Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmis olsun kuzum hosgeldin yeniden. Bi daha gidersen topuklarina sıkarız valla

Gecenlerde senin lafin oldu burda iyi ki geldin zor zamanlar geciyor bazen aman gecici olsunda tek allah kalici dert vermesin.

Canim benim bak derini dusun oda gecen sene cok zorlandi kadin evde hasta bakti ufak cocukla falan ve daha bir suru sey ama hic kopmadi burdan bazen ayni bazende arti bildirim yapti bunun icin once bi tebrik ediyorum onu :)) sanada hepimizede ornek olsun. Simdi kendi rahatsizliklari olsada daha iyi goruyorum derini yeniden basladi ins.

Seninde bu zor gunlerin elbet gecicek her turlu destegiz biz sana. Birazcik sabirla ins moralin yerine gelicek ben inaniyorum guveniyorum sana.

Bak su an hepimiz guzel dikkat ediyoruz ama kasmadan moral bozmadan. Sende hemen basla ins.

Bizim gibi cok yemeye alisik insanlar birden oyle kibrit kutusu peynir falan yiyemezler hay o olcuyu cikaranin aklina ne diyim ben. Sen simdi hic kasma kendini hic acele etme umutsuz olma yavas yavas olucak ins.
Yillar boyu aldigimiz yuku birden veremeyiz.

Kendi cabani kendin takdir ediceksin -200 le bile moral depoliycaksin.

Ilk etapta sadece belli seyler yap sabah ac karnina su gibi gunluk yesil cay gibi abur cuburu kesmek gibi once bunlari yap sonra yemeklerini duzenlersin. Sonrada ufaktan lesliye baslarsin. Sen guzel yapardin hatirla. Zaten kendiliginden olur hepsi sen yeterki bu sefer son de. Eski hayriye yok artik de. Guzel dusunmek guzellik getirir hayriyecim canim benim. Kotu dusundurcek cok sebebin olsa bile yillardir bunlari dusunup ilerleyebildikmi hayir tabiki iyice geri gittik. Ne olursa olsun guzel dusunelim arkadasim.

Sen beni biliyosundur artik bunlari sana 50 kilo sorunsuz biri olarak yazmiyorum. Kendi dusundugum yaptigim neyse onu yazabilirim ancak.

Bir suru cenesi kuvvetli yasam kocun var burda.
Ha bu destegide baska yerde bulaman

En hafifinden musmutlu bir pazar gunu diliyorum..

Yatakta gerinirken gozlerim kapali el yordamiyla kocamin saclari yerine telefonu arayip buldum :))
Sevgili topigimi bi actim ki hayriye gelmis nasil sevindim anlatamam..
Hosgeldin canim benim..
Cok gecmis olsun. Neyse ki atlatmissiniz. Oglunu merak ettim neden oyle oldu ne dediler.?

Bonusun dediklerine katiliyorum ufak dokunuslarla baslaman bile yeterli adaptasyon icin..

Ayy allah yardımcıları olsun çokzor ggerçekten tedavi değil benimde bir kızımvvardı üzerine ikizlerim oldu biri kızbiri erkek sşimdiye kadar senaryo aynı Sizinkiler gibi ama sonu benzemez inşallah bir gebelik daha kaldiramam allah korusun

bu göz yaşları mutluluktan ben nekadar şanslı bir kadınımki sizleri buldumrabbime şükürler olsun çok seviyoru sizleri çok bonusum haklısın inşallah busefer son diyelim
yenam benim küçük pek bişey yemez (anasına pek çekmemiş sıpam )vitamin eksikliği vardi birde iltahapla karışınca bi anda basamadı bacaklarının ustune ama şükür iynelerle falan şimdi iyi ilk başta çok korkmuştum ama rabbimeşükür geçti

Günaydın mutlu sabahlar
kızlar inanmiyacaksiniz ama sabah baskül 90.6 yı gösterdi mucize bişey demekki yoğurt kürü
perşembe günü 91.5 gelmiştim çok mutluyum şu an yaa bu rakamı gormeyeli 2 sene oldu galiba bu sefer basaracagim inşallah yaa inşallah

Çok geçmiş olsun canım ben esracan bende senin gibi sorunlarla uğraşırken birakmistim buraları eşimle karakolluk olduk bayaa bi süre annem gelde kaldım 3 çocukla tabiki zor oldu eşim yeminler sözler yine geldim buraya ama baktimki herşeye rağmen insanın kendini unutmamasi lazımmış aynaya baktığımdaanlanladım yıllar geçiyor ömrünü birilerine feda ediyorsun ama ne şükür var ne teşekkür artık kendim içindeyyaşamaya basladim ilk isimde kilolardan kurtulmak inşallah inan gerçekten basarabilirsin 50 gün önce 96.5dim bbugün sabah 90.6 geldim inanmak ve başlamak basarmanin yarisidir canım inşallah bir daha burdan kopmadan birbirimize destekle asalim her şeyi

Esracim o yogurt kurunu okudugum sayfada bir gecede -500 yaziyo. Ben hala emziriyorum diye haftada 1 kere persembe yapicam ins. Yatmadan 3 saat once yenilcek 3 litre su diyo wc de yag atilabilsin diye 2 icsem mucize.

Bende gecen hafta faydasini gordum ins gercekten yag erimistir. Ablam yapiyo onu dr a da gidiyo ayni zamanda yaptigi haftalarda hep yagdan veriyo.

Gerçekten inanan inanan yapmamistim malzemeler var ne kaybederim ki diye yapmıştım ama sabah 90.6 yı görünce şok oldum gerçekten işe yarıyor demek ki yapmam artık haftada iki gün biraz zorlanıyorum ama ne yapalım zayıflama yolunda herşeye varım ( doğal olanlara tabiki)

selamun aleyküm güzeller
herkes dağıldı işleri hallettim. biraz dinlenmeyi hakettim.
canım çok sağol. izinli olayım diye yazmadım. senden önce gittiğimiz yeri yazdığımızda bildirim yapamazsak izinli yazılıyordu. hastahanede olduğumu biliyorsunuz diye ayrıyeten yazmamıştım. bu hafta evde olursam bildirim yaparım.

hoş geldin hayriye cim. çok geçmiş olsun. özlettin kendini

Hayriyecim hoşgeldin seni merak ettik ve özledik
Bir çok sıkıntı atlatmışsın geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Allah sağlık versin gerisi hallolur nasılsa inşallah
Yenanın dediği gibi bir daha habersiz ortadan kaybolmak yok

Günaydinlar,musmutlu pazarlar olsun arkideşler:)

Geleneksel teyze kahvaltısından bildiriyorum,karatayımsı beslenmem teyzemin kahvaltıya yaptigi bazlamalar yüzünden yerle yeksan oldu
Tüm gün birşey yemesem açıkmam sanırım..Allah'ım dün geceden beri neler oluyor bana,böyle gitmemeli toparlanmalıyımm..

Dafi ablacım aslında ben de izinli yazmak istedim seni,benzer durumlarda daha önce de izinli yazdıgım arkadaşlarımız oldu lakın bu seferde kendı kendıme sizlerin adına karar almış gibi kendimi hissettigim için yazmamıştim..
Çok teşekkür ederim bu kuralı yazdıgın için,vesilen ile ben de ögrenmiş oldum.çok iyi düşünmüşsünüz ben de şartlari musait olmadıgını bildıgım arkadaşlarımız bildirim yapamadıgında izinli yazarım artık..
Ayriyetten geçen hafta için kusura bakma,ben listeyi düzenleyip izinli yazarım seni..:)

Ogulçuklarım hoşgeldin,ne iyi ettin gelmek ile merak etmiştik seni..bu arada çok geçmiş olsun,oglunun durumu daha iyidir umarım.

canım çok incesin uğraşmana gerek yok çok sağol .
kural öylemi bilmiyorum ama daha önce gittiğim yeri haber verdiğimde hep izinli yazıyorlardı listeyi hazırlıyan arkadaşlar sağolsunlar . bende yine öyle olur diye düşündüm.

esracım hosgeldin canım uzuldum eşinle olanlara ama çok şükür atlatmışsınız canım ınsallah busefer hepimiz için son olur ve bu kilolardan kurtuluruz hoşbulduk ablam sizede geçmiş olsun umarım ıyıdır kayınbaban rabbım seninde gucunu kuvetini arttırsın

sağol asum inşallah geçti sağlıktan büyük niğmet yok
teşekkür ederim kasımpatı inşallah gelirim bu hafta listeye bende

Hayriye hayriye ve hayriye oldumu simdi boyle :) ins bu kilolardan kurtuluruz cumlesi? Bu bir beklenti ihtimal degil kuzum. Daha guclu cumleler kuruyoruz. Ins bu kilolardan kurtulucam kurtulucaz gibi

Bugunku kahvaltim biraz kotu kahvaltiya davetliydik haslanmis yumurta ve sucuklu yumurta yedim peynir domates salatalik 2 zeytin bi dilim borek bir dilim ekmek bi parcada aglayan pasta ne yazikki yanindada sekerli turk kahvesi vardi. Karatay diyetinde seker yok bugun biraz dietin disina ciktim bidaha oaz insallah. Uc gundurdiyetteyim ama kendimi dahaenerjik daha mutlu hissediyorum.Bide zayiflarsam tam olucak

Hafsa o kadar olur daha yeni baslayinca mutlu hissetmen cok guzel buna ihtiyacimiz var.

Karatayda ekmekte yok. Ama boyle davetli olunca farkli oluyo. Bi dahaki sefere daha fazla zeytin peynir yersin mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…