geçmiş olsun nur cum. bağışıklık sistemi ve enerji vermesi için sabahları tahin yesen faydası olur belki. ben çok faydasını gördüm. boğazın içinde gece yatmadan önce çay kaşığının ucuyla zencefil, 1 çay kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı ev yapımı elma sirkesi koy üzerine sıcak su ekle boğazını yaka yaka yudumla. ben birazcık boğaz rahatsızlığında yapıyorum çok iyi geliyor.Okulda bazı problemler var halletmeye çalışıyorum işte idare eder diyelim..
hastayım frida öyle önemli bişe değil bağışıklığım düşük biraz o yüzden atlatamadan tekrarlıyo faranjit. Yordu bu sene iyice beni malesef. oğlanda aynı şekilde okul başladığından beridir hasta
Günaydinnn,
Azim dolu,az kalorili,mutlu mesut geçireceğiniz aydinlik günleriniz olsun efenim.
geçmiş olsun nur cum. bağışıklık sistemi ve enerji vermesi için sabahları tahin yesen faydası olur belki. ben çok faydasını gördüm. boğazın içinde gece yatmadan önce çay kaşığının ucuyla zencefil, 1 çay kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı ev yapımı elma sirkesi koy üzerine sıcak su ekle boğazını yaka yaka yudumla. ben birazcık boğaz rahatsızlığında yapıyorum çok iyi geliyor.
Korkma ben Bonus tan başkasına bulaşmıyorum. Her ruhun bir prensibi vardır benimki de bu işte
Kasimpati ustume alindim sesli guldum gorunce :))
Daha iyiyim sagolun siz emi
İş arkadaşımın kanser tedavisi gören kayınvaldesi sabaha karşı vefat etmiş. .
Dün konuşup dertleşiyorduk çok seviyordu kayınvaldesini..
Sabah işe gittiğim de bi baktım mesaj atmış.. o kadar tuhaf oldum ki.. Oturdum ağladım ağladım ağladım sonra hiç birşey yokmuş gibi iş güç dünya kargaşası..
Ne tuhaf bir durum... Allah insanoğlunu nasıl yaratmış her acıya dayanabilme gücü vermiş.. Her olumsulukta yeniden toparlanabilme gücünü vermiş...
Her görüşe,her dine saygım sonsuz ama ateistleri anlmaıyorum.. inanmak çok önemli, din seçimi kişiye özgü kimseyi ilgilendirmez.. yaradanın varlığını kabuletmek şart bence..inanmak için o kadar neden varki doğada ki renkler beni çok etkiler mesela özellikle sonbahar da kızıl yapraklar vb.
adaş canım ben bugün akşam naptım biliyormusun kursa gittim masamda koca bir dilim yaş pasta hemde meyvalıı birde kolalar filaan ben meyvalı yemem dedim çukulatalı isterim kursiyer kızın teki al abla benimkini ye dedi çukulatalı pastayla değiştirdi benimkinii bende oturdum masaya pastaya baktım baktım ben yemiycem gelirken yemek yedim bunuda yersem midem ağrır dedim ve kalkıp masamdakileri dolaba kaldırdım
Aramiza yeni katilan arkadaşlar,
Bulut776, Uhubbuke , Leylasa ve nickini unuttuğum diğer arkadaşlar,icinizde iki haftalik bildirim kuralini tamamlamis olaniniz var mi? Ben gözden kacirmis olabilirim,sayet varsa cuma öncesi haber vereblirse sevinirim..
Not : plynna seni listeye ekledim:)
bugün neden çok yedim anlamadımm patladım resmen bugün ben yaaa akşamda baş harfi doğunun meşhur yemeklerinden L ,,,,,c,,n yedim iyimi tek listeye uyduğum ayran oldu bugünn
teşekkür ederimAramiza yeni katilan arkadaşlar,
Bulut776, Uhubbuke , Leylasa ve nickini unuttuğum diğer arkadaşlar,icinizde iki haftalik bildirim kuralini tamamlamis olaniniz var mi? Ben gözden kacirmis olabilirim,sayet varsa cuma öncesi haber vereblirse sevinirim..
Not : plynna seni listeye ekledim:)
Geçmiş olsun meyracım hamilelikte oluyor mide sıkıntıları senin miden hassas bir de zaten
Biz de küçük kızımla gidip geldik çok soğuk gerçekten Allah soğukta kalanlara yardım etsin
Bir dolgu daha yapıldı bir de diş taşı temizlendi bir dolgu daha var yapılacak
akşam midem beni yanmadan kıvrandırmış olsada bugün daha iyi kızlar, galiba hamilelikten böyle oldu.
Derinciğim, eğilip birinin elin öpmek istediğim de ve eğildiğim kişi elini öptürmediğin de acaip üzülüyorum gücüme gidiyor ve öfkeleniyorum :)
Duygu karmaşası :)
Bence de sence Derin..
Lütfen cici bayanlar cıss ürünleri telafuzz etmeyelim burada..
Önceleri kod adı diye belirtirdik daha çekici oluyordu :)) Hayal gücüne bağlı olarak kur dur artık :)
Olabiliyor öyle ben genel de her hafta yaşıyorum o patlamaları..
Takılmadan devam etmek önemli olan... bizler az kiloları olan insanlar değiliz.. tonla kilo vermemiz gerek :))
O yüzden sloganımız yine yeni yeniden ..
elifçim nasıl oldu iyileştinmi.?
Dışarıdamı gününüz.? yengemler dışarı çıkıyorlar tabii çocuksuzlar için rahat oluyor..
Çok mersi efenim :)
Dafi yaklaş bakiimm sen.ver bi yanak öpüjemm :)
Eltin gillere derin duygular besliyorum hırrrrr..:)
ne mübarek bir karışımmış yahu :)
eşime söyledim gelirken alıcak umarım...
Perşembe deneyeceğim ben de..
Kulakları dışın da bana çok benziyor..
nen var kuzum.?.
Yorgun tamam da.. Sen ve yaşlı aynı cümlede hiç olmamışsınız.. :)
Hepimiz aynıyız illa evimiz de belli bir rutin de gidecek herşey..
Misafir gelmeyecek biz gitmeyeceğiz :))
asum gadasını aldığım senin gibi hamur konusun da level atlamış bir hatunun mantıcıya gitmesi ŞAşırdımmm :))
Geçmiş olsun meyracım... benim de günlerdir midem de aşırı yanma çok rahatsız edici..
Süt düzeltir evet balsız ılık süt daha iyi olur sanki bir de öyle dene bakalım...
Bir de bu aylarda yanma normalmiş..
biz de derler ki bebek saçlanıyor o yüzden mide yanması olur..
Lİteratür de yeri varmı bilmiyorum :)
sakınn nursena.. sakın bozma sonra zor toparlanılıyor biliyorsun...
İş arkadaşımın kanser tedavisi gören kayınvaldesi sabaha karşı vefat etmiş. .
Dün konuşup dertleşiyorduk çok seviyordu kayınvaldesini..
Sabah işe gittiğim de bi baktım mesaj atmış.. o kadar tuhaf oldum ki.. Oturdum ağladım ağladım ağladım sonra hiç birşey yokmuş gibi iş güç dünya kargaşası..
Ne tuhaf bir durum... Allah insanoğlunu nasıl yaratmış her acıya dayanabilme gücü vermiş.. Her olumsulukta yeniden toparlanabilme gücünü vermiş...
Her görüşe,her dine saygım sonsuz ama ateistleri anlmaıyorum.. inanmak çok önemli, din seçimi kişiye özgü kimseyi ilgilendirmez.. yaradanın varlığını kabuletmek şart bence..inanmak için o kadar neden varki doğada ki renkler beni çok etkiler mesela özellikle sonbahar da kızıl yapraklar vb.
Benimde son aylarda midem çok yanıyordu kaynana bebek saçlı olacak demekki diyordu gerçekten de sacliydilar belki senin bebisin de saclidir bilmiyorum belkide batıl inanctir
öyle diyolar hep evet canım: ) aslı varmı bende bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?