Hayirli gunler hanimlar iki gundur giremiyorum nete diyetimde msafirlik falan derken zorlandim biraz ama gizel bitti yinede bin sukur
Gecen hafta: 127.2
Bu hafta: 124.8
Fark: 2.4
Son iki gun ayni disiplinle devam etseydim rahat 4 kilo olurdu neyse moralimi bozmicam
Yedim tabi canim 5 gun karatay diyetine uydum hemde cok guzeldi ama son iki gun regl oldum dayanamadim yedim biseylerden ama kilom cok o yuzden boyle cok gitti darisi basina insallahMaşallah maşallah maşallah
Hic birsey yiyip icmedin mi bacim sen
Hic kiskanmadim ki
bilmiyorum canım hayırlımı. eşim iş yerine götürdü biraz sıkıntısını atsın diye ama evini özledi. birkaç gündür hiç bir şey yemiyor. sadece sıvı tüketiyor. ne yese ikinci öğün yemek istemiyor. her öğün başka çorba yapıyorum. dün çupra istedi. misafirlere (sayı belli olmuyor diye )küçük balık aldım. ona çupra aldım. yiyemezse diye bir tanede levrek alıp balık çorbası yaptım. çorbadan 1 tabak yedi. çupradan 1 yudum aldı çiğneyip çiğneyip geri çıkarttı yutamadı. iyiki çorba yapmışım. gece hiç uyumadı. üç defa kalkıp süt ısıttım yarım bardak yarım bardak içti. orda kimse uğraşmaz açlıktan ölür adam. bende vijdan azabından ölürüm.Ablacim bu kadar ttempoda yine iyisin maşallah ben dayanamazdim doğrusu biraz da dinlen bboşver o ne demiş bu ne demiş
kp. Eve gitmek istemesi belki senin için daha iyi olur evin de sende biraz kafa dinlersiniz RabbimhHersşeyin hayırlısı versin
belki eltilerin de ellerini taşın altına koyarlar bellimi olur
günaydın kızllaaaaarrr
geçen hafta 89.3
bu hafta 86.7
fark :2,6
Kilom 89.4
120dk yürüyüş
gunaydinnn arkadaslar ..geçen cuma cumartesi yemedim sağlıklı b eslendim bol su 125 gördüm ...ama dönemlerden dolayı birde wc sorunu yüzünden kilom aynı birde akşam annemin dogum günüydü kızlar çok seviyorlar diye mum uflemeyi aldik pastamizi (bu arada yemiyorlar )davul gibi hissediyorum kendimi nursena biz bu ödemelerle ne yapi caz ....
geçen seneden sorunlu olduğum arkadaşlar yan sınıfta bir tanesi bizim sinifra bütün gün bizim sınıfta çocuklarını yediriyorlar öğlen molasında...resmen inat yapıyorlar çok moralim bozuluyor ...geçen gün bizim sınıfta olan bayana lütfen ben sınıftayken girmesin dedim.oda rahatsız oluyor san sen çık dedi ...bende benim sinifim niye cikayimki dedim...bunlar beni çok uzuyorlar sürekli karsimdalar...geçen gün dogum gunu vardı yine bizim sınıfa girdiler...ne işiniz var diyecektim olay çıkarmak istemiyorum.zor tutuyorum kendimi...kizimda masallah çok başarılı okumayi öğrendi hiç zorlamıyor beni...yoksa okul değiştirmeyi bile düşünüyorum ...ogretmenimizde bir numara okulun en iyi öğretmeni....
Dualarimizin kabul olmasi dilegiyle hayirli cumalar.
Yeni kilom : 107,6
Hayirli gunler hanimlar iki gundur giremiyorum nete diyetimde msafirlik falan derken zorlandim biraz ama gizel bitti yinede bin sukur
Son iki gun ayni disiplinle devam etseydim rahat 4 kilo olurdu neyse moralimi bozmicam
bilmiyorum canım hayırlımı. eşim iş yerine götürdü biraz sıkıntısını atsın diye ama evini özledi. birkaç gündür hiç bir şey yemiyor. sadece sıvı tüketiyor. ne yese ikinci öğün yemek istemiyor. her öğün başka çorba yapıyorum. dün çupra istedi. misafirlere (sayı belli olmuyor diye )küçük balık aldım. ona çupra aldım. yiyemezse diye bir tanede levrek alıp balık çorbası yaptım. çorbadan 1 tabak yedi. çupradan 1 yudum aldı çiğneyip çiğneyip geri çıkarttı yutamadı. iyiki çorba yapmışım. gece hiç uyumadı. üç defa kalkıp süt ısıttım yarım bardak yarım bardak içti. orda kimse uğraşmaz açlıktan ölür adam. bende vijdan azabından ölürüm.
Kasimpati kisisi sizin bildiriminiz niye yok acaba? Listeyi sizde tutsaniz kilonuzu bildiriniz. Bak aninda sizli bizli oldumHayirli cumalar,bol eksili günler olsun herkese.
Hayirli cumalar,bol eksili günler olsun herkese.
günaydın kızllaaaaarrr
geçen hafta 89.3
bu hafta 86.7
Bonus yağ çöz işe yaramıştır ama ben bikaç gündür gerçekten çok az yedim onu da gözardı etmemek lazım
Millet misafirlikte bile biseyin ucundan tutmuyo acaba orda dahami zor olur git gel ilgilen yine herseyle falanDaficim bence de seni yoran güya amcayı ziyarete gelen misafirler amca giderse sanki rahat edersin gibi yine de en doğrusunu sen bilirsin
günaydın kızllaaaaarrr
geçen hafta 89.3
bu hafta 86.7
Gunaydin bayanlar
Dayanamadim yine yatmadan bakayim dedim ne konusmussunuz
Kilomu tekrar yazayim 97.4 bu 2. Bildirimim haftaya girerim sanirim listeye
Annem duzceye gidecek bugun kalkinca emineye ben bakcam bu yuzden gece onu yatirinca anca bakabilirim telefona
Tesekkur edetim cnm
Cok sukur sag salim kazasiz belasiz bir nobeti daha atlattik darisi diger nobetlerin basina insallah
sağol frıdacım bakalım tutabildiğimiz kadar tutalım tutamazsakta bir çare düşünecez.Merhabalar güzel bildirimler gelmeye başlamış hadi tartı gönlünüzdeki rakamı göstersin size :)
Daficim kolay gelsin işin çok zor amca gitmek istiyorsa gönder gitsin olmadı sen her gün bir saat ziyaret edersin onu güzel çorbalarından yapıp götürürsün artık ...
amiinn canım Allah razı olsun.Haklısın ama zorla da tutamazsin ki
Sen elinden geleni fazlasıylayyaptın bence sen ddeğil yiyip içipgidenler vicdan aazabı cekmeli
en iyisi şu mübareksaatlerde rRabbimhhakkınızda hayirlisini versin diye dua etmek allah yardimcin olsun ablacim
Dafi ablacim fridanin dedigi cok mantikli olmaz mi? Tabi ortami bilmiyorum dusunce sadece :)
En azindan evine geldinmi tek kalirsin. Seni yoran zaten amcanin bakimi degil misafirler.
doğru canım ben hastadan hiç yorulmadım. asla bezgin değilim. ama evi hiç müsait değil. evlerinde küçük eltimle birlikte oturuyorlardı. eltim hem kira vermektense birlikte oturmak istedi, hem huzur vermedi. eşimde evin terasına 1 oda yaptırdı. bir köşeyede banyo tuvalet. 1 tanede el yıkayacak kadar levabo. yazın tarasta zaman geçiriyor gece odaya girip yatıyorlardı. kv. orda rahat olunca kışında o odada kalırız dedi eşimde doğalgaz sobası koydurdu, banyoya şohben taktırdı. kv. vefat edince kp. aşağı evine hiç inmedi o tek odada duruyor. mutfak yok, sadece yatmak için kullanılabilen bir odaydı. tuvalete gitmek için dışarıya çıkması gerekiyor . soğuk ve yeni amelyat oldu. inşallah kalmaya ikna edebiliriz.Daficim bence de seni yoran güya amcayı ziyarete gelen misafirler amca giderse sanki rahat edersin gibi yine de en doğrusunu sen bilirsin
Kasimpati kisisi sizin bildiriminiz niye yok acaba? Listeyi sizde tutsaniz kilonuzu bildiriniz. Bak aninda sizli bizli oldum
Kasımpatı bacım kara listeye benide cızıktırmayı unutmayasan haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?