Bu arada bende bu akşam iftarımı tarhana çorbası ıspanak ve bulgur pilavı ile yaptım...aslında sadece ıspanak yicektim ama emzirdigim için sütümü artırsın diye bulgur pilavıda yapıp yedim....
cuma tartıda çok iyi sonuç hayallerinden vazgectim sanırım
brokoli karnabahar tabağın çok güzel görünüyooor :)Iyi akşamlar hanımlarEki Görüntüle 1720137
aksam yemegimmm
kendime ceza iki gundur bol kalorili yedim bugun yagsiz tuzsuz haslama brokoli ve karnabahar..
birazdan da yogurt kürünü yapıp yiyecem bakalim sonuc ne olacak rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin aminnn....
Geçmiş olsun hayriyecim inş. Dedeniz yoğunbakımdan sağlığına kavuşarak çıkarHayırlı akşamlar kızlar
Bugün dedemiz kalp kirizi geçirdi bizde kv gittik evini temizledik oldum yorgunluk tan yoğun bakımda şimdi gorusemedik inşallah iyi olur yasli ama ginede ben çok üzüldüm
brokoli karnabahar tabağın çok güzel görünüyooor :)
Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün dedemiz kalp kirizi geçirdi bizde kv gittik evini temizledik oldum yorgunluk tan yoğun bakımda şimdi gorusemedik inşallah iyi olur yasli ama ginede ben çok üzüldüm
Ne güzel görüntü bu günlerde hep şehirlerin 80 ,90 yıl önceki resimlerine bakıyorum o kadar güzelki bunca geçen zamanda doğayı katletmişiz resmen zaten o okulun bahçesindeki ağaçları çok kestilerEki Görüntüle 1719788
Büyük kızım okulda çekmiş :)
merhabalaar dünki tebrikler için sağolun keşke her zaman öyle iradeli olabilsem ve olabilsek mağlesef olmuyor bugün çok hafif bir kahvaltı yaptım sonra bebek görmesine gittim ve çayın yanında büsürü zararlı ve kalorili yiyecek yedim aslında sadece kısır yeseydim iyidi ama mağlesef yanında büsürü hamurişide yedim en son 15:30 gibi sofradan kalktım hala karnım tok bişey yemediim bu gece artık biey yemem ....
kısır harika olmuştu en son ne zaman kısır yedim gerçekten hatırlamıyorum bir ay önce filan arkadaşlar yapmışlardı çağırdırdıklarında hem vakitsizlikten hemde yememek için gitmemiştim ...
şimdi cumadan halaa ümidi kesmiş değilim yarın en iyisi proteğin günü yapmak varmı bana arkadaşlık edicek
Geçmiş olsun nesi var bende kızımı bir kardiolağa göstermek istiyorum ama 15 tatilde götüreyim diyorum ....Eee her zamanda o irade olmuyor bizde İnsanız yani sonuçta ...
yarın sana eşlik etmek isterdim ama büyük kızımın kardiyoloji randevusu var evde olamayacak dışarda ne denk gelirse onu yiyeceğim için yapamam malesef
Geçmiş olsun nesi var bende kızımı bir kardiolağa göstermek istiyorum ama 15 tatilde götüreyim diyorum ....
Okulda bazı problemler var halletmeye çalışıyorum işte idare eder diyelim..
hastayım frida öyle önemli bişe değil bağışıklığım düşük biraz o yüzden atlatamadan tekrarlıyo faranjit. Yordu bu sene iyice beni malesef. oğlanda aynı şekilde okul başladığından beridir hasta
Iki yıl önce çocuk doktoru kalbinde ürün var dedi kardiyoloji ye götürdüm kalp kapakçığı eser miktarda geriye kaçıyor dedi iki yıl sonra kontrole getir artarsa tedavi olacak dedi işte onun için kontrole gidecez inşallah birsey yoktur
Götür bakalım inş bir sorun kalmamıştır
Bizde geçen EKK çektirdik temiz çıktı da aile hekimi üfürüm duydum dedi gerçi bizim aile hekimi pimpiriklidir deli eder adamı da yinede bir çocuk kardoloğa göstereyim sporda yapıyor ya içim rahat etsin diye ....
Sağol canım cuma yumurta günü ya akşama kadar yumurta yenirmi ? Bu 2 günü sebze ve et günü yapsam diyorumBende geçenlerde yaptım ama 3.günün akşamında bozdum aslında dayanamadıgım için değilde gelen giden misafir durumu el vermedi.....
cumayı neden düşünüyorsunuz ?
Yine de 5.gün sonunda 3 kg vermiştim...
Sonucu paylaşırsanz sevinirim bol ekiler dilerim :)
geçmiş olsun ALLAH şifa verir inşallahHayırlı akşamlar kızlar
süperrr yaaaaaTeşekkürler canım an itibariyle öyle bir tabak yok
yanina meyve alabilirsin bide leblebi badem meselaEee her zamanda o irade olmuyor bizde İnsanız yani sonuçta ...
yarın sana eşlik etmek isterdim ama büyük kızımın kardiyoloji randevusu var evde olamayacak dışarda ne denk gelirse onu yiyeceğim için yapamam malesef
ımmun 44 diye kardeşim kullanıya hem kendi hem çocuğuna abla bu sene grip olmadık çok dedi baya iymiş diye duydum bendeGeçmiş olsun nur dafide güzel tarifler vermiş bağzen ilaç kullanmadan olmuyor gerçekten hem oğlan için hemde senin için eczanede bağışıklık kuvvetlendirici bitkisel ilaç var onu alsanız adı aklıma gelmedi eczaneye sorsan bilir adı imu diye başlıyan bir ilaçtı....
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinHayırlı akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?