Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bengisu Allah kolaylık versin akrabana zor ama çok güzel ikiz Bebek 3 tane daha olunca hele
Ben bugün daha iyiyim bazen insan daha çok takılıyor ya dün de öyleydim tabii ekstralar da olunca patlamalar oluyor neyse Allah gönlümüze ferahlık versin veriyor çok şükür yoksa dayanılmaz bazı şeylere

adaş bak Zeynep bizim yerimize neler yemiiş

bişey değilde doğumdan sonra yemezde artık

böyle yapalım işte canımızın çektiğini hamişlere söyliyelim onlar yesin

he bak bu iyi fikir tuttumm benn...ay ne pis boğazım mevzu yemek olsun yeterkii...

Kışkırtma istersen kırk yılın başı aç yatacaz

şaka şaka yaptımm..:))

kızlar şöyle bir satıcı var özelden musalat haberiniz olsun
  1. Iyi geceler. Neden bu kadar kendinizi diyete verdi iz ve kendinize eziyet ediyorsunuz 2 cocuk annesiyim 100 kilodan 80 düştüm oda hiç yorulmadan kendimi kasmadan 2 bucuk ayda

2. sendemikayboldun, 42 dakika önce K.İ.B.
  3. Cevapla

4. 74FRIDAPopüler ÜyeÜye
    Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    7.810
    Ödül Puanları:
    178

Iyi geceler. Neden bu kadar kendinizi diyete verdi iz ve kendinize eziyet ediyorsunuz 2 cocuk annesiyim 100 kilodan 80 düştüm oda hiç yorulmadan kendimi kasmadan 2 bucuk ayda
    Genişletmek için tıkla...
    ne güzel daim olsun :) diyet gurubundayım ve konuya uygun arkadaşlarla sohbet ediyoruz

siz yoksa ilaçlamı verdiniz kilonuzu ? ne kullandınız kiii

5. sendemikayboldun
    Özel Mesaj At

Kesinlikle ilac kullanmadim ben emziriyorum bebegim var

sendemikayboldun, 36 dakika önce K.İ.B.

6. sendemikayboldunAktif ÜyeÜye
    Özel Mesaj At

Amway bilirmisiniz bitkisel ürün bitki asitleriyle yapiliyor

sendemikayboldun, 34 dakika önce K.İ.B.

7. 74FRIDAPopüler ÜyeÜye
    Özel Mesaj At

Kesinlikle ilac kullanmadim ben emziriyorum bebegim var
    Genişletmek için tıkla...
    hııım iyi o zaman gelip gurupta yazında arkadaşlarda nasıl kasmadan 20 kilo verdiğinizi öğrensin birilerine faydanız olur

74FRIDA, 34 dakika önce K.İ.B.

adaş bak Zeynep bizim yerimize neler yemiiş

bişey değilde doğumdan sonra yemezde artık

böyle yapalım işte canımızın çektiğini hamişlere söyliyelim onlar yesin
Olur bana uyar:))herseyi yiyebilme kapasitesi var bende.aklima geleni yiyorum.gelmeyeni de siz hatırlatıverin.bak bunu yazarken aklıma sütlaç geldi.anam yakın olaydı yapardı yerdim.

Olur bana uyar:))herseyi yiyebilme kapasitesi var bende.aklima geleni yiyorum.gelmeyeni de siz hatırlatıverin.bak bunu yazarken aklıma sütlaç geldi.anam yakın olaydı yapardı yerdim.
haahaaa aynen...bişey dimmi geçen hafta anneme canım kabak tatlısı istiyo dedim aynı hafta hem annem hem kaynanam kabak alıp yapmışlar patlayana kadar yedim sonra bu haftada kaynanam alıp göndermiş ben gitmeyince sen yaparsın artık dedi... birazını yaptım kalanı buzluğa attım ama sanki hepsini yemek zorundaymışım gibide yedim nasıl bi manyaklıktır anlamadım beyaa...

doğumdan sonra zayıflıcamamı güveniyorum acep nasıl bi güven bu arkadaşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…