- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Adaş ben senden çok farksız olmadığımdan normal karşıladım psikolog mevzusunu hatta git de bize de yol göster diye aklımdan geçirdim :)
Nerden aklına geldi merak ettim bir de
Gayet de akıllısın ayrıca
Eveeeeeet yarın daja hafif olmamız lazııım Ay napaaaak proteğinmi yapaakHayırlı sabahlar
Bugün dünden daha güzel mutlu huzurlu geçsin inşallah yarın bugünden daha hafif uyanmamız lazım gün içinde hep aklımızda olsun :)
Benim için protein zor arkadasa gideceğim biraz geç gideyim onlar başlasın diyorum bakalımEveeeeeet yarın daja hafif olmamız lazııım Ay napaaaak proteğinmi yapaak
Teşekkürler canım an itibariyle öyle bir tabak yok
Çok geçmiş olsun canım Rabbim ona ve tüm hastalara acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
Allah şifa versin
Bulgur faydalı karbonhidrat.. Pişman olma lütfen..
afiyet olsun..
Hayriyecim geçmiş olsun..
Fridacım kısır yenmezmi yavv afiyet olsun. ben de cuma günü yapayım bari. ayıptır söylemesi beğenilir kısırım :))
hazır antep salçam varken değerlendirmem gerek..bir de Adanadan nar ekşisi getirtsem süper olacak :)
Cuma günü yaparsam Oğlana geçen yıl bakan arkadaşı da davet ederim istiyordu uğramayı...
Esracım umarım iyileşmiştir.. Allah şifa versin nerede varsa..
barışın da vardı kapandı kendiliğinden...
Bence de götür canım iyi olur..
İnşaAllah yaa umarım emzirmek işe yarıyodur :)
Allah şifa versin bütün hastalara inşaAllah...
İnşaAllah bişeyi yoktur ya iyi düşünelim iyi olsun...
Yumurta ya da yogurt günü diye biliyorum ben akşama kadar keyifle yemiştim yogurdu bol baharatla :)
çok tesekkur ederim hepinize dafi ablacim 87 yasında dedem bugün endoskopi yapılacak kan vereceklermis Rabbim kimseyi hastane kapısında umutsuz bekletmesin bizmki yasli diyoruz hayırlısı diyoruz ama o yoğun bakımda geç hastasını bekleyen insanlar bizden daha kötü durumda maalesefhayırlı akşamlar güzeller
ben ancak bu saatlerde girebiliyorum. bugün diriliş erturuluda izliyemedim. ev kalabalıktı. 4 tanede küçük çocuk vardı koşturup durdular. birde dedemiz sancılandı acile götürdü eşim . serum takmışlar. birde lağman yapalım demişler eşim yaptırmamış. ay oda çok zor oluyor her yer batıp çıkıyor. ama sıkıntı olursa yapılacak mecburen. neyse biraz rahatlamış şimdi birazcık çorba içirdim yattı. akşam sadece süt içti yemek yememişti.
bugün çok güzel gidiyordum. akşam ipin ucunu kaçırdım. hem dolma yedim hem börek
yarın oruç tutsam diyorum zorlanırsam diyede korkuyorum. çünkü hem gündüz hem gece misafir oluyor.
asucum geçmiş olsun prensese bir daha sorun çıkmaz inşallah. benimde implant yaptırdığım dişi taktırmam lazım ama fırsatım yok.
geçmiş olsun hayriyecim. kaç yaşında hastanız.
canım inşallah birşey kalmamıştır.
frıdacım birşeyi yoktur inşallah. bizim küçüklerden birisindede vardı iyileşti.
Buzlu bademAslında sen , ben , dafiii ve bonus birlikte piskolağa gitseek Dr. Bizi şu bodrumda olan detok oteline gönderse 15/günlüğüneee saunalı , hamamlı , havuzluu, anaaaaam düşünsenizee suyu hareketli masaj yapan havuzda oturuyoruz elimizde taze sıkılmış meyva sularııı ve bağdemleer ......
İşte bu yüzden Dr.luk oldum gerçekler berbat hayeler pariiiS
Hayriye gecmis olsun canim allah sifa versin.Bu arada GUNAYDİN
Bensizzz ve yenasız hayatta gidenzsiniz bodruma neyimmmm odaya giriyolarmis nasi tedavi yapiolar diee pikolğun onunde bi ciğ kofte leğenii :))(Aslında sen , ben , dafiii ve bonus birlikte piskolağa gitseek Dr. Bizi şu bodrumda olan detok oteline gönderse 15/günlüğüneee saunalı , hamamlı , havuzluu, anaaaaam düşünsenizee suyu hareketli masaj yapan havuzda oturuyoruz elimizde taze sıkılmış meyva sularııı ve bağdemleer ......
İşte bu yüzden Dr.luk oldum gerçekler berbat hayeler pariiiS
benım aksamdan kastım 18-19 saatlerı arası.saat kaçta ?
yani keşke akşam 6 dan sonra bişey yemesek ama ben bu akşam 5:30 da bir tabak barbunya yarım kase yoğurt yedim akşam çayın yanındada bir avuç fındık yedim ...
ama bu yediğim örnek menü değil eksik yaniii sabah kahvaltısını mağlesef fazla ekmekli yapınca akşama fren yaptım
aynen ayneeenn.Afiyet olsun :)
Bütün işler bittiğinde insanın hissettiği huzur gibisi yok
Bende bu aralar hergün yapacaklarımı sıralıyorum ama çogunu yapamadan gün bitiyo
Tembellik diz boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?