Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah bişey çıkmaz. Bazen çocuk büyüdükçe kapanır

Bulgur faydalı karbonhidrat.. Pişman olma lütfen..
afiyet olsun..

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün dedemiz kalp kirizi geçirdi bizde kv gittik evini temizledik oldum yorgunluk tan yoğun bakımda şimdi gorusemedik inşallah iyi olur yasli ama ginede ben çok üzüldüm

Hayriyecim geçmiş olsun..

Fridacım kısır yenmezmi yavv afiyet olsun. ben de cuma günü yapayım bari. ayıptır söylemesi beğenilir kısırım :))
hazır antep salçam varken değerlendirmem gerek..bir de Adanadan nar ekşisi getirtsem süper olacak :)
Cuma günü yaparsam Oğlana geçen yıl bakan arkadaşı da davet ederim istiyordu uğramayı...

Esracım umarım iyileşmiştir.. Allah şifa versin nerede varsa..
barışın da vardı kapandı kendiliğinden...

Bence de götür canım iyi olur..

Bugün yediklerim şöyle,

Sabah: 3 dilim ekmek,peynir,zeytin,salça,azıcık bal :)

Öğle: Karnabahar ve patates kızartması biraz yoğurt.

eve geldikten sonra belli aralıklarla . portakal, yeşilçay,kahve,1 avuç badem..

Bütün arkadaşlara ayrı ayrı Teşekkürler iyi dileklerini için inşallah geçmiştir bende bütün kalbimle bunun için dua ediyorum
bu arada az önce koltukları çektim halıları kaldırdım supurdum sildim yarın erken çıkacağım diye akşamdanyyapayım dedim malum 3 çocuk olunca her gün supurulup siliniyor ev büyük kızım odasindaydi sesime gelmiş anne kafayı mı yedin bu saatte diyo bende spor yapcam diye ugrascagima evi temizleyeyim de bi işe yarasin dedim çocuk allah akıl fikir versin ne diyeyim dedi gitti
kilo verecez diye bacak kadar çocuğun makarası olduk iyimi

İnşaAllah yaa umarım emzirmek işe yarıyodur :)

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün dedemiz kalp kirizi geçirdi bizde kv gittik evini temizledik oldum yorgunluk tan yoğun bakımda şimdi gorusemedik inşallah iyi olur yasli ama ginede ben çok üzüldüm

Allah şifa versin bütün hastalara inşaAllah...

İnşaAllah bişeyi yoktur ya iyi düşünelim iyi olsun...

Sağol canım cuma yumurta günü ya akşama kadar yumurta yenirmi ? Bu 2 günü sebze ve et günü yapsam diyorum

Yumurta ya da yogurt günü diye biliyorum ben akşama kadar keyifle yemiştim yogurdu bol baharatla :)

Mutfağı da topladım çocukları yatirdim eşimin gelmesine de yarım saat var
beşi bir arada çayını içiyorum yorgunluğun üzerine ne güzel geldi misss mis

Afiyet olsun :)
Bütün işler bittiğinde insanın hissettiği huzur gibisi yok
Bende bu aralar hergün yapacaklarımı sıralıyorum ama çogunu yapamadan gün bitiyo

Tembellik diz boyu

Afiyet olsun :)
Bütün işler bittiğinde insanın hissettiği huzur gibisi yok
Bende bu aralar hergün yapacaklarımı sıralıyorum ama çogunu yapamadan gün bitiyo

Tembellik diz boyu

Bende hergün böyle değilim ama maşallah bugün günüm bereketli güzel huzurlu ve kalorisi az bir gundu

Bulut sizin kontrol de sorun çıkmaz inşallah
Adaş senin kızda da yoktur bir şey ama yine de tedbir olarak göstermekte fayda var

kızlaar sedece kısır yeseydim sorun yoktuu yanında büsürü hamur işi yedim diyoruum ALOOOOO kime diyoruum ....

ben zaten kendime psikiyatriden randevü aldım bir seminere katılcam grup terapisi gibi bişey 10 ocakta gidicem konu işte tokluğu hisetmek , duygusal açlık .... vs. belkide konturolde sen klinik vakasın seni yatırıyoruz derleer

cuma günü kısır iyi olur ama yanına başka bişey yapma bak turşu olabilir (ay evet yaa bugün neden kısırın yanında turşu yoktukii )
kızı götürecem evet aklımda

hayırlı akşamlar güzeller
ben ancak bu saatlerde girebiliyorum. bugün diriliş erturuluda izliyemedim. ev kalabalıktı. 4 tanede küçük çocuk vardı koşturup durdular. birde dedemiz sancılandı acile götürdü eşim . serum takmışlar. birde lağman yapalım demişler eşim yaptırmamış. ay oda çok zor oluyor her yer batıp çıkıyor. ama sıkıntı olursa yapılacak mecburen. neyse biraz rahatlamış şimdi birazcık çorba içirdim yattı. akşam sadece süt içti yemek yememişti.

bugün çok güzel gidiyordum. akşam ipin ucunu kaçırdım. hem dolma yedim hem börek
yarın oruç tutsam diyorum zorlanırsam diyede korkuyorum. çünkü hem gündüz hem gece misafir oluyor.
asucum geçmiş olsun prensese bir daha sorun çıkmaz inşallah. benimde implant yaptırdığım dişi taktırmam lazım ama fırsatım yok.

Hayırlı akşamlar kızlar
geçmiş olsun hayriyecim. kaç yaşında hastanız.

canım inşallah birşey kalmamıştır.
frıdacım birşeyi yoktur inşallah. bizim küçüklerden birisindede vardı iyileşti.

tamam yanında ne yedin sormuyorum

eeeee psikolağa gidicem dedim bişey demediiin ?

yaaaw sabahtan akşama kadar ne deliyle vakit geçiriyorsunda habarın yok

benim için ilk olucak
Adaş ben senden çok farksız olmadığımdan normal karşıladım psikolog mevzusunu hatta git de bize de yol göster diye aklımdan geçirdim :)
Nerden aklına geldi merak ettim bir de
Gayet de akıllısın ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…