Ben uzun süre bırakmıştım esra... Geçen sene abimi kaybettim saldım kendimi hiç dikkat etmedim.. 115 leri gördüm 2 ay önce.. ekim ortasın da tekrar başladım normal yemeğe.. vuma günü 108,5 kiloydum..
umarım bu başlangıcım son olur.. Çünkü bünyem 3 lü hanelere ciddi ciddi alıştı zorlanıyorum artık ..
Basin saolsun canim kardes acisi zorBen uzun süre bırakmıştım esra... Geçen sene abimi kaybettim saldım kendimi hiç dikkat etmedim.. 115 leri gördüm 2 ay önce.. ekim ortasın da tekrar başladım normal yemeye.. cuma günü 108,5 kiloydum..
umarım bu başlangıcım son olur.. Çünkü bünyem 3 lü hanelere ciddi ciddi alıştı zorlanıyorum artık ..
Basin saolsun canim kardes acisi zor
Ben yurtdisindayim makedonya yanlizlik vs. 127.2 yi gordum bu hafta bilmem nasil olucak ama insallah zayiflicam
Esimin isi dolayisiyla burdayim istanbullu sayilirimhafsamk,
İş gereğimi makedonyadasınız.? yoksa makedonmusun.?
Ben varim zeynep olurmu :)
Kizlari uyutunca camasir astim mutfaga girdim taniyamiyorum su sn benim mutfagim mi diye :) bir gun toplanmayinca ucmuş bi ucundan yakaliyim didim.
Sabah huzurlu bir kahvalti icin agsamdan toplamam lazim. Itiraf edim atistirdimda azcik enerji olsun uykum acilsin diye.olmazmı şekerim....:))
ay mutfak deme temizlesen nolur hiç temiz kalıyomu sorsan bugun bi güzel temizledim şimdi tanınmıcak halde..boşver kuzuları uyutmuşken az dinlen yarın yaparsın...
İyi geceler
Ben de burdayım
Bugün ben de yazacaktım yoğurtlu karışım dan ama eve geç gelince kaldı şimdi şu içeyim biraz bugün az içtim yine
Sabah huzurlu bir kahvalti icin agsamdan toplamam lazim. Itiraf edim atistirdimda azcik enerji olsun uykum acilsin diye.
Sen ne yedin bu gece
Yav eve abur cubur almiyorum zirnik yok. Bu sefer kriz aninda bebe biskuvisine elim gidiyo bari sevmiyeydim. Bebelerin rizkini yidim
Ben pszartesi persembe diyodum ama en iyi pazar persembe oluyo ablacim. Hatta mesela bir kac hafta yapip ara verip tekrar yapmali ki vucut alismasin. Sonra birden yedikmi cossss yansin yaglar nihahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?