Selam ben geldim.cok sükür iyiyim ama çok yorgunum.gebelik de hormanlarımı alt üst etmis durumda.bugün bo arkadasn annemle karşılıklı daireler aldk demesi beni cok hüzünlendirdi.gercekten aileden uzakta yaşamak çok çok zor.neyse şer bildiklerimizin altnda hayır var deyip sabretmeye çalışyorum.
Beslenme konusunda ds bu hafta hic iyi degildim.sacma sapan seyler yedim.yarin tartiyls yüzlesmem gerekiyor.bi de artk listeden de çıksam iyi olacak.artı bildirip moyivasyonunuzu düşürmeyeyim.ama arada ugrar size kilomu söylerim.bu bir veda degil ara verme.ins.dogumdan sonra diyete baslayinca tekrar listeye dönerim.
Yaaw YENA bir hayal kurduk geldin turp sıktın yaniii
Ben dünyadaki ceneti görmek istiyorum henüz diğer taraftaki ceneti düşünemiyorum ....
Piskolağa gitcem yaa bir kaç soru hazırlıyalım not alayım unutmıyayım gidince sorarım sonra eve gelince keşke şunu sorsaydım diye aklıma gelmesiin
Pek sanmiyorum bu hafta boyle olsun. Yiyemedim yogurdu.
Bak onun yerine ne yedim diye resim koycaktimki durdurdum kendimi :)
Ben yedim yoğurt kürümü su içmekteyim
Ben de kendimi baharatçı dükkanında yaşıyormuş gibi hissediyorum şu annasıl ağzıma ağzıma geliyor o kokular..
Sen de durumlar nasıl asu,yerken çok zorlanıyormusun yoksa sevdinmi tadını.?
Kolay gelsin tatlı telaşınızda işleriniz rast gitsinhuzurlu aksamlar olsun herkese,
Ugrayamadim bugun,kuzenimin düyün alisveris mevzulari ile ugrastik.Ayy ne zormuş bu isler yahu,bir günde olup bitse keşke daha cok gideriz sanirim..:)
Biraz geçmişi okuyayım.
Kolay gelsin canım geçen bizim bir akraba bohçasıydı altınıydı kına kıyafetini ve gelinliğini hepsini almanyadan gelip istanbuldan aldı Burda daha uygun oluyor herhalde ...huzurlu aksamlar olsun herkese,
Ugrayamadim bugun,kuzenimin düyün alisveris mevzulari ile ugrastik.Ayy ne zormuş bu isler yahu,bir günde olup bitse keşke daha cok gideriz sanirim..:)
Biraz geçmişi okuyayım.
Bengisu aslında bizlerde haftalık bağzen 1 kilodan fazla artı bildirdiğimiz oluyor hanı o anlamda motivasyonumuzu düşürüyorsunuz desem yanlış olur fakat keşke hamileler tablosu ayrı olsaydı hanı hamileliklerinizi birbirine yakın 9 ay boyunca kaç kilo aldık diye bakmak isterseniz diyeeee...
Diğer ailene yakın olmak konusu aslında yakınsınız ne uzaklıklar var ama hamilelikle birlikte sende özlemde fazlalaştı herhalde doğumda ailen gelir hasret giderirsiniz artık
kızlaar sedece kısır yeseydim sorun yoktuu yanında büsürü hamur işi yedim diyoruum ALOOOOO kime diyoruum ....
ben zaten kendime psikiyatriden randevü aldım bir seminere katılcam grup terapisi gibi bişey 10 ocakta gidicem konu işte tokluğu hisetmek , duygusal açlık .... vs. belkide konturolde sen klinik vakasın seni yatırıyoruz derleer
cuma günü kısır iyi olur ama yanına başka bişey yapma bak turşu olabilir (ay evet yaa bugün neden kısırın yanında turşu yoktukii)
kızı götürecem evet aklımda
topraam,
Nüçün sağlıklı yemeklerini paylaşmıyorsun artık. Bozmadın inşallah, dikkat ediyorsun sadece vakit bulamıyorsundur dimi :)
Bir de takımın kaptanı sensin bize laf düşmez :) sadece fikrim şu ki.
Polyana uhibbuke oğulcuklarım yarın listede olacaklar sanırım. bulut776 namı diğer esrayı da ekleyebilirsin. daimi eleman o da :) yabancı değil :)
Kolay gelsin tatlı telaşınızda işleriniz rast gitsin
Kolay gelsin canım geçen bizim bir akraba bohçasıydı altınıydı kına kıyafetini ve gelinliğini hepsini almanyadan gelip istanbuldan aldı Burda daha uygun oluyor herhalde ...
He yaaa sorma benim gibi Kürt' dende nasıl beyaz türk yapıcaksaaa :)))Ogulcuklarim kayinperine cok geçmiş olsun,Allah acil sifalar ihsan eylesin.
Bu arada söylemeden edemiycim su buzlu badem esprilerine cok güldüm,özellikle topragimin burjuva ve beyaz türk esprisine hala gülüyorum,Allah'da sizi güldürsün inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?