Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu hafta doğru dürüst yazamadım özledim sizi hadi gelin az muhabbet edek :)
Ben uykusuz kalırım olsun :) nasıl yoğun bir haftaydı hiç birşeye yetişemiyorum ben ya.
İlk iki gün toplantılar sonrasın da bir iki arkadaş ziyareti günlük yetişmesi gereken işler yemek vb. Bazen bunalıyorum çok fazla yoruluyorum..

---

Esracım, seni gördüğüme çok sevindim habersizce gidiyorsun merak ediyoruz seni yapma böyle şeyler gözünü seveyim.. sorunlar bitmiyor ki kuzum onlarla yaşamaya alışıcaz bir şekil de.. Bir anlatsak herşeyi ne hikayeler çıkar her birimiz de Allah can sağlığı versin herşeyin bir çaresi bulunuyor ölümden başka..
Senin de sıkıntıların bir şekil de yoluna girer düzelir yok olur inşallah canım...
Çocukların nasıl iyiler inşallah...

Nur, ne doğru ve ne duygulu yazmışsın öyle minibüste okudum mesajını

Nursena, komşuna Allah sabır versin.. Ölüm acısı uzak yakın dinlemiyor yüreğinin tam ortasına alevten öte bir yangın düşüyor.. her hatırladığın da burnunun direği sızlıyor,ama yapacak hiç birşey olmuyor duadan başka...

kasimpati ve bonus ellerinizle sağlık..
tebrik ediyorum dereceye giren arkadaşları...
bu hafta yoğurt kürleri yeşil çaylar gümbür gümbür geliyorum ....bugün cok daha d ikkatliydim...akşam yemeğinde 5.30da komşum patates kisiri (ilk defa yedim )getirdi onu yedim bir daha yemek yemedim...biraz çerez yedim çay ile o kadar
bonus doğru söylüyorsun ömrüm diyet ile geçti ben sadece sabah uno bir dilim ekmek yiyordum bir daha ekmek yemiyirdum..siki diyet yaptigim.donmlerde ...biraz abur cubur ve akşam yemeğini hafif yapınca gidiyor kilolarda...
yeni gelen arkadas hoşgeldiniz...ismini hatırlayamadım..benim dr arkadaşınıda karatay diyeti yapıyor çok güzel kilo verdi...kahvaltıda kaymak ceviz kuru kayısı arasına ceviz koyuyor doyuyorsun diyor...birbirimize destek olalım...

Asuman abla okuyomu sen gorursun :) okumuyosa durtsene gelsin :)

Asağıda durii öyle :)
Niye bişeymi var, bişeyemi canı sıkkın,biri ona şişkomu demiş yoksa :)
''Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz''ı izledim fena doldum sıkmak istiyorum birilerinin topuklarına. kızdırmayın beni uleynnn.. :)))

Derin,
ben çok seviyorum karatayı, evdeyken yaptım bir kaç ay ve kısa süre de 10 kilo vermiştim karatay gibi beslenme de tek handikap kaçamak kaldırmıyor.. diğer klasik beslenmeler bir şekil de tolore diyor kaçamağı ama karatay da öyle olmuyor.. tartıya yansıyor...
Onun dışın da hem sürekli tok oluyorsun hem tatlı gereksinimi zamanla sıfırlanıyor...

Slm kizlar
Emine gec uyudu bugun biraz
Gecmiside anca bitirdim
Masallah liste cok cekismeli olmus
Ozellikle spor listesine hayran kaldim
Yarin okulum var icinden gidesim gelmiyor artik cok bunaldim ama az kaldi bitecek insallah

Kızım da babası gibi türkçe müzik dinlemez pek.. Müslüm'ün annesinin isminde ki şarkısını duyunca pek sevmiş. :)
Bana dinletince ben de sevdim çok hüzünlü geldi bana :) herşeyin altın da bir hüzün kırıntısı aramakta bulmakta üstüme yok gördüğünüz gibi :)

asumanımzeynebim iyimisin hakkaten.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…