- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Bu arada eksi 700ler de pek güzel olmuş:)
dast: 44045316 .!.:selamun aleyküm güzeller
biz hastahaneden çıktık. yoğunluktan yazamadım.
tartıya çıkmaya korkuyorum. bu kadar çok karbonhidrattan sonra kaç kilo oldum acaba..
aslında çok güzel yemekler çıkıyor ama ben çok huysuzum hastahane tabaklarından yiyemiyorum. onun için hep ekmek arası yedim.
yorgun hissediyorum kendimi üzerimde bir ağırlık var atamadım akşamdan beridir. birazcıkta başım ağrıyor. ne çok şikayet ettim.
esracım hoş geldin seni tekrar görmek güzel. keşke birde incecik olup bizi özlediğin için gelmiş olsaydın dahada güzel olurdu..
listeler için teşekürler. dereceye giren güzelleri tebrik ederim.
asucum modun düşük gibi Rabbim sağlıklı , mutlu, enerjik etsin inşallah
kızlar ayrı ayrı hepinize yazmak isterdim ama vaktim kısıtlı hepinizi öpüyorum
Hayirli olsun zeynep abla.bebisin güzel güzel kullansn.biz de henüz karar veremedik gerci hic bakamadk bileEki Görüntüle 1715134 sizce nasıl siparişini verdim bikaç güne gelir...
Ben de karar veremedim hangisinden yezem diye.gecen tam bugday almistm bu hafta kepekli aldm.unutmazsam bi doktora soraym.gerci benim doktor diyetisyenden daha kati.hic ekmek yeme diyebilir.Ben karışıklık ekmek alıyorum bağzen çavdarlı bağzen tam buğday ekmeği veya tam tahılı esmer ekmek en az tüketiğim kepek ekmek tabiiiii bağzen de dayanamasam sofrada varsa lavaş veya altın ekmek yiyorum ki bunlar tehlikelii
Bengisu senin için tambuday ekmeği uygundur canım kepek ekmek için vücuttaki kana iyi gelmediği söyleniyor ...
Kızlar siz hangi ekmegi tüketiyorsunuz?merak ettim.ben uzun süredir beyaz ekmege dadanmistim ve fazla da yiyordum.önceki hafta biraz azalttm gecen hafta da yedigim ekmegin yarisini kepekli yedim.bakalm bu hafta elimden geldigince beyaz yemeyecem.bi de difer haftasonu şeker yüklemesi var biraz dikkat edeyim de yüksek çıkmasn
Bonuscum şu an mutfakta bir tabak patates oturtması ve yoğurtlu yumurta var akşam yemeği yemedim onları da üzülerek çöpe dökücem geçen hafta içide yarım paket makarna yaptım yemedim artıda çöpe döktüm .....
Oluyor bağzen öyle cumaya kadar akşamları çorba , salata, yanında köfte ,tavuk veya balık yesen hiç bişey olmaz bakalım proteğini perşembe yapabilirsek yaparız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?