Dafi ve bonus için şu ara komik olurdu bodruma gitmek düşünsene bonus görümcesine ve kaynanasına hadi ben gidiyorum 15 gün yokum çocuklar sizde dediğini :)))
Yada dafi enişteye diyormuş ben 15 gün kafa dinliycem gidiyoruuum
Yok asu 500 grcik dustu odemi tarti ayniydi ama odem dusuyorum dedi ama tarti ayni olduğu için saymiyorum benNursena ödemin olduğu halde mi aynı çıktın diyetisyende
O zaman ödemler gidince eksidesin demektir
Eeee biz vaizleri hazırlamıştık ama tamam yaza artık senide bekliyelim :))yaa bensizmi gitceksiniz çok ayıppp...az ddaha sabredin yaza beraber gidek...
onuda kolay atlatırsınız inşallah.Daficim teşekkürler şu an için bi rdolgusu daha var pazartesiye randevu aldık nasipse
Bana çekmiş ler kızlar dişleri bakmalarına rağmen çabuk çürüyor
Sen de inşallah fırsat bulup taktırırsın implantı
Merak ediyorum nasıl memnun kalacakmisin
ben bugün yoğurt şeyside yapamıyorum. sabah süt alıp kaynattım fırsat bulup mayalayamadım. az önce mayaladım. evdeki yoğurdu maya olarak kullanınca bana kalmadı.Benim için protein zor arkadasa gideceğim biraz geç gideyim onlar başlasın diyorum bakalım
Aksam da pırasa var onu yerim diye düşündüm bir de yoğurt şeysi :)
ah frıdacım nasılda ihtiyacım var. aslında devre tatilimiz var ömer termalde fırsat bulup kullanamadık. yılbaşında hakkımız yanıyor.Aslında sen , ben , dafiii ve bonus birlikte piskolağa gitseek Dr. Bizi şu bodrumda olan detok oteline gönderse 15/günlüğüneee saunalı , hamamlı , havuzluu, anaaaaam düşünsenizee suyu hareketli masaj yapan havuzda oturuyoruz elimizde taze sıkılmış meyva sularııı ve bağdemleer ......
İşte bu yüzden Dr.luk oldum gerçekler berbat hayeler pariiiS
amiin canım. Rabbim bütün hastalara şifalar ihsan eylesin. bizimkide 84 yaşındaçok tesekkur ederim hepinize dafi ablacim 87 yasında dedem bugün endoskopi yapılacak kan vereceklermis Rabbim kimseyi hastane kapısında umutsuz bekletmesin bizmki yasli diyoruz hayırlısı diyoruz ama o yoğun bakımda geç hastasını bekleyen insanlar bizden daha kötü durumda maalesef
Frida o terapiye benim acil tarafından ihtiyacım var benide goturrrrr
Esracan sorma benim sıralarda benle dalga geçiyor
Asum geçmiş olsun kızına dış diyince tüylerin diken diken oluyor benim de bi gitmem lazım korkudan gidemiyorum
hahaha ben kafayı dinlerken adam tırlatır. hastahanede iki saat babanla ilgilende ben yatayım dedim. beceripte çorbasını içiremedi. adam baktı oğlu içirmeyi beceremiyor tabağı aldığı gibi kafasına dikip içti.Dafi ve bonus için şu ara komik olurdu bodruma gitmek düşünsene bonus görümcesine ve kaynanasına hadi ben gidiyorum 15 gün yokum çocuklar sizde dediğini :)))
Yada dafi enişteye diyormuş ben 15 gün kafa dinliycem gidiyoruuum
2buçuk yaşında 1oğlum var.ve en 89küsürlerdeydim.buraya katılali 3hafta oldu 3kilo verdim tabi geçen hafta 3kilo idi.2haftadir sadece cuma günleri tartiliyorum..Cuma dışın da tartılmıyormusun.?
belki artı değilsindir, sabah ola hayr ola..
Bir çocuğunmu var,bahsetmişmiydin kendinden.? ben sürekli takip edemiyorum vakitsizlikten..
Burjuvamısın kızım sen,beyaz türkmüsün.? ney o öyle bodrum,detoks,otel,buzlu badem.
Offf Meyra hakkaten içi şişiren dizeler..
Neşeli şarkı dinle tatlım. örneğin,''Bodruma da gittik beraber '' gibi.
Nurcuğum keçi boynuzu pekmezinden çok memnunum ben.. Sürekli bulunur evde OĞlanın alerjisi için de devamlı içirmeye çalışıyorum...
bir de bulabilirsen elma pekmezi çok iyi geliyor öksürüğe.
Hayriyecim artık acıma kendine lütfen.. Olabilir sürekli yolun da gitmiyor ki hayatımız... Sen yarına bak..Yorgunluktan şişebiliyor da insan..
Bir zorluğu yok ta berbat tadı nasıl olcak bilmiyorum...
Yapalım bakalım...
zayıflama uğruna her yol mübahtır :)
off sikildim yenam çok sikildim benim yorgunluk bana 160 olmusum benim sonum ne olacak allasen daha nereye kadar yanıHayriye siz hala çiftliktemisiniz.? O yüzdenmi çok soğuk.?
Hayırlı nöbetler hasibecim Allah kolaylık versın
ay kızlar çok yorgun hissediyorum kendimi. kolumu kaldırasım gelmiyor. şu saat oldu daha hiç bir iş yapmadım. birisi gelse kapıdan bakıp geriye kaçar. nerden başlasam bilmiyorum. bir başlasam yapıcamda başlamak gelmiyor içimden. dedemizde tutturdu evimde evim. bir giderse ne yaparım hiç bilmiyorum
kilo : 95. 8
spor : yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?