Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar beni kabul edermisiniz yeniden geldim aranıza biraz utanıyorum ama aranızda olmak istiyorum yine
sorunlu Olan evliligim yüzünden bırakmıştım sizi ama artık zayıflamaya sizinle devam etmek istiyorum
yazmayı bıraktığımız 87 kiloydum sonra 96 ya kadar çıktım 45 gündür yine diyetleri ve an itibariyle 91.5 im inşallah bırakmadan yaza kadar 65 olmak istiyorum
bu arada kendimi tanitmadim utanarak söylüyorum
ESRACAN vardı ya hani bir zamanlar işte o benim inşallah unutulmamalıdır

hoş geldin esracaaan antalyadaydın dimi ikiz bebekleri olan ailevi sorunlarını haledip atlatabildin mi biraz ...

HAFTANIN 1.leri............................. -0.7 kg............................. BONUS & NURSENA & NUR1835

HAFTANIN 2.si...................................... -0.5 kg.................................. YENA

HAFTANIN 3.sü.................................. - 0.1 kg..................................KASMPTI

Al asu mutlumusun diyarbakirli bir arkadasin evine davetliydik Ekşili sumakli dolmalar katmerler ya ben ne diyim içime öküz kacmiş gibi yedimde yedimmmmmm cok mutsuzum ve miğdem bulaniyooo nekadar yediysem artik

Bende misafirlikten geliyorum ve aynı hislerleyimmmmm

Moralim bozuk bugün
Hiçbişey yemek istemiyorum bir an önce incecik olmak istiyorum

Ama ne oldu ki sana böyleee
İnşaAllah da olursun...

Hoşgeldiniz yeniden...
ben yeniyim ama kg durumumuz biraz benziyo 96.9 ile başladımm bu sabah 91.8 idim inşaAllah yaza birlikte 65 oluruz :)

Herkese hayırlı akşamlar :)
Sabah hafif bi kahvaltı aksamda ezogelin çorbası ve barbunya yedim bi kaç kaşıkda yogurtlu makarna
Allahtan yemeği erken yedik diyodum...
Ben yogurtlu makarnanın hüznünü yaşarken komşuya gittim kiiiiiiiii kızarmışş sıcacık köye ekmegi
Bi dilim ekmekle az bi peynir zeytin yedim

Bu akşam oturmaları benim sonum olacaaaakkk

Heee bu aradaaa haftanın en lerinii en yürekten duygularımla tebrik ediyorum nice niceeee eksili günlere inşaAllah hep beraber :)

(Haftaya ikinci kez bildirim yaptıgımda bende listeye yazılabilir miyim yoksa 2 kez yapıp 3. bildirimde mi listeye giriliyo?
Hayır belki listeye gircem diye az daha havaya girerdim)

İnşallah canım benimde en büyük hayalim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…