Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun nur cum. bağışıklık sistemi ve enerji vermesi için sabahları tahin yesen faydası olur belki. ben çok faydasını gördüm. boğazın içinde gece yatmadan önce çay kaşığının ucuyla zencefil, 1 çay kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı ev yapımı elma sirkesi koy üzerine sıcak su ekle boğazını yaka yaka yudumla. ben birazcık boğaz rahatsızlığında yapıyorum çok iyi geliyor.

Günaydinnn,

Azim dolu,az kalorili,mutlu mesut geçireceğiniz aydinlik günleriniz olsun efenim.

Bil mukabele efem

Deniycem abla sağol

Kasimpati ustume alindim sesli guldum gorunce :))
Daha iyiyim sagolun siz emi

Aslinda daha önceleri ben nette görmüştüm bu resmi,birkac gündür aklimdaydi buraya yüklemek için,hep unutuyordum..Hasili tevafuk oldu yane:)

Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun.

Insan fitratinin temelinde birseylere bağlanmak var,fikir ve görüşleri ters orantıda olduğunda oldukça zorlaniyor gerçekten.
Önceki yillarda küçük bir kaza yasamis ve 1 gün hastanede yatmak zorunda kalmistim,müsahede altinda.iki kişilik bir odada yanliz yatarken gece bir bayan getirdirler,orta yasli esini kaybetmiş.Gece boyunca öyle cok agladi,sinir krizleri geçirdi uyutturlar uykusunda dahi agladi..
Uyandiginda biraz muhabbet ettik,kabul edemiyordu ölümü,herseyin bittiğini,sonsuza denk esini göremeyeceğini söylemişti,ölmek istiyordu.En cok üzüldüğü nokta esini birdaha göremeyecek olmasi olduğunu ifade etmişti.

O gece öyle cok üzülmüştüm ki o teyzeye,o agladikca ben de aglamistim,hala da aklimdan cikarabilmis değilim..Hayatimin hic bir evresin de iman sahibi olduğuma o gececi kadar sükrettigimi hatirlamiyorum,en azindan bizler kavusacagimiza Allah'in varligi ve merhametine inanıyoruz,sonsuz sükür.

Friiidaaaaaa,azimli hatunnn idolümsünnnnn

Bu haftanin şampiyonu simdiden belli diyorumazmin daimi olsun,bize de bulassin inşallah.

Aramiza yeni katilan arkadaşlar,

Bulut776, Uhubbuke , Leylasa ve nickini unuttuğum diğer arkadaşlar,icinizde iki haftalik bildirim kuralini tamamlamis olaniniz var mi? Ben gözden kacirmis olabilirim,sayet varsa cuma öncesi haber vereblirse sevinirim..

Not : plynna seni listeye ekledim:)

Ben bu hafta da yokum ama haftaya listeye dahil olacam insallah

bugün neden çok yedim anlamadımm patladım resmen bugün ben yaaa akşamda baş harfi doğunun meşhur yemeklerinden L ,,,,,c,,n yedim iyimi tek listeye uyduğum ayran oldu bugünn
teşekkür ederim

Geçmiş olsun meyracım hamilelikte oluyor mide sıkıntıları senin miden hassas bir de zaten
Biz de küçük kızımla gidip geldik çok soğuk gerçekten Allah soğukta kalanlara yardım etsin
Bir dolgu daha yapıldı bir de diş taşı temizlendi bir dolgu daha var yapılacak

amin inş.
ayrıca sağol ablam.
bir faslı bitti hadi ablacım diş işinizin..

akşam midem beni yanmadan kıvrandırmış olsada bugün daha iyi kızlar, galiba hamilelikten böyle oldu.

Benimde son aylarda midem çok yanıyordu kaynana bebek saçlı olacak demekki diyordu gerçekten de sacliydilar belki senin bebisin de saclidir bilmiyorum belkide batıl inanctir

sağol ablacım
sanada çok geçmiş olsun, rennie tableti dene istersen bir.

yada sapsarı sararmış yapraklarla dolu bir ağaç.. ne kadar etkileyici..

öyle diyolar hep evet canım: ) aslı varmı bende bilmiyorum.

Bol bol hurma ye canım doğuma kadar doğumu kolaylaştırıyor muş kuran da geçiyor araştırma yapılmış gerçekten doğum anında kaygan bir sıvı salgılanmasını sagliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…