Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben nasıl bir diyet uyguluyorum biraz anlatmak istiyorum
aslında diyet de denilmez aklıma gelen her şeyi yiyorum canım ne isterse istediği kadar yiyorum
ama iki öğün yiyorum sabah ve akşam aralarda sadece şu ve i5 bir arada çay içiyorum öğleden sonra bir şekersiz kahve içiyorum akşam yemeği ni de en geç 6 da yemiş oluyorum yaptıklarım bunlar bunları uygulayarak 45 gün de 96.4 den 91.5 e düştüm elhamdulillah
hem diyet sitresi olmuyor hemde sürekli ne yesem ne kadar yesem nasıl pişirsem diye düşünmüyorum bu 45 günde saç böreği de yedim baklavada yedim aşure de yedim pide de yedim ama dediğim gibi sadece sabah ve akşam tek sırrı bu

bende aynen bu şekilde yapıyorum diyet stresi olmadan ne istiyorsam yiyorum ama az tabi

hadi kolay gelsin sana

tebrik ediyorum Nursena seni.ne kadar zamandir diyet yapıyorsun

Hoşgeldin Esra
Maşallah büyümüşler Zaman ne çabuk geçiyor

Aynen öyle asucuğum bende anlamadım nasıl geçti bu kadar ay ve kendime kızıyorum her ay 1 kilo bile vermiş olsaydım şimdi -27 kilo olacaktım ama hâlâ 90 larda malesef
sen napiyorsun iyisin inşallah

binisss sözünü dinledim limonlu suyuna başladım tekrardan bir aydır icmiyordum..
yena evet bir ara karatay yapmıştım hatırlıyorum...yesilcayi bende aynen öyle içiyorum hiç sevmiyorum ....

bugün iki yumurta bir dilim etimek peynir domates marul dereotu maydanoz beş yeşil zeytin ve ihlamurla diyete uygun bir kahvaltı yaptım...insallah bozmammm ..şu anda içim kıyılıyor doymadim cunki...birazdan kuru kayisi yerim...
yarin da sınıftan nazin arkadaşının dogum gunu var kismetse oraya gideceğiz insallah dur diyebilirim nefsime...
bir sürahi at kuyruğu çayı adaçayı yeşilçay 1.5limon dan oluşan detox suyu hazırladım onu ici cem ara ara...

Aynen öyle asucuğum bende anlamadım nasıl geçti bu kadar ay ve kendime kızıyorum her ay 1 kilo bile vermiş olsaydım şimdi -27 kilo olacaktım ama hâlâ 90 larda malesef
sen napiyorsun iyisin inşallah
Haklısın ama olmuyor işte
Ben de 91 oldum
Hayat devam ediyor bundan sonra verelim birlikte inşallah
Şimdi yürüyüşe gidiyorum

Günaydinn,sevdiklerinizle birlikte mutlu,mesut geçireceğiniz bir haftasonu diliyorum hepinize.

Ben misafirlerimi uğurladım cok sükür.Aksama yakin bir arkadasim için sürpriz pasta yapmayi düşünüyorum yapabilirsem tabi:) öncesinde size bir bakayim dedim,biraz geçmişi okuyayım.:)

Eki Görüntüle 1715134 sizce nasıl siparişini verdim bikaç güne gelir...

Cok güzel yolcu,güle güle kullansin minik pasa.:)

bonuscum sağol ellerine emeğine sağlık

hakını helal et misafirin vrken birde bizimle uğraştın sağol bir yeremi gidiyorsun valiz filan ?

tüm dereceye giren arkadaşlar kutluyorum azminiz daim olsuun

Estagfirullah fridacim,asil siz hakkinizi helal edin oldukça gec yaptigim için listeyi..Esimin sehir disinda semineri vardi onun için valiz hazirladim canim,ben evdeyim yani:)

benim 3. kilo bildirimim listede yokum

Öncelikle lütfen kusura bakmayin,2 haftayi doldurduğunuzu farketmedigim için.Aslinda dün sabah ben mesaj yazmistim yeni gelen arkadaşlar eger içinizde 2 haftalik bildirimi tamamlayan varsa,mesaj yazabilirmi diye siz farketmediniz sanirim.:)
Neyse haftaya listeye ekliyorum sizi,Azminiz bol olsun.

Gunaydin
Kaaimpatinin gozunden kacmistir yogunluktan misafirlerinden dolayi
Dahil eder listeye uzulmeyin.
Bu arada paylasimin da cok guzel iyi ki gelmissin aramiza.

Toprammmm sefiyom senii güzel insan..

Günaydın kızlar
Beni hatırlayan herkese teşekkürler bebislerim iyi allaha Şükür 27 aylık oldular büyüyorlar artık darısı hamile olan arkadaşların başına artık

Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun.

Ayrica nickini hatirlayamadigim yeni gelen tüm arkadaşlar hepiniz aramiza hosgeldiniz.

HasibeG gecikmelide olsa siz de aramiza hosgeldiniz,ayrica bebeğiniz hayirli olsun.Saglicakla alin kucaginiza inşallah.

selamun aleyküm güzeller
biz hastahaneden çıktık. yoğunluktan yazamadım.
tartıya çıkmaya korkuyorum. bu kadar çok karbonhidrattan sonra kaç kilo oldum acaba..
aslında çok güzel yemekler çıkıyor ama ben çok huysuzum hastahane tabaklarından yiyemiyorum. onun için hep ekmek arası yedim.
yorgun hissediyorum kendimi üzerimde bir ağırlık var atamadım akşamdan beridir. birazcıkta başım ağrıyor. ne çok şikayet ettim.
esracım hoş geldin seni tekrar görmek güzel. keşke birde incecik olup bizi özlediğin için gelmiş olsaydın dahada güzel olurdu..
listeler için teşekürler. dereceye giren güzelleri tebrik ederim.
asucum modun düşük gibi Rabbim sağlıklı , mutlu, enerjik etsin inşallah
kızlar ayrı ayrı hepinize yazmak isterdim ama vaktim kısıtlı hepinizi öpüyorum

Selam kızlar.herkesler iyidir umarm.liste icin cok sagolun bonus ve kasmpati.spor listesi de muhtesem bu hafta.bu sabah tekrar tartldm ve düne göre 1 kilo az çıktm.haftaici cok ödem oluyo ondan sanırm.neyse ki cok kilo almamism.bugün itibari ile 6 ayimi 3.5 kilo ile bitirmis bulunmaktaym :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…