Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Baklava hariç digerleri kaçamak sayılmaz :)
gerçi tatlıda şerbetsizmiş o da sayılmaz
ödülün olsun hepsi :)
haftaya oruc tutmazsam bende yaparım belki bakalım....metabolizmamı hızlandıracak bişey lazım

valla bende sık sık heves ettim ama burda tanıştığım kilo problemi olan bi çok arkadaş pişman yer kalabalığı diyorlar. uyduruk bişey alsan 3 günde bandı yıpranıyor

Selam kızlar.bu hafta da bildirim yapaym.henüz liste hazirlanmamıs.
Kilo.97.2

Üçhanelilere dogru gidiyorum.bu hafta niye bu kadar aldm anlamadm.gerci yerli malinda orda burda yediklerimi de hic itiraf etmiyeyim.

Bengisu canim lütfen kusura bakma ama ben listeyi hazirlamistim,sen listede olmak istemediğini yazinca,bildirimde yapmayınca ben cikarmistim seni sabah listeden..

Ben maalesef yena arkadasimiz gibi liste hazirlayamadigim için,üzerinden düzenleme yapamiyorum..listeyi hazirlayip foto makinesi ile fotosunu çekip,düzenleyip öyle yayinladigim için düzenlersem tekrar foto çekip,düzenlemem gerekiyor..

Vaktim olsa hic sorun değil ama esimle disari cikacagiz,beni bekliyor,listeyi yayinlayip cikmam gerek..

Tekrar kusuruma bakma,hakkini helal et olur mu? eger listede olma fikrin degisti ise,listeye dahil edebilirim tekrar haftaya seni..

Uhibbuke ben yuruyus bandi kullandim bir sure. Ama sana tavsiye etmem. Nedenide oncelikle cok kilolu olmamiz sonrada kucuk cocukla cok zor olmasi :) seninki ufak bi ayaklansinda gör anya ve konyayi
Cocuk uyanikken yapaman ustune cikar deli eder tehlikeli bir de. Ayrica kilomuz cok oldugu icin bantta yurumek dizlere zarar veriyo yengem annem zorlandilar biri meniskus birinde kist var

Cocugu uyutup yapim desen makine ses yapiyo eger odana koycaksan ve alt katada ciddi ses gidiyo. Benim tavsiyem simdilik almayip lesliyi bir muddet yapman. Evde yuruyus programi. Belirli kiloya gelince daha rahat kullanabilirsin bandı.

Ama illede alicam dersen motorsuz kendi beden gucuynen calisanlarada bir bak derim. Ve nette cok cesit var magazalarda pahali oluyo.

Selam kızlar.bu hafta da bildirim yapaym.henüz liste hazirlanmamıs.
Kilo.97.2

Üçhanelilere dogru gidiyorum.bu hafta niye bu kadar aldm anlamadm.gerci yerli malinda orda burda yediklerimi de hic itiraf etmiyeyim.

Pardon bagyan acaba hamilemisiniz ondan kilo aliyor olmayasiniz fucudunuz bebikinizi korumak icin yag depoluyor olmasin sakin

Yani ne diyim ben sana

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Haftanin spor 1.si

Asumanzeynep

Haftanin 2.si

Nursena

Tebrikler ilk 3 e girenler...
geciktim bu gun eşim ankarada :)89.5 bildireyim yinede :)
yst nasıl gıttı o kılolar oyle bi haftada kacırdımmı ozel birseymi yaptın. Gectin beniii :) gizli gizli yakın kılomda olanlarla yarısıyorum :)
listeler için tesekkurler hanımlar

kızlar sağolun tablolar için ellerinize sağlıık

kilo veren ve derecelendirmeye giren arkadaşlarıda tebrik ederim azminiz daim olsun

Seninde eline sağlıkggülüm
kilo veren herkesi tebrikederim
hhepimizin azmi daim olsun insaallah

Kızlar yaa size bişey soracam
kızımın öğretmeni yerli malı iiçintuzlu kek yyapmamı istemiş ben hiç yapmadım internette tarif çok ama guvenemiyorum denenmis tarifleriniz varsa verirmisiniz lütfen

esracım ben yapıyorum ama göz kararı yapıyorum ölçü veremem ama yaptığım şekilde anlatayım....

2 yumurta tuz süt veya yoğurt elimde hangisi varsa sıvıyağ aldığı kadar un kabartma tozu güzelce karıştırdıktan sonra çatalla ezdiğim biraz peynir maydanoz isteğe göre nane pulbiber falanda ekliyorum peynirler çok ufalanmıcak şekilde accık daha karıştırıp tepsiye yada ince uzun kalıplar varya ona döküyorum...şimdiye kadar yiyen herkes çok beğendi ama dediğim gibi bi ölçüm yok oyüzden işine yararmı bilemedim...

eğer kalabalık misafire yapıcaksam mazlemeyi bol tutup tepside yapıyorum...diğer türlü kalıpta sunum daha güzel oluyo....

Çoktteşekkürler canım
Ölçüsüz becerebilirmiyim bilemedim yaa daha önce de yapmayinca hhiçbir fikrim yok o kadar becerdigim tarif var ogretmende ygapmadigim ender tarif vvardıronu bbulmuş yazmış gülermmisin.Aglarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…