Hım aslında şey demek isterdim ...benım aksamdan kastım 18-19 saatlerı arası.
hiç öyle deme canım maşallah elinden geleni yapıyorsunSabah kahvaltimi yaptkm klasik kahvalti simdik sutle nesfit yicam bakalim esim izizn alir gelirse gidicem diyetisyene bakalim ne olmusum hic istedigim kiloyu veremedeim ama neyse
Geçmiş olsun nur dafide güzel tarifler vermiş bağzen ilaç kullanmadan olmuyor gerçekten hem oğlan için hemde senin için eczanede bağışıklık kuvvetlendirici bitkisel ilaç var onu alsanız adı aklıma gelmedi eczaneye sorsan bilir adı imu diye başlıyan bir ilaçtı....
İyi akşamlar
Bugün isim vardı kahvaltıya geç gittim pek bişey yemedim sadece azcık patates salatası bir parça peynir ve az reçel yedim ekmeksiz
Birazdan da pırasa ve yoğurt yerim sonra da kür yaptım mı gelsin eksiler
genelde bır corba oluyor. yanına bır tabak yemek. bazen fırın yemegı yapıyorum tabı. esım pılavı cok sever. ben mumkun oldugunca kacmaya calısıyorum.Hım aslında şey demek isterdim ...
Bir kase çorba
Küçük bir tabak sebze yemeği
4 köfte ve salata
Gerekirse 2 dilim ekmek
Evet bu örnek bir akşam yemeği olurdu ama mağlesef ben pek uyamıyorum çoğu zaman duruma ve açlığıma göre hareket ediyorum dün akşam yemeği yemedim sadece çayın yanında fındık yedim öğlen fazla yemiştim ve karnım toktu ondan.
Sen akşamları ne yiyorsun ?
genelde bır corba oluyor. yanına bır tabak yemek. bazen fırın yemegı yapıyorum tabı. esım pılavı cok sever. ben mumkun oldugunca kacmaya calısıyorum.
az once yaptım ıftarımı. daha yemem bırsey. kuru ve pıllav vardı menude
gittin mi diyetisyeneSabah kahvaltimi yaptkm klasik kahvalti simdik sutle nesfit yicam bakalim esim izizn alir gelirse gidicem diyetisyene bakalim ne olmusum hic istedigim kiloyu veremedeim ama neyse
geldim diyetisyenden tahmin ettiğim gibi kilom aynı ve ödem var liste deişti eskiye döndükk ocak 1 e kadar 85 olcakmışışm
bakalım kısmet ne olcakk benim yeni yıldaki halim 85 olimm fota ataıcam eski yeni halım inşallah kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?