Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben dün gece börekle uğraşınca baya bittim bel ağrısından gece bitmek bilmedi sabah zoraki uyumuşum sonunda uyandıktan sonrada belden aşağım tutmuyo gibiydi kalkamadım...aksi gibi kızımın şiir programı vardı bu akşam eşimi aradım ben kötüyüm nasıl gelicem diye oda ben hallederim dedi kapattı bakmış kimseden araba bulamayınca babasını aramış program var sizde gelin zeynebide alın diye sonra beni aradı biraz bozuldum tabi çünkü yemek faslı çay faslı falan olucak hemde akşamdan bılaşıklarım falan duruyo ev darma duman falan dedim oda durumu izah ettim yemek yiyip gelicekler evede laf eden olursa ben haklarından gelirim dert etme dedi ama dert etmeyle olmuyo zorlanarak kalktım mutfağı hallettim bide süpürge açtım sonrada 3 saat kıpırdamadan yattım taki onlar gelene kadar hazırlanıp gittik program güzeldi kuzum çok tatlıydı gelemicem diye çok üzülmüş bütün gün beni görünce çok mutlu oldu...bende tabi zaten ağlamaya yer arıyo gibiydim bi duygusallık çöktü üzerime sarılıp ağlaştık falan....sonra beraber eve geldik iki üç saat çay faslı sağolsun eşim elimi bişeye sürdürmedi çayıda yaptı serviside kimsede halimi görünce bişey diyemedi zaten bugünüde böyle atlattık kısacası...off gene ne çok oldu yazdıklarım yaa...

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

bonuscum sağol ellerine emeğine sağlık

hakını helal et misafirin vrken birde bizimle uğraştın sağol bir yeremi gidiyorsun valiz filan ?

tüm dereceye giren arkadaşlar kutluyorum azminiz daim olsuun

Çok güzel zeynepçim iyi günler de sağlıklı günler de kullanın...
Park yatak deniyor dimi bunlara..?
teşekkürederim..
yok canım bu minik sallanır beşik diye geçiyo...taşınabilir bişey olsun istedim..bi tane büyük oyun parkı ve beşik olarak kullanılandan var zaten ama o daha çok 8 10 aydan sonra kullanılıyo...bunlarda 8 aya kadar....

Zeynepcim gule gule kullanin ins sag salim dogsun bebikleriniz.

Bir ay daha supur bakim sonra napcan sana diyorumki supurme
ya çok haklısın bonusumda evde iki çocuk nekadar örtü sererek yeselerde ortalığı batırmayı başarıyolar malesef...iki gün süpürmesem üçüncü gün mecbur süpürüyorum...bir ay sonrası Allah kerim ne diyebilirimki...zaten mümkün olduğunca bıraktım iş yapmayı...ama çok zoruma gidiyo kendimi işe yaramaz hissediyorum...biliyorum geçicek bu günler sabrediyorum işte...

güle güle kulanın beşiğinizi çok tatlı hayırlısıyla senin gün ne zaman Zeynep birde kız çocuktan sonra erkek bebek bel ağrısı yapar derler ama ne kadar gerçekliği var bilmem duygulu bir gün yaşamışsınız kızınla daha nice böyle güzel günlere olsun :)

vallaha benim için bu saatden sonra haftalık - 100 gr bile inanılmaz önemli yeterki verdiğim kilo biraz yerleşsinde tutbileyim yoksa acayip yoyo oluyor

Orası öyle .. Benim verdiğim kilo da çok az.. Bu ağırlığa haftada 1 kg olmalı..
Ama yine de diyorum 100 gramla 3. olunuyor :)

iyi geceler bonuscum...

sağol fridacım...valla erkek bebekle alakası varmı bilmiyorum ama benden bir türlü ayrılmak istemeyen sevigli kilocuklarımla çok ilgisi var gibi geliyo bana tabi diğer rahatsızlıklarımda tetikliyo durumu...şuan 29 haftalığız yaklaşık 10 haftamız var 38 yada 39 uncu haftada alıcaz dedi doktor gelişimine bakıp ona göre karar vericez...şubatın on altısıyla yirmi altısı arası olur sanırsam eğer seçme şansım olursa 23 şubat istiyorum büyük kızımın doğum günü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…