Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Başın sağolsun canım allah rahmet eylesin kolay değil tabi ama bu sefer birakmayalim senelerdir ugrastik artık sonuca gidelim inşallah yaa şu kilo işini düşünmekten aklım başka şeye yetemez oldu yeter artık

Basin saolsun canim kardes acisi zor

Ben yurtdisindayim makedonya yanlizlik vs. 127.2 yi gordum bu hafta bilmem nasil olucak ama insallah zayiflicam

Zayıflıycaz inşallah hep beraber...Önce inanalım.. İnanmak başarmanın yarısıymış ya :)
Ben de çoğu zaman öylesine umutsuz oluyorum ki.. yaşamımın çoğu alanın da başarılı mücadeleci bireyim ama beslenme söz konusu olduğun da sanki midem ve beynim yer değişiyor..
6-7 yıldır burada hemstır gibi döngünün içerisindeyim ..

Ben varim zeynep olurmu :)

Kizlari uyutunca camasir astim mutfaga girdim taniyamiyorum su sn benim mutfagim mi diye :) bir gun toplanmayinca ucmuş bi ucundan yakaliyim didim.

Zaten ufakla bisey yapmak iskence gibi cekmece dolap aciyo. Emmek istiyo adimliyo bir de yuruyo sayilir bir haftaya.

Ben varim zeynep olurmu :)

Kizlari uyutunca camasir astim mutfaga girdim taniyamiyorum su sn benim mutfagim mi diye :) bir gun toplanmayinca ucmuş bi ucundan yakaliyim didim.

olmazmı şekerim....:))

ay mutfak deme temizlesen nolur hiç temiz kalıyomu sorsan bugun bi güzel temizledim şimdi tanınmıcak halde..boşver kuzuları uyutmuşken az dinlen yarın yaparsın...

olmazmı şekerim....:))

ay mutfak deme temizlesen nolur hiç temiz kalıyomu sorsan bugun bi güzel temizledim şimdi tanınmıcak halde..boşver kuzuları uyutmuşken az dinlen yarın yaparsın...
Sabah huzurlu bir kahvalti icin agsamdan toplamam lazim. Itiraf edim atistirdimda azcik enerji olsun uykum acilsin diye.

Sen ne yedin bu gece
Yav eve abur cubur almiyorum zirnik yok. Bu sefer kriz aninda bebe biskuvisine elim gidiyo bari sevmiyeydim. Bebelerin rizkini yidim

İyi geceler
Ben de burdayım
Bugün ben de yazacaktım yoğurtlu karışım dan ama eve geç gelince kaldı şimdi şu içeyim biraz bugün az içtim yine

Ben pszartesi persembe diyodum ama en iyi pazar persembe oluyo ablacim. Hatta mesela bir kac hafta yapip ara verip tekrar yapmali ki vucut alismasin. Sonra birden yedikmi cossss yansin yaglar nihahha

yeme kız bebişin bisküvilerinii...
ben söylemiyeyim herkesin canı çekiyo sonra...

akşam baya kötü olmuştum inleye inleye uyumuşum gene bi saat kadar anam wcye gitmem gerek kalkamıyorum bel bacaklar iflas neyse eşim yardım etti biraz oturdum sonra yavaş yavaş gittim geldim daha da uykum yok eşimde pcyi sehpaya koydu çekti önüme ben yatıyom bişeye ihtiyacın olursa ara dedi telefonunu alıp gitti...sabah ederim heralde ne yatmaya dayanabiliyo ne oturmaya...evdede çokk sıkıldım artık temiz havada gezesim varr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…