Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu yoğurt kurunu bugün de mi yapsam ki
aaa senin bebisin vardı ben yaparım bari
Yok len sende yapma.
Haftada iki gun oda pespese degil. Vucut alisip yag yakimini kesiyomus.[/QUOTE]

Orasını bilmiyordum kız iyiki söyledin ciddi ciddi düşünüyordum yapsa mı ddiye

Sanada yenacim karşılıklı sohbet etmeyeli epey oldu özlemişim yahu

Esracım, seni iyi görmek beni mutlu etti söylemek istiyorum.. yaşadığın olumsuzluğu artıya çevirmişsin bravo sana..
Umarım bundan sonra herşey senin lehine işler..

Esracım, seni iyi görmek beni mutlu etti söylemek istiyorum.. yaşadığın olumsuzluğu artıya çevirmişsin bravo sana..
Umarım bundan sonra herşey senin lehine işler..

Inşallah canım yaa ama artık kaçarak değilaaşarak atlatcam herseyi

amiinn sağol canım. bizimki iyileştide iki gündür terör estirmeye başladı bile
yaptığının çoğu naz .bir tıkırtı duyduğunda başlıyor inlemeye ses kesilince susup uyuyor

yazık yaaa :)) çocuk gibi dimi.?

Elifçim rapor alman iyileşmeni hızlandıracaktır.. dinlenmen şart çünkü bir iki gün de olsa...

Hayirli aksamlar hanimlar aksam yemegini saat 5bucuk 6 gibi yedim. Gunde iki ogun yiyorum. İki tabak yayla corbasi kurupatlican ve fasulye kavurmasi bi kase yogurt iki kuru incir bugunlukte bu kadar. Yarin misafirim var bakalim nasil atlaticam

Menü başarılı karataymı yapıyordunuz.?
Fasulye kavurması favorilerim arasındadır.. afiyet olsun..

Şu baharatlı yoğrdu ben de yapmak istiyorum ama tedarik edemedim bir türlü ...
yemeği insan gibi yeyince hemen boşaltım sorunum başlıyor ...
Baharatlı yoğurt bu anlamda faydalı olabilir...

Yarın hatırlatın bana yakınlar da aktar yok ama bir şekil de halletmeye çalışayım..

Bana faydali oldu gerçekten sabah - 600 falandim birde ayıptır söylemesi tuvalete zor yetistim

Yena senin kilo verme nasıl gidiyor ben bıraktığım hafta ikili hanelere düşüyorumdiyordun

Ben uzun süre bırakmıştım esra... Geçen sene abimi kaybettim saldım kendimi hiç dikkat etmedim.. 115 leri gördüm 2 ay önce.. ekim ortasın da tekrar başladım normal yemeye.. cuma günü 108,5 kiloydum..
umarım bu başlangıcım son olur.. Çünkü bünyem 3 lü hanelere ciddi ciddi alıştı zorlanıyorum artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…