Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah maşallah maşallah
Hic birsey yiyip icmedin mi bacim sen
Hic kiskanmadim ki

Maşallah maşallah maşallah
Hic birsey yiyip icmedin mi bacim sen
Hic kiskanmadim ki
Yedim tabi canim 5 gun karatay diyetine uydum hemde cok guzeldi ama son iki gun regl oldum dayanamadim yedim biseylerden ama kilom cok o yuzden boyle cok gitti darisi basina insallah

bilmiyorum canım hayırlımı. eşim iş yerine götürdü biraz sıkıntısını atsın diye ama evini özledi. birkaç gündür hiç bir şey yemiyor. sadece sıvı tüketiyor. ne yese ikinci öğün yemek istemiyor. her öğün başka çorba yapıyorum. dün çupra istedi. misafirlere (sayı belli olmuyor diye )küçük balık aldım. ona çupra aldım. yiyemezse diye bir tanede levrek alıp balık çorbası yaptım. çorbadan 1 tabak yedi. çupradan 1 yudum aldı çiğneyip çiğneyip geri çıkarttı yutamadı. iyiki çorba yapmışım. gece hiç uyumadı. üç defa kalkıp süt ısıttım yarım bardak yarım bardak içti. orda kimse uğraşmaz açlıktan ölür adam. bende vijdan azabından ölürüm.

günaydın kızllaaaaarrr
geçen hafta 89.3
bu hafta 86.7
fark :2,6

Hatice naptin sen kuzum

Kilom 89.4
120dk yürüyüş

Yagcoz ise yaramismi asuman abla?

Derin haklisin her gordugunde sinir olup uzulmekle ama dimdik guleryuzlu olmak zorundasin. O insanlar sana kisiligine evladina hic bir zarar veremezler allahin izniyle. Sen guleryuzunle defet onlari. En iyi muamele gormezden gelmektir bence.

Bi dusun seni gorduklerinde bizi gordu bozuldu demelerimi daha iyi olur yoksa kadin guluyo konusuyo hic bisey olmamis gibi demeleri mi?

Birak ne hali varsa gorsun sen kizinla ilgilen. Hassas insanlar disa karsi boyle korumazsa kendini herkesten iki kat fazla uzulurler cok uzdun sende kendini bu konuda gecti gitti artik.

Dualarimizin kabul olmasi dilegiyle hayirli cumalar.

Yeni kilom : 107,6

Bu arkadasta yagcoz yapmisti

Yeter bence hafsa haftada 4 kilo yagdan gitmezdi buyuk ihtimalle. 2.5 kilo cok cok iyi neyine yetmiyo ecaba

Haklısın ama zorla da tutamazsin ki
Sen elinden geleni fazlasıylayyaptın bence sen ddeğil yiyip içipgidenler vicdan aazabı cekmeli
en iyisi şu mübareksaatlerde rRabbimhhakkınızda hayirlisini versin diye dua etmek allah yardimcin olsun ablacim

Herkese hayırlı bereketli cumalar....
Kilom geçen hafta 91.8
Bu hafta 90.8

O kadar kaçaga çok çok iyi :)
Ama haftaya listeye çok iyi bi giriş yapmalıyım :)

günaydın kızllaaaaarrr
geçen hafta 89.3
bu hafta 86.7

5 de 5 diyetiydi dimi maşaAllah iyi vermişsiniz haftaya denesem mi tekrar acaba dedim :)
Tebrik ederim...

Bugün yumurta yiyomusunz ?

Bonus yağ çöz işe yaramıştır ama ben bikaç gündür gerçekten çok az yedim onu da gözardı etmemek lazım

Etmiyorum gozardi neyin zira gozume gozume şeettin şu an

Daficim bence de seni yoran güya amcayı ziyarete gelen misafirler amca giderse sanki rahat edersin gibi yine de en doğrusunu sen bilirsin
Millet misafirlikte bile biseyin ucundan tutmuyo acaba orda dahami zor olur git gel ilgilen yine herseyle falan

günaydın kızllaaaaarrr
geçen hafta 89.3
bu hafta 86.7

Masallah yst,bir hafta da 2.6 kg süpersin.. detoks mu yaptın?bu hafta liste paylasiminda bulunmadin sanirim,ya da ben gözden kacirdim.. Neler yaptigindan bahseder misin biraz bize,engin bilgilerinden istifade edelim.:)

Hasibeg seni bu hafta listeye dahil ettim.:)

Tebrikler hafsamk,azmin daimi olsun.

Önceki günlerde yeni gelen arkadaslarimiz için mesaj yazmistin,okuyabilmis miydin? Bu hafta iki haftalik bildirim süren bittimi acaba,yoksa haftaya mi bitiyor
Ben düyün telaslarimiz olduğu için aktif olamiyorum da topikte bu ara,gözden kacirdigim mesajlar oluyor haliyle..

sağol frıdacım bakalım tutabildiğimiz kadar tutalım tutamazsakta bir çare düşünecez.

amiinn canım Allah razı olsun.

Dafi ablacim fridanin dedigi cok mantikli olmaz mi? Tabi ortami bilmiyorum dusunce sadece :)

En azindan evine geldinmi tek kalirsin. Seni yoran zaten amcanin bakimi degil misafirler.
Daficim bence de seni yoran güya amcayı ziyarete gelen misafirler amca giderse sanki rahat edersin gibi yine de en doğrusunu sen bilirsin
doğru canım ben hastadan hiç yorulmadım. asla bezgin değilim. ama evi hiç müsait değil. evlerinde küçük eltimle birlikte oturuyorlardı. eltim hem kira vermektense birlikte oturmak istedi, hem huzur vermedi. eşimde evin terasına 1 oda yaptırdı. bir köşeyede banyo tuvalet. 1 tanede el yıkayacak kadar levabo. yazın tarasta zaman geçiriyor gece odaya girip yatıyorlardı. kv. orda rahat olunca kışında o odada kalırız dedi eşimde doğalgaz sobası koydurdu, banyoya şohben taktırdı. kv. vefat edince kp. aşağı evine hiç inmedi o tek odada duruyor. mutfak yok, sadece yatmak için kullanılabilen bir odaydı. tuvalete gitmek için dışarıya çıkması gerekiyor . soğuk ve yeni amelyat oldu. inşallah kalmaya ikna edebiliriz.

Kasimpati kisisi sizin bildiriminiz niye yok acaba? Listeyi sizde tutsaniz kilonuzu bildiriniz. Bak aninda sizli bizli oldum

Wayyyy,aninda sizli bizli olduk heee:)
Benim ki süprizz olsun olmazmi acep recep önce sen cik er meydanina da kilonu bildir bakem

Kasımpatı bacım kara listeye benide cızıktırmayı unutmayasan haa

Listeye ekledim seni bulut:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…