Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yanlış hatirlamiyorsam az önce sizli bizli degilmiydin kKasım pati kisisiyle
şimdibu ne samimiyet bonus

Gecen hafta ilk bildirim yapmistim bi haftadir diyetteyim tam bilemiyorum iki cumadir yazdim.

Tebrikler hafsamk,azmin daimi olsun.

Önceki günlerde yeni gelen arkadaslarimiz için mesaj yazmistin,okuyabilmis miydin? Bu hafta iki haftalik bildirim süren bittimi acaba,yoksa haftaya mi bitiyor
Ben düyün telaslarimiz olduğu için aktif olamiyorum da topikte bu ara,gözden kacirdigim mesajlar oluyor haliyle..[/QUOTE]

Ogulcuklarim lütfen kendini bu kadar üzüp yıpratma,kendine acima olur mu?

Hicbirimiz üzülecek ve acinacak durumda değiliz,cok sükür saglikliyiz evet kilomuz fazla ama bu asilamayacak bir engel değil,istersek bu durumu değiştirebiliriz..

Yillardir bu bakis acisi ile kendine bakan biri olarak acize ifade ediyorum ki bu bakis acisinin bizlere yarari yok,aksine zarari var..
Kendimize kizdikca yiyor,yedikce üzülüyoruz..Kisir döngü böyle devam edip gidiyor maalesef..

Biz basaracagimiza inandiktan sonra tartıdaki rakamin önemi yok,tarti 160 ,180,200 vs gösterse de inandigimiz ölçüde başarabiliriz..Sadece baskalari 6 ayda ideal kilosuna kavuşurken biz 1 seneden kavuşuruz,akibeti güzel olunca uzayan zamanin ne önemi var dimi..
Emin ol yapanlarin,basaranlarin bizden fazlasi yok..Bizim sadece kendimize inanmaya ve bakis acimizi degistirmeye ihtiyacimiz olduğunu düşünüyorum ben,Sanirim birde en buyuk hatayi kilolarimiz birden vermek istemekle yapıyoruz gerçekle yüzleşince de umutsuz olup vazgeçiyoruz..

Oysaki diyet yerine saglikli beslenmeye başlasak,miktarlara takili kalmaktansa hayatimizdan mümkün mertebe unlu ve sekerli gidalari uzaklaştırsak gram da olsa bir bir gidecek kilolar,totale baktigimizda da gördüğümüz rakam bizi tatmin edecektir..

Inan bana kendimize inanmayi beceremedigimiz sürece bu kilolari veremeyiz,ne diyet ile, ne ameliyat ile,ne de diyetisyen vs ile..

Haddimi lütfen maruz gör,halis niyet ile içimden geçenleri karalamak istedim sadece..Ben hepimizin zayiflamasini istiyorum ve inanıyorum zayiflayacagimiza..
Sadece kendimize inanmaya ve bakis acimizi degistirmeye ihtiyacimiz var.

Bu zorlu yolda,istikrarsizliklarimiz,kacamaklarimiz,duygu firtinalarimiz,irademizin disinda ki gerçeklesen hadiseler vs olacaktır elbet..Ama bizler hic düsmemis gibi üzerimizde ki tozlari silkeleyip yolumuza umutla bakmaya,kendimize inanmaya ve bu yolda yürümeye devam edeceğiz inşallah..

tamam bu hafta kasımpatı aynı geçsin kilonu ama bir haftada 1.4 ü gönderemesen daha çok kasılma sakın haftaya ne görürsen onu yazdır tabloyaa olurmu bu senin için daha iyi olur gibiii
hadi önümüzde zorlu bir hafta bizi bekliyooor

kasımpatıcım harika bir yazı olmuş bunun üzerine ne söylenebilirkii sağol

Hayriye kesinlikle burayı bırakmıyorsun lütfeen

annem aradı biraz önce konu kızım hala verdiğin kiloyu koruyormusun

bir an gerildim bunun içinmi aradın filan dedim nolur lütfen devem et filan diyor neysee bir hafta önce diyetisyene gitmiş karatay yapıcaktı ama diyetisyen izin vermemiş birde bağzı kan değerlerine göre ekmek yiyceksin demiş ayrıyeten ıspanağı karnıbaharı pilavı ve bulguru yemiyceksin demiş pilav tamamda diğerlerini anlamadım neyse 15 günde bir konturole gitcekmiş ayrıyeten spor salonunada yazılmış

bir haftadır doktorlardayım tansiyon haplarımı değiştirdim dedi biraz daha yükseliyormuş tansiyonu dr. dil altıda vermiş bakalım iyi olur herhalde kardeşim ve gelin özel spor salonuna gitmediği için memnun kalmamışlar ama ben dedim anne belediyenin spor salonuna git ki etrafında spor yapan insanlar olsun sanada bir spor yapma şevki gelsiin bakalım bu mevsimlerde özelerde genelde gidip boş salonda spor yapıyorsun ve insanın canı sıkılıyor ....

Troitlerle ilgili karnibahar falan cok fazla yememeleri lazim diye duymustum.

Oyle yapcam aynen hep nursena yuzunden menu resmi paylasmadi bende gaza gelemedim gaz kacagida boyle oldu.

Hayriye sende ins bu hafta biraz gayret edelim.

Bugün tartıda eki 1 görmenin aşkıyla kendime komşunun getirdigi puf açmalardan ödül verdim
Ama azıcık

Akşama çorba lahana sarması ve salata var...

Bir de ben yürüyüş bandı almayı düşünüyorum kullanan ya da bu konuda bilgisi olupda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

evet canım bugün yumurta süt peynir hepsinide yedim. birazda kaçamak yaptım sabah ve öğlen toplam 5 tanezeytin, 1 tane çeri domates, 3 yuvarlak salatalık yedim. 1 de ev yapımı baklava en küçüğünden. şerbeti çok az emin olun kuru kuru
kızlar teşekkür ederim valla 5-5 diyeti yaptım giden 5 kilo olmasada 86 yı gördüğüm için mutluyum.

Kızlar yaa size bişey soracam
kızımın öğretmeni yerli malı iiçintuzlu kek yyapmamı istemiş ben hiç yapmadım internette tarif çok ama guvenemiyorum denenmis tarifleriniz varsa verirmisiniz lütfen

Kızlar yaa size bişey soracam
kızımın öğretmeni yerli malı iiçintuzlu kek yyapmamı istemiş ben hiç yapmadım internette tarif çok ama guvenemiyorum denenmis tarifleriniz varsa verirmisiniz lütfen
ben nefis yemek tariflerini seviyorrum yorumlardan anlıyorsun zaten . bide kadınlar kulubunda var yapılmış tarifler. onun dışında hiç denemedim ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…