Hatice naptin sen kuzum
Yagcoz ise yaramismi asuman abla?
bonus beni bir görsen onlara karşı hiç belli etmiyorum ....full makyaj giyim sanki düğüne gidiyor musum gibi güneş gözlükleri gözümde ...içleri gidiyor benimle barışmak için ama ben asla affetmem....yapılan oda unutamıyorum ..çok tesekkurler canım desteğin icin
Derin haklisin her gordugunde sinir olup uzulmekle ama dimdik guleryuzlu olmak zorundasin. O insanlar sana kisiligine evladina hic bir zarar veremezler allahin izniyle. Sen guleryuzunle defet onlari. En iyi muamele gormezden gelmektir bence.
Bi dusun seni gorduklerinde bizi gordu bozuldu demelerimi daha iyi olur yoksa kadin guluyo konusuyo hic bisey olmamis gibi demeleri mi?
Birak ne hali varsa gorsun sen kizinla ilgilen. Hassas insanlar disa karsi boyle korumazsa kendini herkesten iki kat fazla uzulurler cok uzdun sende kendini bu konuda gecti gitti artik.
Bu arkadasta yagcoz yapmisti
Yeter bence hafsa haftada 4 kilo yagdan gitmezdi buyuk ihtimalle. 2.5 kilo cok cok iyi neyine yetmiyo ecaba
Aa yok canm hoc sorun degil.doğru dün listeden çıkacağımı söylemistim.listeyi görünce yazdm.hic mi hic gerek yok listeye almaya ve düzeltmeye.asl srn kusura bakma kafanı karıştrdığm icin.ben burdan söyleyeyim maalesef gecen haftaya göre 2.2 kilo almışmBengisu canim lütfen kusura bakma ama ben listeyi hazirlamistim,sen listede olmak istemediğini yazinca,bildirimde yapmayınca ben cikarmistim seni sabah listeden..
Ben maalesef yena arkadasimiz gibi liste hazirlayamadigim için,üzerinden düzenleme yapamiyorum..listeyi hazirlayip foto makinesi ile fotosunu çekip,düzenleyip öyle yayinladigim için düzenlersem tekrar foto çekip,düzenlemem gerekiyor..
Vaktim olsa hic sorun değil ama esimle disari cikacagiz,beni bekliyor,listeyi yayinlayip cikmam gerek..
Tekrar kusuruma bakma,hakkini helal et olur mu? eger listede olma fikrin degisti ise,listeye dahil edebilirim tekrar haftaya seni..
Ellerine sağlık canımHAFTANIN 1.si............................. -2.6 kg..................................YST38
HAFTANIN 2.si............................ - 1 kg .............................ASUMAN ZEYNEP
HAFTANIN 3.leri.........................- 0.9 kg ........................... YENA & PlYNNA
5-5 diyeti yaptım canımTebrikler ilk 3 e girenler...
geciktim bu gun eşim ankarada :)89.5 bildireyim yinede :)
yst nasıl gıttı o kılolar oyle bi haftada kacırdımmı ozel birseymi yaptın. Gectin beniii :) gizli gizli yakın kılomda olanlarla yarısıyorum :)
listeler için tesekkurler hanımlar
Mavis ugramiyosun :) 5 5 söyleydi sanirim bi gun pattes bi gun meyve bi gun sebze bi gun yumurta bi gunde etmiydi neydi iste :)))5_5 diyeti nasıl bende yapayımmm tebrik ederim bu arads
Mavis ugramiyosun :) 5 5 söyleydi sanirim bi gun pattes bi gun meyve bi gun sebze bi gun yumurta bi gunde etmiydi neydi iste :)))
yok canım önemli değilKilo veren herkesi tebrik ederim,Azminiz,basariniz daimi olsun inşallah..
Plynna listede fark bölümünü yeşil yapmayi unutmuşum aceleden,kusura bakma olur mu? daha sonra düzenlerim inşallah.
valla bende sık sık heves ettim ama burda tanıştığım kilo problemi olan bi çok arkadaş pişman yer kalabalığı diyorlar. uyduruk bişey alsan 3 günde bandı yıpranıyor
Uhibbuke ben yuruyus bandi kullandim bir sure. Ama sana tavsiye etmem. Nedenide oncelikle cok kilolu olmamiz sonrada kucuk cocukla cok zor olmasi :) seninki ufak bi ayaklansinda gör anya ve konyayi
Cocuk uyanikken yapaman ustune cikar deli eder tehlikeli bir de. Ayrica kilomuz cok oldugu icin bantta yurumek dizlere zarar veriyo yengem annem zorlandilar biri meniskus birinde kist var
Cocugu uyutup yapim desen makine ses yapiyo eger odana koycaksan ve alt katada ciddi ses gidiyo. Benim tavsiyem simdilik almayip lesliyi bir muddet yapman. Evde yuruyus programi. Belirli kiloya gelince daha rahat kullanabilirsin bandı.
Ama illede alicam dersen motorsuz kendi beden gucuynen calisanlarada bir bak derim. Ve nette cok cesit var magazalarda pahali oluyo.
5_5 diyeti nasıl bende yapayımmm tebrik ederim bu arads
Aynen canımMavis ugramiyosun :) 5 5 söyleydi sanirim bi gun pattes bi gun meyve bi gun sebze bi gun yumurta bi gunde etmiydi neydi iste :)))
Valla çok kötü olmuyorAz önce bende bu diyeti arastiriyordum iyi hoş ta aksama kadar et nasıl yenir yumurta nasıl yenir düşününce bile midem karıştı
Anlıyorum canım. Ben eve bisiklet aldım ilk heves hergün bindim sonra ara açtım. Şimdi haftada 1 binmiyorumBen normalde yürümeyi çok severim saatlerce dışarıda yürüyebilirim...ama maalesef şuan oturdugum yer ve bebeğim olmasından dolayı tamamen evdeyim hareket sıfır o yüzden istiyorum...ve alsam kenara koymayıp kullanırım gibi geliyo ama bilemedim ki
Çok teşekkür ederim Bonus bayaga yardımcı oldun saol :)
Aslında daha önce spor salonuna giderken kendimi zorlayıp bacak lifimi zedelemiştim maalesef
Ama yukarıda da dediğim gibi yürümeyi çok çok seven biri olarak tamamen evde ve tamamen hareketsiz geçiyo günlerim...ve bandı alsam kullanırım kenarda bırakmam gibi geliyodu....ama biraz daha ertelesem iyi olucak galiba teşekkür ederim
Listeler için ellerinize sağlık
Benim -2 kg ama sorun değil
Bu arada tartım bozulmuş kızım pil aldı geldi taktım yine de lo yazıyor
Diğer tartım bundan fazla tartıyor napsam bilmem
Ya arkadaşlar kafama birşey takıldı liste de Asumanzeynep in kilosu geçen hafta 91.4 yazıyor bu hafta 89.4 yazıyor fark -1 yyazıyor
-2 olması gerekmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?