sana. Ya yogurdun az ya da baharatin cok olabilirmi acaba?
hoş geldin esracaaanKızlar beni kabul edermisiniz yeniden geldim aranıza biraz utanıyorum ama aranızda olmak istiyorum yine
sorunlu Olan evliligim yüzünden bırakmıştım sizi ama artık zayıflamaya sizinle devam etmek istiyorum
yazmayı bıraktığımız 87 kiloydum sonra 96 ya kadar çıktım 45 gündür yine diyetleri ve an itibariyle 91.5 im inşallah bırakmadan yaza kadar 65 olmak istiyorum
bu arada kendimi tanitmadim utanarak söylüyorum
ESRACAN vardı ya hani bir zamanlar işte o benim inşallah unutulmamalıdır
Al asu mutlumusun diyarbakirli bir arkadasin evine davetliydik Ekşili sumakli dolmalar katmerler ya ben ne diyim içime öküz kacmiş gibi yedimde yedimmmmmm cok mutsuzum ve miğdem bulaniyooo nekadar yediysem artik
Moralim bozuk bugün
Kızlar beni kabul edermisiniz yeniden geldim aranıza biraz utanıyorum ama aranızda olmak istiyorum yine
sorunlu Olan evliligim yüzünden bırakmıştım sizi ama artık zayıflamaya sizinle devam etmek istiyorum
yazmayı bıraktığımız 87 kiloydum sonra 96 ya kadar çıktım 45 gündür yine diyetleri ve an itibariyle 91.5 im inşallah bırakmadan yaza kadar 65 olmak istiyorum
bu arada kendimi tanitmadim utanarak söylüyorum
ESRACAN vardı ya hani bir zamanlar işte o benim inşallah unutulmamalıdır
Bende misafirlikten geliyorum ve aynı hislerleyimmmmm
Ama ne oldu ki sana böyleee
İnşaAllah da olursun...
Hoşgeldiniz yeniden...
ben yeniyim ama kg durumumuz biraz benziyo 96.9 ile başladımm bu sabah 91.8 idim inşaAllah yaza birlikte 65 oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?