Bugün oğlana çok kızdım yaptığı bir hatadan dolayı aşırı kızdım ama..
Hem çok üzgünüm şu an hem hala ona kızgınım..
Etrafımda dönüp duruyor yalakalık yapıyor sarılmamak için zor tutuyorum kendimi :)
saatlerce bitirmediği,oyalandığıi ikide bir kalktığı ödevini yarım saatte bitirdi maşallah üstüne bir hikaye kitabı da okudu.. :))
Arkadaşının kayınvalidesine allah rahmet eylesin. Her ölüm genç yaşlı farketmiyo bence aynı acıyı yaşatıyodur yakınlarına. Aslında bu birazda kişinin hissetmesiyle ilgili. Mesela sen belkide o teyzenin yüzünü görmedin ama ölümünden etkilnip ağladın ama bunu hissedemeyen biri çok yakını dahi olabilir önemsememiş olabilir. İnanç konusunda kamil insan senin gibi düşünür hisseder ama beşer insan senin anlayamadığını düşündüğün şekilde... Ve emin ol en ateistim diyen insan bile inanır. Ateistlik diye bişe yoktur aslında sadece inanmak istememek vardır.
Barış paşaya iyi sabredip sarılıyosun benim ufaklık beni her seferinde kandırıyo. Şimdiki yeni taktiği de ben kızınca geliyo cici annen sen çok cici bi annesin deyip sırnaşıyohaliyle da ya na mı yo rum
Ağzım sulandı:)Zeynepçim yeşil mercimek salatası çok basit..
Mercimeği haşlayıp soğuduktan sonra içerisine sevdiğin yeşillikleri,yeşil soğan varsa kırmızı biber arzuya göre haşlanmış mısır, kornişon limon suyu ve zeytinyağıyla son dokunuşu yapıp ham yapıyorsun...
Ağzım sulandı:)
Ben akşam 1 kase tarhana çorbası yedim sanırım açım ama canım istemiyor yemek ne güzel :)
Çayı bile yalnız icebildim
Canım Dr ilk verdiğinde hemen başla demişti 2 gün içtim göğüslerde hassasiyet yapmıştıAsucum, hapa başladığını yazmıştın nasıl gidiyor.?
Faydasını gördünmü, yahut yan etkileri çokmu hissediliyor.
İlginç bir şekil de benim iki aydır teklemiyor. hatta günü gününe diyebilirm :) Du bakalım ne olacak merak içerisindeyim..
Düzensizliğe de alışmıştım ben :)
Zeynepçim yeşil mercimek salatası çok basit..
Mercimeği haşlayıp soğuduktan sonra içerisine sevdiğin yeşillikleri,yeşil soğan varsa kırmızı biber arzuya göre haşlanmış mısır, kornişon limon suyu ve zeytinyağıyla son dokunuşu yapıp ham yapıyorsun...
bende bugün fena bozdum ya halada yiyorum
Yeter artık yemeyinbende bugün fena bozdum ya halada yiyorum
bugün annemin günü vardı deniz kıyısında bir kafeteryada ..bende gittim değişiklik oldu tabikidiyette .bozuldu...akşam yemeği içinde annemdeydim yine olanlar oldu tabii..hamileler var yazmiyayim...oldu mu şimdi o kadar eksideydim ...yarin yine ayni olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?