gerçektenmi ben karnıbaharıda brokoliyide severim. dereotu yemek lazımdda da işteTroitlerle ilgili karnibahar falan cok fazla yememeleri lazim diye duymustum.
evet canım bugün yumurta süt peynir hepsinide yedim. birazda kaçamak yaptım sabah ve öğlen toplam 5 tanezeytin, 1 tane çeri domates, 3 yuvarlak salatalık yedim. 1 de ev yapımı baklava en küçüğünden. şerbeti çok az emin olun kuru kuru
kızlar teşekkür ederim valla 5-5 diyeti yaptım giden 5 kilo olmasada 86 yı gördüğüm için mutluyum.
valla bende sık sık heves ettim ama burda tanıştığım kilo problemi olan bi çok arkadaş pişman yer kalabalığı diyorlar. uyduruk bişey alsan 3 günde bandı yıpranıyorBugün tartıda eki 1 görmenin aşkıyla kendime komşunun getirdigi puf açmalardan ödül verdim
Ama azıcık
Akşama çorba lahana sarması ve salata var...
Bir de ben yürüyüş bandı almayı düşünüyorum kullanan ya da bu konuda bilgisi olupda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Selam kızlar.bu hafta da bildirim yapaym.henüz liste hazirlanmamıs.
Kilo.97.2
Üçhanelilere dogru gidiyorum.bu hafta niye bu kadar aldm anlamadm.gerci yerli malinda orda burda yediklerimi de hic itiraf etmiyeyim.
Bugün tartıda eki 1 görmenin aşkıyla kendime komşunun getirdigi puf açmalardan ödül verdim
Ama azıcık
Akşama çorba lahana sarması ve salata var...
Bir de ben yürüyüş bandı almayı düşünüyorum kullanan ya da bu konuda bilgisi olupda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Selam kızlar.bu hafta da bildirim yapaym.henüz liste hazirlanmamıs.
Kilo.97.2
Üçhanelilere dogru gidiyorum.bu hafta niye bu kadar aldm anlamadm.gerci yerli malinda orda burda yediklerimi de hic itiraf etmiyeyim.
HAFTANIN 1.si............................. -2.6 kg..................................YST38
HAFTANIN 2.si............................ - 1 kg .............................ASUMAN ZEYNEP
HAFTANIN 3.leri.........................- 0.9 kg ........................... YENA & PlYNNA
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanin spor 1.si
Asumanzeynep
Haftanin 2.si
Nursena
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanin spor 1.si
Asumanzeynep
Haftanin 2.si
Nursena
Esracim ben yedim ama kendim hic yapmadim ondan ses etmedim. Nefis yemek tariflerine bak elif atalar in tarifleri guzel tutuyo dene bence :)Kimse tarif vermemiş bu arada
ben ne yapcam yaa off
Kızlar yaa size bişey soracam
kızımın öğretmeni yerli malı iiçintuzlu kek yyapmamı istemiş ben hiç yapmadım internette tarif çok ama guvenemiyorum denenmis tarifleriniz varsa verirmisiniz lütfen
esracım ben yapıyorum ama göz kararı yapıyorum ölçü veremem ama yaptığım şekilde anlatayım....
2 yumurta tuz süt veya yoğurt elimde hangisi varsa sıvıyağ aldığı kadar un kabartma tozu güzelce karıştırdıktan sonra çatalla ezdiğim biraz peynir maydanoz isteğe göre nane pulbiber falanda ekliyorum peynirler çok ufalanmıcak şekilde accık daha karıştırıp tepsiye yada ince uzun kalıplar varya ona döküyorum...şimdiye kadar yiyen herkes çok beğendi ama dediğim gibi bi ölçüm yok oyüzden işine yararmı bilemedim...
eğer kalabalık misafire yapıcaksam mazlemeyi bol tutup tepside yapıyorum...diğer türlü kalıpta sunum daha güzel oluyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?