Bende geleyim mi
efenim iyi akşamlar olsun.
Yarina napsak
Yok len sende yapma.Şu yoğurt kurunu bugün de mi yapsam ki
aaa senin bebisin vardı ben yaparım bari
Sanada yenacim karşılıklı sohbet etmeyeli epey oldu özlemişim yahu
Esracım, seni iyi görmek beni mutlu etti söylemek istiyorum.. yaşadığın olumsuzluğu artıya çevirmişsin bravo sana..
Umarım bundan sonra herşey senin lehine işler..
amiinn sağol canım. bizimki iyileştide iki gündür terör estirmeye başladı bile
yaptığının çoğu naz .bir tıkırtı duyduğunda başlıyor inlemeye ses kesilince susup uyuyor
selamun aleyküümm... gribi atlatamadım hala. bi de üstüne bugün misafirim vardı kahvaltıya. hasta olduğum için haftalık temizliğimi yapmamaya karar vermiştim bu haftasonu..dün akşam 10 gibi aradılar kahvaltıya gelcez 10 gibi diye. sabah erken kalktım temizlik yaptım hazırlık yaptım derken epey bi zorladı beni.. böyle devam ederse bi kaç gün rapor alayım diyorum mecbur artık.
bu hafta epey kilo veren var tebrikler kızlar... :)
kasımpatı ve bonus ellerinize sağlık kızlar. :)
yeni gelen arkadaşlar, eskiden burda olan tekrar dönen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :)
Hayirli aksamlar hanimlar aksam yemegini saat 5bucuk 6 gibi yedim. Gunde iki ogun yiyorum. İki tabak yayla corbasi kurupatlican ve fasulye kavurmasi bi kase yogurt iki kuru incir bugunlukte bu kadar. Yarin misafirim var bakalim nasil atlaticam
Inşallah canım yaa ama artık kaçarak değilaaşarak atlatcam herseyi
Süpersin canım maşallah..
Destek alıyormusun bu konuda.?
Senin büyüğün kızmıydı .? okula gidiyor değilmi.?
evet kız 4. Sınıfa gidiyor
destek de almıyorum tek destegim evlatlarim Rabbim eksikliklerini gostermesin
Hayirli geceler yena evet karatay yapmaya calisiyorum kardesim doktor o israrla tavsiye ediyor
Şu baharatlı yoğrdu ben de yapmak istiyorum ama tedarik edemedim bir türlü ...
yemeği insan gibi yeyince hemen boşaltım sorunum başlıyor ...
Baharatlı yoğurt bu anlamda faydalı olabilir...
Yarın hatırlatın bana yakınlar da aktar yok ama bir şekil de halletmeye çalışayım..
Hayirli geceler yena evet karatay yapmaya calisiyorum kardesim doktor o israrla tavsiye ediyor
Yena senin kilo verme nasıl gidiyor ben bıraktığım hafta ikili hanelere düşüyorumdiyordun
Ben yurtdisindayim makedonya yanlizlik vs. 127.2 yi gordum bu hafta bilmem nasil olucak ama insallah zayiflicamÇok doğru yoldasın hiç bırakma karatayı...
Kaç kilosun peki.? Yurtdışındamı yaşıyordun.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?