Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olay budur bende bağzen canımın istediği bişeyi akşam yemeğinde yiyorum kendimi uzun diyet modundan çıkartıp birazda şımartıyorum :)

ah keşke yeseler yenacım zoraki bir iki kaşık tıkıyorum ağızlarına...

salatasını hiç denemedim...tarifini yazarsan ilk fırsatta deniyeyim...

zeynep bizde yeşil mercimeğin sadece salatasını yiyebiliyoruz çok güzel oluyor bir dene nar ekşiside çok yakışıyor :)

duygusal hatun sonbahardaki kızıl yaprakları bende çok severim :)

mesajlara göz gezdiriken anladığım barış seni kandırmış :) neyseki ders konusunda senin atığın trip işe yaramış görünüyor :)

şu yağ çözücüyü bende dün denedim bişey anlamadım ama perşembe günüde yiycem umarım işe yarar :)

Yeter artık yemeyin
Bugün herkes bir coştu
adaş canım ben bugün akşam naptım biliyormusun kursa gittim masamda koca bir dilim yaş pasta hemde meyvalıı birde kolalar filaan ben meyvalı yemem dedim çukulatalı isterim kursiyer kızın teki al abla benimkini ye dedi çukulatalı pastayla değiştirdi benimkinii bende oturdum masaya pastaya baktım baktım ben yemiycem gelirken yemek yedim bunuda yersem midem ağrır dedim ve kalkıp masamdakileri dolaba kaldırdım

Keske her zaman bu azim olsa ama bazen nefsimize yenik dusuyoruz

aksama neler yıyorsunuz

saat kaçta ?
yani keşke akşam 6 dan sonra bişey yemesek ama ben bu akşam 5:30 da bir tabak barbunya yarım kase yoğurt yedim akşam çayın yanındada bir avuç fındık yedim ...

ama bu yediğim örnek menü değil eksik yaniii sabah kahvaltısını mağlesef fazla ekmekli yapınca akşama fren yaptım

Dün diyet gunluklerine biraz göz attım 'gulicikk' diye birinin günlüğü dikkatimi çekti kadın yazmış bugün 7000 adım attım 400 mekik 600 bacak hareketi Leslie ile 3 mill gözlerim yuvalarından çıktı resmen bir gün içinde bu kadar nasıl olabilir bilmiyorum ben 20 mekik çekiyorum karnimin ağrısından yatamiyorum 400 mekik nedir yahu

waaooowww...süppersinn...

ondan sonrada bonus bu kadın neden eksi bildiriyo diyo kah kah kah kih kih kihh

hayırlı geceler güzeller
bugün misafirlerim geç gitti.
öğleyin sular kesildi. öğlede gelen misafirlerimden yemeğe kala oldu. sular .akşam 9 da geldi. biraz zorlandım.ama hallettik çok şükür.
bugün ekmek yemedim ama kahvaltıda haşlanmış patates ve yumurta yedim. öğle buğday salatası küçük bir parça börek, akşam fırında tavuk patates. oldukca patatesli bir gündü. uzun zamandır patates yememiştim. hepsini bir güne sığdırdım.
kızlar altta alıntı ekle yazmadığına göre alıntılarım gitmiş hepinizi öpüyorum

Gunaydin

3 aksamdir evde yiyemiyorum. Bunun geri donusu kotu olucak. Gunduzleri yemedim aksamlar fazla oldu.

Meyra bazen gercekten yemek zorunda olabiliyo insan ve boyle vicdan azabi cekince butun ugraşısı bosa gidince yedigide pek keyifli olmuyo oyle gorunse bile....

Hem zaten yemeyi istememde yeni keşif degil bu topikte olduguma gore.

Frida aferin hatun pastayi dolaba koymakta mesele :)

Asuman ablacim daha iyi gorunuyosun boyle gormek cok guzel..

Nursena nazar mi ettiler sana bebem kiyamam.
Seni daha iyi anliyorum simdi misafirlik konusunda..

Gidiyorum geliyorum herkes ayni goruyo 3 hafta olmus ne kadar vermisimki hic gibi gorunuyo kim diycek ki oooo -1,5 gorunuyosun demek dikkat ediyosun basarmissin sana israr etmeyelim o zaman ve meshur "evinde yaparsin diyeti burda ye" sozunu sana soylemeyelim diye....kimse tabi ki.

Gorunur sekilde kilo vermedikten sonra kimsenin anlayacagi saygi duyacagida yok sanirim. Bu da biraz canimi sıkıyor haliyle.

Neyse kurtardigim gün kardir.

Ben sadece takılmıştım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…