Afiyet olsun Zeynepcim
Adaş sabah olsa da biz de yesek değil mi :)
Kışkırtma istersen kırk yılın başı aç yatacazhahaa demii siz yiyemezsiniz şimdiii...:))
evde felaket bir pekmez var ama dut pekmezi katı birde arada kaşıklıyorumhahaa demii siz yiyemezsiniz şimdiii...:))
adaş bak Zeynep bizim yerimize neler yemiiş
bişey değilde doğumdan sonra yemezde artık
böyle yapalım işte canımızın çektiğini hamişlere söyliyelim onlar yesin
Kışkırtma istersen kırk yılın başı aç yatacaz
Evet aynen öyle canm.5 cocugu olacak iste.Allah yardmcisi olsun3 çocuğu varken ikiz hamilelikmi olmuuş yani 5 çocuk eee durumlarıda yokmuş nasıl olucak Allah geçim versin
Evet aynen öyle canm.5 cocugu olacak iste.Allah yardmcisi olsun
Iyi aksamlar olsun herkese:)
İyi geceler sana daIyi aksamlar olsun herkese:)
Aa yasıt sayiliriz zeynep.ben de 29 yaşndaymkaç yaşındaydın merak ettim ben 31 mişim...
dediğinden yedim ama iki lokmada tahin pekmez attım canım çekti görünce..
Olur bana uyar:))herseyi yiyebilme kapasitesi var bende.aklima geleni yiyorum.gelmeyeni de siz hatırlatıverin.bak bunu yazarken aklıma sütlaç geldi.anam yakın olaydı yapardı yerdim.adaş bak Zeynep bizim yerimize neler yemiiş
bişey değilde doğumdan sonra yemezde artık
böyle yapalım işte canımızın çektiğini hamişlere söyliyelim onlar yesin
Allah yardımcısı olsun kesinlikle çok zordur ama Rabbim nasip ettiyse bi kolaylığınıda vericektir mutlaka....
hoşgeldin canım...
İyi geceler sana da
Iyi aksamlar olsun herkese:)
Adaş bir de bu satıcılarla mı uğraşıyorsun
Yiyorsa gelsin açıktan yazsın bakalım :)
haahaaa aynen...bişey dimmi geçen hafta anneme canım kabak tatlısı istiyo dedim aynı hafta hem annem hem kaynanam kabak alıp yapmışlar patlayana kadar yedim sonra bu haftada kaynanam alıp göndermiş ben gitmeyince sen yaparsın artık dedi... birazını yaptım kalanı buzluğa attım ama sanki hepsini yemek zorundaymışım gibide yedim nasıl bi manyaklıktır anlamadım beyaa...Olur bana uyar:))herseyi yiyebilme kapasitesi var bende.aklima geleni yiyorum.gelmeyeni de siz hatırlatıverin.bak bunu yazarken aklıma sütlaç geldi.anam yakın olaydı yapardı yerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?