- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
sanada iyi geceler olsun naptın bugün 2 gündür harika listelerini göremiyoruz misafir gelince düzenin çokmu bozulduu
hee yaaa birde sizi uğraştırmasın diye haber edeyim dedim
bak şimdi yarın yap kendine sütlaç barii :) aklına gelen bile zararsız sütlü tatlı ben sana güveniyorum doğumdan sonra buraların tozunu fena atıracanOlur bana uyar:))herseyi yiyebilme kapasitesi var bende.aklima geleni yiyorum.gelmeyeni de siz hatırlatıverin.bak bunu yazarken aklıma sütlaç geldi.anam yakın olaydı yapardı yerdim.
heee olaaarNapiyim be fridacim,misafir varken tuttum kendimi,kacamaksiz devam ettim lakin bu gece oldu bana olanlar,asla canimin cekmedigi saçma sapan seyler yemiş olabilirim..:)
hee bir de pasta yedim bir dilim arkadaşta..protein günü yapsam kurtarirmiyim sence:)
ooohhhhh maşallah Zeynep açıldıkça açıldıın tamamda herşey bir yere kadar ekmek peynirini yedin üstüne tahinli pekmezlee cilada attın ama fazla oldu herkezin bir sınırı vardır kabak tatlısını demiycektinhaahaaa aynen...bişey dimmi geçen hafta anneme canım kabak tatlısı istiyo dedim aynı hafta hem annem hem kaynanam kabak alıp yapmışlar patlayana kadar yedim sonra bu haftada kaynanam alıp göndermiş ben gitmeyince sen yaparsın artık dedi... birazını yaptım kalanı buzluğa attım ama sanki hepsini yemek zorundaymışım gibide yedim nasıl bi manyaklıktır anlamadım beyaa...
doğumdan sonra zayıflıcamamı güveniyorum acep nasıl bi güven bu arkadaşş...
Canm maalesef güzel sütlaç yapamıyorum.artk tatilde anneme yaptırrm ins.bak şimdi yarın yap kendine sütlaç barii :) aklına gelen bile zararsız sütlü tatlı ben sana güveniyorum doğumdan sonra buraların tozunu fena atıracan
Yolcu bu aldığn besige benzer ben deEki Görüntüle 1715914 almak istiyorum aklimda var.ama benim düşündüğüm daha küçük.bu tarz
heee olaaar
şaka bir tarafa senin listeler çok zorluydu ben yapamam şahsen düzenini fazla kaçırmadan yarın tekrar liste yapan kasımpatıya dön
ooohhhhh maşallah Zeynep açıldıkça açıldıın tamamda herşey bir yere kadar ekmek peynirini yedin üstüne tahinli pekmezlee cilada attın ama fazla oldu herkezin bir sınırı vardır kabak tatlısını demiycektin
yolcuuuu kabak datlusumu dedinnn,ne cok severim olsada yesek:) sevmediğim de yok valla,cok pis bogazliyim cok
Afiyet sifa olsun sana..
Kabak tatlısını ben de çok severim olsa şu saatte bile yerim
Ben yatayım artık Allah rahatlık versin herkese
Sizlere hos muhabbetler arkadaşlar,huzurlu geceler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?