listede hamilelerin arasına karışıp giderim diye düşünmüştüm ama hamile olarak bir tek bengisu varmış listede yaniii benim +700 gr. neon gibi yanıp sönüyor :)
feci tuzağa düştün yanii
yenacım sen yarın çalışmıyonmu bacım....
ÇAlışmammı .Açgözlüyüm ben.. :)
yarın son gün diye takmıyorum :)
yaa bilmiyorum kii bağzen canım bişey yemek istediğinde içimden vallaha sitedeki hamilelerden dha çok aşeriyorum diye düşündüğüm çok oluyorHamilelerin arasın da bile farkediliyorsun kardeş :))
bende 6:15 de kalkıp kızı idmana göndercem adaşı merak ettim doğrusuuÇAlışmammı .Açgözlüyüm ben.. :)
yarın son gün diye takmıyorum :)
saat çok geç oldu ya ondan şeyttim yoksa muhabbet güzel...zaten özledimde hepinizi...bu ara azminizede hayranım....hee bişey dimmi canım feci yeşilçay çekiyo...
saat çok geç oldu ya ondan şeyttim yoksa muhabbet güzel...zaten özledimde hepinizi...bu ara azminizede hayranım....hee bişey dimmi canım feci yeşilçay çekiyo...
yaa bilmiyorum kii bağzen canım bişey yemek istediğinde içimden vallaha sitedeki hamilelerden dha çok aşeriyorum diye düşündüğüm çok oluyor
zatn dün akşam üzrinden beri karnımı bir türlü doyuramadım yok öylee özel bişeyde yemedim yani ne bulursam
bende 6:15 de kalkıp kızı idmana göndercem adaşı merak ettim doğrusuu
amaaaaan başka cannın çekeceği bişey bulamadın mıı
bende 6:15 de kalkıp kızı idmana göndercem adaşı merak ettim doğrusuu
amaaaaan başka cannın çekeceği bişey bulamadın mıı
İyyyy yapma bee .. bayat balık kokuyor yeşilçay.. zayıf olsam yanından bile geçmem yeşilçayların.
Güzelim davşan kanı siyah çay varken.. ama el mahkum içiyoz işte burnumu tutaraktan soğutup hoop bir fırtta ne olduğunu anlamadan yutaktan yuvarlıyorum aşağı..
Bugün ben de çok başarısızdım.. yemek yapmadım geç geldiğimden karbonhidrat ağırlıklı beslendim bol bol çay eşliğin de ..
İki farklı yer de kahve içtim.. biri tuhaf kokuyordu bayatmıydı bilemiyorum ben orta seviyorum aşırı tatlı ve aşırı tuhaf kokuluydu midem hala kötü o yüzden...
umarım önemli bir durum yoktur da asu abartıyordur..
Obiçemte asuu :) allahım ne geniş lisan bilgim var :)
O zaman uyuyalım artık. iyi geceler Allah rahatlık versin..
Selamun aleykum... Soguk havalar beni carpti fena halde. 2 gundur kafami kaldiracak halim yok grip oldum. Geceleri de uyuyamiyorum burnumdan nefes alamadigim icin... Istahim da kesildi hicbisey istemiyo canim... Durumlar boyle...
bence her ölçü patik işe yarar neticede bebeğin büyüdükçe sırayla giyer sen yeterki ör :) yelek filanda çok işe yarıyor ördün mü :) ellerine sağlık bebeşin güle güle giysiin annesii
Selamün aleyküm...
ben geldimm...ne çok birikmiş geçmiş bir önceki mesajıma kadar olanı anca okudum....
sağol canım....yani özellikle kı olsun yada erkek olsun gibi bi düşüncemiz hiç olmadı ne gelirse razıydık oyüzden tepkimizdede bi fark olmadı yani ama ailede herkes çokkk mutlu erkek olduğu için ve eşimde bu duruma pek anlam veremiyo....vakti geldiğinde sağlıcakla alalım kucağımıza inş..isim neye karar verdiniz...
Allah razı olsun.....
sağol canım şuan 29 haftanın içindeyim ama ben erken dönemde gitmiştim oyüzden yanıltıcı olmuştur ondan sonra daha gitmediğim için böyle geç öğrendik yoksa ozamandada zaten erkek olduğu bellidir....
aminn ablacım Allah razı olsun..Sizede çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin k.pederine...
hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin....
sağol canım....
hoşgeldiniz...
aa adaşım geliyo yani hadi bakalım sağlıcakla alırız inş kucaklarımıza....
Haftanin 1.si ve 2.sini teprik eder devamini dilerim.
Asumanzeynep & nursena
HAFTANIN 1.leri............................. -0.7 kg............................. BONUS & NURSENA & NUR1835
HAFTANIN 2.si...................................... -0.5 kg.................................. YENA
HAFTANIN 3.sü.................................. - 0.1 kg..................................KASMPTI
benim 3. kilo bildirimim listede yokum
benim 3. kilo bildirimim listede yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?