Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hamilelerin arasın da bile farkediliyorsun kardeş :))
yaa bilmiyorum kii bağzen canım bişey yemek istediğinde içimden vallaha sitedeki hamilelerden dha çok aşeriyorum diye düşündüğüm çok oluyor

zatn dün akşam üzrinden beri karnımı bir türlü doyuramadım yok öylee özel bişeyde yemedim yani ne bulursam

ÇAlışmammı .Açgözlüyüm ben.. :)
yarın son gün diye takmıyorum :)
bende 6:15 de kalkıp kızı idmana göndercem adaşı merak ettim doğrusuu

saat çok geç oldu ya ondan şeyttim yoksa muhabbet güzel...zaten özledimde hepinizi...bu ara azminizede hayranım....hee bişey dimmi canım feci yeşilçay çekiyo...

amaaaaan başka cannın çekeceği bişey bulamadın mıı

saat çok geç oldu ya ondan şeyttim yoksa muhabbet güzel...zaten özledimde hepinizi...bu ara azminizede hayranım....hee bişey dimmi canım feci yeşilçay çekiyo...

İyyyy yapma bee .. bayat balık kokuyor yeşilçay.. zayıf olsam yanından bile geçmem yeşilçayların.
Güzelim davşan kanı siyah çay varken.. ama el mahkum içiyoz işte burnumu tutaraktan soğutup hoop bir fırtta ne olduğunu anlamadan yutaktan yuvarlıyorum aşağı..

Bugün ben de çok başarısızdım.. yemek yapmadım geç geldiğimden karbonhidrat ağırlıklı beslendim bol bol çay eşliğin de ..
İki farklı yer de kahve içtim.. biri tuhaf kokuyordu bayatmıydı bilemiyorum ben orta seviyorum aşırı tatlı ve aşırı tuhaf kokuluydu midem hala kötü o yüzden...

bende 6:15 de kalkıp kızı idmana göndercem adaşı merak ettim doğrusuu

amaaaaan başka cannın çekeceği bişey bulamadın mıı

umarım önemli bir durum yoktur da asu abartıyordur..
Obiçemte asuu :) allahım ne geniş lisan bilgim var :)

O zaman uyuyalım artık. iyi geceler Allah rahatlık versin..

ııyyy direk bayat balık koktu şimdi hee...
elimde olmaksızın tıkadım burnumu...

hayde hayırlı geceler ozaman siz erkencisiniz...

umarım önemli bir durum yoktur da asu abartıyordur..
Obiçemte asuu :) allahım ne geniş lisan bilgim var :)

O zaman uyuyalım artık. iyi geceler Allah rahatlık versin..

Google sağolsun öğrendim obiçem teyiii bu aralar bulgar göçmeni arkadaşlarınla takılıyorsun herhâlde :))
bende uzanayım ama uyuyamam biraz telefonda sosyal medyaya takılırım

Selamun aleykum... Soguk havalar beni carpti fena halde. 2 gundur kafami kaldiracak halim yok grip oldum. Geceleri de uyuyamiyorum burnumdan nefes alamadigim icin... Istahim da kesildi hicbisey istemiyo canim... Durumlar boyle...

geçmiş olsun.

bence her ölçü patik işe yarar neticede bebeğin büyüdükçe sırayla giyer sen yeterki ör :) yelek filanda çok işe yarıyor ördün mü :) ellerine sağlık bebeşin güle güle giysiin annesii

ecmain inş, sağol canım: )

daha karar vermedik: )))

Haftanin 1.si ve 2.sini teprik eder devamini dilerim.

Asumanzeynep & nursena

tebrikler...
bonus eline sağlık.

tebrikler...
kasımpatıcım seninde eline sağlık.

Günaydın bol kalorisisz hafta sonları
Kilo verenleri tebrik ederim
Haftaya daha çekismeli olcekkk 3,Kisi 1.lik çok ağir oldu daha cok calişip listenin galibi olmaliyim

Liste için Teşekkürler ellerinize sağlik

Dunki yeme faciamdan sonra cok fena hissettim kendimi yok ya ben iflah olmam
Diyetisyen bittimi boyle yaparsam hemen geri alirim cok kotu cok

Sabah kirazsapimi ictim
1 yjmurta roka domayes 4 zeytin 2 dl. Ekmekli kahvaltimi yaptim peynirde var

N
Yarimsaat sonra form cayimi icerim aksama yemek yok bakalim hayirlisi

Hayırlı sabahlar herkese ve mutlu haftasonları
Geceden uykusuzlukla güne halsiz başladım ve işin zor tarafı akşama misafirim var....

Hiçbirşey yapmadım dünden ve yapasım da yok kii

Bi kahvaltı etsem iyi olucak (Bu kahvaltılar çok gece kalıyo farkındayım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…