hııım taman en son incelmem lazım gibi bişey yazmıştın canın sıkıntısı kiloyla alakalımıki diye düşünmüştüm benHayırlı geceler
Aslında iyi değilim galiba ama anlatılacak bir durum değil
eh iyiyim zeynepçim sen ve ağrıların nasıl.?
Eki Görüntüle 1715134 sizce nasıl siparişini verdim bikaç güne gelir...
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Yettimm galiiiiiiii
Herkes diger oda da valiz hazirladigimi düsünsede küçük bir kacamagin kimseye zarari olmaz dimi.
En hizlisindan listeyi hazirladim,eksik ve kusurlari af ola.
Simdiden kilo veren herkesi tebrik ediyorum,-700 gr ile cok cekismeli bir hafta olmuş..
HAFTANIN 1.leri............................. -0.7 kg............................. BONUS & NURSENA & NUR1835
HAFTANIN 2.si...................................... -0.5 kg.................................. YENA
HAFTANIN 3.sü.................................. - 0.1 kg..................................KASMPTI
teşekkürederim..Çok güzel zeynepçim iyi günler de sağlıklı günler de kullanın...
Park yatak deniyor dimi bunlara..?
yok cnım son dk. bir çocuğun babası arbayla götürdü hvado çok soğuktu iyi oldu babam geldi yemek filan işlerine baktım sonrada uzandım birazFrida naaptın gittinmi idmana.?
ya çok haklısın bonusumda evde iki çocuk nekadar örtü sererek yeselerde ortalığı batırmayı başarıyolar malesef...iki gün süpürmesem üçüncü gün mecbur süpürüyorum...bir ay sonrası Allah kerim ne diyebilirimki...zaten mümkün olduğunca bıraktım iş yapmayı...ama çok zoruma gidiyo kendimi işe yaramaz hissediyorum...biliyorum geçicek bu günler sabrediyorum işte...Zeynepcim gule gule kullanin ins sag salim dogsun bebikleriniz.
Bir ay daha supur bakim sonra napcan sana diyorumki supurme
güle güle kulanın beşiğinizi çok tatlı hayırlısıyla senin gün ne zaman Zeynep birde kız çocuktan sonra erkek bebek bel ağrısı yapar derler ama ne kadar gerçekliği var bilmem duygulu bir gün yaşamışsınız kızınla daha nice böyle güzel günlere olsun :)teşekkürederim..
yok canım bu minik sallanır beşik diye geçiyo...taşınabilir bişey olsun istedim..bi tane büyük oyun parkı ve beşik olarak kullanılandan var zaten ama o daha çok 8 10 aydan sonra kullanılıyo...bunlarda 8 aya kadar....
tüm dereceye giren arkadaşlar kutluyorum azminiz daim olsuun
Aksamustu kizlar uyumustu gec yattilar haliyle artik bende yatim gece mesaisi beni bekler.
Iyi geceler hepinize....:))Eki Görüntüle 1715139
vallaha benim için bu saatden sonra haftalık - 100 gr bile inanılmaz önemli yeterki verdiğim kilo biraz yerleşsinde tutbileyim yoksa acayip yoyo oluyorevet kasımpatı 100 gramla dereceye girdi mesela :)
vallaha benim için bu saatden sonra haftalık - 100 gr bile inanılmaz önemli yeterki verdiğim kilo biraz yerleşsinde tutbileyim yoksa acayip yoyo oluyor
listede hamilelerin arasına karışıp giderim diye düşünmüştüm ama hamile olarak bir tek bengisu varmış listede yaniii benim +700 gr. neon gibi yanıp sönüyor :)
güle güle kulanın beşiğinizi çok tatlı hayırlısıyla senin gün ne zaman Zeynep birde kız çocuktan sonra erkek bebek bel ağrısı yapar derler ama ne kadar gerçekliği var bilmem duygulu bir gün yaşamışsınız kızınla daha nice böyle güzel günlere olsun :)
listede hamilelerin arasına karışıp giderim diye düşünmüştüm ama hamile olarak bir tek bengisu varmış listede yaniii benim +700 gr. neon gibi yanıp sönüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?