Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün oğlana çok kızdım yaptığı bir hatadan dolayı aşırı kızdım ama..
Hem çok üzgünüm şu an hem hala ona kızgınım..
Etrafımda dönüp duruyor yalakalık yapıyor sarılmamak için zor tutuyorum kendimi :)

saatlerce bitirmediği,oyalandığıi ikide bir kalktığı ödevini yarım saatte bitirdi maşallah üstüne bir hikaye kitabı da okudu.. :))

Arkadaşının kayınvalidesine allah rahmet eylesin. Her ölüm genç yaşlı farketmiyo bence aynı acıyı yaşatıyodur yakınlarına. Aslında bu birazda kişinin hissetmesiyle ilgili. Mesela sen belkide o teyzenin yüzünü görmedin ama ölümünden etkilnip ağladın ama bunu hissedemeyen biri çok yakını dahi olabilir önemsememiş olabilir. İnanç konusunda kamil insan senin gibi düşünür hisseder ama beşer insan senin anlayamadığını düşündüğün şekilde... Ve emin ol en ateistim diyen insan bile inanır. Ateistlik diye bişe yoktur aslında sadece inanmak istememek vardır.

Barış paşaya iyi sabredip sarılıyosun benim ufaklık beni her seferinde kandırıyo. Şimdiki yeni taktiği de ben kızınca geliyo cici annen sen çok cici bi annesin deyip sırnaşıyo haliyle da ya na mı yo rum

Bu tür acı haberler aldığım da limitsiz etkilenmemde ki en büyük neden yaşadıklarımı hatırlamam..
Çünkü nasıl acı olduğunu biliyorum bende ki en büyük neden o...

Ateistlik konusunu fazla irdelememek gerek dediğim gibi tercih meselesi ama benim anlam veremediğim bir tercih :)
Vardı zamanın da arkadaş grubumuz da kendini materyalist diye tanımlayan o zaman da anlamazdım tuhaf gelirdi halen de öyle..
İnanmayı istememek dışın da bir duruş şekli bir akım idi artık pek paye verilmiyor ...

Barışla hallettik sorunlarımızı :) keşke biraz daha dayanabilsem ama olmuyor işte :)

Eşim almış yirmişer gramdan baharatları hepsini karıştırıp kavanoza koydum..
Perşembe günü yağçöz yapıcizz :)

Bugün ne yedim.

Sabah: 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,salça azıcık bal

Öğle: hünkar beğendi,arpa pilavı,2 kornişon

eve geldiğim de sütlü kahve çikolata
1 saat sonra 1 portakal
yeşilçay

Zeynepçim yeşil mercimek salatası çok basit..

Mercimeği haşlayıp soğuduktan sonra içerisine sevdiğin yeşillikleri,yeşil soğan varsa kırmızı biber arzuya göre haşlanmış mısır, kornişon limon suyu ve zeytinyağıyla son dokunuşu yapıp ham yapıyorsun...

Ağzım sulandı:)
Ben akşam 1 kase tarhana çorbası yedim sanırım açım ama canım istemiyor yemek ne güzel :)
Çayı bile yalnız icebildim

Ağzım sulandı:)
Ben akşam 1 kase tarhana çorbası yedim sanırım açım ama canım istemiyor yemek ne güzel :)
Çayı bile yalnız icebildim

Neden canın istemiyor.. Aynı formda kuru börülceyi daha çok seviyorum asuu
Beyzuş kulakları çınlasın piyaz yerdi öğün olarak mantıklı aslın da onu da severim hem doyurucu hem besleyici..
Dün yedik kurufasulye işyerin de eşim de istiyor yarın yapayım bari kuru, pilav..

Asucum, hapa başladığını yazmıştın nasıl gidiyor.?
Faydasını gördünmü, yahut yan etkileri çokmu hissediliyor.

İlginç bir şekil de benim iki aydır teklemiyor. hatta günü gününe diyebilirm :) Du bakalım ne olacak merak içerisindeyim..
Düzensizliğe de alışmıştım ben :)

Canım Dr ilk verdiğinde hemen başla demişti 2 gün içtim göğüslerde hassasiyet yapmıştı
Şimdi 1 haftadır içiyorum bişey yok gibi 2.gün başım ağrıdı ama reglden de olabilir
Çok korkuyorum kilo yapacak diye neyseki dikkat edebiliyorum çok yemiyorum
Ama sanırım 2.kutuya baslamam
Karar vermek zor herkes bişey diyor

teşekkür ederim not ettim en kısa zamanda denicem inş...

yenacim vallahi benimde çok zoruma gidiyor ama yapılacak bisey yok.. her görüştüğümüzde illaki benim canımı sıkıyor ...ben ne konussam kabahat tersliyor çocuk gibi....esim farkında zaten..en son gittiğimizde yine beni bozdu esim çok sinirlenmiş .az daha kalkıp eve gelicektim diyor...esim çok sinirlisin sakin ol diye sürekli uyarıyor...
dafii öyle olur zaten hep...benim eltimde adanalı mersin den ev aldırdı eşine oraya yerlesiyorlar ..kizdiklari halde hicbirsey diyemuyorlar ona...

Iyi geceler kızlar
akşam üstü oğlan kardeşim in eşinin bugün doğum günü oraya gittim 1 dilim pasta bir ufak poğaça 3-4 kaşık da pirinç salatası yedim sabah da normal kahvaltı mı yaptım ekmeksiz bol ceviz yumurta reçel biraz peynir domates yeşillik akşama kadar su ve yeşil çay bakalım yarın baskülne ggösterecek artık her sabah çektiğim fotoğraf i atacam buraya inşallah inşallah - ler olur hep listeye 80 lerde girmek istiyorum yaaa inşallah

Bir günden bişey olmaz geçen geçti biz önümüze bakacaz canım bırakmak yok üzülme yarın biraz daha dikkat edersin olur biter üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…