Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aa yok canm hoc sorun degil.doğru dün listeden çıkacağımı söylemistim.listeyi görünce yazdm.hic mi hic gerek yok listeye almaya ve düzeltmeye.asl srn kusura bakma kafanı karıştrdığm icin.ben burdan söyleyeyim maalesef gecen haftaya göre 2.2 kilo almışm(
Yani nasl yemissem artk.nasip olursa doğuma kaç kiloyla gideceğimi cok merak ediyorum açıkcası.

Ellerine sağlık canım
5-5 diyeti yaptım canım

Ya arkadaşlar kafama birşey takıldı liste de Asumanzeynep in kilosu geçen hafta 91.4 yazıyor bu hafta 89.4 yazıyor fark -1 yyazıyor
-2 olması gerekmiyor mu

Esracim kasimpati biraz acele yapti cikmasi gerekiyodu gozunden kacmistir duzeltir o.

Asuman abla eskiyi cikarma bence benimkide yeni pil taktigim halde eror yaziyodu yeni aldim mecbur al bi tane yeni yenidir

Simdi kac olursan ol sonucta sen iki kilo verdin bu hafta bu gercege odaklan ha boyle

Mavis ugramiyosun :) 5 5 söyleydi sanirim bi gun pattes bi gun meyve bi gun sebze bi gun yumurta bi gunde etmiydi neydi iste :)))

Az önce bende bu diyeti arastiriyordum iyi hoş ta aksama kadar et nasıl yenir yumurta nasıl yenir düşününce bile midem karıştı

Bu arada bugün yediklerimi yazayım
kahvaltı bir poğaça bir yumurta 3 ceviz iki zeytin domates bir iki çatal reçel
akşam 10 tane ufak balık yanında salata
bir kase sutlac arada su ve yyeşil çay
Bu kadar hâlâ iki öğün beslenmeye devam ediyorum ekmeğide bayaa cçıkardım hayatımdan iki aydır çikolata cips kola vb. Hiçbirşey yemedim ...hayırlısı bakalım ben elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah

valla bende sık sık heves ettim ama burda tanıştığım kilo problemi olan bi çok arkadaş pişman yer kalabalığı diyorlar. uyduruk bişey alsan 3 günde bandı yıpranıyor

Ben normalde yürümeyi çok severim saatlerce dışarıda yürüyebilirim...ama maalesef şuan oturdugum yer ve bebeğim olmasından dolayı tamamen evdeyim hareket sıfır o yüzden istiyorum...ve alsam kenara koymayıp kullanırım gibi geliyo ama bilemedim ki

Çok teşekkür ederim Bonus bayaga yardımcı oldun saol :)
Aslında daha önce spor salonuna giderken kendimi zorlayıp bacak lifimi zedelemiştim maalesef
Ama yukarıda da dediğim gibi yürümeyi çok çok seven biri olarak tamamen evde ve tamamen hareketsiz geçiyo günlerim...ve bandı alsam kullanırım kenarda bırakmam gibi geliyodu....ama biraz daha ertelesem iyi olucak galiba teşekkür ederim

5_5 diyeti nasıl bende yapayımmm tebrik ederim bu arads

Mavis ugramiyosun :) 5 5 söyleydi sanirim bi gun pattes bi gun meyve bi gun sebze bi gun yumurta bi gunde etmiydi neydi iste :)))
Aynen canım
Az önce bende bu diyeti arastiriyordum iyi hoş ta aksama kadar et nasıl yenir yumurta nasıl yenir düşününce bile midem karıştı
Valla çok kötü olmuyor
Anlıyorum canım. Ben eve bisiklet aldım ilk heves hergün bindim sonra ara açtım. Şimdi haftada 1 binmiyorum

Listeler için ellerinize sağlık
Benim -2 kg ama sorun değil
Bu arada tartım bozulmuş kızım pil aldı geldi taktım yine de lo yazıyor
Diğer tartım bundan fazla tartıyor napsam bilmem

Asuman ablacim lütfen kusura bakma,yazini okuyunca farkettim inanki..

Öyle telasli bir animdi ki,teyzemin bugun günü vardi,haftalar öncesinden söz vermiştim cizkek yapacagima..Ben haftaya saniyordum gününü teyzemin aramasi ile sok oldum..

Allah'dan esimin bir arkadasinin cafesin de kesilmemiş cizkek bulduk,öyle cok telaşla listeyi yapip,evden cikip cizkeki götürdüm ki gözümden kacmis..Hakkini hela et,ben listeyi düzenleyeceğim inşallah uygun vaktimde..

Ya arkadaşlar kafama birşey takıldı liste de Asumanzeynep in kilosu geçen hafta 91.4 yazıyor bu hafta 89.4 yazıyor fark -1 yyazıyor
-2 olması gerekmiyor mu

Evet bulut776 - 2 olmasi gerekiyordu asuman ablanin kilosu,lakin yoğun bir animda yapmak durumunda kaldigim için gözümden kacmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…