İnşallah bişey çıkmaz. Bazen çocuk büyüdükçe kapanırIki yıl önce çocuk doktoru kalbinde ürün var dedi kardiyoloji ye götürdüm kalp kapakçığı eser miktarda geriye kaçıyor dedi iki yıl sonra kontrole getir artarsa tedavi olacak dedi işte onun için kontrole gidecez inşallah birsey yoktur
Allah şifa versinHayırlı akşamlar kızlar
Bugün dedemiz kalp kirizi geçirdi bizde kv gittik evini temizledik oldum yorgunluk tan yoğun bakımda şimdi gorusemedik inşallah iyi olur yasli ama ginede ben çok üzüldüm
Bu arada bende bu akşam iftarımı tarhana çorbası ıspanak ve bulgur pilavı ile yaptım...aslında sadece ıspanak yicektim ama emzirdigim için sütümü artırsın diye bulgur pilavıda yapıp yedim....
cuma tartıda çok iyi sonuç hayallerinden vazgectim sanırım
Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün dedemiz kalp kirizi geçirdi bizde kv gittik evini temizledik oldum yorgunluk tan yoğun bakımda şimdi gorusemedik inşallah iyi olur yasli ama ginede ben çok üzüldüm
merhabalaar dünki tebrikler için sağolun keşke her zaman öyle iradeli olabilsem ve olabilsek mağlesef olmuyor bugün çok hafif bir kahvaltı yaptım sonra bebek görmesine gittim ve çayın yanında büsürü zararlı ve kalorili yiyecek yedim aslında sadece kısır yeseydim iyidi ama mağlesef yanında büsürü hamurişide yedim en son 15:30 gibi sofradan kalktım hala karnım tok bişey yemediim bu gece artık biey yemem ....
kısır harika olmuştu en son ne zaman kısır yedim gerçekten hatırlamıyorum bir ay önce filan arkadaşlar yapmışlardı çağırdırdıklarında hem vakitsizlikten hemde yememek için gitmemiştim ...
şimdi cumadan halaa ümidi kesmiş değilim yarın en iyisi proteğin günü yapmak varmı bana arkadaşlık edicek
Iki yıl önce çocuk doktoru kalbinde ürün var dedi kardiyoloji ye götürdüm kalp kapakçığı eser miktarda geriye kaçıyor dedi iki yıl sonra kontrole getir artarsa tedavi olacak dedi işte onun için kontrole gidecez inşallah birsey yoktur
Götür bakalım inş bir sorun kalmamıştır
Bizde geçen EKK çektirdik temiz çıktı da aile hekimi üfürüm duydum dedi gerçi bizim aile hekimi pimpiriklidir deli eder adamı da yinede bir çocuk kardoloğa göstereyim sporda yapıyor ya içim rahat etsin diye ....
Umudunu kaybetme canım emzirme ekstra kalori yakmak demek zaten 1-0 öncesinde bizden ben emzirendiyetisyen gidiyordum her oöğün bir dilim ekmek fazladan veriyordu sende aşırıya kaçmadan rahat rahat ye pilavı bebeğin sütsüz kalmasin
Hayırlı akşamlar kızlar
Iki yıl önce çocuk doktoru kalbinde ürün var dedi kardiyoloji ye götürdüm kalp kapakçığı eser miktarda geriye kaçıyor dedi iki yıl sonra kontrole getir artarsa tedavi olacak dedi işte onun için kontrole gidecez inşallah birsey yoktur
Sağol canım cuma yumurta günü ya akşama kadar yumurta yenirmi ? Bu 2 günü sebze ve et günü yapsam diyorum
Mutfağı da topladım çocukları yatirdim eşimin gelmesine de yarım saat var
beşi bir arada çayını içiyorum yorgunluğun üzerine ne güzel geldi misss mis
Afiyet olsun :)
Bütün işler bittiğinde insanın hissettiği huzur gibisi yok
Bende bu aralar hergün yapacaklarımı sıralıyorum ama çogunu yapamadan gün bitiyo
Tembellik diz boyu
Teşekkürler canım an itibariyle öyle bir tabak yok
Bulut sizin kontrol de sorun çıkmaz inşallah
Adaş senin kızda da yoktur bir şey ama yine de tedbir olarak göstermekte fayda var
Bulgur faydalı karbonhidrat.. Pişman olma lütfen..
afiyet olsun..
Hayriyecim geçmiş olsun..
Fridacım kısır yenmezmi yavv afiyet olsun. ben de cuma günü yapayım bari. ayıptır söylemesi beğenilir kısırım :))
hazır antep salçam varken değerlendirmem gerek..bir de Adanadan nar ekşisi getirtsem süper olacak :)
Cuma günü yaparsam Oğlana geçen yıl bakan arkadaşı da davet ederim istiyordu uğramayı...
Esracım umarım iyileşmiştir.. Allah şifa versin nerede varsa..
barışın da vardı kapandı kendiliğinden...
Bence de götür canım iyi olur..
Adaş gerçekten lezzetliydi 1 tabak yedim ama yalnız değildi :)adaş mantı nasıldı anlat ben mantı sevmem
tamam yanında ne yedin sormuyorumAdaş gerçekten lezzetliydi 1 tabak yedim ama yalnız değildi :)
asucum geçmiş olsun prensese bir daha sorun çıkmaz inşallah. benimde implant yaptırdığım dişi taktırmam lazım ama fırsatım yok.Geçmiş olsun meyracım hamilelikte oluyor mide sıkıntıları senin miden hassas bir de zaten
Biz de küçük kızımla gidip geldik çok soğuk gerçekten Allah soğukta kalanlara yardım etsin
Bir dolgu daha yapıldı bir de diş taşı temizlendi bir dolgu daha var yapılacak
geçmiş olsun hayriyecim. kaç yaşında hastanız.Hayırlı akşamlar kızlar
canım inşallah birşey kalmamıştır.Iki yıl önce çocuk doktoru kalbinde ürün var dedi kardiyoloji ye götürdüm kalp kapakçığı eser miktarda geriye kaçıyor dedi iki yıl sonra kontrole getir artarsa tedavi olacak dedi işte onun için kontrole gidecez inşallah birsey yoktur
frıdacım birşeyi yoktur inşallah. bizim küçüklerden birisindede vardı iyileşti.Götür bakalım inş bir sorun kalmamıştır
Bizde geçen EKK çektirdik temiz çıktı da aile hekimi üfürüm duydum dedi gerçi bizim aile hekimi pimpiriklidir deli eder adamı da yinede bir çocuk kardoloğa göstereyim sporda yapıyor ya içim rahat etsin diye ....
kızlaar sedece kısır yeseydim sorun yoktuu yanında büsürü hamur işi yedim diyoruum ALOOOOO kime diyoruum ....
ben zaten kendime psikiyatriden randevü aldım bir seminere katılcam grup terapisi gibi bişey 10 ocakta gidicem konu işte tokluğu hisetmek , duygusal açlık .... vs. belkide konturolde sen klinik vakasın seni yatırıyoruz derleer
cuma günü kısır iyi olur ama yanına başka bişey yapma bak turşu olabilir (ay evet yaa bugün neden kısırın yanında turşu yoktukii)
kızı götürecem evet aklımda
Adaş ben senden çok farksız olmadığımdan normal karşıladım psikolog mevzusunu hatta git de bize de yol göster diye aklımdan geçirdim :)tamam yanında ne yedin sormuyorum
eeeee psikolağa gidicem dedim bişey demediiin ?
yaaaw sabahtan akşama kadar ne deliyle vakit geçiriyorsunda habarın yok
benim için ilk olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?