Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa bensizmi gitceksiniz çok ayıppp...az ddaha sabredin yaza beraber gidek...

hayırlı geceler güzeller
çookk yorucu bir gündü.
bugün bizim evin yanında sosyete pazarı vardı. pazara gelen kahve içmeye uğradı. akşam yemeğinde iki aile vardı. üstüne iki ailede geçmiş olsuna geldi. öldüm yorgunluktan.çocuklar birbirini görerek çok yaramazlık yaptılar. vura vura sehpalar delik deşik olmuş. kalabalıkta kimse rahat edemeyince erken kalktılar. bende ortalığı toparlayıp attım kanepeye kendimi.
onuda kolay atlatırsınız inşallah.
bende memnun kalırım inşallah. memnun kalırsam diğer dişimide yaptırmayı düşünüyorum.

Benim için protein zor arkadasa gideceğim biraz geç gideyim onlar başlasın diyorum bakalım
Aksam da pırasa var onu yerim diye düşündüm bir de yoğurt şeysi :)
ben bugün yoğurt şeyside yapamıyorum. sabah süt alıp kaynattım fırsat bulup mayalayamadım. az önce mayaladım. evdeki yoğurdu maya olarak kullanınca bana kalmadı.

ah frıdacım nasılda ihtiyacım var. aslında devre tatilimiz var ömer termalde fırsat bulup kullanamadık. yılbaşında hakkımız yanıyor.

amiin canım. Rabbim bütün hastalara şifalar ihsan eylesin. bizimkide 84 yaşında

hahaha ben kafayı dinlerken adam tırlatır. hastahanede iki saat babanla ilgilende ben yatayım dedim. beceripte çorbasını içiremedi. adam baktı oğlu içirmeyi beceremiyor tabağı aldığı gibi kafasına dikip içti.

Cuma dışın da tartılmıyormusun.?
belki artı değilsindir, sabah ola hayr ola..

Bir çocuğunmu var,bahsetmişmiydin kendinden.? ben sürekli takip edemiyorum vakitsizlikten..
2buçuk yaşında 1oğlum var.ve en 89küsürlerdeydim.buraya katılali 3hafta oldu 3kilo verdim tabi geçen hafta 3kilo idi.2haftadir sadece cuma günleri tartiliyorum..

Günaydın kızlar bugün herkez eksi bildirir inşallah gine ne güzel muhabbet eissiniz ben gine uyuyz kalmisim

Hayriye siz hala çiftliktemisiniz.? O yüzdenmi çok soğuk.?
off sikildim yenam çok sikildim benim yorgunluk bana 160 olmusum benim sonum ne olacak allasen daha nereye kadar yanı
Evet canım çiftlikte kalıyorum burası çok soğuk hastalıktan kurtulamiyoruz bir turlu artık busene böyle yapacak birseyyok hayırlısı

Günaydın canlar cumamiz mübarek olsun
an itibariyle kilom:
aksam saat 11 de esimi nobete gonderdim mutfagi toplayayim sonra yatayim diye bir girdim mutfaga girmez olaydim azicik ondan azicik sundan derken bayaa bi doyurdum karnimi yoksa bu kadar cikmazdim ama napalim hayirlisi yenacigimin ince dusuncesi sayesinde bende listedeyim bu hafta
spor:yok malesef

Gunaydin bayanlar
Dayanamadim yine yatmadan bakayim dedim ne konusmussunuz

Kilomu tekrar yazayim 97.4 bu 2. Bildirimim haftaya girerim sanirim listeye

Annem duzceye gidecek bugun kalkinca emineye ben bakcam bu yuzden gece onu yatirinca anca bakabilirim telefona

Hayırlı nöbetler hasibecim Allah kolaylık versın

Tesekkur edetim cnm
Cok sukur sag salim kazasiz belasiz bir nobeti daha atlattik darisi diger nobetlerin basina insallah

gunaydinnn arkadaslar ..geçen cuma cumartesi yemedim sağlıklı b eslendim bol su 125 gördüm ...ama dönemlerden dolayı birde wc sorunu yüzünden kilom aynı birde akşam annemin dogum günüydü kızlar çok seviyorlar diye mum uflemeyi aldik pastamizi (bu arada yemiyorlar )davul gibi hissediyorum kendimi nursena biz bu ödemelerle ne yapi caz ....
geçen seneden sorunlu olduğum arkadaşlar yan sınıfta bir tanesi bizim sinifra bütün gün bizim sınıfta çocuklarını yediriyorlar öğlen molasında...resmen inat yapıyorlar çok moralim bozuluyor ...geçen gün bizim sınıfta olan bayana lütfen ben sınıftayken girmesin dedim.oda rahatsız oluyor san sen çık dedi ...bende benim sinifim niye cikayimki dedim...bunlar beni çok uzuyorlar sürekli karsimdalar...geçen gün dogum gunu vardı yine bizim sınıfa girdiler...ne işiniz var diyecektim olay çıkarmak istemiyorum.zor tutuyorum kendimi...kizimda masallah çok başarılı okumayi öğrendi hiç zorlamıyor beni...yoksa okul değiştirmeyi bile düşünüyorum ...ogretmenimizde bir numara okulun en iyi öğretmeni....

ay kızlar çok yorgun hissediyorum kendimi. kolumu kaldırasım gelmiyor. şu saat oldu daha hiç bir iş yapmadım. birisi gelse kapıdan bakıp geriye kaçar. nerden başlasam bilmiyorum. bir başlasam yapıcamda başlamak gelmiyor içimden. dedemizde tutturdu evimde evim. bir giderse ne yaparım hiç bilmiyorum

kilo : 95. 8
spor : yok

Ablacim bu kadar ttempoda yine iyisin maşallah ben dayanamazdim doğrusu biraz da dinlen bboşver o ne demiş bu ne demiş
kp. Eve gitmek istemesi belki senin için daha iyi olur evin de sende biraz kafa dinlersiniz RabbimhHersşeyin hayırlısı versin
belki eltilerin de ellerini taşın altına koyarlar bellimi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…