adaş perşembe akşamı bir başladım takiii cuma akşamına kadar aralıksız durmadan yedim noldu bilmiyorumda durduramadım kendimii dün akşam babam ince pidelerden almıştı sıcak sıcak o pideleri bile yedim o kadar yiyince bağırsaklarımda kitleniyor cumaya kadar inş. dengelerim yani bugünkü tokluğum bir gün öncesinin tokluğu bağzen öyle patlamalar yaşıyorumAdaş tek öğün yemişsin
Gerisi ara olmuş epey de az yemissin iyi maşallah
sağol canımAhh ah dafi ablacim bencede çok güzel olurdu ama malesef hala bastigim yeri titreriyorum
gecmis olsun bu arada
afiyet olsun asucumÇayla leblebi yiyorum adaş
Aklımda mutfaktaki kurabıye ve tatlı
Eki Görüntüle 1715134 sizce nasıl siparişini verdim bikaç güne gelir...
Tesekkur ederim cnm.HasibeG gecikmelide olsa siz de aramiza hosgeldiniz,ayrica bebeğiniz hayirli olsun.Saglicakla alin kucaginiza inşallah.
Derindim kılkurdudur büyük ihtimal ilacı var ihmal etme kilo aldırmaz tabii çocuğakızlar yarim saattir kizim ağlıyor popo kasınıyor diye baktim incecik kurtlar bagirsak kurtu heralde neyse vardir bir tedavisi heralde ..çok zayıf kizim birde çok istahsiz yedi yaşında demekki kilo almayisinin nedeni buymuş...küçük kizim t ombalak anası gibi hepimiz çok uzuluyorduk zayıf olmasına...
Maşallah ne güzel ikizlerin var.Allah bagislasn cinsiyetleri ne?tedaviyle faln mi oldu?ya bi de kızlar teyzemin gelini var.26 yaslarnda falan bi kızı ve ikizleri var(bi kiz bi erkek)şimdi tekrar hamileymis ve yine ikiz bu defa da ikisi erkek.maşallah doktor her hamileliginde ikiz hamile kalrsn demis.Allahn hikmeti iste.ve maddi olarak cok sıkıntılılar.Merhaba canım bende ikiz annesi olarak cevap vereyim dedim benim doktorum kepekli ekmeği yasaklamisti kansızlık yapıyormuş tam buğday ekmeği ye demişti birde çay yasakti ıhlamur iç demişti belki bir faydası olur diye söyleyeyim dedim
gerçi bütün bunları uygulamama rağmen yinede doğum öncesi 3 ünite kan almak zorunda kalmıştım ( ikiz olduğu için olsa gerek kanım çok düşüktü)
geçmiş olsun canım tedavisi var dr. verir ilacını ay yavrucağın canı yanıyor demek kiikızlar yarim saattir kizim ağlıyor popo kasınıyor diye baktim incecik kurtlar bagirsak kurtu heralde neyse vardir bir tedavisi heralde ..çok zayıf kizim birde çok istahsiz yedi yaşında demekki kilo almayisinin nedeni buymuş...küçük kizim t ombalak anası gibi hepimiz çok uzuluyorduk zayıf olmasına...
3 çocuğu varken ikiz hamilelikmi olmuuş yani 5 çocuk eee durumlarıda yokmuş nasıl olucak Allah geçim versinMaşallah ne güzel ikizlerin var.Allah bagislasn cinsiyetleri ne?tedaviyle faln mi oldu?ya bi de kızlar teyzemin gelini var.26 yaslarnda falan bi kızı ve ikizleri var(bi kiz bi erkek)şimdi tekrar hamileymis ve yine ikiz bu defa da ikisi erkek.maşallah doktor her hamileliginde ikiz hamile kalrsn demis.Allahn hikmeti iste.ve maddi olarak cok sıkıntılılar.
Aa gecmis olsun canm.tedavisi cok basit ve dedigin gibi cocugun gelisimini cok etkiler.kızlar yarim saattir kizim ağlıyor popo kasınıyor diye baktim incecik kurtlar bagirsak kurtu heralde neyse vardir bir tedavisi heralde ..çok zayıf kizim birde çok istahsiz yedi yaşında demekki kilo almayisinin nedeni buymuş...küçük kizim t ombalak anası gibi hepimiz çok uzuluyorduk zayıf olmasına...
Bonus bunlar daha hava degil.sen beni dogumdan sonra gor bak nasl kilo verecem.hedef 75 ona goremAhhh bengisu havan batsin len3 bucuk kilo almista mis mis gebesin alicaksin iste
Fridaya katiliyorum kepekli yeme.
Canm ben yanlis hatirliyor olabilirim.burda benden buyukler var onlarla karistirdm heral.bi de 3.hamilelik olunca beynim öyle algilattiSelamün aleyküm...
sağol canım....
sağol canım da abla deyince bi tuhaf oldum biz yaşıt değilmiydik...yanlışmı hatırlıyorum acep...Allahım ne kadaaa balık hafızalıyım...
Ekmek peynir zeytin iyi fikir :)
Slm bayanlar
Yatmadan bakayim dedim nasallah Allah muhabbetinizi arttirsin
Okuldan gelince biraz utu yaptim 3/4u bitti cok sukur kalanini sonra yaparim
Yarin nobete gitcem nasipse
Cnm bende boyle birsey almayi dusunuyorum portatif olsun izmire duzceye giderken rahat tasiyabilelim istiyorum. Buyuk besik var nasil olsa emineden. Eline gelince bi degerlendirme yazar misin soyle iyiymis boyle kotuymus diye bide ozel olmazsa nerden ne kadara aldin
Tesekkur ederim cnm.
Amin insallah
Aa gecmis olsun canm.tedavisi cok basit ve dedigin gibi cocugun gelisimini cok etkiler.
Bonus bunlar daha hava degil.sen beni dogumdan sonra gor bak nasl kilo verecem.hedef 75 ona gorem.listeyi alt üst ederim.korkun benden...
Canm ben yanlis hatirliyor olabilirim.burda benden buyukler var onlarla karistirdm heral.bi de 3.hamilelik olunca beynim öyle algilatti
Zeynep ne yediiin ?
afiyet olsuun ruhumuz şaad olduu :))kaç yaşındaydın merak ettim ben 31 mişim...
dediğinden yedim ama iki lokmada tahin pekmez attım canım çekti görünce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?