Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Nobetteyim insallah hasta yatmazda bu hastalarla devam ederim nobete
Yarin eve gidince yatarim belki bildirim yapamam diye bugun sabah tartildim 97.4 ciktim
Bu 2. Bildirimim sanirim haftaya girerim listeye simdiden elinize saglik

benım aksamdan kastım 18-19 saatlerı arası.
Hım aslında şey demek isterdim ...

Bir kase çorba
Küçük bir tabak sebze yemeği
4 köfte ve salata
Gerekirse 2 dilim ekmek

Evet bu örnek bir akşam yemeği olurdu ama mağlesef ben pek uyamıyorum çoğu zaman duruma ve açlığıma göre hareket ediyorum dün akşam yemeği yemedim sadece çayın yanında fındık yedim öğlen fazla yemiştim ve karnım toktu ondan.
Sen akşamları ne yiyorsun ?

Tesekkürler frida. Bugun eczaneye uğradım keçi boynuzu pekmezi aldı öksüre iyi geliyomuş. bide oğlana immuneks vitamin şurubu aldım kendimde haplarından kullanıcam bakalım toparlanırız inş.biraz.

Inşallah asuum inşallah

Iyi akşamlar canlar
bu gün yedikleri
1 ufak poğaça yarım simit yarım yumurta 3 ceviz 2 çatal reçel ( bunlar sabah yediklerim eve gelince adam gibi kahvaltimi yaptım)
akşam da 5 cigkofte ve ayran aralarda şu ve yeşil çay
bugün tartilamadim
yarın hangi rakamlar beni bekliyor acaba şu 90 lardan kurtulamadim bir türlü lanetli gibi yapıştı kaldı üzerime

genelde bır corba oluyor. yanına bır tabak yemek. bazen fırın yemegı yapıyorum tabı. esım pılavı cok sever. ben mumkun oldugunca kacmaya calısıyorum.
az once yaptım ıftarımı. daha yemem bırsey. kuru ve pıllav vardı menude

Orucunu Rabbim kabul etsin inşallah canim

Yogurt kurunu yedim. Yarim kaseden fazla yogurda toplam da birbucuk cay kasigi ekledim..
Yalniz cok kotu tadi hic sevmedim. Midemi de rahatsiz etti.

Yediklerim soyle.

Sabah: iki dilim ekmek,peynir,zeytin,salca iki lokma bal.

Ogle: Zeytinyagli pirasa iki dilim firin makarna

İkindi: 3 findik kurabiye sutlu kahve

Hayırlı akşamlar kızlar hava buz buz soğuktan sıcağa girince de insan nasil mayisiyor nasıl hemen yatasim var ama direnecem erken yatiyorum sonra gece don babam don süt pisirdim ondan iceyim içim ısının gine hastanelerde hiç dikkat edemedim ve kesin kilo aldım dar geliyor kıyafetlerin yanı daha nekadar genişler bu bünyesinde hiç bilmiyorum

Inşallahccanım bize de motive olur fotoğrafların sen diyete kkaç kiloyla bbaşlamıştı n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…