Kız cimecime efferim sana alkisalkisalkis elma sirkesinden bende çok huylanıyorum Ebru Şallı karanfille tarif etmişti o zaman baya farkediyo tadı çok az geliyo dene istersen şutarafagitti
Bi bardaklık su kaynat 4-5 tane karanfili koy üstüne kaynamış su kapat ağzını biraz ılıyınca içine elma sirkesini koy öyle iç.
günaydııın,
dünde bozmadım diyeti Allaha şükür,
sabah kahvaltım 1 ekmak,2 peynir,domates,salatalık çay..
şimdi de bi tane keyfi çay(siyah)
ben bu yeşil çaya hiç alışamadım yawww
ayyy bende gece eğer uyumadıysam soluğu dolapta alıyorum Allah ne verdiyese götürüyorum ya....opuyorumnanaktanGünaydınn herkeşlere Beyzus ablam çok çok geçmiş olsun beline bıkına sahip çıkasan :jeyyar: sen bize lazımsan :jeyyar:
Bütün gece nasıl yattım bilmiyorum valla maşallah bol bol yağmur yağdı gök gürledi şimşek çaktı Allahım zarar ziyandan korusun :Saruboceq:
Tabi bonus uyumayınca napar :1ninca: mutfakta hırhızlık yapar :mymeka:
deneyeyim bakayım sağolasın...kaydirigubbakcemile5Günaydın yavrum -tatlicadiarzu- Bak yeşil çay yaparken içine bi kaç tane karanfil at yada kakule falan öylede güzel oluyo.
Ben kakuleyi pek sevmemde yengem atar hep. Bi kaç gündür ben karanfil atıyorum bazen kafama görede ıhlamur atıyorum -tatlicadiarzu-
canım günaydın bende yeşilçayı sade içemiyorum papatya,ıhlamur,bazende rezene karıştırıyorum karanfilli deneyebilirsin bakalım hangisi hoşuna gidecek ben en çok papatyalı seviyorum rahatlatıyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay bonus ablam çok tşk ederimmmmm söylediklerini harfiyen uygulayacağımmmm şu kilomu da bildirdim mi tam size benzicemmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şu an öyle mutlu hırslı azimliyim ki tarifi yok hepimiz çıtır olcaz vallaaaaaazemuszemus
zemuszemus zemuszemus bu arada dün akşamda 1 saat bizim sitenin içindeki parkta spor aletleri ile spor yaptımmmmmmm zindeyimm
canım günaydın bende yeşilçayı sade içemiyorum papatya,ıhlamur,bazende rezene karıştırıyorum karanfilli deneyebilirsin bakalım hangisi hoşuna gidecek ben en çok papatyalı seviyorum rahatlatıyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sağol Beyzus ablacım.Sana da geçmiş olsun.opuyorumnanaktan
Kittiara'm,
YENA'm günaydın nasılsınız bakalım.
opuyorumnanaktan
İyi olmaya çalışıyoruz ablacım , sana da günaydın sen nasılsın.Cal. nasıl gidiyor?
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
benim iştahın sebebi belli oldu regli olmuşummmmm
beyzus ablam çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendineeee
kıs bonusssss yağmuru izleseydin yaaaa ne işin var mutfaktaaaaaaaaaaaaaaaklava:
Bu günlerde cal.egzersizlerini yapamıyorum.Sadece leslie abla yürüyüşlerini yapmaya çalışıyorum canım.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
benim iştahın sebebi belli oldu regli olmuşummmmm
beyzus ablam çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendineeee
kıs bonusssss yağmuru izleseydin yaaaa ne işin var mutfaktaaaaaaaaaaaaaaaklava:
tünaydın hanımlar hayırlı günler herkese
diete yeniden bismillah dedim Allahın izni ile insallah 65 leri görmek istiyorum
kahvaltımı yaptım omlet ve cay birde beyaz peynir
simdilik bu kadar
herkese kolay gelsin opuyorumnanaktan
Ya mutfakta izliyodum işte yağmuru :roflol:
Valla ne yalan söylim bende hırslandım :1shok: şaşılacak şey emme eylee -tatlicadiarzu- kilo çizelgesi yap kendine şöyle güzelinden :1hug:
bonus ablam bu çizelgeyi nerden yapıyoruz peküüüüüüü şöyle 60 ı görcem miiiii :kedi::kedi::kedi: şöyle incecik olduğumuzu hayal ediyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?