Hayırlı sabahlar
Adaş haftanın azimlisi sensin maşallah
Nursena sen de yeter gari toparlan bugünden itibaren
Bonus sen de tabii bizim gibi kilosu fazla olanların kilo verdiğinin farkedilmesi için en az 10 kilo gerekiyor
Ben de iyiyim galiba aslında arada iyiyim işte senin dediğin gibi üstünü örtmeyi zaman zaman başarıyorum
Birazdan küçük kızımla dişçiye gideceğiz kontrole soğukta çıkmak eziyet valla evde bile Üşüyorum ben
Nur,
Sizin okul nasıl gidiyor.?
geçmiş olsun nur neyin var ?
yazdında benmi kaçırdım yoksa
Biliyorum tabiki takildigini bende aciklama yapiyorum iste icten gelen pismanlikla :)Ben sadece takılmıştım sana.
Okulda bazı problemler var halletmeye çalışıyorum işte idare eder diyelim..
hastayım frida öyle önemli bişe değil bağışıklığım düşük biraz o yüzden atlatamadan tekrarlıyo faranjit. Yordu bu sene iyice beni malesef. oğlanda aynı şekilde okul başladığından beridir hasta
Hosgeldin sevgili yasli ruh sanada gunaydiney ruh bugun nasilsin ins.
Canim ya ben ruhlarla calismiyorum kanli canlilarla takiliyorumRuhani ruhani dolanıyorum ortalıkta işte. Bişe değil terapiye ihtiyacım olduğunu hissediyorum bana terapi yapsana
Canim ya ben ruhlarla calismiyorum kanli canlilarla takiliyorum
Canim ya ben ruhlarla calismiyorum kanli canlilarla takiliyorum
Gece gece cikip usuttunmu acabaEyvallah canın sağolsun. Kan can gelirse üstüme haber veririm
Gece gece cikip usuttunmu acaba
Sizin elbiselerde hep ince her yani acik
Evet sorun bu olsa gerek hep elbiselerden. gece gece kafaya da bişe giyemiyosun malum kafayı da ondan üşüttüm zaaar
Noluyo yaa sabahtan beri ruhlar aleminde geziyoruz tuylerim ürperdi
Aman kiz ruh otur oturdugun yerde yokmu arkadasin neyin kivircik sacli olandan otur kelime oyunu oyna onunla oda seni yensinnihahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?