Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merak ederiz seni sık sık uğra listeden çıksan da bengisu..

:) cennete beni davet etmediğin için kıskançlıktan yapmış olabilirim ..
Gerçi nursenayı da davet etmemişsin ben en iyisi batmana gideyim tandır ekmeğine basarız yöresel peyniri çay eşliğin de yeyip siz üst düzey eğlenen hanımların dedikodusunu yaparız :))

ŞAka bir yana ne güzel bişey terapiye tek seferlikte olsa dahil olman... çok isterim ben de..
hemen anlat geldiğin de çok merak ederim ...
Evet not al muhakak.. Orada kesin unutursun...

Pek sanmiyorum bu hafta boyle olsun. Yiyemedim yogurdu.

Bak onun yerine ne yedim diye resim koycaktimki durdurdum kendimi :)

Olsun bu hafta, ama haftaya eksi olsun..

İYi etmişsin durdurmakla. :) ne yedin acep...:)

ben lahana sardım yarın işten gelince pişiricem onun hayaliyleyim şu an :))
Yazık yaw bize..

Bengisu aslında bizlerde haftalık bağzen 1 kilodan fazla artı bildirdiğimiz oluyor hanı o anlamda motivasyonumuzu düşürüyorsunuz desem yanlış olur fakat keşke hamileler tablosu ayrı olsaydı hanı hamileliklerinizi birbirine yakın 9 ay boyunca kaç kilo aldık diye bakmak isterseniz diyeeee...

Diğer ailene yakın olmak konusu aslında yakınsınız ne uzaklıklar var ama hamilelikle birlikte sende özlemde fazlalaştı herhalde doğumda ailen gelir hasret giderirsiniz artık

huzurlu aksamlar olsun herkese,

Ugrayamadim bugun,kuzenimin düyün alisveris mevzulari ile ugrastik.Ayy ne zormuş bu isler yahu,bir günde olup bitse keşke daha cok gideriz sanirim..:)

Biraz geçmişi okuyayım.
Kolay gelsin tatlı telaşınızda işleriniz rast gitsin

Yoğurt kürünü yemek bir tarafa sonradan içilen su da zor şu an için benim ruhum hiç uygun değil

Piskolağa sorcağım ilk soru özelikle toplum içinde karşılaştığımız yemekleri abatmadan yemek işini nasıl yapsak

Birde midemiz doydu ama yemeğe devam ediyoruz gözümüzü doyuruyoruz hadi her zaman yemiyorum bulmuşken başlamışken yiyim gibiii

Tabi soruları sadeleştirmem lazım

Birde kliniğe hediye düşünüyorum çukulatamı alsam çiçek mi biblo gibi bişeymi alsam odasına koyar

huzurlu aksamlar olsun herkese,

Ugrayamadim bugun,kuzenimin düyün alisveris mevzulari ile ugrastik.Ayy ne zormuş bu isler yahu,bir günde olup bitse keşke daha cok gideriz sanirim..:)

Biraz geçmişi okuyayım.
Kolay gelsin canım geçen bizim bir akraba bohçasıydı altınıydı kına kıyafetini ve gelinliğini hepsini almanyadan gelip istanbuldan aldı Burda daha uygun oluyor herhalde ...

Bademleri dondurmusam kizlarida havuza yollamisam

Bodruma gelecegiiiiiiim bodruma gelecegimmmm, anahtarlarr nireeedeee

Benim icinde sor frida uzgunken gelen yemek yeme istegiyle nasil basedilebilir? Yemek degil aslinda agiza tikmak

Fridaa beni de götür yaninda,söz hic ses cikarip eziyet etmem uslu dururum:)
Saka bir tarafa da ne güzel bir haber,eminim cok faydasini görürsün.Not al muhakkak,simdiden merak etmeye basladim..Güzel seylere vesile olsun inşallah.

Topraam,tam manasi ile toparlayamadım haftasonu kacagindan sonra kendimi,iki ana öğünde sorun yokta,aralarda ki kalorili seyler düzenimi bozdu..
Acikcasi sizleri olumsuz manada etkilememek adina da paylasimda bulunmadım.

Liste konusunda ogulcuklarim ve plyanna arakdaslarimizi listeye ekledim,önceki günlerde yazdım topikte listeye ekledigimi:)
Diger arkadaslarimizada gecen hafta ki plynna arkadasimizin durumunu yasatmamak için gözden kacirmis olabileceğimi düşünüp birkaç gün önce sordum acaba iki haftalik bildirimini tamamlayan ve bu hafta listeye dahil olucak olanlar yazabilir mi diye..uhibbike arkadasimiz bir sonraki haftaya dahil olacagini yazmis.
Bulut776 arkadasimizida yârin için listeye ekliyorum inşallah:)

Kaptan konusu beni asar,ben ancak kaptanin ciragi olabilirim yane..:)

Bonus moralimiz bozuken aslında evet atıştırmalıklar sanki bizi sakinleştiriyor yada kendimizi daha güvende hisediyoruz mutlu olmak içinde yiyoruz ama sonra bu seferde yediğimiz için üzülüyoruz daha sonrada yedik bozduk zaten yeminimi bozdum nnnnalaan modunda yemeye devam ediyoruz....

Yok yok Dr. Çocukluğuma inip beni kliniğe filan yaptırabilir :)))

Kolay gelsin tatlı telaşınızda işleriniz rast gitsin

Asuman ablacim sagolasin,tatli telaş evet ama kuzenim oldukça karasizdir tatli telaş biraz eziyet oluyor sanki ama onun mutluluğu için bu eziyete raziyiz..:)
Bu arada sen nasilsin?daha iyisindir umarim..

Kolay gelsin canım geçen bizim bir akraba bohçasıydı altınıydı kına kıyafetini ve gelinliğini hepsini almanyadan gelip istanbuldan aldı Burda daha uygun oluyor herhalde ...

Öyle yapanlarda var fridacim ama aslinda gidiş geliş yol ücreti,kalmasi yemesi derken ayni fiyat oluyor aslinda.Bizimkiler yaz tatilinde daha cok seçenek olmasindan dolayi bir kismini tr'den yapip geldiler.Burdan da hala aliyoruz düyün gününe kadar da almaya devam ederiz sanirim:)

Sesli düşünüyorum suan aklima geldi psikoloğa ya hep ya hic mantigini ve kurtulmanin yollarini sorsak olabilir mi diye,ne dersin uygun olur mu?

He yaaa sorma benim gibi Kürt' dende nasıl beyaz türk yapıcaksaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…