Zeynepçim yeşil mercimek salatası çok basit..
Mercimeği haşlayıp soğuduktan sonra içerisine sevdiğin yeşillikleri,yeşil soğan varsa kırmızı biber arzuya göre haşlanmış mısır, kornişon limon suyu ve zeytinyağıyla son dokunuşu yapıp ham yapıyorsun...
Aramiza yeni katilan arkadaşlar,
Bulut776, Uhubbuke , Leylasa ve nickini unuttuğum diğer arkadaşlar,icinizde iki haftalik bildirim kuralini tamamlamis olaniniz var mi? Ben gözden kacirmis olabilirim,sayet varsa cuma öncesi haber vereblirse sevinirim..
Not : plynna seni listeye ekledim:)
akşam midem beni yanmadan kıvrandırmış olsada bugün daha iyi kızlar, galiba hamilelikten böyle oldu.
Geçmiş olsun meyracım hamilelikte oluyor mide sıkıntıları senin miden hassas bir de zaten
Biz de küçük kızımla gidip geldik çok soğuk gerçekten Allah soğukta kalanlara yardım etsin
Bir dolgu daha yapıldı bir de diş taşı temizlendi bir dolgu daha var yapılacak
öyle diyolar hep evet canım: ) aslı varmı bende bilmiyorum.
ımmmmmm resmen canım cekti akşama yapsam mı
Ben bu hafta ikinci kez bildirim yapıcam sanırım haftaya ancak eklenirim...
teşekkür ederim ilginiz için
Allah yardımcın olsun ben son ay özellikle agzımdan alevler cıkıyomuş hissiyle yaşadım bayaga zor
Amin...rabbim tüm darda kalanlara yardım etsin...
Bu arada gecmiş olsun....eşim de diş için uzun zamandır randevu almaya çalışıyo tedavi bi başladımı git geller bitmiyo :)
Bende aslı vardı
Minigimin saçları herkesin dilindeydi maşaAllah hala da öyle :)
"Bu kadar saçlı bebek olur mu" diyo gören herkes
ama doktora bunu sordugumda mide yanmasının onunla hiç alakası olmadıgını demişti...yine de bence büyüklerimizin bi bildigi vardır ya :)
Eki Görüntüle 1719788
Büyük kızım okulda çekmiş :)
Bol bol hurma ye canım doğuma kadar doğumu kolaylaştırıyor muş kuran da geçiyor araştırma yapılmış gerçekten doğum anında kaygan bir sıvı salgılanmasını sagliyormuş
nurcum hepsi güzelde satır neci canım fazlalalıklarımızımı traşlıycan ?
Selamün aleykümm...
kk nın çıtır hatunları ben geldim nasılsınız. ben bu hafta 5-5 başladım. ufak kaçamaklar haricinde güzel gidiyor. mutluyum şuan. sizler nasılsınız. bide spor yapsam ah ne güzel olacakta o da bende yok
bugün 3. gün. pazartesi başladım. yarın meyvegünüm. ama cumayı nasıl geçiririm bilmiyorumAleykum selam :)
Mutlu olmanıza sevindim :)
5 günde 5 kg diyeti mi ?
Kaçıncı gününüz sonucunuzu merak ediyorum :)
bugün 3. gün. pazartesi başladım. yarın meyvegünüm. ama cumayı nasıl geçiririm bilmiyorum
O kadarini bilmiyordum Sağol canım neyse Meyra 6.5 aylık hamile herhalde birsorun olmaz artik
Olmaz inşaAllah rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?