Yogurt kurunu yedim. Yarim kaseden fazla yogurda toplam da birbucuk cay kasigi ekledim..
Yalniz cok kotu tadi hic sevmedim. Midemi de rahatsiz etti.
Yediklerim soyle.
Sabah: iki dilim ekmek,peynir,zeytin,salca iki lokma bal.
Ogle: Zeytinyagli pirasa iki dilim firin makarna
İkindi: 3 findik kurabiye sutlu kahve
Hayırlı akşamlar kızlar hava buz buz soğuktan sıcağa girince de insan nasil mayisiyor nasıl hemen yatasim var ama direnecem erken yatiyorum sonra gece don babam don süt pisirdim ondan iceyim içim ısının gine hastanelerde hiç dikkat edemedim ve kesin kilo aldım dar geliyor kıyafetlerin yanı daha nekadar genişler bu bünyesinde hiç bilmiyorum
İnşallah esram inşallah ben nezaman kararlı başlasam bozacak birşeyler oluyor hayirlisiÜzülme gülüm elele zayifliyacagiz inşallah biraz irade biraz ssabır gerisi gelcek iinşallah dün dünde kaldı biz önümüze bakicaz yarınsabah bismillahirrahmanirrahim de ve bbaşla Rabbimyyardımedecek iinşallah dua ve ssabırla verecez iinşallahbu kkiloları
İnşallah esram inşallah ben nezaman kararlı başlasam bozacak birşeyler oluyor hayirlisi
Slm kizlar
Nobet simdilik iyi gidiyor dua edin sabaha kadar bir sikinti cikmasin
Nursenanın senin hayale bak benimkine bak bodrum diyorum detoks oteli diyorum 15 gün kafa dinliycez diyoruuum kime diyorum ...
Neyse benimle gelen gelsin piskolağa hep diyetisyene gittik birde başka birşey deniyelim
Tesekkürler frida. Bugun eczaneye uğradım keçi boynuzu pekmezi aldı öksüre iyi geliyomuş. bide oğlana immuneks vitamin şurubu aldım kendimde haplarından kullanıcam bakalım toparlanırız inş.biraz.
Hayırlı akşamlar kızlar hava buz buz soğuktan sıcağa girince de insan nasil mayisiyor nasıl hemen yatasim var ama direnecem erken yatiyorum sonra gece don babam don süt pisirdim ondan iceyim içim ısının gine hastanelerde hiç dikkat edemedim ve kesin kilo aldım dar geliyor kıyafetlerin yanı daha nekadar genişler bu bünyesinde hiç bilmiyorum
Yena ben o kurude yapamadim daha ay nekadar tembelim
Yenacim yoğurtkurunden bende hoslanmadim ama bir umut iişte birazda ffaydasını gördüm gözüm kapalı yiyorum işte
hergün olsa yapamam ama haftada iki gündiye zorluyorum kendimi
Hayırlı nöbetler hasibecim Allah kolaylık versınSlm kizlar
Nobet simdilik iyi gidiyor dua edin sabaha kadar bir sikinti cikmasin
topraam,
Nüçün sağlıklı yemeklerini paylaşmıyorsun artık. Bozmadın inşallah, dikkat ediyorsun sadece vakit bulamıyorsundur dimi :)
Bir de takımın kaptanı sensin bize laf düşmez :) sadece fikrim şu ki.
Polyana uhibbuke oğulcuklarım yarın listede olacaklar sanırım. bulut776 namı diğer esrayı da ekleyebilirsin. daimi eleman o da :) yabancı değil :)
listede olucam yena ama arti ile diye korkuyorum.geçen hafta 1kilo vermiştirm diye düşünüyordum 500gr vermişm.bu hafta daha kaçamakli geçtitopraam,
Nüçün sağlıklı yemeklerini paylaşmıyorsun artık. Bozmadın inşallah, dikkat ediyorsun sadece vakit bulamıyorsundur dimi :)
Bir de takımın kaptanı sensin bize laf düşmez :) sadece fikrim şu ki.
Polyana uhibbuke oğulcuklarım yarın listede olacaklar sanırım. bulut776 namı diğer esrayı da ekleyebilirsin. daimi eleman o da :) yabancı değil :)
Iyi aksamlar... Bir tatli huzur almaya geldim..
Eki Görüntüle 1721274
listede olucam yena ama arti ile diye korkuyorum.geçen hafta 1kilo vermiştirm diye düşünüyordum 500gr vermişm.bu hafta daha kaçamakli geçti
Yedinmi yoğurdunu.?
Yarına eksi 1 kg ve üzeri görürsem gayet huzurlu oluciim ben :) Senin huzurun da aynısından olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?