Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenacim yoğurtkurunden bende hoslanmadim ama bir umut iişte birazda ffaydasını gördüm gözüm kapalı yiyorum işte
hergün olsa yapamam ama haftada iki gündiye zorluyorum kendimi

Üzülme gülüm elele zayifliyacagiz inşallah biraz irade biraz ssabır gerisi gelcek iinşallah dün dünde kaldı biz önümüze bakicaz yarınsabah bismillahirrahmanirrahim de ve bbaşla Rabbimyyardımedecek iinşallah dua ve ssabırla verecez iinşallahbu kkiloları

İnşallah esram inşallah ben nezaman kararlı başlasam bozacak birşeyler oluyor hayirlisi

Nursenanın senin hayale bak benimkine bak bodrum diyorum detoks oteli diyorum 15 gün kafa dinliycez diyoruuum kime diyorum ...

Neyse benimle gelen gelsin piskolağa hep diyetisyene gittik birde başka birşey deniyelim

Burjuvamısın kızım sen,beyaz türkmüsün.? ney o öyle bodrum,detoks,otel,buzlu badem..

Eki Görüntüle 1720944

günün anlam ve önemine uygun olaraktan: ))))))

Offf Meyra hakkaten içi şişiren dizeler..
Neşeli şarkı dinle tatlım. örneğin,''Bodruma da gittik beraber '' gibi.

Tesekkürler frida. Bugun eczaneye uğradım keçi boynuzu pekmezi aldı öksüre iyi geliyomuş. bide oğlana immuneks vitamin şurubu aldım kendimde haplarından kullanıcam bakalım toparlanırız inş.biraz.

Nurcuğum keçi boynuzu pekmezinden çok memnunum ben.. Sürekli bulunur evde OĞlanın alerjisi için de devamlı içirmeye çalışıyorum...
bir de bulabilirsen elma pekmezi çok iyi geliyor öksürüğe.

Hayriyecim artık acıma kendine lütfen.. Olabilir sürekli yolun da gitmiyor ki hayatımız... Sen yarına bak..Yorgunluktan şişebiliyor da insan..

Yena ben o kurude yapamadim daha ay nekadar tembelim

Bir zorluğu yok ta berbat tadı nasıl olcak bilmiyorum...

Yenacim yoğurtkurunden bende hoslanmadim ama bir umut iişte birazda ffaydasını gördüm gözüm kapalı yiyorum işte
hergün olsa yapamam ama haftada iki gündiye zorluyorum kendimi

Yapalım bakalım...
zayıflama uğruna her yol mübahtır :)

topraam,
Nüçün sağlıklı yemeklerini paylaşmıyorsun artık. Bozmadın inşallah, dikkat ediyorsun sadece vakit bulamıyorsundur dimi :)

Bir de takımın kaptanı sensin bize laf düşmez :) sadece fikrim şu ki.
Polyana uhibbuke oğulcuklarım yarın listede olacaklar sanırım. bulut776 namı diğer esrayı da ekleyebilirsin. daimi eleman o da :) yabancı değil :)

Canim
benim
ağzından bal damliyor valla
Ölümüne kankayiz

listede olucam yena ama arti ile diye korkuyorum.geçen hafta 1kilo vermiştirm diye düşünüyordum 500gr vermişm.bu hafta daha kaçamakli geçti

listede olucam yena ama arti ile diye korkuyorum.geçen hafta 1kilo vermiştirm diye düşünüyordum 500gr vermişm.bu hafta daha kaçamakli geçti

Cuma dışın da tartılmıyormusun.?
belki artı değilsindir, sabah ola hayr ola..

Bir çocuğunmu var,bahsetmişmiydin kendinden.? ben sürekli takip edemiyorum vakitsizlikten..

Selam ben geldim.cok sükür iyiyim ama çok yorgunum.gebelik de hormanlarımı alt üst etmis durumda.bugün bo arkadasn annemle karşılıklı daireler aldk demesi beni cok hüzünlendirdi.gercekten aileden uzakta yaşamak çok çok zor.neyse şer bildiklerimizin altnda hayır var deyip sabretmeye çalışyorum.
Beslenme konusunda ds bu hafta hic iyi degildim.sacma sapan seyler yedim.yarin tartiyls yüzlesmem gerekiyor.bi de artk listeden de çıksam iyi olacak.artı bildirip moyivasyonunuzu düşürmeyeyim.ama arada ugrar size kilomu söylerim.bu bir veda degil ara verme.ins.dogumdan sonra diyete baslayinca tekrar listeye dönerim.

Yaaw YENA bir hayal kurduk geldin turp sıktın yaniii

Ben dünyadaki ceneti görmek istiyorum henüz diğer taraftaki ceneti düşünemiyorum ....

Piskolağa gitcem yaa bir kaç soru hazırlıyalım not alayım unutmıyayım gidince sorarım sonra eve gelince keşke şunu sorsaydım diye aklıma gelmesiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…