Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaş tek öğün yemişsin
Gerisi ara olmuş epey de az yemissin iyi maşallah
adaş perşembe akşamı bir başladım takiii cuma akşamına kadar aralıksız durmadan yedim noldu bilmiyorumda durduramadım kendimii dün akşam babam ince pidelerden almıştı sıcak sıcak o pideleri bile yedim o kadar yiyince bağırsaklarımda kitleniyor cumaya kadar inş. dengelerim yani bugünkü tokluğum bir gün öncesinin tokluğu bağzen öyle patlamalar yaşıyorum

hayırlı geceler kızlar
bugün misafirler erken gitti
yeğenlerden birisi gececiymiş gelin bizde kaldı .. geçen hafta geldiğinde çocuk gitmek istemedi ağlıyarak zorla götürdüler. baban gece çalıştığı zaman gelir kalırız demişti annesi. bugün kaldılar.
eşimde kp. ye banyo yaptırdı. ben odaya geçip uzandım biraz. bu arada size selam vereyim dedim.
ben henüz tartıya çıkmadım ama çok kilo aldığımı hissediyorum. şu yoğunluk bitsede düzenli yemeye başlasam iyi olacak. evdede her yer tatlı, börek, kurabiye
ben sadece öğle yemeği yerine kahvenin yanında bir tanesinden yiyorum ama yeme düzenim hiç yok

Ahh ah dafi ablacim bencede çok güzel olurdu ama malesef hala bastigim yeri titreriyorum

gecmis olsun bu arada
sağol canım

Çayla leblebi yiyorum adaş
Aklımda mutfaktaki kurabıye ve tatlı
afiyet olsun asucum
bende bugün birkaç tane fıstık yedim 1 bardakta meyve suyu içtim. hazır meyve suyuna alışık olmadığından midem mahfoldu

Slm bayanlar
Yatmadan bakayim dedim nasallah Allah muhabbetinizi arttirsin
Okuldan gelince biraz utu yaptim 3/4u bitti cok sukur kalanini sonra yaparim
Yarin nobete gitcem nasipse
Eki Görüntüle 1715134 sizce nasıl siparişini verdim bikaç güne gelir...

Cnm bende boyle birsey almayi dusunuyorum portatif olsun izmire duzceye giderken rahat tasiyabilelim istiyorum. Buyuk besik var nasil olsa emineden. Eline gelince bi degerlendirme yazar misin soyle iyiymis boyle kotuymus diye bide ozel olmazsa nerden ne kadara aldin

HasibeG gecikmelide olsa siz de aramiza hosgeldiniz,ayrica bebeğiniz hayirli olsun.Saglicakla alin kucaginiza inşallah.
Tesekkur ederim cnm.
Amin insallah

kızlar yarim saattir kizim ağlıyor popo kasınıyor diye baktim incecik kurtlar bagirsak kurtu heralde neyse vardir bir tedavisi heralde ..çok zayıf kizim birde çok istahsiz yedi yaşında demekki kilo almayisinin nedeni buymuş...küçük kizim t ombalak anası gibi hepimiz çok uzuluyorduk zayıf olmasına...

Derindim kılkurdudur büyük ihtimal ilacı var ihmal etme kilo aldırmaz tabii çocuğa
Geçmiş olsun

Maşallah ne güzel ikizlerin var.Allah bagislasn cinsiyetleri ne?tedaviyle faln mi oldu?ya bi de kızlar teyzemin gelini var.26 yaslarnda falan bi kızı ve ikizleri var(bi kiz bi erkek)şimdi tekrar hamileymis ve yine ikiz bu defa da ikisi erkek.maşallah doktor her hamileliginde ikiz hamile kalrsn demis.Allahn hikmeti iste.ve maddi olarak cok sıkıntılılar.

frida ictim canim bir kilo kadardi...nasil idrara cikardi beni wcden cikamadim...
e timek.esim almış tatlisini yapayım diye baktim kızlar açmış yiyor evde buğday ekmeği bitmisti beyaz ekmek yiyeceğim ondan yedim ...tabii doymayınca öğlen pohacayla dengeledim acligimi...
insallah çok kaçırmam dogum gününde bakalim artık...
arkadaşım öyle demişti bir lokma fazla yiyemiyordum diye sıkıntı yapıyormuş...saçlarınıza sormadım kırmamak için canım...ayyy teyzen cesaretli demekki ben korkarım çok riskliymis cunki

geçmiş olsun canım tedavisi var dr. verir ilacını ay yavrucağın canı yanıyor demek kii

3 çocuğu varken ikiz hamilelikmi olmuuş yani 5 çocuk eee durumlarıda yokmuş nasıl olucak Allah geçim versin

Aa gecmis olsun canm.tedavisi cok basit ve dedigin gibi cocugun gelisimini cok etkiler.
Ahhh bengisu havan batsin len 3 bucuk kilo almista mis mis gebesin alicaksin iste
Fridaya katiliyorum kepekli yeme.
Bonus bunlar daha hava degil.sen beni dogumdan sonra gor bak nasl kilo verecem.hedef 75 ona gorem.listeyi alt üst ederim.korkun benden...
Selamün aleyküm...

sağol canım....

sağol canım da abla deyince bi tuhaf oldum biz yaşıt değilmiydik...yanlışmı hatırlıyorum acep...Allahım ne kadaaa balık hafızalıyım...
Canm ben yanlis hatirliyor olabilirim.burda benden buyukler var onlarla karistirdm heral.bi de 3.hamilelik olunca beynim öyle algilatti

Ekmek peynir zeytin iyi fikir :)

bencede süper fikirdi aynen öyle yaptım..

canım netten aldım 80 liraya buna benzer vardı bitane malum iki çocuktata birer sene kullanınca artık ömrü vefa etmedi oyüzden benzer kolay pratik taşınabilir olsun istedim bende öncekinden memnundum inş bundanda memnun kalırım...salı yada çarşamba gelir elime kurunca bilgi veririm sana...

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bilababy-sallanir-bebek-besigi-salincagi-197553806

zaten çok uzun süre kullanılmadığı için pahalı bişey almak istemedim açıkçası e malum benim birde üçüncü çocuk muhtemelen sonradan ihtiyacımda olmayacak....böyle işte...

kaç yaşındaydın merak ettim ben 31 mişim...

Zeynep ne yediiin ?

dediğinden yedim ama iki lokmada tahin pekmez attım canım çekti görünce..

derincim geçmiş olsun kuzuna ama endişelenme tedavisi var küçük yaşlardan 15 li yaşlara kadar bende çok çektim o şahsiyetlerden ama sonra ilaç tedavisiyle herşey sona erdii....şimdide malumunuz zayıflama çabalarıı..nerde o incecik yıllarımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…