İnsallah bonus gercekten artik bitsin istiyorum Mevlam kimseyi yari yolda komasinHafsa o kadar olur daha yeni baslayinca mutlu hissetmen cok guzel buna ihtiyacimiz var.
Karatayda ekmekte yok. Ama boyle davetli olunca farkli oluyo. Bi dahaki sefere daha fazla zeytin peynir yersin mesela.
amiinn sağol canım. bizimki iyileştide iki gündür terör estirmeye başladı bileesracım hosgeldin canım uzuldum eşinle olanlara ama çok şükür atlatmışsınız canım ınsallah busefer hepimiz için son olur ve bu kilolardan kurtuluruz hoşbulduk ablam sizede geçmiş olsun umarım ıyıdır kayınbaban rabbım seninde gucunu kuvetini arttırsın
sağol asum inşallah geçti sağlıktan büyük niğmet yok
teşekkür ederim kasımpatı inşallah gelirim bu hafta listeye bende
hoşbulduk zeynepçim ahh inşaalh hepimizi zayıflatsın sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik bebbek supriz yapmış rabbim sağlıkla elıne versın inşallah isim duşundunmuSelamün aleyküm...
bugun hava güzel ama geç kalktık geç saatte yapılan kahvaltının ardından basan bi tembellik neyseki eşim çocukları alıp parka gitti bende bu arada mutfağımı temizledim çamaşır astım ama artık zeynep oturcak koca hizmet eyleyecek vatana millete...oysaki hazır adam evde çekyatları çeksede silsem diye düşünüyodum ya kalıcak yada tek başına yapıcak herşeyi sevgili eşim...daha akşama yemek bilem yokk....
hayriyecim hoşgeldinn çok geçmiş olsun....bu bonus varya sana kafayı takmış kesin zayıflatır seni demedi deme....
amiinn sağol canım. bizimki iyileştide iki gündür terör estirmeye başladı bile
yaptığının çoğu naz .bir tıkırtı duyduğunda başlıyor inlemeye ses kesilince susup uyuyor
hoşbulduk zeynepçim ahh inşaalh hepimizi zayıflatsın sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik bebbek supriz yapmış rabbim sağlıkla elıne versın inşallah isim duşundunmu
ah bu yaşlılar ama ınsallah onlar bizim kurtuluşumuz olacak ablam
yolcuu paşamızın ismi çok güzel maşallah :) beşiğiniz de çok tatlıymış :)
biz de erkek olsa muhammed miraç koyacaktık.
kızımıza da tam emin olmamakla birlikte Amine Betül düşündük nasip olursa :))
Eki Görüntüle 1716444
biz de bunu düşündük...
çok alıp verdim ama bu sefer diyetisyene gidiyorumtebrik ediyorum Nursena seni.ne kadar zamandir diyet yapıyorsun
geçmiş olsun benim kardeşmde basamamıştı bademcik dediler bademciklerini aldılar düzeldi dize vurrurmuş güyaselamun aleykum güzel topiğin güzel bayanları
gine yeniden burdayım çok özledim sizi gine hastalıklarla uğraştık rabbim beterinden saklasın once küçük oğlum bacaklarının üzerine basamaz oldu baya onla uğraştım sonra kayınbabam ameliyat oldu bayada onla uğraştık gelen giden sorada dedemiz rahatsızlandı alayacağınız bol imtehanlı zamanlar geçirdik şükür bu günümüze şimdi herkez iyi şükür ama olan bana oldu gine hızla kılo alıyorum bugun evdeyim artık yani inşallah artık sıkı bır şekilde ele almam gerek bunuda bu sene içinde kaçkere söyledim onuda hatırlamıyorumanlayacağınız bunalımlardayız gine neyse sıkmayım sizi umarım herkez iyidir geçmişi bakamadım daha neyse görüşürüz inşallah gine
Senin aldigin kucuklerden de almayi dusunuyorum ben de. Sallamam gerekirse bi sure onu kullanirim.geçmiş olsun canım...
sizin isimde çok güzelmiş...kız olsaydı bizde amine düşünüyoduk...
bunlarda güzel benim büyük beşik bundan zaten ama çok gazlı ve sürekli sallanmak isteyen bebek için pek uygun değil malesef ancak bir yaşından sonra dört yaşına kadar çok kullanışlı oluyo...altında sallamak için ayağı var ama çok ses çıkarıyo ve zor sallanıyo....inş seninki akıllı gazsız tuzsuz bebek olurda sallamak durumunda kalmazsın...şayet öyle olursa gerçekten kullanışlı çünkü...
Insallah ulasirsin boyle devam :)hafta sonuu bi koşuşturmaca gittibitti valla dün davet vardı akşam oturmaya 2 sarma 2 parmak cık kadar sütlü tatlı yedim
bugünde doğum günüsü vardı ordada öğlen yemeği yemeden gittim 1 kuru patlıcan 4 yaprak sarma yarım çay tabağı kadar haşhaşlı bükme yedim
onun dışında diyet gayet normaldi kaçamaklarım bunlarr vallahiii
tartım eksiye iniyo hala çok seviniorum Allahım inşallah mayısta kızımın doğum gününe kadar şimdiye kadar hiç ulaşamadığım ideal kiloma ulaşmak hedefindeyim
Biseycik olmaz; haftalik kacamagini yapmis oldun :)Hayirli aksamlar. Avm kazasina ugradim yalanci degil gercek kumpir yedim. Kalorisini ogrendigimden beri aklim basimda degil :)
Derine en derine inesim var. 1200 kalori nedir nasil biseydir nasil yakilir?
A) bir hafta ekmek yemeyerek
B) kendine kizarak beyin gucuyle
C) leslisiz yatmayarak
D) protein gunu
E) hepsi
Hayirli aksamlar. Avm kazasina ugradim yalanci degil gercek kumpir yedim. Kalorisini ogrendigimden beri aklim basimda degil :)
Derine en derine inesim var. 1200 kalori nedir nasil biseydir nasil yakilir?
A) bir hafta ekmek yemeyerek
B) kendine kizarak beyin gucuyle
C) leslisiz yatmayarak
D) protein gunu
E) hepsi
Bende geleyim mi[/QUOTE]BOTE="nursena, post: 44064817, member: 113971"]Eki Görüntüle 1716574
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?