Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sanada iyi geceler olsun naptın bugün 2 gündür harika listelerini göremiyoruz misafir gelince düzenin çokmu bozulduu

hee yaaa birde sizi uğraştırmasın diye haber edeyim dedim

Napiyim be fridacim,misafir varken tuttum kendimi,kacamaksiz devam ettim lakin bu gece oldu bana olanlar,asla canimin cekmedigi saçma sapan seyler yemiş olabilirim..:)

hee bir de pasta yedim bir dilim arkadaşta..protein günü yapsam kurtarirmiyim sence:)

Olur bana uyar:))herseyi yiyebilme kapasitesi var bende.aklima geleni yiyorum.gelmeyeni de siz hatırlatıverin.bak bunu yazarken aklıma sütlaç geldi.anam yakın olaydı yapardı yerdim.
bak şimdi yarın yap kendine sütlaç barii :) aklına gelen bile zararsız sütlü tatlı ben sana güveniyorum doğumdan sonra buraların tozunu fena atıracan

heee olaaar

şaka bir tarafa senin listeler çok zorluydu ben yapamam şahsen düzenini fazla kaçırmadan yarın tekrar liste yapan kasımpatıya dön

Dafi ablacim,bu aralar anladigim kadari ile oldukça yoğunsun kayinpederinden dolayi..liste için izinli yazsam mi seni bu hafta,ne dersin?ya da daha önce sen izin talep ettin de ben mi gözden kacirdim mesajini acabaSen bildirim yapamayınca mesajini gözden kacirdigimi düsündümde ben,öyle ise lütfen kusura bakma olur mu?

ooohhhhh maşallah Zeynep açıldıkça açıldıın tamamda herşey bir yere kadar ekmek peynirini yedin üstüne tahinli pekmezlee cilada attın ama fazla oldu herkezin bir sınırı vardır kabak tatlısını demiycektin

Yolcu bu aldığn besige benzer ben deEki Görüntüle 1715914 almak istiyorum aklimda var.ama benim düşündüğüm daha küçük.bu tarz

çok sevimli canım ama sanırım bunu üç aydan fazla kullanamazsın..ben kullanmadım ama eltimde vardı kısa bir süre anca kullanabildi..ama şahsi olarak bir fikrim yok...benimkiler uyurken bile sallanmak istiyolardı bıraktımmı uyanıyolardı oyüzden böyle bişeyi beğensemde hiç almadım...

heee olaaar

şaka bir tarafa senin listeler çok zorluydu ben yapamam şahsen düzenini fazla kaçırmadan yarın tekrar liste yapan kasımpatıya dön

inşallah fridacim yaa,ben de sizler gibi 20-30 kilolar verdiğim günleri görecek miyim acep:) Bu biraz " zeki müren'de bizi görecek mi " esprisi gibi oldu ama neyse:) Fazla glutenli ürünlerden saçmaladım zarr

hasedimden çatlıyom belki ben şişerken siz zayıflıyonuz olcek işmii...

şaka şaka tamam sustum haklısınız valla özürdilerim...

selamun aleykum güzel topiğin güzel bayanları
gine yeniden burdayım çok özledim sizi gine hastalıklarla uğraştık rabbim beterinden saklasın once küçük oğlum bacaklarının üzerine basamaz oldu baya onla uğraştım sonra kayınbabam ameliyat oldu bayada onla uğraştık gelen giden sorada dedemiz rahatsızlandı alayacağınız bol imtehanlı zamanlar geçirdik şükür bu günümüze şimdi herkez iyi şükür ama olan bana oldu gine hızla kılo alıyorum bugun evdeyim artık yani inşallah artık sıkı bır şekilde ele almam gerek bunuda bu sene içinde kaçkere söyledim onuda hatırlamıyorum anlayacağınız bunalımlardayız gine neyse sıkmayım sizi umarım herkez iyidir geçmişi bakamadım daha neyse görüşürüz inşallah gine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…