Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaş leblebi en azından tok tutuyor tatlı olmadığı için kan şekerini pek oynatmıyor gerçi çikolatalı leblebi yemişliğimde var benim :)
Dut kurusu ben de alacağım severim de zaten
Adaş sizi de üzdüm dün elimde olmadan yansıttım
Aslında dünle bugün arasında fark yok gibi ama örttüm üstünü işte

Hayirli geceler herkese yazmak iyi geliyor bana aksam bes gibi bi kuru dolma yedim ve ceyrek simit(cocuklar yerken dayanamadim) aksam yemegini altida yedim yogutlu kurupatlican fasulye kavurmasi bi tabak çorba altibucukta yemeyi kestim. Ne yazikki kotu aliskanligin ben acikmadan elim acikiyor terbiye etmem lazim ve toplamda gun boyu iki avuc findik kirip yedim bizdede aksam caylari var ama yememeye calisiyorum baska bi yolu olsa keske ya bogazimi tutucam yada ameliyat olucam bu kiloyla nasil yaslanicam otiz yasindayim heryanim agriyor

Hayırlı akşamlar buraya bakmadan yatmayayim dedim
1saat önce şu meşhur yoğurt kürü nü yaptım yedim ama pek hoslanmadim doğrusu hala midem bulanıyor inşallah bir faydası olur da boşuna yemiş olmam deneyen faydasını gören varmı acaba

öğlen yemeği kaşarlı pohaca
ara biraz çerez otlandim kızlardan...
akşam yemeği
bir kepçe çorba bir kepçe etli nohut
yaklaşık 10 tane lahana sarması..
şimdi türk kahvesi bir parça bitter
benim için büyük bir mucize ikinci günüm insallah bozmam birşeye sinirlenip bozmam diyeti...

Hafsam amelyat olmakta çözüm değil zanediyormusun kii amelyat olanlar istedikleri şeyleri yiyebiliyorlar hayır ! Onlarda bizim gibi çabalıyorlar inan! tablomuzda mide ameliyatı olmuş arkadaş var ve yediklerine çok özen gösteriyor ....

Kendi müsait olunca anlatsın soralım bize örnek olsun acaba yediklerinde dikkat etmese kilo alır mı bence alır .

(Tabi temenim hiç kilo almaması ama kendi de çok özenli ve gayretli zaten maşallah )

Selamün aleyküm...

Cok güzel yolcu,güle güle kullansin minik pasa.:)

sağol canım....

sağol canım da abla deyince bi tuhaf oldum biz yaşıt değilmiydik...yanlışmı hatırlıyorum acep...Allahım ne kadaaa balık hafızalıyım...

bir dilim etimek derken form kızarmış etimek miii o çok iyi oluyor ama çok az yemişsin bende ondan alıyorum arada ama bir kahvaltıda yarım paket rahat yiyorum epeydir ihmal ettim en kısa zamanda bende alayım ...
şu hazırladığın bir bucuk litre suyu içtin mi ? merak ettim
yarınki doğumgününde abartmadan ne yersen yeee fazla kaçırırsan günü kaybettim diye düşünme evde akşam bir salata bir çorba dengelersin

ben bugün yediklerimi yazayım

kahvaltıda epey bir kepekli ekmekle ,peynir,zeytin,bir haşlanmış yumurta,
bir tatlı kaşığı kadar acuka , bir tatlı kaşığı kadar bal

öğlen ara gibi oldu ananslı aktivya yoğurt(planlı değildi baktım dolapta son kullanma günü gelmiş yiyim bitsin dedim)

akşam : bir büyük kupa sütlü neskafe , bir avuç bağdem

ara: çay eşliğinde yarım kase dut kurusu

sabah çok geç kahvaltı ettiğim için acıkmamıştım akşam yemeği yemedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…