Hosgeldin ekmeği cok seviyodun demi yanliş hatirlamiyisamGünaydın kızlar
Beni hatırlayan herkese teşekkürler bebislerim iyi allaha Şükür 27 aylık oldular büyüyorlar artık darısı hamile olan arkadaşların başına artık
Hosgeldin ekmeği cok seviyodun demi yanliş hatirlamiyisam
teşekkür ederim canımGunaydin
Kaaimpatinin gozunden kacmistir yogunluktan misafirlerinden dolayi
Dahil eder listeye uzulmeyin.
Bu arada paylasimin da cok guzel iyi ki gelmissin aramiza.
bende aynen bu şekilde yapıyorum diyet stresi olmadan ne istiyorsam yiyorum ama az tabiBen nasıl bir diyet uyguluyorum biraz anlatmak istiyorum
aslında diyet de denilmez aklıma gelen her şeyi yiyorum canım ne isterse istediği kadar yiyorum
ama iki öğün yiyorum sabah ve akşam aralarda sadece şu ve i5 bir arada çay içiyorum öğleden sonra bir şekersiz kahve içiyorum akşam yemeği ni de en geç 6 da yemiş oluyorum yaptıklarım bunlar bunları uygulayarak 45 gün de 96.4 den 91.5 e düştüm elhamdulillah
hem diyet sitresi olmuyor hemde sürekli ne yesem ne kadar yesem nasıl pişirsem diye düşünmüyorum bu 45 günde saç böreği de yedim baklavada yedim aşure de yedim pide de yedim ama dediğim gibi sadece sabah ve akşam tek sırrı bu
hadi kolay gelsin sanaHayırlı sabahlar herkese ve mutlu haftasonları
Geceden uykusuzlukla güne halsiz başladım ve işin zor tarafı akşama misafirim var....
Hiçbirşey yapmadım dünden ve yapasım da yok kii
Bi kahvaltı etsem iyi olucak (Bu kahvaltılar çok gece kalıyo farkındayım)
tebrik ediyorum Nursena seni.ne kadar zamandir diyet yapıyorsunGünaydın bol kalorisisz hafta sonları
Kilo verenleri tebrik ederim
Haftaya daha çekismeli olcekkk 3,Kisi 1.lik çok ağir oldu daha cok calişip listenin galibi olmaliyim
Liste için Teşekkürler ellerinize sağlik
Dunki yeme faciamdan sonra cok fena hissettim kendimi yok ya ben iflah olmam
Diyetisyen bittimi boyle yaparsam hemen geri alirim cok kotu cok
Sabah kirazsapimi ictim
1 yjmurta roka domayes 4 zeytin 2 dl. Ekmekli kahvaltimi yaptim peynirde var
N
Yarimsaat sonra form cayimi icerim aksama yemek yok bakalim hayirlisi
bende aynen bu şekilde yapıyorum diyet stresi olmadan ne istiyorsam yiyorum ama az tabi
Hoşgeldin EsraGünaydın kızlar
Beni hatırlayan herkese teşekkürler bebislerim iyi allaha Şükür 27 aylık oldular büyüyorlar artık darısı hamile olan arkadaşların başına artık
Hoşgeldin Esra
Maşallah büyümüşler Zaman ne çabuk geçiyor
Haklısın ama olmuyor işteAynen öyle asucuğum bende anlamadım nasıl geçti bu kadar ay ve kendime kızıyorum her ay 1 kilo bile vermiş olsaydım şimdi -27 kilo olacaktım ama hâlâ 90 larda malesef
sen napiyorsun iyisin inşallah
Haklısın ama olmuyor işte
Ben de 91 oldum
Hayat devam ediyor bundan sonra verelim birlikte inşallah
Şimdi yürüyüşe gidiyorum
Eki Görüntüle 1715134 sizce nasıl siparişini verdim bikaç güne gelir...
bonuscum sağol ellerine emeğine sağlık
hakını helal et misafirin vrken birde bizimle uğraştın sağol bir yeremi gidiyorsun valiz filan ?
tüm dereceye giren arkadaşlar kutluyorum azminiz daim olsuun
benim 3. kilo bildirimim listede yokum
Gunaydin
Kaaimpatinin gozunden kacmistir yogunluktan misafirlerinden dolayi
Dahil eder listeye uzulmeyin.
Bu arada paylasimin da cok guzel iyi ki gelmissin aramiza.
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?