Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslında grup terapisini yapıcak Dr. Arkadaşım :) ayrıyeten yüksek lisansını da psikolojik yeme üzerine yaptı dalında da uzman :) yeni bir klinik açmış seminer verecekler bende kayıd oldum hep diyetisyene gidiyoruz birde psikoloğu deniyelim :)))

aklımdaki soruları bir not alıyımda oraya gittiğinde sorarım .....

Adaş sen iradeli hatunsun kahvaltıyı uygun bir şekilde atlatırsın :)

Dün akşam yeşil çay , kahve ,taze sıkılmış meyve suyu ve çay içince çok karıştırdım gece midem bullandı...

Aslında bu akşam kefir alıp içine biraz ananas atsam ve bizim baharatları katıp blendırdan geçirip içsem sabaha kesin eksi çıkarım düşünüyoruuum midem kaldırırsaaaa

Aslında sen , ben , dafiii ve bonus birlikte piskolağa gitseek Dr. Bizi şu bodrumda olan detok oteline gönderse 15/günlüğüneee saunalı , hamamlı , havuzluu, anaaaaam düşünsenizee suyu hareketli masaj yapan havuzda oturuyoruz elimizde taze sıkılmış meyva sularııı ve bağdemleer ......

İşte bu yüzden Dr.luk oldum gerçekler berbat hayeler pariiiS

Teşekkürler canım an itibariyle öyle bir tabak yok

Çok geçmiş olsun canım Rabbim ona ve tüm hastalara acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

Allah şifa versin

çok tesekkur ederim hepinize dafi ablacim 87 yasında dedem bugün endoskopi yapılacak kan vereceklermis Rabbim kimseyi hastane kapısında umutsuz bekletmesin bizmki yasli diyoruz hayırlısı diyoruz ama o yoğun bakımda geç hastasını bekleyen insanlar bizden daha kötü durumda maalesef
Frida o terapiye benim acil tarafından ihtiyacım var benide goturrrrr
Esracan sorma benim sıralarda benle dalga geçiyor
Asum geçmiş olsun kızına dış diyince tüylerin diken diken oluyor benim de bi gitmem lazım korkudan gidemiyorum

Buzlu badem piskolokta bizi gorecekmi

Hayırlı günler hanımların
hastaneye gittim geldim ama hiçbir iş beceremedik doktora girdik eko ve EKG cektirin getirin dedi çektirmek için sıraya girdik bende aynı gün içinde olur zannediyordum ocağın 13 üne sıra verdi ben şok

bu arada kahvaltim
bir ufak pogaca yarim simit bir bardak cay eve geldim ilk işim cay koymak oldu alismisim demligin dibide vurmaya bir bardak kesmedi basim agrimaya basladi

Bensizzz ve yenasız hayatta gidenzsiniz bodruma neyimmmm odaya giriyolarmis nasi tedavi yapiolar diee pikolğun onunde bi ciğ kofte leğenii :))(
Bizde bu istah varken doğruyuda yoldan çikaririz

benım aksamdan kastım 18-19 saatlerı arası.

Afiyet olsun :)
Bütün işler bittiğinde insanın hissettiği huzur gibisi yok
Bende bu aralar hergün yapacaklarımı sıralıyorum ama çogunu yapamadan gün bitiyo

Tembellik diz boyu
aynen ayneeenn.
onceden ne bos vaktım varmıs dıyorum sımdı.

OGULCUKLARIM gecmıs olsun
YENA yok evde toplanıp telefonla sıparııs verıyoruz.

yaklasık ıkı aydır falan ara ara kaza oorucllarımı tutmaya basladım.bugunde nıyetlıyım. emzırmek sadece sıfa nıyetıne artık. damla damla olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…