Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen yemeğimi de yedim..3 köfte,1 ekmek,salata
şu an çayımı içiyorum.

yurdusum ablam bana özelden msni verirsen akşam atarım sana :):):)

bonusssssssss izlicek başka oda camı kalmadımı sen mutfağa gidionnnnnnn klava:

okur cum simdi aklima geliyor yha.
sen bana özel mesaj atmistin ama senin özel mesaj kutun dolu oldugu icin cevabim ulasmadi.
cok tesekkür ederim sana ve citolüme .. verdiginiz siteden 4 tane gezersiz videosu indirdim zor bela :)
ama cok isime yariyor. dün cok güzel ter attim .muCxxxx

bu arada kahvaltı sonrası yediklerimi yazıyım
ara 5,1 çay
yarım elma
öğle
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase cacık
1,5 dilim ekmek
ara
yarım elma
1 mandalina
akşama roka salatası
buharda pişmiş sebze var(karnıbahar, brüksel lahana,brokoli)yoğurtla veya limonlu yerim daha karar vermedim

kızlar merhaba:) yine ben:) eskilerden tanırlar sanıyorum beni "ekim" arkadaşım buralardadır gene:) ben nihayet motivasyonumu sağladım ve diyete dönmeye karar verdim. verdim vermesine de ağır gribim şu anda ne yemek yapabiliyorum diyet için ne spor:) ama en azından buraya yazayım da tekrar caymayayım. bi kaç güne düzelr ve başlarım.

zamanında diyet yaptığımda 3 ay gibi bi sürede 17 kilo vermiştim. üstelik çoğu da yağdan gitmişti. ölçüme gidiyorum hastaneye. diyeti bırakınca ordakilerden utanıp bi daha gitmedim çünkü yarısını geri aldım. ama normal yesem almazdım ben abartarak yedim sanki hıncımı alır gibi. başkalarına kızıp bedeli kendime ödetiyorum.

tekrar diyet yapabileceğimi umuyorum hepinize de başarılar diliyorum...

kendimce yapılması gerekenler listesi hazırladım, paylaşayım;

günlük
------------

1 avuç ceviz/badem/fındık

2.5 lt su

2 su bardağı yağsız yoğurt

sabah bir çay bardağı suya elma sirkesi+bal

(gittikçe artacak) 10 mekik + 30 yarım mekik

(gittikçe artacak) 30 dk yürüyüş 4.5 hız civarı koşu bandında - orta tempo sayılıyor

1 br form çayı veya 2 br yeşil çay

3-4 salatalık

5 kadar meyve. tane cinsi olanlarda 1 avuç

haftalık
----------

tartılmak ve kaydetmek size haber vermek:)

haftada bi kaç kez (supradyn tercihim) vitamin. her gün almak gereksiz- yetersiz beslendiğimi hissettiğim günlerde almayı düşünüyorum.

yine haftada bi kaç kez + 15 dk hızlı tempo yürüyüş (günlüğe ek olarak ama hemen arkasından değil)

(öğrenci olduğumdan haftada bir kez:) balık (buğulama/ızgara)

banyodan sonra selülit kremiyle masaj(dandik bi krem ilk etapta yeterli zayıfladıkça önem kazanacak)

şimdilik bunlar yazdıklarım. en güzel yıllarımın şişman geçmsine çok üzülüyorum. kasımda 24 yılımı geçirmiş olacağım şu hayatta ve bir kez salına salına gezemedim. bunun ne demek olduğunu aranızdan çok iyi anlayanlar olacaktır.

hepinize sevgiler.

ya kızlarrrrr canım çikolata çakiyo inat ettim yemicem bana yardım edinnnnn :mymeka: :mymeka: klava:
sakın yemeeeeeeeeeeeeeee
bi ısırık bi ısırık daha derken hoop güüüm olmasın arkadaşım...
başka şeyler ye madem canın tatlı bişi istiyo elma üstüne bi kaşık tarçın filan koysan yada diyet tatlı biskuvi filan?
bak cumaya tartılacazzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

ooo menü güzelmiş valla afiyet olsun...

merhaba dilenciii biz yeni tanışıcaz herhalde ben nevra..
canım sanki beni yazmışsın bende diyetisyene utanıp gitmeyi bırakıp onlarca kilo almıştım bi dönem.. hala gitmiyorum o da ayrı...
hınç alma kısmı hele ayn ben ... yani hangi yemeği kimden kaçırıyorlarsa bilmiyorum yani...
ama bu dengesiz beslenmelerimizi de düzenliycez inşallah hep beraber burada paylaşarak dimi????kaydirigubbakcemile5

Aaaaayyyyy kızlar kurtarın beni......
Bu gün sağnak gibi hasta yağdı...Tek çalışıyorum söylemiştim.Arkadaşım izinde.
3 gündür geberiyorum.Topiciğime bile giremiyorum ayol.
Hanımefendi çizgimden ha kaydım ha kayıyorum yani....Özledim sizleri bir bakayım neler yapıyorsunuz güzeller......
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ooo ben de sayfa yenilemeyi unutmuşum niye cevap yazan yok kimse takılmıyo mu buraya diyodm:)

merhaba canım memnun oldum. "utanmak" bitsin de "hava atmak" girsin artık hayatımıza di mi ama hıhhşakkıdı a.s a.s.

kız dilencii
nabersinn
ee kaç kilosun son durumlar ne

aha tanıdık bi cadı daha:dance: sus kız yaa gelir gelmez sorma şunu senağlama 88 e düşen ben şu an gene 98 kiloyum((

dilenciiiiiim hoş geldinnnnnnn biz yeniyizzzzzzzzz inşşallah hep birlikte kurtulacagızzzzzz kilolardannnnnnnn :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…