- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
sakın yemeeeeeeeeeeeeeeeya kızlarrrrr canım çikolata çakiyo inat ettim yemicem bana yardım edinnnnn :mymeka: :mymeka:klava:
ooo menü güzelmiş valla afiyet olsun...bu arada kahvaltı sonrası yediklerimi yazıyım
ara 5,1 çay
yarım elma
öğle
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase cacık
1,5 dilim ekmek
ara
yarım elma
1 mandalina
akşama roka salatası
buharda pişmiş sebze var(karnıbahar, brüksel lahana,brokoli)yoğurtla veya limonlu yerim daha karar vermedim
merhaba dilenciii biz yeni tanışıcaz herhalde ben nevra..zamanında diyet yaptığımda 3 ay gibi bi sürede 17 kilo vermiştim. üstelik çoğu da yağdan gitmişti. ölçüme gidiyorum hastaneye. diyeti bırakınca ordakilerden utanıp bi daha gitmedim çünkü yarısını geri aldım. ama normal yesem almazdım ben abartarak yedim sanki hıncımı alır gibi. başkalarına kızıp bedeli kendime ödetiyorum.
tekrar diyet yapabileceğimi umuyorum hepinize de başarılar diliyorum...
merhaba dilenciii biz yeni tanışıcaz herhalde ben nevra..
canım sanki beni yazmışsın bende diyetisyene utanıp gitmeyi bırakıp onlarca kilo almıştım bi dönem.. hala gitmiyorum o da ayrı...
hınç alma kısmı hele ayn ben ... yani hangi yemeği kimden kaçırıyorlarsa bilmiyorum yani...
ama bu dengesiz beslenmelerimizi de düzenliycez inşallah hep beraber burada paylaşarak dimi????kaydirigubbakcemile5
kız dilencii
nabersinn
ee kaç kilosun son durumlar ne
Tursari aşkolsun canım ya.....Sen beni tanımıyormusun...Darılacak ne var ortada.....Hafta sonuda bel gene ttuldu.Dana gibi yattım canım.PC ye elim hiç gitmedi.Başka sebebi yok.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aplammmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım yaa aklıma geldi ama dedimki bu hatun yeni kalktı ayağa iyide görünüyordu perşembe günü gerçekten merak ettim :1no2: neyse şimdi iyiysen çok sevinirim :lepi::lepi::lepi: geçmiş olsun aplammmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
Yıkılmadım ayaktayım canımmmmmmm.....Sağol iyi dileklerin için.....Şeniz
beyzusum gecmış olsun cnmm dıkkat et kendıneee
Sağol canım....Yamulduktan sonra dikkat ediyorum maalesef.....Şeniz
beyzusum sanada geçmiş olsun
şu hocaya okutma işine gelince kız hoca bizi görünce iştaha gelir aynı anda okumasın tek tek okutakk:))))))
Sağol Nursenacığım.....Hııııı doğru diyorsun tek tek okutak.Adamı şoka uğratmayalım canım......opuyorumnanaktan
günaydııın,
dünde bozmadım diyeti Allaha şükür,
sabah kahvaltım 1 ekmak,2 peynir,domates,salatalık çay..
şimdi de bi tane keyfi çay(siyah)
ben bu yeşil çaya hiç alışamadım yawww
Bende sevemedim canım ya şu yeşil çayı ama harika ödem çözüyor.İç sen iç...:içelim:Günaydınn herkeşlere Beyzus ablam çok çok geçmiş olsun beline bıkına sahip çıkasan :jeyyar: sen bize lazımsan :jeyyar:
Bütün gece nasıl yattım bilmiyorum valla maşallah bol bol yağmur yağdı gök gürledi şimşek çaktı Allahım zarar ziyandan korusun :Saruboceq:
Tabi bonus uyumayınca napar :1ninca: mutfakta hırhızlık yapar :mymeka:
Sağol canım benim...Sizin gibi sevenlerim olsun bel ağrısı geçer gider.
Ooooh yağmur yağarken romantik romantik lüplettin demek.Afiyet olsun.Yağ olmasın inşallah...Şenizbeyzuş ablam geçmiş olsun allah acil şifalar versinnnnnnn :1hug: :1hug:
yağmur gözlüm seninde ellerinie sağlık bende sivlcelerle uğraşiyorummmmm ama kurtulucam sizleri seviyorum
bugün yediklerim sabah yarım litre su daha sonra bir çay bardaği elma sirkeli su sonrada
1 dilim kepek ekmegi
3 tane zeytin b
3 kaşık taze yoğurt şimdi işe geldim yanımda bir elma getirdim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
uzun zamandır elma sirkesini denemek istiyordum ilk içtiğim anda midem bulandı ama şimdi iyiyim hadi azimle olacak inşallhhhh
Teşekkürler canım......Elma sirkesine bal katıyorsun değilmi.....Eğer midene dokunmazsa diyete çok yardımcı oluyor.Hadi inşallah çok güzel kilo verirsin canım.....Şeniz
Canım sağolasın.Artık seni de devamlı burada istiyoruz ona göre.....ŞenizSağol Beyzus ablacım.Sana da geçmiş olsun.opuyorumnanaktan
İnce Görünmenin Püf Noktaları
Birbirini tanımayan 10 kadını bir araya getirsek ne konuşurlardı? Söz mutlaka moda ve fazla kilolardan açılırdı. Kendinizi olduğunuz gibi kabullenip doğru tercihler yaparak daha ince görünebilirsiniz.
Kıyafet ve ayakkabı seçimi yapmadan önce aynanın karşısına geçip bedeninizi analiz edin. Boyunuz ne kadar uzun, basen bölgeniz istediğiniz kadar ince değil mi, beliniz kalın mı gibi sorulara en doğru yanıtları verin. Bu sayede kendinize uygun kıyafetler seçerek daha ince görünebilirsiniz.
Pantolon Seçimi
Kalça ve basen bölgeniz genişse çok dar ve bilekte biten modelleri tercih etmeyin. Vücudu tamamen saran pantolonlar daha geniş görünmenize neden olur. Çok bol pantolonlar giymek de aynı etkiyi yaratacaktır. Sizin için en uygun pantolonlar bedeninize tam oturan, boru paça kesimli olanlardır. Böylece genel görüntünüzde dengeli bir bütünlük yakalarsınız.
Beden Seçimi
Alışverişe çıktığınızda zayıflarım ya da kilo alırım düşüncesiyle size küçük ya da büyük gelen bedenlerde kıyafetler satın almayın. Tam bedeninize uygun seçimler yaparsanız olduğunuzdan daha ince ya da geniş görünmezsiniz.
Etek Seçimi
Uzun boyluysanız ve daha ince görünmek istiyorsanız uzun etekleri tercih edebilirsiniz. Boyunuz kısaysa diz üstü etekler daha uzun görünmenizi sağlar.
Bacaklarınız istediğiniz kadar ince dizin hemen altında biten eteklerden uzak durmaya çalışın. Uzun ya da mini etekler ince görünmenize yardımcı olur.
Desen Seçimi
Kadınların birçoğu bilir ki enine desenli kıyafetler daha geniş gösterir. Kesinlikle doğrudur! Boyuna çizgili kıyafetler daha uzun ve daha ince görünmenizi sağlar.
Desen seçimi göğüslerinizi daha büyük göstermek için de etkilidir. Kıyafetlerinizin göğüs bölgesinde geometrik, puantiyeli desenler olursa daha büyük görünecektir.
Kemer Seçimi
Beliniz istediğiniz kadar ince değilse kalın ve geniş kemerler kullanmaktan uzak durun. İnce ve tek renk kemerler daha ince görünmenizi sağlar. Çok ince beliniz varsa geniş kemerleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Ayakkabı Seçimi
Boyunuzu uzun, bacaklarınızı ince göstermek istiyorsanız tek yapmanız gerek topuklu ayakkabı giymektir. Ayakkabının topuğunun ince olmasına özen gösterin.
Model Seçimi
Vitrinlerde gördüğünüz pilili elbise ve etek modellerini satın almadan önce mutlaka deneyip, üzerinizde nasıl durduğunu gözlemleyin. Hareket ederken açılıp kapanan pililer daha geniş görünmenize neden olur. Eğer basen ve kalça bölgeniz ince değilse pilili modellerden uzak durun.
Yaka Seçimi
Gömlek, bluz ve tişörtlerinizde V yaka kesimli olanları tercih ederseniz genel görüntünüzde fark edilir bir incelme sağlayabilirsiniz. Özellikle büyük göğüsler için V yaka seçimi idealdir.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3incelemiyorsak ince görünmenin yollarını buluruz
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
benim iştahın sebebi belli oldu regli olmuşummmmm
beyzus ablam çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendineeee
kıs bonusssss yağmuru izleseydin yaaaa ne işin var mutfaktaaaaaaaaaaaaaaaklava:
tünaydın hanımlar hayırlı günler herkese
diete yeniden bismillah dedim Allahın izni ile insallah 65 leri görmek istiyorum
kahvaltımı yaptım omlet ve cay birde beyaz peynir
simdilik bu kadar
herkese kolay gelsin opuyorumnanaktan
kızlar merhaba:) yine ben:) eskilerden tanırlar sanıyorum beni "ekim" arkadaşım buralardadır gene:) ben nihayet motivasyonumu sağladım ve diyete dönmeye karar verdim. verdim vermesine de ağır gribim şu anda ne yemek yapabiliyorum diyet için ne spor:) ama en azından buraya yazayım da tekrar caymayayım. bi kaç güne düzelr ve başlarım.
zamanında diyet yaptığımda 3 ay gibi bi sürede 17 kilo vermiştim. üstelik çoğu da yağdan gitmişti. ölçüme gidiyorum hastaneye. diyeti bırakınca ordakilerden utanıp bi daha gitmedim çünkü yarısını geri aldım. ama normal yesem almazdım ben abartarak yedim sanki hıncımı alır gibi. başkalarına kızıp bedeli kendime ödetiyorum.
Ah be Yağmurgözlüm ben bunların alayını yapsam boş......Sağol...Ellerine sağlık....Şeniz
sakın yemeeeeeeeeeeeeeee
bi ısırık bi ısırık daha derken hoop güüüm olmasın arkadaşım...
başka şeyler ye madem canın tatlı bişi istiyo elma üstüne bi kaşık tarçın filan koysan yada diyet tatlı biskuvi filan?
bak cumaya tartılacazzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5
canım tşk ederimmmmmmmm valla yemedimmmmmmm su içerek bastırdım kendimi azmettimmmmmmmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
B]Teşekkürler canım......Elma sirkesine bal katıyorsun değilmi.....Eğer midene dokunmazsa diyete çok yardımcı oluyor.Hadi inşallah çok güzel kilo verirsin canım.....[/B]Şeniz
beyzuş ablam hayır katmıyorummm ama şu an itibari ile aşkımı aradımmmmm onun memleketinde saf bal varmış göndercek bana ve hemen bal katıcammmmmm inş bi zararı olmaz ilk defa bugün içtimklava:
helallllllllllll işte buuuuuuuuuuuu:lepi::lepi:sakın yemeeeeeeeeeeeeeee
bi ısırık bi ısırık daha derken hoop güüüm olmasın arkadaşım...
başka şeyler ye madem canın tatlı bişi istiyo elma üstüne bi kaşık tarçın filan koysan yada diyet tatlı biskuvi filan?
bak cumaya tartılacazzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5
canım tşk ederimmmmmmmm valla yemedimmmmmmm su içerek bastırdım kendimi azmettimmmmmmmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızlar merhaba:) yine ben:) eskilerden tanırlar sanıyorum beni "ekim" arkadaşım buralardadır gene:) ben nihayet motivasyonumu sağladım ve diyete dönmeye karar verdim. verdim vermesine de ağır gribim şu anda ne yemek yapabiliyorum diyet için ne spor:) ama en azından buraya yazayım da tekrar caymayayım. bi kaç güne düzelr ve başlarım.
zamanında diyet yaptığımda 3 ay gibi bi sürede 17 kilo vermiştim. üstelik çoğu da yağdan gitmişti. ölçüme gidiyorum hastaneye. diyeti bırakınca ordakilerden utanıp bi daha gitmedim çünkü yarısını geri aldım. ama normal yesem almazdım ben abartarak yedim sanki hıncımı alır gibi. başkalarına kızıp bedeli kendime ödetiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?