Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ımmmmmm resmen canım cekti akşama yapsam mı

Ben bu hafta ikinci kez bildirim yapıcam sanırım haftaya ancak eklenirim...
teşekkür ederim ilginiz için

akşam midem beni yanmadan kıvrandırmış olsada bugün daha iyi kızlar, galiba hamilelikten böyle oldu.

Allah yardımcın olsun ben son ay özellikle agzımdan alevler cıkıyomuş hissiyle yaşadım bayaga zor

Amin...rabbim tüm darda kalanlara yardım etsin...
Bu arada gecmiş olsun....eşim de diş için uzun zamandır randevu almaya çalışıyo tedavi bi başladımı git geller bitmiyo :)

öyle diyolar hep evet canım: ) aslı varmı bende bilmiyorum.

Bende aslı vardı
Minigimin saçları herkesin dilindeydi maşaAllah hala da öyle :)
"Bu kadar saçlı bebek olur mu" diyo gören herkes

ama doktora bunu sordugumda mide yanmasının onunla hiç alakası olmadıgını demişti...yine de bence büyüklerimizin bi bildigi vardır ya :)

teşekkür ederim.

Bol bol hurma ye canım doğuma kadar doğumu kolaylaştırıyor muş kuran da geçiyor araştırma yapılmış gerçekten doğum anında kaygan bir sıvı salgılanmasını sagliyormuş

Hurmanın doğumu kolaylaştırdıgı doğru ama son iki ay da azar azar başlanıp artılırak yeniyo....
Özellikle ilk aylarda yemek rahimi yumuşattıgı için düşüğe sebeb diye biliyorum

Selamün aleykümm...

Aleykum selam :)

Mutlu olmanıza sevindim :)
5 günde 5 kg diyeti mi ?
Kaçıncı gününüz sonucunuzu merak ediyorum :)

[Qibbuke, post: 44122422, member: 570983"]Hurmanın doğumu kolaylaştırdıgı doğru ama son iki ay da azar azar başlanıp artılırak yeniyo....
Özellikle ilk aylarda yemek rahimi yumuşattıgı için düşüğe sebeb diye biliyorum[/QUOTE]
O kadarini bilmiyordum Sağol canım neyse Meyra 6.5 aylık hamile herhalde birsorun olmaz artik

bugün 3. gün. pazartesi başladım. yarın meyvegünüm. ama cumayı nasıl geçiririm bilmiyorum

Bende geçenlerde yaptım ama 3.günün akşamında bozdum aslında dayanamadıgım için değilde gelen giden misafir durumu el vermedi.....
cumayı neden düşünüyorsunuz ?
Yine de 5.gün sonunda 3 kg vermiştim...
Sonucu paylaşırsanz sevinirim bol ekiler dilerim :)

Bu arada bende bu akşam iftarımı tarhana çorbası ıspanak ve bulgur pilavı ile yaptım...aslında sadece ıspanak yicektim ama emzirdigim için sütümü artırsın diye bulgur pilavıda yapıp yedim....
cuma tartıda çok iyi sonuç hayallerinden vazgectim sanırım

Iyi akşamlar hanımlar
aksam yemegimmm
kendime ceza iki gundur bol kalorili yedim bugun yagsiz tuzsuz haslama brokoli ve karnabahar..
birazdan da yogurt kürünü yapıp yiyecem bakalim sonuc ne olacak rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin aminnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…