Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hafsa o kadar olur daha yeni baslayinca mutlu hissetmen cok guzel buna ihtiyacimiz var.

Karatayda ekmekte yok. Ama boyle davetli olunca farkli oluyo. Bi dahaki sefere daha fazla zeytin peynir yersin mesela.
İnsallah bonus gercekten artik bitsin istiyorum Mevlam kimseyi yari yolda komasin

Selamün aleyküm...

bugun hava güzel ama geç kalktık geç saatte yapılan kahvaltının ardından basan bi tembellik neyseki eşim çocukları alıp parka gitti bende bu arada mutfağımı temizledim çamaşır astım ama artık zeynep oturcak koca hizmet eyleyecek vatana millete...oysaki hazır adam evde çekyatları çeksede silsem diye düşünüyodum ya kalıcak yada tek başına yapıcak herşeyi sevgili eşim...daha akşama yemek bilem yokk....

hayriyecim hoşgeldinn çok geçmiş olsun....bu bonus varya sana kafayı takmış kesin zayıflatır seni demedi deme....

amiinn sağol canım. bizimki iyileştide iki gündür terör estirmeye başladı bile
yaptığının çoğu naz .bir tıkırtı duyduğunda başlıyor inlemeye ses kesilince susup uyuyor

hoşbulduk zeynepçim ahh inşaalh hepimizi zayıflatsın sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik bebbek supriz yapmış rabbim sağlıkla elıne versın inşallah isim duşundunmu
amiinn sağol canım. bizimki iyileştide iki gündür terör estirmeye başladı bile
yaptığının çoğu naz .bir tıkırtı duyduğunda başlıyor inlemeye ses kesilince susup uyuyor
ah bu yaşlılar ama ınsallah onlar bizim kurtuluşumuz olacak ablam

aminn canım sağol...hamilelik baya zor gidiyo ama çok kalmadı nasipse....isim belliydi zaten enes yasir olucak inş...

selamun aleyküümm... gribi atlatamadım hala. bi de üstüne bugün misafirim vardı kahvaltıya. hasta olduğum için haftalık temizliğimi yapmamaya karar vermiştim bu haftasonu..dün akşam 10 gibi aradılar kahvaltıya gelcez 10 gibi diye. sabah erken kalktım temizlik yaptım hazırlık yaptım derken epey bi zorladı beni.. böyle devam ederse bi kaç gün rapor alayım diyorum mecbur artık.

bu hafta epey kilo veren var tebrikler kızlar... :)
kasımpatı ve bonus ellerinize sağlık kızlar. :)
yeni gelen arkadaşlar, eskiden burda olan tekrar dönen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :)

geçmiş olsun canım...

sizin isimde çok güzelmiş...kız olsaydı bizde amine düşünüyoduk...

bunlarda güzel benim büyük beşik bundan zaten ama çok gazlı ve sürekli sallanmak isteyen bebek için pek uygun değil malesef ancak bir yaşından sonra dört yaşına kadar çok kullanışlı oluyo...altında sallamak için ayağı var ama çok ses çıkarıyo ve zor sallanıyo....inş seninki akıllı gazsız tuzsuz bebek olurda sallamak durumunda kalmazsın...şayet öyle olursa gerçekten kullanışlı çünkü...

tebrik ediyorum Nursena seni.ne kadar zamandir diyet yapıyorsun
çok alıp verdim ama bu sefer diyetisyene gidiyorum
10,11,2015 92,400
20,11,2015 *91,600
5,11,2,15, *89
diyetisyenin tartısıyla cumaya yeniden tartıcak bakalım sonuç ne olcak
yani hedef ayda 4 kiloydu zaten ulaşırım hedefime cumaya kadar inş

geçmiş olsun benim kardeşmde basamamıştı bademcik dediler bademciklerini aldılar düzeldi dize vurrurmuş güya
hoşgeldin yeni yeniden

hafta sonuu bi koşuşturmaca gittibitti valla dün davet vardı akşam oturmaya 2 sarma 2 parmak cık kadar sütlü tatlı yedim

bugünde doğum günüsü vardı ordada öğlen yemeği yemeden gittim 1 kuru patlıcan 4 yaprak sarma yarım çay tabağı kadar haşhaşlı bükme yedim

onun dışında diyet gayet normaldi kaçamaklarım bunlarr vallahiii

tartım eksiye iniyo hala çok seviniorum Allahım inşallah mayısta kızımın doğum gününe kadar şimdiye kadar hiç ulaşamadığım ideal kiloma ulaşmak hedefindeyim

Hayirli aksamlar. Avm kazasina ugradim yalanci degil gercek kumpir yedim. Kalorisini ogrendigimden beri aklim basimda degil :)

Derine en derine inesim var. 1200 kalori nedir nasil biseydir nasil yakilir?

A) bir hafta ekmek yemeyerek
B) kendine kizarak beyin gucuyle
C) leslisiz yatmayarak
D) protein gunu

E) hepsi

Senin aldigin kucuklerden de almayi dusunuyorum ben de. Sallamam gerekirse bi sure onu kullanirim.

Insallah ulasirsin boyle devam :)
Biseycik olmaz; haftalik kacamagini yapmis oldun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…