helallllllllllll işte buuuuuuuuuuuu:lepi::lepi:
valla nevrammmmmm zafer bizimmmmmmm :lepi: :lepi: delikafadulden
süpersin....ama bana bi imtihan gözüktü.... perşembe gününe ağııır misafirler geliyo umarım bi vukuat yaşamadan atlatırımmmmmmmmm
ayyy sağol canım inşallah ya... bide yemeği seven tipler ki değişik bişiler yapmam lazım ...
dilenciiiiiim hoş geldinnnnnnn biz yeniyizzzzzzzzz inşşallah hep birlikte kurtulacagızzzzzz kilolardannnnnnnn :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
süpersin....ama bana bi imtihan gözüktü.... perşembe gününe ağııır misafirler geliyo umarım bi vukuat yaşamadan atlatırımmmmmmmmm
:teselli:
hım benim ablamın çok farklı bi plavı var şimdi aklıma geldi bende tadına bayılırım diyetten önnce öyle bi yerdim ki
eğer pilav yapmayı düşünürsen tarifi gönderirim sana olur muuuuuu :teselli:
Yurduşcuğum iyi akşamlar canım.İyileştinmi.
Spor devam mı.....
iyi akşamlar canım, daha iyiyim çok şükür.
saat 18.30 gibi leslie abla yürüyüşlerimi yaptım canım.
Akşam tavuklu bezelye ve yanında yoğurt yedim afiyetle.
Bu günlük bu kadar hayatım.
Bravo canım.....Çok istikrarlı gidiyorsun maaşallah.....
Birde ben toparlanabilsem.....
BEYZUS'um sana diyet lis.bir türlü fakslamak nasip olmadı.
İşler bir yoğun ki anlatamam.
Yeni amirimiz de Antalya'ya seminere gitti.
Valla kötü, sinirler gergin anacım.
Canın sağolsun canım benim.Faxlasanda onu yapacak adam yok ortada.Bildiğin gibi değil bozdum iyice diyeti..Sebebini anlayabilmiş değilim.Düşünüyorum bir sebep yok ortada..
Şükür bir sıkıntımda yok.Rahat batıyor rahat.....
süper....kaydirigubbakcemile5Allah kolaylık versin...Kendine göre birşeylerde yap bari.Zeytinyağlı falan.....
Gönder anacığım gönderrrrrrr.Kendim için istiyorsam namerdim.....Misafirler için.......
Allah kolaylık versin...Kendine göre birşeylerde yap bari.Zeytinyağlı falan.....
Gönder anacığım gönderrrrrrr.Kendim için istiyorsam namerdim.....Misafirler için.......
süper....kaydirigubbakcemile5
zeytinyağlı ve salata tarzı yapim yapmasına da bide nası bi durum biliyo musunuz biraz az yesen hemen ay diyette misin her yediğin az lokmayı kayıt ederler her kafadan ses çıkacak muhabbetler o sebeple bu konuyu çaktırmadan atlatmam lazım...öffffffffffffffffffffff :uhm:
sevgili beyzuş ablam ve nevra ablam pilavımızın ismi çevirme pilav
önce orta boy 4 patatesi soyup halka halka doğruyoruz sonra kızartıyoruz
bu arada bezelyeleri unutmuyoruz konserve oluyo zaten
sonra tavuk eti göğüs olabilir bir güzel baharatlayıp kavuruyoruz
en son pirinçlerimizi yıkıyoruz ve kızaran patateslerimizi tencerenin en altına yerleştiriyoruz sonra bezelyelerimizi serpiştiriyoruzzz bunlar yerleşirken ayrı bir yerde pirinçlerimizi kavuruyoruzzz sonra yağda kavrulan pirinçleri bekletirken son olarak bezelyelerin üzerine kavurduğumuz ve kuşbaşı dogramış oldugumuz etleride yerleştiriyoruz en üstede pirinçleri yerleştiriyoruz dikkat etmemmiz gereken tek nokta
normalde pilav ölçüsü bir pirinç iki sudur burda tavuk patates ve bezelyelerin hakkı olarak üç ölcü koyuyoruz mümkünse bunu teflontencerede pişiriyoruz ve bu tencerede bekletiyoruz sofraya sunacağımız zaman tabaka ters çeviriyoruz en üste patates sırasyla tavuk ve pilav harika bir görüntü ve tat hem gözlere hem mideye
birşeyleri eksik görürseniz yine cevaplamnaya çalişirim ablalarım canlarımmmmmmm
tab, şu sıralar yemiyorum kaydirigubbakcemile3
Ah ah emrahelif'im yemede yanında yat bu pilavın anacım.Bu yenmez de ne yenir?opuyorumnanaktansevgili beyzuş ablam ve nevra ablam pilavımızın ismi çevirme pilav
önce orta boy 4 patatesi soyup halka halka doğruyoruz sonra kızartıyoruz
bu arada bezelyeleri unutmuyoruz konserve oluyo zaten
sonra tavuk eti göğüs olabilir bir güzel baharatlayıp kavuruyoruz
en son pirinçlerimizi yıkıyoruz ve kızaran patateslerimizi tencerenin en altına yerleştiriyoruz sonra bezelyelerimizi serpiştiriyoruzzz bunlar yerleşirken ayrı bir yerde pirinçlerimizi kavuruyoruzzz sonra yağda kavrulan pirinçleri bekletirken son olarak bezelyelerin üzerine kavurduğumuz ve kuşbaşı dogramış oldugumuz etleride yerleştiriyoruz en üstede pirinçleri yerleştiriyoruz dikkat etmemmiz gereken tek nokta
normalde pilav ölçüsü bir pirinç iki sudur burda tavuk patates ve bezelyelerin hakkı olarak üç ölcü koyuyoruz mümkünse bunu teflontencerede pişiriyoruz ve bu tencerede bekletiyoruz sofraya sunacağımız zaman tabaka ters çeviriyoruz en üste patates sırasyla tavuk ve pilav harika bir görüntü ve tat hem gözlere hem mideye
birşeyleri eksik görürseniz yine cevaplamnaya çalişirim ablalarım canlarımmmmmmm
tab, şu sıralar yemiyorum kaydirigubbakcemile3
Of of of yirim ben onu yirim.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sağol canım benim.Emeğine sağlık....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Ah ah emrahelif'im yemede yanında yat bu pilavın anacım.Bu yenmez de ne yenir?opuyorumnanaktan
Canım benim bizde bu boğaz olduktan sonra nah zayıflarız da.....:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?