Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Umudunu kaybetme canım emzirme ekstra kalori yakmak demek zaten 1-0 öncesinde bizden ben emzirendiyetisyen gidiyordum her oöğün bir dilim ekmek fazladan veriyordu sende aşırıya kaçmadan rahat rahat ye pilavı bebeğin sütsüz kalmasin

brokoli karnabahar tabağın çok güzel görünüyooor :)

merhabalaar dünki tebrikler için sağolun keşke her zaman öyle iradeli olabilsem ve olabilsek mağlesef olmuyor bugün çok hafif bir kahvaltı yaptım sonra bebek görmesine gittim ve çayın yanında büsürü zararlı ve kalorili yiyecek yedim aslında sadece kısır yeseydim iyidi ama mağlesef yanında büsürü hamurişide yedim en son 15:30 gibi sofradan kalktım hala karnım tok bişey yemediim bu gece artık biey yemem ....
kısır harika olmuştu en son ne zaman kısır yedim gerçekten hatırlamıyorum bir ay önce filan arkadaşlar yapmışlardı çağırdırdıklarında hem vakitsizlikten hemde yememek için gitmemiştim ...

şimdi cumadan halaa ümidi kesmiş değilim yarın en iyisi proteğin günü yapmak varmı bana arkadaşlık edicek

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün dedemiz kalp kirizi geçirdi bizde kv gittik evini temizledik oldum yorgunluk tan yoğun bakımda şimdi gorusemedik inşallah iyi olur yasli ama ginede ben çok üzüldüm
Geçmiş olsun hayriyecim inş. Dedeniz yoğunbakımdan sağlığına kavuşarak çıkar

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün dedemiz kalp kirizi geçirdi bizde kv gittik evini temizledik oldum yorgunluk tan yoğun bakımda şimdi gorusemedik inşallah iyi olur yasli ama ginede ben çok üzüldüm

Çok geçmiş olsun canım Rabbim ona ve tüm hastalara acil şifalar versin

Eee her zamanda o irade olmuyor bizde İnsanız yani sonuçta ...
yarın sana eşlik etmek isterdim ama büyük kızımın kardiyoloji randevusu var evde olamayacak dışarda ne denk gelirse onu yiyeceğim için yapamam malesef

Geçmiş olsun nesi var bende kızımı bir kardiolağa göstermek istiyorum ama 15 tatilde götüreyim diyorum ....

Geçmiş olsun nesi var bende kızımı bir kardiolağa göstermek istiyorum ama 15 tatilde götüreyim diyorum ....

Iki yıl önce çocuk doktoru kalbinde ürün var dedi kardiyoloji ye götürdüm kalp kapakçığı eser miktarda geriye kaçıyor dedi iki yıl sonra kontrole getir artarsa tedavi olacak dedi işte onun için kontrole gidecez inşallah birsey yoktur

Geçmiş olsun nur dafide güzel tarifler vermiş bağzen ilaç kullanmadan olmuyor gerçekten hem oğlan için hemde senin için eczanede bağışıklık kuvvetlendirici bitkisel ilaç var onu alsanız adı aklıma gelmedi eczaneye sorsan bilir adı imu diye başlıyan bir ilaçtı....

Götür bakalım inş bir sorun kalmamıştır

Bizde geçen EKK çektirdik temiz çıktı da aile hekimi üfürüm duydum dedi gerçi bizim aile hekimi pimpiriklidir deli eder adamı da yinede bir çocuk kardoloğa göstereyim sporda yapıyor ya içim rahat etsin diye ....

Icin rahat olur en azından ccanım belki bişey yoktur ama ya varsa allah korusun sen tedbiri ni al yinede ihmal etme

Sağol canım cuma yumurta günü ya akşama kadar yumurta yenirmi ? Bu 2 günü sebze ve et günü yapsam diyorum

Hayırlı akşamlar kızlar
geçmiş olsun ALLAH şifa verir inşallah
Teşekkürler canım an itibariyle öyle bir tabak yok
süperrr yaaaaa

yanina meyve alabilirsin bide leblebi badem mesela
ımmun 44 diye kardeşim kullanıya hem kendi hem çocuğuna abla bu sene grip olmadık çok dedi baya iymiş diye duydum bende

Hayırlı akşamlar kızlar
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…