Aynen çay içmesek sanki daha az atıştırırız gibi çayı yalnız içemiyorum ben de maalesefkızlar bende şu akşam çaylarini bir şey yemeden atlatsam çok iyi olcak hiç çay yapmak istemiyorum o yüzden ama eşim illa içmek ister akşamlari
işte bende aynen öyle düşündüğüm için çay yapma taraftarı değilim.genelde eşimin ailesi akşamlari bizde oluyo mecbur çay faslı oluyoAynen çay içmesek sanki daha az atıştırırız gibi çayı yalnız içemiyorum ben de maalesef
Cok güzel yolcu,güle güle kullansin minik pasa.:)
Hayirli olsun zeynep abla.bebisin güzel güzel kullansn.biz de henüz karar veremedik gerci hic bakamadk bile
Ben de karar veremedim hangisinden yezem diye.gecen tam bugday almistm bu hafta kepekli aldm.unutmazsam bi doktora soraym.gerci benim doktor diyetisyenden daha kati.hic ekmek yeme diyebilir.
ekmek peynir yesin yada ben kıza hamileyken hep kaymak ekmek yerdiim oda olabiliir yadaaa zeytin ekmekAleyküm selam zeynepcim
Sen ye bişeyler ama hafif olsun bence meyve süt fındık felan olabilir
binisss sözünü dinledim limonlu suyuna başladım tekrardan bir aydır icmiyordum..
yena evet bir ara karatay yapmıştım hatırlıyorum...yesilcayi bende aynen öyle içiyorum hiç sevmiyorum ....
bugün iki yumurta bir dilim etimek peynir domates marul dereotu maydanoz beş yeşil zeytin ve ihlamurla diyete uygun bir kahvaltı yaptım...insallah bozmammm ..şu anda içim kıyılıyor doymadim cunki...birazdan kuru kayisi yerim...
yarin da sınıftan nazin arkadaşının dogum gunu var kismetse oraya gideceğiz insallah dur diyebilirim nefsime...
bir sürahi at kuyruğu çayı adaçayı yeşilçay 1.5limon dan oluşan detox suyu hazırladım onu ici cem ara ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?